Helt igennem fantastisk oplevelse meget tilfreds ny kunde 1000 tak🙏 absolut ikke sidste gang jeg bruger jer 🙂
Billig e juice - Billigejuice.dk
Hold jer væk fra dem, De er ikke til at komme i kontakt med hverken via alm mail, deres kontaktformular på hjemmeside, telefon eller deres FB side, HVIS de sender er de ekstremt lang tid om det og s... Se mere
Havde lavet et fejlkøb og annullerede ordren med det samme. Pakken blev alligevel sendt og pengene trukket. Kontaktede forhandler, der ville returnere penge til min konto. Det skete dog ikke. Efter en... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Interesseret i Billig ejuice? Så er billigejuice.dk stedet. TIL INFO: Pr. 1. August kom der nye ejere. Trustpilot profilen er derfor ikke retvisende, og vi anbefaler at man kun ser på anmeldelserne efter 1. August.
Center Boulevard 5, 2300, København S, Danmark
- 71992179
- support@billigejuice.dk
- www.billigejuice.dk
Andre kiggede også på
Både og...
Først og fremmest, levering skal der være mere styr på..
Vi pakker inde for 24 timer.. Der gik næsten 3 dage før den blev sendt og yderligere 4 dage før jeg modtog den (de 4 dage levering er ikke FumarLo's skyld, men posten).
Der ud over vil jeg sige deres e væsker med cannabis smag.. Det er bare en engelsk morgenmad te (Earl Grey) Meget skuffende.
Men deres CBD væsker er faktisk meget gode.
De er det eneste sted der handler med dem og hvis det hele går bedre næste gang jeg køber, så bliver der selvfølgelig sat flere stjerner på og anmeldelsen bliver ændret.

Ok men langsom levering
Det tog 10 dage inden varerne kom. Alt var der præcis som bestilt.
Der kom ingen løbende info omkring hvorfor det skulle tage så længe.
Svindel
Modtog kun en brøkdel af hvad jeg har bestilt. Og så endda de forkerte varer.
Har forgæves forsøgt at kontakte firmaet, men hører intet fra dem.
Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Fup og svindel. Fraråder på det kraftigste at bruge dem.

Svindel firma
Levere ikke de rigtige vare og levere kun dele af den ordre de har taget penge for. Så billigt er det ikke, når man ikke for hele sin ordre. Et meget, meget dårligt firma, ja næsten et svindel firma

Besvarelse fra Billig e juice - Billigejuice.dk
Snydt for varer og ingen svar fra firmaet.
Manglede varer som var betalt og kontaktede derfor deres kunde service. 3 emails senere og stadig intet svar. Pisse ringe service og de har mistet en god kunde!
Edit: Efter jeres fine svar i mail om at jeg kan kontakte gamle ejer for manglende vare undres jeg endnu engang. I vil simpelthen ha mig til og skrive til ham/dem som aldrig nogensinde har svaret på nogen af mine mails? Så uanset hvad, så får jeg aldrig skyggen af manglende vare. Tak for hjælpen ;)

Bevidst fusk med nikotinstyrke
Bestile 3x30ml hos dem, hvoraf de 2x30ml er skudt helt ved siden af.
Bestilte lakrids og sex on the beach med 6 mg nikotin, men det viser sig, at den som er lakrids, slet ikke smager af lakrids.
Min sex on the beach var åbenbart udsolgt i 30ml, så jeg fik 3x 10ml, hvor de to er med 0mg og den sidste er 12 mg. De har ovenikøbet været så frække at skrive med en tusch/kuglepen, der hvor styrken står, så 0'et har fået en krølle og ligner et 6-tal, min datter på 5 mdr. kunne tegne og den med 12mg nu har en ulæselig styrke.
Sølle! Skulle have læst kommentarerne her før jeg bestilte!

Besvarelse fra Billig e juice - Billigejuice.dk
bedre service end forventet efter læsning her.
har købt juice et par gange uden problemer. købte og betalte en større mængde og fik intet, sendte email intet svar, læste trustpilot og blev vred, min mand havde så bestilt samme sted i mit navn ved en fejl, fik halvdelen 2 dage efter, sendte mail og fik manglende varer leveret inden 24 timer.

Besvarelse fra Billig e juice - Billigejuice.dk
LAD VÆRE MED AT HANDLE DER!!!!
Det er nu 1,5 uge siden jeg bestilte og betalte for 200,- kr væske.
Jeg har intet modtaget og de reagerer overhovedet ikke til trods for at jeg har sendt dem 2 mail's.
Ligeledes er der intet telefon nummer man kan henvende sig på, ingen adresse og via mail kun direkte fra deres hjemmeside.
Er der nogle der kan fremskaffe en adresse eller et telefon nummer på indehaver så modtager jeg gerne.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!!!

Find et andet firma
Det startede faktisk godt selvom første levering var fejl i.
De havde ikke pakket det ordentlig så væsken var flydt ud i posen. Jeg skrev til dem bare så de var opmærksom en anden gang. Fik at vide jeg ville få rabat på næste ordre.. det lød jo meget godt.
Men da jeg bestilte næste ordre var der ingen rabat og da jeg fik varen var det forkert. Jeg har nu skrevet til dem desværre uden svar.
Og med de andmeldser herinde så find jeg et andet firma.

Fup og snyd shop
Vil du tages ved numsen, så er dette stedet du skal handle. Du får ikke det du bestiller. Jeg bestilte bl.a 2 CBD -olier. Jeg fik EN, og denne ene er gennemsigtig. Tror cannabisolie er sort.
Den har heller ingen virkning.

