Købte en skumlanse og fik den forkerte fordi de ikke ha de den anden på lager også passede den ik og de er simpelthen for besværlige og skrive med iforhold til at få den retur Havde bestilte nogle k... Se mere
Billigbilpleje.dk
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Jeg havde bestilt forlygtepærer en lørdag. Søndag opdagede jeg at jeg havde valgt forkert type - og bestilte yderligere et sæt, nu den rigtige type. Samtidig skrev jeg til BilligBilpleje og fork... Se mere
Omkring levering privat for en L Sonax autoshampo der tager i 79kr for levering. I skræmmer jeres kunder væk ved at bruge leverandører der tager skyhøje priser for levering fra Billig bilpleje... Se mere
Modbydelig kundeservice. Nul hjælp, hvis der opstår et problem, eller hvis du har spørgsmål. Varen ankom med manglende dele - firmaets skyld! Refunderet kun vare pris! TABT TID, MISTET forsendel... Se mere
Alt indenfor bilplejeprodukter til DK´s billigste priser. Vi fører vinduesviskere, bilplejeprodukter, motorolie m.m. Alt hvad du skal bruge til din bil, hurtig levering direkte til døren.
Nørregade 102, 6650, Brørup, Danmark
- 22 525 525
- ordre@billigbilpleje.dk
- www.billigbilpleje.dk
Overtrædelse af retningslinjer
Nemt og hurtigt.
Nemt og hurtigt.
Dag til dag levering, det er en sjældenhed. Men det er så fedt når det sker, samtidigt med at priserne er i bund.
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, ingen problemer overhovedet. De bedste anbefalinger herfra.
Fantastisk kunde service
Fantastisk kunde service. Hurtig levering.
Professionel kundeservice
Intet mindre end en virkelig professionel kundeservice fra start til slut, da jeg ved en fejl havde fået bestilt en forkert vare. Varerne kom til tiden og som lovet. De kan varmt anbefales.
Hurtig behandling af ordre.
Hurtig behandling af ordre.
Ligger en bestilling kl. 12.42 torsdag og dagen efter får Jeg besked, fra GLS, kl. 11.59 om pakken kan afhentes. Under 24 timer, det er perfekt.
Forkert lagerstatus
Alt for mange udsolgte vare og så annullere de ordren uden en legit grund.
Bestilte vare som er på lager ifølge deres deres hjemmeside og får en besked senere at nogle af tingene ikke er på lager. Skriver til dem nogle uger senere og der er det noget andet på ordren som ikke er på lager. Så de har ikke lagt det til side, til de første der har bestilt tingene, blot venter på alt er på lager før de afsender.
Skriver igen og spørger efter status på min ordre og får at vide at min ordre er annulleret efter de ikke har hørt fra mig. Har ingen mail fået om den er annulleret eller noget.
At de evt kan annullere og ikke sender en bekræftigelse på annullering eller opdatere kunden når alt er på lager er deres metode.
Tilføjelse: De bad mig om at lave en ny ordre, da de ikke ville give priserne som jeg havde fået mine ting til i første omgang.

Besvarelse fra Billigbilpleje.dk
Super oplevelse hos Billigbilpleje.dk
Super oplevelse som kunde hos Billigbilpleje.dk
Fik en super betjening af Mads, som hjalp med at få min ordre igennem.
Hurtig svartid og levering dagen efter bestilling - kan varmt anbefale Billigbilpleje.dk!
Fremragende - hurtig og kompetent - kundeservice på mail. Lynhurtig behandling og levering af ordre. Ordre afgivet klokken 15,00, og leveret på afhentningssted dagen efter klokken 10,30. Kanon. NB: Glemte jeg lige at nævne, at priserne er yderst konkurrencedygtige :-) :-)
Virkelig god kundeservice og gode priser
Jeg har af flere gange handlet hos Billig Bilpleje, hvor der har været nogle problemer. Jeg synes dog de stadig fortjener fem stjerner på grund af den professionelle måde, som de har håndteret det på. Så er priserne også rigtig gode.
Meget meget fin og hurtig service og…
Meget meget fin og hurtig service og super hurtig respons på mail.
Stumperne landede her dagen efter.
VERDENSKLASSE!!
En meget meget klar anbefaling herfra.
Konkurrencedygtige priser og dag til dag levering
Hjemmesiden siger levering næste dag ved bestilling inden 17. Bestilte 16:49 fra jylland, klar til afhentning næste dag 12:40.
Konkurrencedygtig pris i.f.t. kendt dansk kæde
Meget simpelt fra bestilling til…
Meget simpelt fra bestilling til levering gik som det skulle super nemt. 5/5 herfra
Fin butik med stort udvalg
Fin butik med stort udvalg. Hurtig levering online og venligt personale i butikken.
Formet fik problem med restordre på…
Formet fik problem med restordre på bestilte produkt i den litersrørrelse jeg skulle bruge. Efter en del ventetid, blev i enige om at levere ca samme literantal i andre kolistørrelse - så en negativ oplevelse blev vendt til positiv. Generelt utroligt skarpe priser på hjemmesiden.
Verdensklasse!
Bestilt en vare fredag eftermiddag. Lørdag formiddag lå varen allerede klar til afhentning i pakkeshop. Det er verdensklasse service!
Super god service og betjening
Super god service og betjening. Fik mine varer billigere end udsalgsprisen og fik 0.5 liter autofoam gratis med i prisen.
Kan klart anbefale stedet.
Kæmpe respekt og skud ud for…
Kæmpe respekt og skud ud for Billigbilpleje.dk
24 timer efter jeg bestilte olie til min motorcykel, kunne det afhentes ved pakkeudlevering..
Kun de bedste anbefalinger herfra..
Bestilte olie i går og i dag modtaget…
Bestilte olie i går og i dag modtaget varen.
Udover at prisen er billig, så er forsendelse helt i top.
Kun++++ herfra.
gode priser men ingen varer kan leveres
De har de bedste priser, men ingen varer. Bestiller 3 liter olie, og først når jeg rykker for svar får jeg at vide at det er i restordre - og de kan ikke levere det - tilbyder mig noget andet- men det var jo ikke derfor jeg bestilte der !