Billigesymaskiner Anmeldelser

4,6

Fik min sygmaskine som virker helt uden problemer, og vil have givet 5 stjerne hvis ikke leveringen tog saa laenge som den gjorde.

Da billigesymaskiner.dk hjemmeside viste en anden pris end den der fremkom ved køb, erklærede forretningen sig straks villig til at sælge os produktet til den annoncerede pris. Der var kun venlig b... Se mere

Da jeg bor i udlandet, henvendte jeg mig telefonisk engang i November for at bestille og høre nærmere m.h.t betaling og levering af en Bernina symaskine. Vi aftalte at ordne betaling m.v. når jeg a... Se mere

I mit tilfælde skulle jeg slå til meget hurtigt inden for 15 min idet tilbudet på netop den symaskine udløb midt på dagen. Jeg slog til og leveringen skete næste dag, faktisk hurtigere et par dage h... Se mere

1. Hobbyforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Billigesymaskiner.dk - Danmarks største udvalg - Danmarks bedste priser!

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

god handel

har købt en husqarna viking symaskine hos billig symaskiner på nettet til ca 7000kr men de havde ikke lige den på lager jeg havde købt på nettet fik derfor tilbudt en husqaena viking sappire quilt 870 til samme pris
er godt tilfreds indtil videre

28. august 2010

solid levering

Min nye symaskine kom hurtígt og var pakket ind på en måde så den ikke led under transporten. Og så var prisen god :-)

17. august 2010

køb af symaskine

Jeg har købt en Bernina symaskine hos Billigesymaskiner. Det er første gang jeg har handlet der, og kunne bestemt finde på at gøre det igen. jeg fik leveret symaskinen utrolig hurtigt, hvilket passede mig godt.

16. august 2010

Nemt og Billigt

Jeg købte en symaskine på billigesymaskiner.dk, som var til halv pris, og jeg fik den leveret indenfor få dage, og jeg fik den hjælp jeg behøvede ved kundeservicen, ingen problemer ved handelen.

10. august 2010

5 stjerner gives for hurtig og præcis behandling, registrering og levering af produktet. Min maskine kom frem dagen efter bestillingen og var ubeskadiget ved modtagelsen.

3. august 2010

Symaskinekøb

Jeg har efter nogen overvejelse købt en Bernette 92c symaskine. Der gik kun 2 dage fra jeg havde bestilt, til jeg havde maskinen i huset. Så det kunne ikke være bedre.
Bortset fra det, vil jeg lige tilføje, jeg synes et firmas værd viser sig, hvis der opstår problemer. Det har jeg heldigvis ikke haft med min symaskine.

27. juli 2010

BILLIGESYMASKINER.DK

Hurtig og nem ekspedition. Varen pakket godt og beskyttet. Har handlet en gang, men vil godt handle anden gang dér. Købsprocessen var ok for det valgte produkt, måske manglede lidt udførlig vejledning (skåret ud i pap), hvordan man starter og hvordan man kan bruge produktet optimalt. Brugsanvisningen ok, men måtte godt være lidt mere udførlig. Jeg måtte søge nogle flere oplysninger hos fabrikanten. Ville godt have købt flere ting samtidig til maskinen, men må tage i forretningen, da tingene (f.eks. et friarmsbord) ikke kunne findes via netsiden.

26. juli 2010

super god

Min symaskine kom 2 dage efter jeg havde bestilt den gennem billigesymaskiner. Har ikke haft nogen problemer med den. Kan helt klart anbefales.

20. juli 2010

Fem stjerner er fem stjerner!

Har i to omgange købt dels en symaskine og senest en overlocker. Det hele har bare virket. Maskinerne blev taget i brug, og har fungeret uden problemer.

Så - hvad skal jeg sige? Det kører bare!

13. juli 2010

GENIALT!!

Jeg har købt Bernina overlocker700d og symaskine Activa 210. Elsker mine varer. Rigtig god vejledning og god handel. Super hurtig levering!

12. juli 2010

Super service, Højeste karakter

For nogle år siden, fandt jeg Billigesymaskiner.dk på nette. da jeg søgte efter Gütermann SULKY tråd, og fandt dem billigst jeg havde også nogle spørgsmål ang. nåle, som jeg meget hurtig fik svar på. Derfor begyndte jeg at handle der. Jeg kunne bestille hjemmefra og hente den i forretningen, på den måde fik jeg jo se forretningen samt mødt personalet, som altid været venlig og rigtigt villige til at give gode råd og vejeledning.
Da jeg for 1 år siden besluttede at skulle udskifte min brodermaskine Pfaff 2134, søgte jeg selvfølgelig først på nettet, samt tog til Billigesymaskiner da de jo havde et stor showroom.
Så man kan se og føle på de maskiner som havde interesse samt prøve dem. Med en fantastisk vejledning og en snak frem og tilbage faldt mit valget på Pfaff Creativ Vision. Hvilken jeg ikke har fortrudt, jeg føler at vi fik en rigtigt god handel, selv om det var mange penge. Sender jeg ofte Steen en kærlig tanke ved at have hjulede mig til at vælge denne maskine.
Ude over at jeg altid har følt mig velkomme, er der en god og glad stemning i forretningen
Derfor rigtig mange stjerner herfra :-)

3. juli 2010

God og hurtig handel

Jeg har købt broderitråd og alt er godt MEN det er alt for dyrt at få varen sendt med PostDanmark. Jeg kunne have fået ca. 7 ruller tråd for det det kostede. Der må være andre muligheder.

21. juni 2010

rigtig god service af billigesymaskiner .dk

Jeg købte en PHAFF 2134 samt broderimaskine til denne til min kone som en fødselsdagsgave .
Hun er meget glad for den,og den kan en hel masse ting som en alm.symaskine ikke kan.
Jeg kan kun anbefale BILLIGESYMASKINER.DK ,hvis I tænker at købe symaskiner eller tilbehør.
Poul Leander
Grønland.

1. juni 2010

framragende

Det er anden gang jeg handler hos billigsymaskiner. 1.gang købte je en symaskine og denne gang en ekstra trykfod. Begge gange har jeg oplevet en god service. Jeg vil helt sikkert handle hos billigsymaskiner en anden gang.

24. maj 2010

Superfin betjening

Jeg har købt en symaskine hos Billigesysmaskiner.dk og er rigtig meget tilfreds med handlen. Nemt og lynhurtig levering. Jeg havde også købt nogle ekstra spoler som desværre ikke var med, men en enkelt opringning til en høflig og hjælpsom person fik hurtigt klaret den lille sag. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger med på vejen.

4. maj 2010

Effektiv og Problemfri Handel!!!

Samme dag jeg havde et spørgsmål vedr. en symaskine fik jeg svar nogle timer efter, bestilte herefter en maskine om torsdagen, som blev modtaget allerede mandag, helt svarende til forventningerne.

Kan kun anbefale at handle med billigesymaskiner.dk :-)

19. april 2010