Simpelthen den værste service og reperation af min elladcykel jeg har oplevet. På trods af bestilt værkstedstid og servicetid har de haft cyklen fra juni til 17.oktober. Dette indbefattede en afleveri... Se mere
Bestilte en vare, og fik en mailbekræftelse. Derefter var der total radiotavshed - rykkede for leveringsdato et par gange, men fik aldrig svar. Ventede lidt længere for at se om varen kom. Det gjorde... Se mere
Købte en vare til knap 2000 kr. men de sendte et forkert produkt, som jeg returnerede. Imidlertid dukkede det rigtige og oprindeligt bestilte produkt aldrig op og der gik næsten 3 måneder hvor jeg h... Se mere
Bestilte i forbindelse med en forsikringssag en ny cykel hos Bikeshop. Jeg informerede sælgeren om at jeg var 35 år, 189 høj og grundet høj vægt skulle bruge en mountainbike med rimeligt solide hjul.
Tre dage senere ankommer jeg til butikken for at hente min nye cykel og ser til min overraskelse at man har bestilt en cykel str. 5 år til mig...den gik mig til omkring på knæet - jeg brokker mig over at de ikke engang har kunnet finde den korrekte cykel til mig - det er jo ikke raketvidenskab!!!
Jeg ender med at tage fra forretningen med en dårligere cykel end den jeg oprindelige havde bestilt da den pludselig ikke kan leveres før 18 uger senere og jeg kan trods alt ikke undvære min cykel så længe - Endvidere så virkede servicen i butikken en anelse rodet - jeg vil ikke sige ubehøvlet men nærmere at de var ligeglade.
P.S. tilmeldte mig ikke deres nyhedsbrev - men i forbindelse med forsikringssagen havde forretningen fået min mail adresse fra Codan - og jeg fik efterfølgende 14 nyhedsmails over 2 timer - dette brokkede jeg mig over i forretningen hvor de fortalte at man kun kunne modtage nyhedsbreve ved selv at tilmelde sig til dem.
Jeg har lige haft min cykel til reparation hos bikeshop og fik at vide, at de ville ringe når den var færdig (hvilket de mente ville være 2-3 dage).
Efter en uge tager jeg derned og spørger, hvorefter jeg utroligt nedladende fik at vide, at de havde ringet. Der var i løbet af ugen ganske rigtigt ringet til mig, men jeg kunne ikke tage telefonen på tidspunktet. Det var dog umuligt at finde ud af hvem der havde ringet, da nummeret ikke kan slås op nogle steder.
I butikken fik jeg at vide, at de jo ikke havde tid til at ringe "hele dagen", og jeg jo kunne finde nummeret på deres hjemmeside...
Desuden stod der på regningen, at de havde skiftet en "clickbox", men den der sidder på cyklen har ridser på og jeg er sikker på at den ikke er blevet skiftet.
Hvis du kan undgå denne butik, så gør det!
Bestilte for over tre uger siden. Har udover odrebekræftelsen intet hørt, på trods af rykkere til både afsender af ordrebekræftelsen og til en mailadresse nævnt på hjemmesiden. Heldigvis har jeg bestilt med afhentning i butikken, så har ikke penge i klemme.
Har tidligere handlet (eller forsøgt på det) i den fysiske butik. Vi var to i kø. Efter at have betjent kunden foran mig konstaterede pigen bag disken, at nu var klokken halv fem, så hun havde fri. Derefter gik hun og efterlod mig alene i butikken. Efter 10 min måtte jeg gå med uforrettet sag. Den behandling skulle jeg nok have tænkt mere over, eller have tjekket trustpilot, inden jeg lagde en bestilling i netbutikken.
Jeg bestilte 3 par GripGrab socker og fik 2 leverede bilagt en følgeseddel, hvor der stod anført at de sidste par ville blive efterleveret få dage senere. Trods 3 rykkerskrivelser er det ikke sket . der er nu gået 4 uger og firmaet har ikker reageret.
Jeg kan ikke tilslutte mig de mange dårlige anmeldelser...!! - Jeg bestilte en Shimano kassette Mandag og tirsdag blev jeg kontaktet af Claus fra Bikeshoppen som desværre kunne fortælle de ikke havde den bestilte kassette på lager, men han istedet ville sende en tilsvarende SRAM ( dog bedre og dyrere model, uden beregning). - Jeg modtog denne pakke dagen efter som aftalt.
Eneste MEN, er deres leverings omkostning på 75 kr... Dette kan gøres billigere, men kan ikke sætte en finger på deres service som var god både via mail og tlf !
