Billigehundetegn.com Anmeldelser

4,6

Det er anden gang, at jeg har benyttet billigehundetegn.com, og begge gange var kvaliteten i top.

Rigtig god kundeservice! Grundet misforståelse fik jeg et alt for stort hundetegn til min hundehvalp. Uden problemer tilsendte billigehundetegn.com den den rigtige størrelse til mig, uden ekstra regni... Se mere

Yderst tilfreds. Jeg måtte vente 14 dage på varen, ringede og gjorde opmærksom på dette. Fik en helt fantastisk betjening med lovning på en ny hvis ikke varen kom. Næste dag fik jeg det. Ikke jeres sk... Se mere

Rigtig fine og billige hundetegn med en lille ring til. Leveringen tager lidt tid, men det viste sig at være fordi de bliver sendt fra Frankrig og det informerer de ikke om på hjemmesiden. Men god ser... Se mere

1. Dyrehandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hundetegn med gravering. Hundetegn med personlig tekst, 59 DKK inkl. porto.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Varen er ankommet, skylden er PostNord siger leverandør

Varen aldrig modtaget, betaling er trukket på min konto....
Varen er ankommet, skylden er PostNord siger leverandør

2. november 2020

Hej,

Tak for din feedback. Jeg undskylder denne forsinkelse fra PostNord. Vi støder undertiden på nogle forsinkelser fra dem, siden denne pandemi startede. Derfor måtte vi forlænge ventetiden, før vi kan overveje din ordre mistet af transportøren.

Hold kontakten med vores kunde, som allerede har svaret på din forespørgsel, for at holde os opdateret ved modtagelse.

Igen undskylder jeg oprigtigt for dette ud af almindelige forsinkelser inden for forsendelse.

Hilsen,

Har bestilt hundetegn ad to omgange og…

Har bestilt hundetegn ad to omgange og har fortsat ikke modtaget noget endnu..
Håber der snart kommer noget

Hundetegn et er nu kommet. Tak.

16. september 2020

Hej,

Jeg er så ked af denne forsinkelse i leveringen. Da denne pandemi opstod, oplever vi nogle gange nogle forsinkelser i levering fra PostNord.

Fik du endelig din ordre?

Vær venlig at informere os.

Hilsen,

Jeg har ikke modtaget mit produkt.

12. september 2020

Hej,

din ordre blev returneret til os af PostNord med angivelse af, at modtageren ikke bor på den adresse.

Vi har sendt til din nye adresse den 3. september. Giv tid til levering kan ske.

Hilsen,

Hundetegnet er rigtig fint og lever…

Hundetegnet er rigtig fint og lever helt op til mine forventninger, men hold op det tog lang tid før jeg fik det hjem.........

11. september 2020

Hej,

Tak for din feedback. Jeg undskylder for denne forsinkelse fra postNord. Desværre oplever luftfartsselskaber under denne pandemi tilfældige forsinkelser.

Igen, min oprigtige undskyldning for dette ud over almindelige forsinkelsesforsendelser.

Hilsen,

Bestilling kom ikke og der gik en måned…

Bestilling kom ikke og der gik en måned før de ville anerkende det.

5. september 2020

Hej,

Tak for din feedback. Jeg undskylder denne forsinkelse fra PostNord. Desværre oplever luftfartsselskaber under denne pandemi tilfældige forsinkelser. Derfor måtte vi forlænge ventetiden, før vi kan overveje din ordre mistet af luftfartsselskabet.

Men når perioden har nået sin grænse, spurgte vi dig, om du ville have os til at sende din ordre igen eller udstede en refusion. Vi holder fast ved det, vi har sagt.

alt for lang leveringstid

5. september 2020

Hejsa.

Hejsa.
Indtil videre er jeg godt tilfreds med skiltet, men ringen er noget værre bras.
Den bliver rykket i stykker efter får jagtdage med hunden , som går meget i krat og skov.

18. august 2020

Mange Tak

De overholder ikke deres leveringstid

De overholder ikke deres leveringstid. 1,5mdr tager det at få sin ordre

3. august 2020

Hej,

Jeg er glad for, at du endelig har modtaget din ordre.

Jeg undskylder dette for almindelige forsinkelser i forsendelsen på grund af COVID-19.

Som du kan se har vi sendt din ordre til tiden, men leveringen, der håndteres af PostNord, tog længere tid end forventet. Jeg undskylder oprigtigt det.

Pas på dette firma ..

Pas på dette firma ... !!
Dårlige undskyldninger og varen kommer ikke som lovet..
Nu venter vi på fjerde uge uden.

Jeg forventer ikke varen kommer og forventer ej penge retur.

Skod firma, brug dem IKKE

Vh
Jakob

20. juli 2020

Hej,

som nævnt i vores samtale via e-mail, undskylder vi dette ud over almindelige forsinkelser i forsendelsen.

På grund af denne pandemi, måtte vi forlænge den periode, vi tillader, før vi betragter en ordre, der er gået tabt under forsendelse. Hvis du ikke har modtaget din ordre inden den 29. juli som nævnt, er du velkommen til at give os besked, så kan vi udstede en refusion.

Igen, mine oprigtige undskyldninger.

Hilsen,

Det dukkede desværre aldrig op...

Det dukkede desværre aldrig op..., - måske det er blevet væk under forsendelsen 😉

18. juli 2020

Hej,

Jeg undskylder dette ud fra almindelig forsendelsesforsinkelse.

Kontakt vores kundeservicerepræsentant, så vi kan se, hvad der foregik, og vi kan sende din ordre igen.

Aldrig fået mit hundetegn

Endnu ikke modtaget min ordre fra 26/5

12. juli 2020

Hej,

Jeg undskylder dette for almindelige forsinkelser i forsendelsen.

Kontakt vores kundeserviceafdeling via e-mail, så vi kan sende din ordre igen, hvis din adresse er korrekt og komplet.