Jeg købte en Mini Cooper hos By Cars, og jeg har generelt haft en rigtig god oplevelse. Fra starten blev jeg taget godt imod af venlige og professionelle sælgere, som var hjælpsomme og nemme... Se mere

Nå Bycars - Så starter i igen - Jeg lavede en dårlig anmeldelse i August 2025 og den svare i tilbage på i Marts 2026 - FLOT.. Men den af jer som nu sidder bag skærmen og skriver- husker åben... Se mere

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Havde udset mig en Audi e-tron via bilbasen, som Bycars havde til salg. Efter yderst behagelig samtale med Mads, samt video af bilen, tog jeg turen til Sunds... Se mere

Jeg købte sidst i September en ID4 af Oliver fra ByCars, er meget tilfreds med bilen som foreløbig lever helt op til mine forventninger. Sammen med bilen købte jeg osse de oprindelige fælge til vint... Se mere

3,4

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

Tryg handel og god service hos By Cars

Fra starten blev jeg taget godt imod af venlige og professionelle sælgere, som var hjælpsomme og nemme at snakke med. De tog sig tid til at svare på mine spørgsmål og var også til at få fat i efter købet, hvilket jeg satte stor pris på.

Kort tid efter jeg fik bilen, opstod der en mindre fejl, men den måde By Cars håndterede det på, var virkelig positiv. De tog det seriøst med det samme, fik bilen hurtigt ind til reparation og dækkede det uden ekstra omkostninger eller besvær for mig.

Det gav mig en god tryghed som kunde, og det er tydeligt, at de gerne vil levere en god service – også efter handlen er afsluttet.

Alt i alt en god oplevelse, og jeg vil gerne anbefale By Cars til andre.

8. januar 2026

Svar på jeres modsvar

Men den af jer som nu sidder bag skærmen og skriver- husker åbenbart ikke særlig godt - men jeg skal med glæde uddybe det igen..
Du skriver at vi ikke rettede henvendelse til mekaniker efter den ødelagte dyse - Det gjorde vi lige præcis - og vi blev af mekanikeren sendt videre til dennes bror - som gav OS ret i at der var noget med dysen.. Da vi kom tilbage til mekanikeren og sagde dette blev vi lukket af - ingen telefon opkald - ingen mail blev besvaret - Vi ringede også til jer Bycars - men her blev vi mødt af en meget sur ejer - som ikke ville snakke med os og HAN smed røret på ... HVor til vi derefter fik en mail om at I ikke hører mere om denne sag...

Så hvor er det lige at ret skal være ret som du skriver ??
Vi har købt en bil som jeres mekaniker ødelagde en dyse på - men ikke ville stå ved og Bycars heller ikke vil lytte på/eller afklare.

17. marts 2026

BMW i4

jeg var skeptisk da jeg læste deres anmeldser herinde, men valgt alligevel at komme ned og se på en BMW I4 de havde holdende, og jeg vil sige jeg blev kun positivt overrasket, fik en god snak med drengene dernede,

Jeg er virkelig glad for bilen, tak for handlen, vi ses helt sikkert igen!

Jesper

2. marts 2026

Vi var oppe og se på en BMW og endte…

Vi var oppe og se på en BMW og endte med at sige ja til købet hvor vi fik at vide at der var skiftede diverse ting hvor efter vi kommer hjem til Fyn og får den til mekanikeren for lige at få den tjekket det viser sig at de har sagt noget som ikke passer for de ting var ikke blevet skiftede som der var blevet lovet så de får en dårlig anmeldelse herfra fordi det bliver en dyr omgang ved mekanikeren

24. januar 2026

Hej Sophie

vi har haft en anden herude altså firma, som lejede sig ind, og det ham der har haft den tilsalg bilshoppen, har snakket med ham og han nikker godkendende til dette så ikke noget der har med os at gøre

vi kan ikke nikkegenkendende til at have solgt nogle BMW til nogle fra Fyn, kan du oplyse omkring hvad for en bil det drejer sig om?. da vi aldrig har hørt fra jer,

Har ansat en svindler sælger

17/3
Det var bycars der stod på annoncen som sælger og også dem vi kontaktede mhp at se bilen

13/3 de har nu flere gange forsøgt at få fjernet min anmeldelse, på trods af at den er helt reel og jeg har været der og skriver om min oplevelse.
Har nu sågar betalt trustpilot for abonnement, så de kan komme af med de dårlige anmeldelser.

Var ude og kigge på bil, som der stod der ikke fejlede noget, men den var ikke helt køreklar og der skulle postes penge i den. Men det der fik mig til at vende hurtigt om igen, var da jeg så, at de har ansat den største svindler af en sælger, som har svindlet tidligere ifm bilsalg fra et andet firma. Ham vil jeg fraråde alle at købe en bil af - han er kun ude efter dine penge og har nul procent samvittighed i sin krop. Render fra alle aftaler og er en værre lystløgner. Det siger meget om et firma hvis de ansætter sådan en som ham.

10. januar 2026

Fantastisk oplevelse fra start til…

Fantastisk oplevelse fra start til slut.
Havde udset mig en Audi e-tron via bilbasen, som Bycars havde til salg. Efter yderst behagelig samtale med Mads, samt video af bilen, tog jeg turen til Sunds for, at kigge på bilen.
Den levede absolut op til forventningerne, og stod knivskarpt. Super hyggelige gutter, og absolut et sted som kan anbefales.

13. august 2025

Så kunne i svar, pga. Dårlig omtale

Ja nu skriver i tilbage, så vågner i op fordi i får dårlig bedømmelse.

Men det er ikke rigtigt det du skriver, i har ikke tilbudt et andet værksted..
I tilbød FDM , som jeg ringede til og fortalte vores problem, hvortil han siger at dyserne IKKE bliver tjekket eller andet i deres test hos FDM.
I skrev også i jeres mail at VI selv skulle BETALE for FDM hvis ikke de fandt fejl.. og det ville de jo ikke finde når de ikke tjekker dyserne..

14. august 2025

Besvarelse fra Bycars

Egentlig ikke, men ret skal vel være ret, vi snakkede med mekaniker som vi betalt for at få dette lavet, og har han ikke gjort godt nok, og har vi samtidig også betalt for, i skulle have rettet henvendelse hertil for at få det lavet på den garanti der ville have været derfra, istedet for at angribe os.

godt dag trods alt

Jeg købte en vw passat årgang 2019 ved…

Jeg købte en vw passat årgang 2019 ved Bycars i dec 2024.
Efterfølgende kom der problemer med gearkassen..
Efter en go snak med Bycars fik vi aftalt en tid på et værksted de samarbejdet med og 4 dage efter kørte bilen igen.. Og i søndags var vi forbi og købe en begynderbil til min søn han blev vild med en e golf de lige hade fået hjem som han fik i dag kl 16.30 fin bil og til en go pris. Vil til vær en tid henvise mine venner til Bycars. Flinke drenge som man trygt kan købe bil ved.

19. december 2024

Besvarelse fra Bycars

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse på Trustpilot. Din feedback betyder meget for os og hjælper os med at blive endnu bedre

HOLD JER FRA BYCARS! FUSKER FIRMA!

HOLD JER FRA BYCARS!

Mega flinke, når de skal sælge bilen – men når der opstår fejl inden for garantien eller lignende, så gemmer de sig.

Hurtigt efter køb lækkede bilen diesel. Efter lang tid frem og tilbage med ByCars, og vi ingen vej kom, sagde de, at de ville sende den til en ordentlig mekaniker, som skulle kigge på det. Vi googlede mekanikeren og kunne intet finde på ham – ingen mail, intet website eller telefonnummer. En fusker-mekaniker, som hjælper ByCars!

Han lavede bilen, så den ikke længere lækkede diesel, men samtidig ødelagde han dyse 2 på bilen – uden overhovedet at ville anerkende det. Vi sagde det til ByCars – de nægtede at lytte og beskyldte os for selv at være skyld i fejlen, selvom man kunne mærke det på bilen med det samme, vi fik den tilbage fra mekanikeren.

Nu har et rigtigt værksted bekræftet, at dyse 2 på bilen er ødelagt – præcis det, vi sagde til ByCars. Det eneste svar, vi får fra dem, er, at "Vi tror ikke på en eller anden mekaniker som i påstår i har været ved”, hvorefter de smider røret på os.