Jeg har købt varer hos Bikeshop 2 gange - specielt sko, hvor jeg har bestilt sko i flere størrelser for at være sikker på at få de rigtige - men når du returnerer varer til Bikeshop må du rykke mange gange for at få penge retur - jeg mangler stadig at få pengene tilbage fra sidste handel - Claus lover og lover men der sker ikke noget - edb får skylden, og nu er det heller ikke længere muligt at komme i kontakt med dem per telefon - de har for travlt - er undskyldningen - et rigtig dårligt sted at handle er min konklusion og jeg er næppe den eneste som ikke har modtaget penge retur fra dem
Bestilte varer for 3 uger siden. Ud over automatisk tilbagemelding,
er der ikke sket yderligere.
Det har jeg dog aldrig oplevet før i en netbutik.
Har lige afbestilt via mail (så er det til at dokumentere.)
NB den ene stjerne er fordi jeg ikke kan undlade :-)
Plejer altid at tjekke på trustpilot før jeg bestiller (derfor har jeg mange positive oplevelser med nethandel) men pga. min søn var haste indlagt på sygehus glemte jeg det, og det var en stor fejl ... ingen varer, ingen tilbagemelding og næsten umuligt at få kontakt for at afbestille ,,, Hvis nu bare vi alle tjekker Trustpilot, så kan der kun blive en taber her :-) ...
Afleverede min racercykel til reparation i begyndelsen af juni, en fjeder var i stykker i naven og skulle udskiftes. De havde ikke fjederen hjemme og den måtte bestilles hjem fra leverendør. Jeg havde telefonisk kontakt hver 2 uge for at rykke. Beskeden var som oftest at de forventede fjederen leveret imorgen... Jeg så min cykel igen i midten af september. Det var så den sommer uden landevejscykling... Indtryk: glemsomhed, useriøs, ligeglad... Der er blevet sagt: "Vi har jo ikke så meget erfaring i Campagnolo" -> en af de store mærker!!! Inkompetent!!!
Jeg kommer der ALDRIG igen - og anbefaler andre at gøre det samme...
Jeg kan ikke tilslutte mig de mange negative anmeldelser. Jeg har handlet hos bikeshop 4 gange nu. Alle 4 gange har jeg modtaget det jeg vil betragte som god service og vejledning. Jeg har dog kun prøvet at handle i selve butikken og ikke bestilt noget til levering etc.
Jeg har dog ment at ved handel i butik er jeg blevet behandlet ordenligt og jeg føler jeg har modtaget en kompetent og professionel service.
Jeg tilslutter mig fuldt tidligere anmeldelser af bikeshop.dk
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!
P.
Bestilte regnovertræk til sko for 9 hverdage siden. Jeg har kun modtaget ordrebekræftelsen. Og ifølge websiden skulle varen være på lager. Så efter at have undret mig over at varen ikke blev sendt har jeg nu annulleret ordren. Jeg er spændt på om jeg hører fra dem, for det virker som om at der ikke er nogen i den anden ende. Jeg har købt meget på nettet, og har aldrig oplevet så dårlig service.
Bestilte varer tirsdag morgen kl. 7:07 og håbede på at de nåede frem inden weekenden. Fredag formiddag prøver jeg at ringe til firmaet - helt håbløst at komme igennem. Flere gange i løbet af de følgende dage tjekker jeg, om der kommer en mail vedr. afsendte varer. I dag - 1 uge efter er der stadig ikke dukket en mail op. Jeg ringede uafbrudt i 20 minutter i åbningstiden her i eftermiddag på begge tilgængelige numre, men der var ingen, der gad tage den. Nu har jeg afbestilt hele baduljen. Er rasende. Dette er virkelig et sort får blandt mange ellers velfungerende og servicemindede firmaer!
HOLD ENDELIG FINGRENE LANGT FRA DETTE FIRMA. De er sgu ikke seriøse og jeg tvivler på, de har ret meget styr på noget som helst. Dette er jeg da blevet bekræftet i, efter at jeg har læst de andre ringe anmeldelser.
Bestilte 2 par herre-cykelhandsker, men fik 1 par dame-handsker.
Følgeseddel viste det rigtige.
Har været i kontakt med forretningen telefonisk, som lovede at "kigge" på det, og efterfølgende 1 e-mail med at de ville sende de 2 par rigtige handsker + returkonvolut til dame-handskerne... sådan set fin service... MEN det var den 8. maj, og nu har vi d. 1. juni... de svarer ikke mere på e-mail, og telefonen tager de ikke.
