Købte et 3. generations hundebur i størrelse XXXL (passende til voksen schæfer han), og det skulle have været et rimeligt robust og solidt bur. Min Australian Sheperd hvalp, på 7 måneder kan med l... Se mere
Fantastisk service og super flot bur af virkelig god kvalitet! Jeg købte et bur, som desværre var for højt til bagagerummet. Fik kontakt til kundeservice og fik det returneret uden problemer... Se mere
Danmarks Største Udvalg af Hundebure. Velkommen til Danmarks førende leverandør af hundebure! Hos os finder du et enormt udvalg, hvilket sikrer, at du aldrig går forgæves. Vi forstår, hvor vigtigt det er at finde det rette hundebur til din hund og bil. Derfor tilbyder vi en enkel og problemfri retur- og ombytningspolitik. Selv hvis du allerede har samlet buret og finder ud af, at det ikke passer, kan du nemt returnere eller ombytte det. Vi ønsker, at du og din hund skal være fuldt ud tilfredse med jeres køb. Vi har testet – din garanti for, at buret passer. For at give dig den bedste sikkerhed og tryghed har vi testet hundebure i mere end 300 forskellige biler. Ved at bruge vores bilvælger kan du nemt finde det perfekte bur til din bil. Vi garanterer, at buret passer, og hvis vi mod forventning skulle tage fejl, betaler vi for returneringen. Dette er din garanti for et problemfrit køb. Altid hjælp til rådighed. Er du i tvivl om, hvilket hundebur der passer bedst til din hund og bil? Ingen grund til bekymring! Vores dygtige team står klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via telefon, Messenger, eller gennem vores detaljerede guide, der hjælper dig med at vælge det rette hundebur. Vi er her for at sikre, at du får præcis den hjælp, du har brug for. Besøg vores showroom i Roskilde. Ønsker du at se hundeburet, inden du køber det? Måske vil du gerne prøve det i din bil og finde den perfekte størrelse til din hund? Besøg vores showroom i Roskilde, hvor du kan se og teste vores brede udvalg af hundebure. Vores venlige personale står klar til at assistere dig og svare på alle dine spørgsmål. Hos os får du Danmarks største udvalg, testede produkter, enestående kundeservice og mulighed for at se produkterne på nærmeste hold. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
Industrileddet 13, 4000, Roskilde, Danmark
- hej@billige-hundebure.dk
- www.billige-hundebure.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Klar anbefaling.
Har kun godt at sige om Billige Hundebure. Kørte til Roskilde og så de forskellige muligheder til en Renault 5. Købte Elite D1. Efter det blev samlet, viste det sig, at det havde en fejl ved lågens beslag. Skrev en mail til dem og de svarede med det samme, at jeg kunne komme forbi og få det fixet. Luka var en kæmpe stjerne og han er sød og flink. Han måtte skifte fronten, men nu virker det og det passer helt perfekt til R5. Kan varmt anbefale firmaet.
Bestilte det mandag formiddag og buret…
Bestilte det mandag formiddag og buret ankom tirsdag morgen, under 24 timer efter bestilling.
Kvaliteten på buret virker også til at være i top!
Derudover var kundeservicen god da jeg ringede med et par spørgsmål inden bestilling.
Alt i alt en supergod oplevelse!
Fin service
Fin service. Stort showroom, utrolig rart man fysisk kan få lov til at se og prøve gør man køber.
Luka (flot navn) jeg mødte var også utrolig imødekommende, og virkede helt klart frisk på en snak :-)
Har købt to bure hos billige hundebure gennem tiden :-)
Fantastisk service og super kvalitet!
Fantastisk service og super flot bur af virkelig god kvalitet!
Jeg købte et bur, som desværre var for højt til bagagerummet. Fik kontakt til kundeservice og fik det returneret uden problemer og ombyttet til nyt.
