Billigesymaskiner Anmeldelser 133

4,6

Fik min sygmaskine som virker helt uden problemer, og vil have givet 5 stjerne hvis ikke leveringen tog saa laenge som den gjorde.

Da billigesymaskiner.dk hjemmeside viste en anden pris end den der fremkom ved køb, erklærede forretningen sig straks villig til at sælge os produktet til den annoncerede pris. Der var kun venlig b... Se mere

Da jeg bor i udlandet, henvendte jeg mig telefonisk engang i November for at bestille og høre nærmere m.h.t betaling og levering af en Bernina symaskine. Vi aftalte at ordne betaling m.v. når jeg a... Se mere

I mit tilfælde skulle jeg slå til meget hurtigt inden for 15 min idet tilbudet på netop den symaskine udløb midt på dagen. Jeg slog til og leveringen skete næste dag, faktisk hurtigere et par dage h... Se mere

1. Hobbyforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Billigesymaskiner.dk - Danmarks største udvalg - Danmarks bedste priser!

4,6

Lang levering

12. oktober 2016

Super

Selve siden er af lidt ældre design, men alt er overskueligt og nemt at gå til. Jeg bestilte en symaskine der var på tilbud, fik en mail da de ikke havde flere af den slags, blev tilbudt en anden model der kunne lidt mere. God responstid og god service.

21. november 2015

Bestilte symaskine online og kunne allerede hente den i butikken dagen efter. Super god service både pr. Telefon og i butikken og symaskinen er perfekt til mit behov og så til en rigtig god pris.
Mvh Sussie Granno

1. september 2015

God og ærlig rådgivning.

Jeg ringede billigesymaskiner op, da jeg havde brug for hjælp til valg af maskine. Jeg fik en meget ærlig og kompetent rådgivning omkring hvilken maskine, der passede til mit behov - og det var ikke den dyreste.
Modtog allerede maskinen den efterfølgende dag.
Hurtig og god service.

2. juli 2015

hurtig reaktion

De reagerede hurtigt, men havde desværre ikke den bestilte vare. Det blev løst meget hurtigt, til stor fordel for mig. Kan absolut anbefales.

25. april 2015

Hurtig levering og god service. Eneste jeg kunne savne var track and trace, så man ved hvor langt pakken er kommet. Men med den hurtige levering gjorde det ikke så meget.

24. august 2014