1. Dækbutik
  2. Bilsalg
  3. Autoværksted
  4. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bilshoppen ønsker at sælge varer af højeste kvalitet, til de laveste priser. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at yde den bedste service og hjælpe og vejlede vores kunder til at de kan få det produkt der passer til dem. Vi er først tilfredse når kunden er det.

2,2

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fraråder handel , kan ikke komme i kontakt med manden

Fraråder handel. Købte dæk på nettet fra en virksomhed som bla har bilshoppen som monteringsværksted.
Valgte dette men har jeg virkelig fortrudt for har gentagende gange prøvet at kontakte bilshoppen på mail samt de 2 tlf numre der er oplyst ( det her på trustpilot er lukket, det han oplyser på hjemmesiden går altid på tlf svare) valgte til sidst at kører ud på adressen og hente dem. Kunne også konstatere at værkstedet ser uprofessionelt ud og meget rodet. Ville gerne ha været alt dette bøvl foruden, så jeg skulle have undersøgt trustpilot, før jeg valgte bilshoppen, da jeg kan se det ikke er et ene tilfælde.

17. september 2025

ALDRIG SOM I ALDRIG KØB EN BIL DER

ALDRIG SOM I ALDRIG KØB EN BIL DER

FRARÅDER ALT HANDEL

JEG HAR PÅBEGYNDT SAG MED FDM !

købte tilbage i februar en bil hos bilshoppen aps , bilshoppen aps lejer sig ind hos pågældende forhandler på at adressen for at virke troværdig.

De opkøber cvr biler, sælger dem så videre som forhandler , blot hvis bilen fejler noget løber de fra alt.

Martin er ikke til at komme i kontakt med og er ikke villig til at fremsende en løsning

Som forhandler kan man ikke frasige sig ansvar og reklamationsret !!!

Useriøst

Vi ses i retten Martin

20. februar 2025

Totalt useriøs

Totalt useriøs ! Min kæreste har bestilt dæk hjem for min mor , og lavede aftale om montering bliver aflyst pga kompressor er i stykker - han lover at ringe tilbage har han så bare ikke gjordt!! Nu tager han ikke telefonen når min kæreste ringer og åbner ikke døren når han banker på . Simpelhen så useriøst og usselt!

31. december 2023

Intet svar

Bestilte 2 dæk og efterspurgte tid til montering. Hørte intet i en uges tid. Skrev mail og efterspurgte status. Hørte intet og skrev så og afbestilte. Stadig intet hørt. Ved ikke om netbutikken faktisk fungerer og mail bliver ikke besvaret.

14. juni 2023

Montering af dæk

Fik leveret sommerdæk fra Tirendo direkte til Bil-Shoppen. Afleverede hjul og afhentede igen efter aftalt tid.
Meget behagelig oplevelse hele vejen igennem - kan anbefales som monteringssted hos Daekonline/Tirendo!

19. april 2017

Beholder pengene, men leverer ikke varen

Bestilte 4 stk. 18" fælge til en Alfa Romeo og betalte med dankort ved afgivelse af ordre. Fik 14 dage senere besked om, at underleverandøren desværre havde leveret nogle fælge til en Giulietta og ikke kunne levere fælgene til Mito'en. Bilshoppen ville imidlertid undersøge muligheden for at skaffe fælgene fra en anden leverandør. Da jeg ikke hørte yderligere fra Bilshoppen og der nu var gået over en måned fra ordre datoen, bad jeg om at få ordren annulleret. Det viser sig imidlertid, at Bilshoppen uberettiget har hævet pengene fra mit Dankort uden at levere varen og på trods af gentagne rykkere ikke har betalt pengene tilbage.
Lad være med at handle med Bilshoppen, de er enten ved at gå ned eller et fup-foretagende som uretmæssigt hæver dine penge.

14. juni 2016
Bilshoppen-logo

Besvarelse fra Bilshoppen

Hej Klaus

Vi er glade for din bedømmelse af os herinde, da denne har hjulpet os med at få overbevist dem der driver vores hjemmeside og betalings/dankort del om at det nummer de laver ikke er lovligt (vi har tidligere gjort dem opmærksom på det og bedt dem rette det) Problemet har været at når man som kunde betaler med dankort på nettet, så er der en garanteret dæknings tid på beløbet fra Nets side (hvis dankort skulle være stjålet) så butikken ikke hæfter i sådanne tilfælde. MEN.. vores NU TIDLIGERE udbyder, havde lavet en indstilling i programmet så det var sat til automatisk at hæve beløbet på kundens dankort den sidste PBS garanterede dag. Vi har tidligere gjort dem opmærksom på at denne metode ikke er lovlig, og at vi derfor ønskede denne del lavet om da vi ikke ønskede at bryde loven og hæve pengene før end vi afsendte varen. Vi brugte sidenhen din bedømmelse her til at vise dem hvad det betød for os som virksomhed, og igen understrege at det var ulovligt. Men desværre virkede de ret ligeglade, så vi skiftede for ca. 1 måned siden over til ny betalings udbyder som udmærket kender loven, så lignende ikke sker igen.

Vi skal ligeledes dybt beklage hvis du ikke har modtaget vores ordre opdateringsmails, som vi altid sender ud 1 gang om ugen i tilfælde hvor der er længere leveringstid (f.eks. 10 - 14 dage) Alt er sidenhen ændret, så der ligeledes er kommet nyt mailsystem.

Og vi er selvfølgelig rigtig rigtig kede af at du har haft en dårlig oplevelse hos os, men du har været meget uheldig :-(

Som kompensation for din dårlige oplevelse, ligger der et gavekort til dig på 500,- kr. til køb hos os med frit valg på alle hylder.

For vi vil gerne understrege at vi er en seriøs virksomhed der kæmper for kun at have glade og tilfredse kunder, og nu har vi eksisteret i 15 år, og vil rigtig gerne tage mindst 15 år mere.

Bilshoppen

Eminent kundeservice!

Har købt dæk og fælge ad flere omgange hos bil-shoppen, og hver gang har jeg oplevet en fin fin kundeservice.
Utrolig fin mailkorrespondence med Michael (ejeren), som hver gang har sørget for at jeg fik det rigtige produkt.

Et klart anbefalelsesværdigt stede at handle!

19. oktober 2012