Billig e juice - Billigejuice.dk

har købt juice et par gange uden problemer. købte og betalte en større mængde og fik intet, sendte email intet svar, læste trustpilot og blev vred, min mand havde så bestilt samme sted i mit navn ved... Se mere

Hold jer væk fra dem, De er ikke til at komme i kontakt med hverken via alm mail, deres kontaktformular på hjemmeside, telefon eller deres FB side, HVIS de sender er de ekstremt lang tid om det og s... Se mere

Havde lavet et fejlkøb og annullerede ordren med det samme. Pakken blev alligevel sendt og pengene trukket. Kontaktede forhandler, der ville returnere penge til min konto. Det skete dog ikke. Efter en... Se mere

1. Mad, drikkevarer og tobak

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Interesseret i Billig ejuice? Så er billigejuice.dk stedet. TIL INFO: Pr. 1. August kom der nye ejere. Trustpilot profilen er derfor ikke retvisende, og vi anbefaler at man kun ser på anmeldelserne efter 1. August.

Andre kiggede også på

Hurtig levering og acceptable priser MEN

Hurtig levering og acceptable priser. Det eneste - er at min pakke blev lagt foran min dør. Det er utrolig fristende for langfingrede folk at tage det. Den blev ik forsøgt skjult eller noget derfor 3 stjerner

16. september 2018

Forkert aroma...

Hej
Jeg tror der er kommet en forkert Aroma i min sidste ordre. Jeg bestilte 118ml Mynte Aroma, men har fået 118 ml. menthol Aroma.

Tak for din mail.
Vi kan se at den aroma der er afsendt til dig, er en menthol aroma med mynte smag.

Men jeres hjemmeside siger "Mynte Aroma" og ikke noget om menthol?

Det er korrekt, og det er fordi at beskrivelsen fra producenten foreskriver at det er en menthol aroma med smag af mynte. Vi påskriver derfor at det er en mynte aroma, da den ikke har den normale menthol smag man bruger i blandinger hvor der skal iblandes menthol.
_______

Burde man måske ikke oplyse det korrekte indhold af sine varer?

______ Svar på trustpilot

- Samme dårlige svar! Hjemmesiden siger "Mynte Aroma", men ikke noget om Menthol...

20. juli 2018

Hej Stian

Vi er kede af at høre at du ikke er tilfreds med det svar du har fået fra vores kundeservice. Som vores kundeservice har gjort opmærksom på, så er det en aroma med smag af mynthe du har modtaget, og ikke en menthol aroma.

BilligEjuice

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Nem navigering på hjemmesiden. Simpel bestillings formular. Alt kørte som man kan håbe på og hurtig levering. Kommer helt klart igen :) (ja faktisk bestilles der mere i dag) :)

28. februar 2018

Rigtig god service.

Rigtig god service.
Jeg bestilte to slags e væske og fik straks en mail om at den ene var i rest ordre. Jeg bad om at de så fyldte op med den anden og de var der næste dag.
Super service :-)

6. november 2017

Helt klart minus stjerner

Helt klart minus stjerner - bestilte helt tilbage i juli måned og har endnu ikke modtaget det bestilte, har endda forsøgt at annullere ordre uden at få en tilbagemelding 😤 fup og fiduser!

5. september 2017

Hej Berit

Vi er kede af at høre at du tidligere har haft en dårlig oplevelse med at handle hos BilligEjuice. Vi har d. 1/8 overtaget varelageret og navnet fra de tidligere ejere, og vi har derfor ikke mulighed for at se noget info omkring din ordre. Du er dog altid velkommen til at kontakte os på support@billigejuice.dk, så kan vi hjælpe dig med at komme i kontakt med de tidligere ejere så der kan blive fundet en løsning på din sag.

Mvh. BilligEjuice

Dårlig oplevelse og dårlig kundersevice

Jeg modtog noget for gammelt væske og henvendte mig til shoppen via mail og fik af vide at de ville kontakte mig inden for 1-2 dage, men jeg hørte aldrig mere fra dem. Første og sidste gang jeg har købt e-væske i den shop.

26. august 2017

Hej Mette

Vi er kede af at der har været forlænget behandlingstid på din sag hos dig. Vi kan se at vores support er vendt tilbage til dig på mail i tirsdag med en løsning. Hvis du ikke er tilfreds med denne løsning er du altid velkommen til at kontakte os ved at besvare mailen eller sende en ny mail på support@billigejuice.dk.

Mvh. BilligEjuice

Kunne man give minus stjerner ville de …

Kunne man give minus stjerner ville de få det.
Sender aldrig varerne og svarer ikke tilbage på hverken sms, mail eller opkald.

Har handlet med dem før uden problemer, men nu skulle de pludselig have pengene over mobilepay, og sendte derefter ikke pakkeoplysninger eller lign.
Kun en mail om at ordren var afsluttet.
Pakken kommer aldrig, og GLS bekræfter at de aldrig har modtaget den. Og at et utal af kunder har henvendt sig, med samme problem.

Jeg bliver ved med at forsøge at kontakte dem, dog uden held.
Der er nu gået snart 2 måneder.
De sender så en nyhedsmail ud, som jeg svarer på og de svarer tilbage, og påstår at de nu er nogen nye ejere og ikke kan hjælpe.

Jeg fortæller dem pænt at firmaet (uanset ejer) samt Jannik og Malene Strunge, bliver politi anmeldt hvis jeg ikke får pengene retur eller mine varer .
De fortæller mig nu at de vil undersøge sagen nærmere.

2 uger senere skriver jeg igen og spørger efter en status, to dage efter får jeg en mail hvori de påstår at de har sendt en pakke.
Denne gang modtager jeg så en pakke, der er dog mindre væske end jeg har bestilt og ikke de rigtige varianter.

Det er svindel og humbug.

12. august 2017

Hej Andreas

Vi er rigtig kede af at du har haft en dårlig oplevelse med at handle hos BilligEjuice. Som du selv skriver er der kommet nye ejere af shoppen, og vi har som nye ejere overtaget varelageret og firmanavnet. Vi har dog ikke overtaget selve firmaet og dermed de juridiske forpligtelser, hvorfor vi ikke kan overtage din reklamation fra den tidligere ejer, men vi forsøger forsat at få den tidligere ejer til at behandle din sag.

Vi kan ikke genkende at vi skulle have oplyst at vi har sendt en pakke til dig efter at du har været i kontakt med vores support her i august. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på support@billigejuice.dk hvis du ønsker at vi igen kigger på din sag.

FUP FIRMA!!!

Penge overført via mobilepay. ikke modtaget noget som helst efter 8 dage endnu! Kan ikke komme i kontakt med "firmaet" både over mail og på mobil!

FUP FIRMA!!!!

Yderligere har de brugt min E-mail adresse så jeg ikke kan anmelde noget om dem på trustpilot!
Har måttet låne en anden E-mail konto.

28. juli 2017

Hej Dennis

Vi er kede af at se at du tidligere har haft en dårlig oplevelse med Billigejuice. Vi har netop overtaget firmaet, og vi vil gerne se om vi kan finde en løsning på de udfordringer du tidligere har haft. Hvis du sender en mail til os på support@billigejuice.dk kigger vi på sagen.

Mvh. Billigejuice