Billige Hundebure Anmeldelser

3,0

Købte et Hundebur med tilbehør for ca 3000,- kr. Beslagene til lågen er i plastic så den skal løftes for at låse, en ef pladerne var beskadiget i hjørnet hvilket gjorde det besværligt at samle, alle... Se mere

Billeder er taknemmelige, pris og kvalitet hænger på ingen måde sammen. Dårlig samlekvalitet , og måtte selv færdiggøre en udfræsning i en alu profil, for at kunne samle buret. Skruer i låsemekanisme... Se mere

Bestilte hundebur som passede til vores bil. Modtog det få dage efter. Buret svarede helt til vores forventninger og passede også fint i bilen. Desværre var vores hund meget utryg i buret og kunne ikk... Se mere

1. Butik med kæledyrsudstyr

Danmarks Største Udvalg af Hundebure. Velkommen til Danmarks førende leverandør af hundebure! Hos os finder du et enormt udvalg, hvilket sikrer, at du aldrig går forgæves. Vi forstår, hvor vigtigt det er at finde det rette hundebur til din hund og bil. Derfor tilbyder vi en enkel og problemfri retur- og ombytningspolitik. Selv hvis du allerede har samlet buret og finder ud af, at det ikke passer, kan du nemt returnere eller ombytte det. Vi ønsker, at du og din hund skal være fuldt ud tilfredse med jeres køb. Vi har testet – din garanti for, at buret passer. For at give dig den bedste sikkerhed og tryghed har vi testet hundebure i mere end 300 forskellige biler. Ved at bruge vores bilvælger kan du nemt finde det perfekte bur til din bil. Vi garanterer, at buret passer, og hvis vi mod forventning skulle tage fejl, betaler vi for returneringen. Dette er din garanti for et problemfrit køb. Altid hjælp til rådighed. Er du i tvivl om, hvilket hundebur der passer bedst til din hund og bil? Ingen grund til bekymring! Vores dygtige team står klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via telefon, Messenger, eller gennem vores detaljerede guide, der hjælper dig med at vælge det rette hundebur. Vi er her for at sikre, at du får præcis den hjælp, du har brug for. Besøg vores showroom i Roskilde. Ønsker du at se hundeburet, inden du køber det? Måske vil du gerne prøve det i din bil og finde den perfekte størrelse til din hund? Besøg vores showroom i Roskilde, hvor du kan se og teste vores brede udvalg af hundebure. Vores venlige personale står klar til at assistere dig og svare på alle dine spørgsmål. Hos os får du Danmarks største udvalg, testede produkter, enestående kundeservice og mulighed for at se produkterne på nærmeste hold. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

3,0

Super god oplevelse 👍Nemt på…

Super god oplevelse 👍Nemt på hjemmesiden at finde og bestille det rigtige bur der passer til hund og bil. Rart at det er muligt at afhente buret på lageret i Roskilde. Super god oplevelse at buret ved ankomst til lageret var samlet og klar til at sætte i bilen, så jeg med det samme fik set, at det passer til bilen 👏Super tilfreds og jeg vil bruge jer igen en anden gang 😊

14. juni 2024

Besvarelse fra Billige Hundebure

Hej Mette, mange tak for de søde ord, det betyder meget for os.... :)

Super god service

Super god service, ingen problemer med at ombytte bur. Ved køb af et andet havde jeg udfordringer med at samle det. Det klarede de for mig. Kan klart anbefales

12. juni 2024

Hej Anni
Mange tak for de rare ord.... :) Det glæder mig du er tilfreds med vores service.... :)

Mvh. Sonni

Vores bullerbasse elsker sit nye bur

Vores bullerbasse elsker sit nye bur, Han er helt rolig og afslappet, når han er med ude at køre.
Vi har kun godt at sige om Billige hundebure. Hurtig og nem levering derfor får de 5 🐶🐶🐶🐶🐶

24. maj 2024

Hej Tina
Det glæder mig vi kunne hjælpe, og ikke mindst at "pels babyen" er glad og tilfreds.... :)

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet, og fyldt med ridser. Buret i sig selv holder ikke længe (Det tog min hund blot 1 dag, at få buret op selv). At samle buret var være end et Ikea møbel... Anbefaler ikke

3. maj 2024

Besvarelse fra Billige Hundebure

Hej Sara, vi er kede af din dårlige oplevelse. Vi har hundebure i 3 forskellige kvaliteter, og du har jo altid 14 dages fortrydelses ret.

Mvh. Morten

Ussel kvalitet

Købte et K9 pro hundebur hos dem. så på deres hjemmeside at det var et premium bur... Dårlig samle kvalitet, ridset og skraldet hel vildt når man kører i bilen.