Hvis ikke man kan håndtere Internet forretningen, så hold jer ude af det bikeshop.dk, I har tilsyneladende slet ikke forstået det.
Jeg bestilte i slutningen af april en cykelhjelm til min datter. Den kom få dage efter, men lignede ikke den, jeg havde set på Bikeshops hjemmeside. Jeg kontaktede deres kundeservice 1.5.2012 og fik svar tilbage samme dag, at jeg nok havde fået en forkert model. De ville undersøge sagen og sende den rigtige hjelm, hvis de havde den på lager.
7.5.2012 var intet sket, og indehaver Claus Ellegaard lovede pr. mail at undersøge sagen. Herefter gik tingene noget i stå. Mindst 15 opringninger til de 2 telefonnumre, der er opgivet på Bikeshops hjemmeside blev ALLE besvaret af samme telefonsvarer. Telefax til det opgivne faxnummer gik ikke igennem, og mailhenvendelser 9.5., 11.5., 15.5. og 21.5. blev alle ignoreret, og efter at have læst en række skuffede kunders oplevelser her på siden havde jeg faktisk opgivet at få den rigtige hjelm til min datter, da jeg så faldt over Claus Ellegaards mobilnr. i en anden anmeldelse. Det optræder langt inde på siden, hvor Claus Ellegaard søger investorer til firmaet (jeg siger velbekomme).
Da jeg endelig fik fat i Claus Ellegaard på mobil 26 20 04 41 fik jeg den rigtige hjelm i løbet af 2 dage, så de kan jo godt! Samlet set kan jeg dog ikke anbefale at handle hos denne butik.
Fik en cykelstand i julegave julen 2010
Der var fejl på den og jeg kontaktede bikeshop via mail og fik at vide at det var ikke set før og en manual vedhæftet til mailen. Efter 8 måneder hvor jeg reglmæssigt ringede og skrev mail for at få fat på Claus Ellegaard ( ejeren ) sendte jeg standen retur med kopi af kvittering og et kort forklaring af problemet. Jeg bad ham sende en ny eller refundere beløbet. Stadig intet svar?
I januar 2012 har jeg et erinde i københavn og vælger at køre forbi bikeshop.dk for at give det en sidste chance inden forbrugerklagenævnet.
Han er ikke på adressen, manden i butikken er meget venlig og forstående over for min situation. Han ringer til Claus og giver mig røret, jeg forklarer ham at det er sidste chance før forbrugerklagenævnet. Medarbejderen får telefonen og jeg får mig en ny cykelstand med hjem. Jeg kan dog ikke få en kvittering med på den . Jeg åbner og tester cykelstanden i butikken, den virker og jeg tager hjem.
Køb aldrig hos denne shop, da deres returneringssystem OVERHOVEDET ikke fungerer.... Jeg fik kun en del af pengene retur, men fik trods en masse løfter aldrig returneret den fragt på 75,- jeg havde betalt for at få varen tilsendt til mig...! Desuden prøvede jeg at ringe mellem 20-30 gange inden jeg kom igennem....
Har sendt forkerte varer, og reagerer ikke når man kontakter dem.
Ingen - absolut ingen - feedback fra dem.
0 service
0 feedback
0 varer
0 ordrer fra mig - mere.
Jeg bestilte en del varer på deres hjemmeside og fik straks den sædvanlige webshop-bekræftelse på køb. Alt så fint ud.
Efter en uge havde jeg ikke hørt yderligere og undrede mig. Prøvede at skrive for at få status - intet svar. Ringede derefter til butikken uden at kunne komme igennem - fik endelig fat i en på værkstedet, men han havde "ikke noget med det der net-halløj at gøre".
Min frustration var stor, og jeg checkede på det tidspunkt, hvad andre havde skrevet på Trustpilot. Why oh why gjorde jeg ikke det fra starten.......
Det lykkedes til sidst at få fat i indehaveren, Claus, der var super flink og lovede at få tingene afsted. Det kom de og alle varer var som bestilt og i fin stand. Det var sådan set en ok udgang.
Det viste sig dog, at jeg var nødt til at få ombyttet én af varerne (min fejl), men den ombutning tog så ca. 1½ måned at få klaret. Med mange opringninger, mails osv. for døve øren.
Alt i alt meget frustrerende og bestemt ikke anbefalelsesværdigt. Tror egentlig de vil det godt, men de har slet ikke setuppet til at håndtere det.