Jeg fik også eftersendt et nittesæt u/b, da en nitte i låsen desværre var knækket under transporten.
Derudover er de rigtig gode til at hjælpe, for at få det rigtige bur til bagagerummets mål.
Vi klart anbefale alle at handle her :-)
Hurtig levering og nem returnering.
Hurtig levering og nem returnering.
Jeg modtog buret dagen efter jeg havde lagt ordren. Buret var hurtigt og nemt at samle. Dog var buret lidt for lille til vores hund, så det måtte retur.
Jeg ringede til kundeservice og fik lavet en aftale om personlig returnering i deres showroom, og det var helt uden problemer.
Så selvom vi ikke endte med et bur herfra, så fortjener servicen 5 stjerner.
God og hurtig service
Bestilte hundebur som passede til vores bil. Modtog det få dage efter. Buret svarede helt til vores forventninger og passede også fint i bilen. Desværre var vores hund meget utryg i buret og kunne ikke finde sig tilrette i det. Buret blev skildt ad igen og sendt retur en onsdag og allerede fredag fik vi bekræftelse på at buret var modtaget og pengene på vej retur. Skal vi have et andet hundebur på et senere tidspunkt bliver det helt sikkert hos Billige Hundebure
Hundebur som passer perfekt til vores bil og hund. Tak for god betjening Morten
Buret passer perfekt til vores bil og hund, som er en ruhåret foxterrier.
Tak for professionel betjening.
Vi er meget tilfredse.
Billeder er taknemmelige
Billeder er taknemmelige, pris og kvalitet hænger på ingen måde sammen. Dårlig samlekvalitet , og måtte selv færdiggøre en udfræsning i en alu profil, for at kunne samle buret. Skruer i låsemekanisme drejet over, så der måtte jeg skifte til rigtige skruer. 1445 kr. er nok det dobbelte af hvad det er værd. Jeg kan bruge buret nu, men det kan jo ikke være rigtigt at man selv skal bygge det færdigt. Og de 10 minutter for at samle buret blev til mere end en time.
Høflig og professionel vejledning
Mandag den 23. dec. var jeg forbi virksomheden for at de på de modeller, der var egnede til det bilmærke, jeg kører i.
Der var super god service og vejledning.
Og ovenikøbet høflig hjælp, da jeg ikke kunne køre fra stedet på grund af dødt batteri i mit nøglesæt til bilen.
Tak til Morten og hans kollega, der var på job i går.
Fantastisk service
Overskuelig hjemmeside.
Nemt at finde bur model unikt tilpasset bilen.
Kvalitetsprodukter i high end.
Super respons på spørgsmål om produkterne, og så en utrolig servicemindet behandling ifb. showroom og afprøvning af bur inden køb.
De varmeste anbefalinger her fra !!
Super god service ved deres showroom i…
Super god service ved deres showroom i dag.
Fik prøvet flere forskellige bure i dag i min bil før jeg fandt det helt rigtige.
Super god service
Købte et hundebur online. Jeg fik samlet det og desværre passede det ikke til vores bil. Ringede og talte med Sonni som sagde at vi bare skulle komme forbi, han var der hele dagen.
Vi ankom til en smilende Sonni som også hilse på vores lille hundehvalp som fræsede rundt.
Sonni slæbte det ene bur efter det andet, frem og tilbage i min bil, så han var sikker på, jeg fik et hundebur som jeg blev glad for. Fik god rådgivning omkring hvordan bunden skulle være i min bil, da bagagerummet har en kant, ikke noget jeg selv havde tænkt over.
Det eneste jeg fortryder er, at jeg startet med at købe buret online og næsten var gået glip af den fornøjelse og service som jeg fik at Sonni, men den oplevelse fik jeg heldigvis med.
Skønt at opleve at der stadig findes en sælger som ikke bare vil prakke en ting på, men faktisk går op i den gode kundeoplevelse og den fik jeg bestemt her. Tak for god rådgivning og service Sonni og skal vi have nyt bur på et tidspunkt vil vi helt sikkert vende tilbage hertil.