12. april 2024

Besvarelse fra Billige Hundebure

Hej Susanne, vi er kede af din dårlige oplevelse, hvis du var utilfreds med kvaliteten tilbyder vi altid 14 dages fuld returret. Da retur retten også gælder, selv om buret har været samlet og testet.

Mvh. Morten

Virkelig dårlig service

Hvis man kunne give 0 stjerner, så havde vi gjort det. Vi købte et hundebur til vores Golden hvalp, som vi først fik samlet to måneder efter købet, da han var for lille til at sidde i det da vi fik ham. Buret var for det første lige præcis en cm for højt til vores bil og for det andet virker det som noget virkelig billigt bras, som hunden på ingen tid kan ødelægge. Da vi ringede for at høre om vi kunne ombytte til et andet bur (da vi ikke kunne returnere det), var der ingen hjælp at hente. Begrundelsen var, at de ikke kunne sælge noget, der havde været hos en kunde i så lang tid. Men for det første får nye kunder jo ikke at vide, om varen har været hos en kunde tidligere, eller om det har stået på deres lager. For det andet har varen stået fuldstændig urørt i kassen - ikke engang pakket op. Det ville de kunne se, hvis de havde været villige til at forsøge at finde en løsning. Andre virksomheder tager retur i månedsvis uden problemer, så den begrundelser er udelukkende et udtryk for virkelig ringe service! Hold jer langt fra disse.

2. januar 2024

Klar anbefaling

Supergod hjemmeside med gode søgefunktioner. Skarpe priser og gode produkter. Kan klart anbefale at købe kategorierne med lidt højere kvalitet da de er markant lettere at samle og virker langt mere sikre. Kanon service og hjælp af deres gode mand Sonni. Klar anbefaling herfra.

8. oktober 2023

Super god service

Super god service. Tog mig tiden til at køre forbi og endte med et bur der passede bedre end det jeg selv havde fundet. Købte et k9pro og er rigtig glad for det.

4. maj 2023

Købte et hundebur

Købte et 3. generations hundebur i størrelse XXXL (passende til voksen schæfer han), og det skulle have været et rimeligt robust og solidt bur. Min Australian Sheperd hvalp, på 7 måneder kan med lethed bøje tremmerne i buret, og rykke tremmerne ud af de små skruer som holder dem.

Fik på ingen måder det produkt, som deres hjemmeside lovede.

Kan absolut IKKE anbefale denne side, da der ved det mindste, ingen refusionsret er... Selvom der er tale om online handel.

19. maj 2022

Billige hundebure, super kvalitet

Total super service. Har fuldstændig styr på alt omkring et perfekt bur i super kvalitet og samtidig til, at betale. Det er som virksomheden hedder: billige Hundebure, super kvalitet samt venlige imødekommende personale med svar på alle de spørgsmål vi havde. Når vi får de næste hunde, handler jeg bestemt her igen

4. august 2021

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition. Bestilte et hundebur d. 18/2 og dagen efter d. 19/2 blev det leveret kl 7:08 af GLS. Jeg fandt buret ud fra søgning på bilmærke/model, super nemt. Desuden var der et billedeeksempel af buret monteret i en bil magen til min.
Så alt i alt er jeg meget tilfreds 😊

19. februar 2021

Kanon Service

Kanon Service

De havde ikke mål på bilen, så kørte forbi, og de tog et bur og smed i, og sagde "den her passer, men der er lidt luft i dit bagagerum, så vi har et der er en lille smule større, skal vi prøve den?"

Og bum, så fik jeg et bur der passede super godt i bilen, og det hele var klaret på 15 minutter.

Kanon service.

8. januar 2021

Vi modtog et hundebur med en defekt lås - vi fik dog lynhurtigt tilsendt en ny, og da leveringstiden er så kort, kunne vi nemt nå at have buret klar, inden vi skal hente vores hund.

Super god og hurtig service!

Selve buret kan være lidt tricky at samle, og man skal bruge lidt kræfter - men buret er meget solidt.

19. oktober 2020

Særdeles anbefalelsesværdigt firma

Særdeles anbefalelsesværdigt firma
Bestilte et hundebur, som kom få dage efter bestilling. Buret var en rigtig fin kvalitet, men desværre var det for lille til hunden (min egen fejl), så jeg måtte returnere buret. Og det er jo her, e-handelsfirmaer skal stå prøven. Men her skuffede Billige-Hundebure.dk bestemt heller ikke. To dage efter afsendelse, fik jeg en kreditnota på mail og bekræftelse af, at pengene blev sat ind på kontoen igen.
Man møder også en særdeles venlig kundeservice telefonisk.
Jeg kan kun anbefale firmaet.

7. maj 2020