2,1

Under middel

Ringe service

Ringe service, arrogant og flabet personale! Det er første og sidste gang, vi spiser der!
Maden var længe om at blive serveret og smagte ikke godt!

5. august 2024

Smagsløst

Vi bestilte mad for 2 personer. Der var rigeligt med mad, men desværre endte vi med at smide det meste ud, da maden var elendig.
Babaganoush smagte af youghurt, salaten var kedelig. Stegningen af maden var meget blandet, da noget af kødet havde fået for meget, hvor andet havde fået for lidt.

Stedet var rolig og oplevelsen var okay, men rent var der overhoevdet ikke specielt toiletterne.

450kr uden drikkevare - tror barakat i Valby klarer den bedre!

10. august 2024

Elendig service

Min engelske ven bestilte to rulle kebab. Jeg overhørte bestillingen. Da maden var færdig fik vi én rullekebab og én pita. Da jeg sagde til ham vi havde bestilt hos at vi havde bestilt 2 rullekebab fnyste han bare og ignorede mig. Elendig service.
Har spist der mange gange tidligere, men det var så sidste gang...

6. juni 2024

Hvis jeg kunne give 0 stjerne så havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerne så havde Beyti Nørrebro fået det. Det var så første og sidste gang.
En meget ubehagelig bestyrer, der med udskældende tone fortæller mig at jeg bare kan tage på MacDonalds, da jeg efter 35 minutters ventetid efterspørger hvor min bestilling bliver af.
Det er tydeligt de har lavet en fejl og de går igang med at lave bestillingen først der.
Da maden så kommer efter 45 minutter så var brødet ikke færdig bagt og i det hele taget maden smagte skrækkeligt.

Den ubehagelige bestyrer var det ikke kun overfor mig som kunde men også overfor medarbejderne.
Virkelig dårlig stemning, og dårlig mad.

Der er mange andre hyggelige steder på Nørrebro, prøv dem heller.

5. marts 2024

Ubehagelig ejer/bestyrer - stakkels personale

Svingede forbi til hurtig aftensmad.
Første indtryk: ejeren/bestyreren der skælder ud på en kvindelig ansat, mens vi venter i en kort kø.
Andet indtryk: han bliver ved med utålmodigt at råbe "næste", "næste", mens vi bruger ca. et halvt minut på at kigge på menukortet, og der er ingen kø efter os.
Herefter går det mere galt. Jeg bestiller mad, og kigger mig efterfølgende omkring efter et sted vi kan sidde. Der er kun ét ledigt bord, som er et stort 6-8 mandsbord. Han råber igennem restauranten at vi ikke kan sidde der, da vi blot er to personer. Vi forstår hans bevæggrund, men hans attitude var konfrontatorisk og han eskalerer situationen uden grund. Vi siger at vi så bare tager maden med ud, men at det er dårlig stil at råbe ad kunderne og køre situationen unødvendigt op.
Nogle andre kunder tilbyder os at sidde ved siden af dem, hvilket vi først takker ja til.
Ejeren tilbyder samtidig at annullere vores ordre og give os pengene tilbage.
Til sidst tager vi imod dette "tilbud" og smutter fra stedet. Den gode stemning var ligesom ødelagt...
Jeg er aldrig oppe at toppes med nogen og er rolig af gemyt, men denne tumpe var så ubehagelig at jeg blev nødt til at "stand up" og sige ham imod.
Næste gang jeg er på Nørrebro og får lyst til kebab vælger jeg en af de 10.000 andre shawarmabarer.

2. februar 2024

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse, mens jeg ventede og så på skærmene foroven hvad jeg sku bestille. Det er vinter og der ligger terrassevarmer mellem stolene og stedet man bestiller. Uheldigvis står jeg foroven med min vinterjakke mens jeg ser på skærmene hvad jeg skal have. Der går Max 5 sekunder og jeg kan lugte brænd, og vælger hurtigt at reagerer og ser den nederst del af min vinterjakke er brændt. Heldigvis reagerer jeg hurtigt og jeg har heldigvis en jakke der er læg lang. Jeg klager hverken til Personalet men spørger om de kan flytte den således de andre kunder ikke kommer ud fra det samme, da placering af terrassevarmeren er dårligt placeret. Jeg får af vide det er kundens eget problem. Jeg ved ikke om jeg kan spørger om erstatning for min jakke, men har ikke spurgt om noget sol helst, kun en flytning af terrassevarmer som åbenbart også var for svært.
Maden er heller ikke speciel god, derfor tager aldrig derhen igen. Kan finde bedre mad med 100 gange bedre service.

22. december 2022

Ubehagelig stemning på Beyti - Nørrebro

Idag var en ven og jeg på besøg for første gang, og jeg kommer aldrig tilbage dertil.
oplevelsen var heldigvis ikke rettet direkte imod os, men hold op hvor vi kunne mærke den ubehagelige stemning i lokalet, og det var særdeles ubehageligt. personligt er jeg ikke fornærmet, men jeg tager dette standpunkt på baggrund af hvordan en bestemt medarbejder, behandlede to andre kunder, og udsatte alle os andre for et raserianfald, man ikke burde opleve, når man tager ud for at spise.

Pludselig hører jeg en mand råbe hold kæft op til flere gange, og får sgu øje på ham, der tidligere havde betjent os, stå med en pegefinger ind i en ung kvindes ansigt, og råbe hold kæft til hende igen.
jeg kiggede rundt i lokalet og fandt ud af at alles øjne var rettede mod situationen, og så kom hendes kæreste hen og sluttede sig til diskutionen.

Det viste sig at der havde været et langt sort hår i hendes mad, og da hun påtalte dette, og påtalte ham at han kun havde fjernet håret, i stedet for at give hende et nyt måltid, da var det at situationen åbenbart var eskaleret, og den ansatte gik amok.

De blev meget uretfærdigt behandlet, og medarbejderen behandlede dem helt uden respekt, og nægtede at give dem deres penge tilbage, da de helst ville finde et andet sted at spise.

Som en sidebemærkning kan jeg så fortælle at maden ikke var noget at råbe hurra for, og det siger ikke så lidt at mad delen, fylder allermindst i denne anmeldelse.

Hilsen - ikke glad for den mad.

18. juni 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (13 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto