Fin service, men lille fisk i farvandet.
Fin løsning - men har ikke givet den samme mængde bud, som konkurrerende sites. Når det så er sagt, så sparer man penge ved at bruge denne service...
Sparede næsten 50% i forhold til det tilbud jeg havde fra mit eget værksted
Her er et lille lys i en mørk tid. Et uundværligt våben når man skal have fixet bilen på et værksted.
Meget fin hjemme side. Enkel og bruger venligt. Har brugt det en gang med fint resultat og netop sendt en opgave i udbud igen.
Jeg modtog hurtigt 3 forskellige tilbud på min forespørgsel, Det billigste var 8% billigere end det billigste på autobutler.dk.
Peugeot 107 Komplet Undervognsbehandling søgte tilbud på Biibo.dk fik hurtig tilbud. Jeg accepeterede tilbud på 2396 alt inclusive + gratis lånebil.
Tandrem skulle skiftes; fik tre tilbud og valgte det billigste. Det kostede under halvdelen af det dyreste eller ca 3000 kr.
Det er smart!
Jeg har kun rosene ord til overs for biibo.dk. Det tager ca 3 min, (afhængig af hvor lang tid man er om at beskrive sin opgave), at oprette sig. Jeg fik 4 tilbud på min opgave, accepterede den søndag, kørte den til mekanikeren tirsdag og hentede bilen onsdag eftermiddag. Super god service.
Vil klart anbefale denne hjemmeside til andre.
HP
Jeg oprettede min opgave og endte med at spare mere end 50% i forhold til det tilbud jeg selv havde indhentet fra mit tidligere foretrukket værksted.
Endelig et site for os forbrugere som holder hvad de lover. Jeg kan på det varmeste anbefale Biibo.dk
Den letteste måde at tjene penge til sig selv.
Pesen
Skulle have min bil til service eftersyn. Oprettede en annonce på Biibo og i løbet af få timer begyndte de første tilbud at komme. Super måde at finde det bedste og billigste tilbud på mekanikkere. For hold da op en pris forskel der kommer frem.