Besvarelse fra Billige Hundebure
Har været fordi deres showroom I…
Har været fordi deres showroom I Roskilde i dag og fik super råd og vejledning. Sælger arbejdede meget hårdt med at slæbe bure op og ned og ind og ud af min bil for at løse min udfordring med for lidt plads i bilen og 2 hunde😁 Jeg fik ovenikøbet lov til at købe det med hjem med det samme. Virkelig god service, og jeg følte mig virkelig godt hjulpet.
Mine bedste anbefalinger.

God og venlig service
God og venlig service. Fandt et bur som passede og købte det. Nemt at samle. Tilfreds med mit nye hundebur.

Besvarelse fra Billige Hundebure
Købte hundebur d.25/7 fysisk i…
Købte hundebur d.25/7 fysisk i Roskilde. Men vi måtte erkende at det var en tand for lille. Min mand ringede så til dem d.5/8 for at høre om vi kunne bytte det til et større, selvfølgelig mod mer betaling for et større, men fik det svar at de kun byttede bure der var købt online? jeg gennemlæste deres handels og retur betingelser på deres hjemmeside og jeg kan IKKE læse at det kun er online kunder der har den fordel, med 14 dages retur og ombytnings ret.
Min mand blev oplyst ved tlf samtale d.5/8 at det var et udgået bur og han havde fået det til en god pris. Jeg sendte en mail til dem d.5/8 at min mand ikke var oplyst om at det ikke kunne byttes, samt at han ikke havde "pruttet" om prisen, det var udelukkende sælger der oplyste prisen på buret.
Det er heller ikke prisen det handler om, men bare et byt. Jeg fik svar på min mail samme dag, de havde modtaget min, men må sige at det er en sludder for en sladder man får der, og min mand desuden fik oplyst i tlf at de ikke ønskede at få buret tilbage?
Jeg kan læse en tidliger anmeldelse at kunden ønskede at bytte sit bur og fik besked på at det var en mulighed, så længe der kun var gået halvanden uge, siden købet.
Jeg sidder tilbage med en dårlig oplevelse, da vi netop har haft buret fra d.25/7-5/8 og har kun brugt det 2 gange (vi har været på Bornholm i 5 dage uden hund) og kan ikke få det byttet til et større.
Jeg oplever ikke tydelighed at online kunder er bedre stillet i deres handels/retur betingelser, men det ser da godt ud at kunden kan læse at de har 14 dages bytte og retur ret?

Hvis jeg kunne 0 stjerner
Hvis jeg kunne 0 stjerner, ville jeg gøre dette.
Vi købte hundebur i juni måned 2024, men kort efter skiftede vi bil.
-uden overhovedet at have brugt buret.
Vi skrev til dem om vi kunne bytte vores samlet ubrugte bur til et andet. Det fik vi ja til.
Efter en måned ville vi aflevere det, da vi havde bil igen. Men nu var det pludseligt ikke muligt.
-da de går meget op i gode anmeldelser, er det mig vigtigt at skrive dette.
Køb ikke Jeres bur ved dem.
-aftaler overholder de ikke.

Besvarelse fra Billige Hundebure
Super god betjening vi bestilte på…
Super god betjening vi bestilte på deres hjemmeside og fik et bur hjem der passede til vores bil desværre var vores hund lidt større end gennemsnittet så vi måtte forbi deres showroom og kigge på alternativer og fik der med god hjælp fra Sonni byttes vores bur til et en tand større
Tak for hjælpen og for jeres store imødekommenhed
Super god oplevelse 👍Nemt på…
Super god oplevelse 👍Nemt på hjemmesiden at finde og bestille det rigtige bur der passer til hund og bil. Rart at det er muligt at afhente buret på lageret i Roskilde. Super god oplevelse at buret ved ankomst til lageret var samlet og klar til at sætte i bilen, så jeg med det samme fik set, at det passer til bilen 👏Super tilfreds og jeg vil bruge jer igen en anden gang 😊

Super god service
Super god service, ingen problemer med at ombytte bur. Ved køb af et andet havde jeg udfordringer med at samle det. Det klarede de for mig. Kan klart anbefales

Besvarelse fra Billige Hundebure
Vores bullerbasse elsker sit nye bur
Vores bullerbasse elsker sit nye bur, Han er helt rolig og afslappet, når han er med ude at køre.
Vi har kun godt at sige om Billige hundebure. Hurtig og nem levering derfor får de 5 🐶🐶🐶🐶🐶