28. juli 2025

Jeg er virkelig glad for min nye VW…

Jeg er virkelig glad for min nye VW ID.3! Bilen lever fuldt ud op til mine forventninger – både når det gælder komfort, køreoplevelse og teknologi. Det hele føles gennemført og gennemtænkt.

Servicen har også været helt i top. Personalet var hjælpsomme, imødekommende og tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål, både før og efter købet. Jeg følte mig godt guidet hele vejen igennem processen, og det gjorde en stor forskel.

Kan varmt anbefale både bilen og teamet bag – en super god oplevelse hele vejen rundt!

21. juli 2025

Har netop hentet min Skoda enyaq

Har netop hentet min Skoda enyaq
Er så glad for den! Og virkelig haft den bedste oplevelse med byCars

Kæmpe anbefaling herfra

Vh Mette og Jesper

25. juli 2025

Besvarelse fra Bycars

Mange tak for din anmeldelse, husk i er altid velkommen forbi til en kop kaffe.

Har købt en Audi e-tron tilbage i…

Har købt en Audi e-tron tilbage i marts, alt har være godt indtil bilen fik nogle mislyde her for nogle uger tilbage, henvendt mig til dem og de tog hurtigt action på dette og fik løst dette

Kan kun anbefale dem! Virkelig hjælpsom og venlige kan desværre ikke giv 6 stjerner ⭐️

17. juni 2025

Besvarelse fra Bycars

Tak fordi du har delt din oplevelse på Trustpilot. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen – gerne over en kop kaffe.

Fin oplevelse

Sammen med bilen købte jeg osse de oprindelige fælge til vinterdæk som Oliver, som når dækkene var blevet monteret på fælgene, ville sende til mig.
Modtog først de nye vinterdæk monteret på fælgene 4 uger senere, hvilket er den eneste grund til at ByCars ikke får 5 stjerner.

29. oktober 2024

God oplevelse

D. 5. April kontakter jeg Mads fra bycars, da jeg så de havde en Audi Q5, med god udstyrspakke til en fornuftig leasingspris. Jeg aftaler med Imødekommende Mads, at komme forbi om onsdagen for at se den, hvor en ung mand ved navn Oliver møder mig. Jeg prøver en tur i bilen, og dén køre oplevelse og Olivers viden om selve bilen gjorde, at jeg 2 dage efter underskrev leasingkontrakten, og de tog min gamle bil i bytte, til en fornuftig pris. I sidste uge ringede jeg til Oliver, da jeg havde et par spørgsmål til selve kontrakten. Han var som forventet stadig utroligt venlig og informerende, og jeg fik svar på spørgsmålet. Jeg har nu anbefalet mine svigerforældre at lease deres næste bil ved bycars, og kan varmt anbefale det til alle.

5. april 2024

Fantastisk service

Fantastisk service! Super rådgivning og vejledning, samt venligt personale. Klar anbefaling herfra!

4. maj 2024

Besvarelse fra Bycars

Super god service og altid til at få…

Super god service og altid til at få fat i hvis man har spørgsmål.
Jeg har købt en Tesla og fik en super god service af både Mads og Oliver da mads skulle på ferie overtog Oliver sagen på en super professionel måde. Jeg kan kun rose de super søde sælger. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber bil der, og kan helt klart anbefales til andre der ønsker professionelle og kompetente sælger

9. februar 2024

Har netop købt bil for 3 gang ved…

Har netop købt bil for 3 gang ved bycars. Og har alle gange fået en virkelig god behandling. Af Mads og hans salgs personale. Og en skarp pris på min bytte bil. Så vil helt sikker købe en bil ved dem igen. Den sidste bil vi købte var en de ikke hade på lager. Men vi fandt en sammen og de fik den hjem og ordnet alt med indkøb fra Tyskland og klaret syn afgift så jeg skulle bare komme og bytte tog en god uges tid og alt var som det skulle. Og de bedste den blev 9000 kr billiger end lovet. Så vi ses helt sikker igen..

15. februar 2024

Køb Tesla X

Der har været super god dialog og løsnings forslag hele vejen igennem processen, med at finde vores nye bil,

Super god oplevelse.

Hilsen Jesper