Fup og svindel butik
Aldrig mere den svindel butik
Min første bestilling gik nogenlunde, dog var et produkt i 100 ml udsolgt og jeg fik i stedet 4 flasker a 30 ml. Så trods der gik 14 dage fra bestilling til modtagelse, var det ok.
Anden gang bestilte jeg 2 flasker a 100 ml. Den første kom efter 14 dage, men den anden kom aldrig. Heller ikke pengene som de har trukket fra min konto. De reagerer ikke på min henvendelse, og man har ikke andre muligheder end at vente på de svarer pr mail, da man jo ikke kan ringe til dem. Hvorfor mon man ikke kan ringe??
Skriv dog på hjemmesiden inden man afslutter sin ordre, VAREN ER UDSOLGT, eller OUT OF Stock, Så man ikke går med falske forhåbninger.
Godt der nu er andre steder at handle, og endda til billigere penge en jeres svindel butik.

Besvarelse fra Billig e juice - Billigejuice.dk
Ikke leveret hvad de skriver på siden
Har bestilt 100 ml E-væske. På siden står der, at alle flaskestørrelser leveres med pipette for nem påfyldning. Der var overhovedet ikke nogen pipetter med. Flaske lignede en slags medicinflaske med skruelåg og et stort hul. Det lugtede ret skrapt. Sendte en mail for at høre hvor pipetten var og om man overhovedet kan ryge det. De har overhovedet ikke reageret trods flere mails. HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA

uacceptabel
modtager ikke min ordre, pengene er dog trukket for 5 dage siden. Der er nu gået 9 dage siden jeg har bestilt min ordre. Der er ingen respons over mail.

""Rigtig dårlig reklame""
Gennemførte en ordre d.24/11, Mail kom d,25/11 ordre gennemført og afsendt. Pengene er hævet den d,27/11, men har stadigvæk ikke modtaget nået. Sendte en besked til d.1/12, men aldrig hørt fra dem.
Har stadigvæk ikke modtaget d.31/12-2016.
Så handel """ALDRIG""" der!!!!!!

Besvarelse fra Billig e juice - Billigejuice.dk
Køb jeres vare et andet sted!
Firmaet svare ikke på mail, de svare på Facebook, dog ikke konkret.
Jeg har ikke modtaget det jeg har bestilt. Så jeg vil prøve at få mine penge tilbage.
Bestilte d. 01-12 og har ikke modtaget mine vare 12 dage uden levering er for længe,men pengene er trukket fra min konto.
Ask Mikkelsen

Super tilfreds!
Har bestilt 6 flasker d.29 november, fik det i postkassen i morges (d.3/12).
Smagen er fantastisk, Super hurtig leveringstid, og ingen problemer jeg kan kom efter.
Kan varmt anbefales!
Mange tak for handlen.
Ingen svar på fejl levering
Modtog nogle flasker med væske hvor der var fejlleveret 6 flasker med forkert smag og mængde. Sendte straks en mail, fik svaret at de kontakter mig hurtigst muligt. Har sendt en rykker for svar men har intet hørt nu efter snart en måned. For dårligt !

Uacceptabel opførsel.
Jeg modtog de forkerte væsker og skrev med det samme til dem.
De meddeler at de er blevet bekendt med fejlen og vil sende de rigtige væsker af sted to dage efter, hvor de vil modtage nye produkter.
Jeg har ikke set skyggen af mine rigtige væsker og de har ignoreret alle tre beskeder jeg har sendt efterfølgende. Det er over en måned siden nu.
Jeg vil klart fraråde al handel på denne hjemmeside.

Uacceptabel
Bestilte for 16 dage siden og har ingen pakke fået og mine mails bliver ikke besvaret. Skuffende!

Besvarelse fra Billig e juice - Billigejuice.dk
Produkterne har absolut INGEN smag !
Købte 2 tilbudspakker af 2 x 7 stk. med forskellige smagsvarianter. Produkterne er produceret i Kina - og smager absolut ikke af noget som helst - og jeg køber ALDRIG noget hos denne virksomhed igen. Jeg har talt med flere personer som "damper" - og alle anbefaler mig, at købe noget kvalitet fra (Europa) og helst FlavourArt (italiensk) og at holde mig fra ALLE kinesiskproducerede smagsprodukter. Produkterne var billige - og kvaliteten tilsvarende. Overrasket .. næh - egentlig ikke.. men en hel del klogere.
2. del
Efter at billigejuice.dk bad mig om at kontakte dem - har jeg været i telefonisk kontakt med dem. Her tilbyder de mig så 50% rabat på de næste varer jeg køber hos dem. (hvilket jeg så ikke gør).
Har man først købt noget der mest af alt minder om vand fra Kina - med et par dråber smag i - vil 50% rabat på mere vand med et par dråber smagsstoffer ikke blive anden oplevelse end, at jeg vil føle mig endnu mere snydt.
Idet man jo ikke kan smage noget via en hjemmeside, ligger udfordringen ved at købe smagsstoffer på nettet i, at det mest af alt handler om TILLID til leverandøren. Idet jeg på ingen måder har tillid til billigejuice.dk, vil selv 90% rabat på "mit næste køb" ikke ændre på dette.
Jeg køber mine varer ved bolsjehuset.dk - der får man både en god kvalitet/pris, super service og hurtig levering.