Wat ik heel Fijn vind was de matching met de behandelaren: dat ging snel en goed. Fijne mensen allemaal waar ik veel aan gehad heb. Ook heel fijn is dat alles digitaal is. Geen planningsproces, ge... Se mere
Virksomheden har svaret
Volledig online en het is even uitzoeken met de rekeningen, maar ik heb hier zoveel aan gehad. Mijn verhaal werd serieus genomen, mijn input over het behandelplan werd meegenomen en ik heb echt het ge... Se mere
Virksomheden har svaret
In korte tijd (wel geteld 4 maanden van intake tot laatste geplande afspraak) vele wisselingen gehad van zowel regiebehandelaar als psycholoog. Dit is niet bevorderlijk voor de welzijn van cliënte... Se mere
Virksomheden har svaret
Beterggz: gespecialiseerde online SGGZ behandeling, zonder wachtlijst Gaan angst, paniek, depressie, PTSS, dwanggedachten, ADHD of andere psychische klachten je dagelijks leven in de weg staan? Bij Beterggz kun je snel starten met een vergoede behandeling binnen de Specialistische GGZ, vanuit huis. Je wordt behandeld door psychiaters, psychologen en andere behandelaren die samen met jou werken aan een aanpak die bij jou past. Via een beveiligde videoverbinding, op momenten die voor jou werken, ook 's avonds en in het weekend. Alles zonder wachtlijst. Specialistische GGZ zonder wachtlijst, vanuit huis Beterggz biedt SGGZ zorg aan mensen met complexe en langdurige psychische klachten. Ons multidisciplinair team werkt onder regie van een regiebehandelaar en stemt de behandeling af op de persoon achter de klacht. Je hoeft niet naar een praktijk. De behandeling vindt plaats waar jij bent. De coulanceregeling van Beterggz: jij betaalt alleen je eigen risico Specialistische GGZ behandeling brengt hogere kosten met zich mee dan basis GGZ. Bij Beterggz betaal je als cliënt toch nooit meer dan je eigen risico. Wij vergoeden het deel van de SGGZ behandelkosten dat overblijft nadat je zorgverzekeraar heeft uitbetaald en je eigen risico is verrekend. Die resterende kosten nemen wij voor onze rekening. Concreet: de SGGZ behandelkosten, verminderd met de vergoeding van je zorgverzekeraar en je eigen risico, worden door Beterggz gedragen. Zo staat de financiële kant een behandeling nooit in de weg, en weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Vragen over de coulanceregeling of jouw situatie? Neem contact op via communicatie@beterggz.nl. Ervaringen en feedback Omdat onze cliënten divers zijn en de problematiek soms zwaar, verschilt de ervaring per persoon. Wij nemen alle feedback serieus, zowel positieve ervaringen als kritische geluiden. Die feedback helpt ons onze zorg voortdurend te verbeteren en beter af te stemmen op wat mensen werkelijk nodig hebben. Herken je je in een review of wil je jouw ervaring toelichten? We gaan graag met je in gesprek via communicatie@beterggz.nl.
Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het contact verliep erg prettig, afspraken waren duidelijk en verliepen netjes optijd.

Besvarelse fra Beterggz
Ik vind de zorg heel fijn, alleen dat ik zelf telkens de facturen moet opsturen vind ik vervelend. Bovendien krijg ik vaak een aanmaning van Infomedics omdat jullie dan te laat betalen, dat geeft mij veel stress en helpt niet mee met mijn klachten!

Besvarelse fra Beterggz
Dit bedrijf is een rotzooi. Psychologen vertrekken constant en je krijgt telkens aanmaningen omdat het bedrijf zelf zijn zaakjes niet op orde heeft. Medewerkers van het secretariaat zijn heel vriendelijk, maar kunnen er niet voor zorgen dat je geen aanmaningen meer krijgt. Ik heb in de korte tijd dat ik er zat 3 keer een wisseling van psycholoog gehad en ook 2 keer met een psychiater. Als je er waarde aan hecht om bij dezelfde psycholoog/psychiater behandeling te blijven volgen is dit niet het bedrijf voor jou.

Besvarelse fra Beterggz
I received fast an appointment. I got tested for ADHD and autism and later did psycho education over autism. I felt that they would listen to my feedback. One time they gave me a specialist that I was not happy with and they assigned a new one when I asked for it. It is important to have a good match and speak up when you feel that something is wrong. It is also nice that some of the specialists work outside of office hours and they are flexible with the spoken language.

Besvarelse fra Beterggz
Ik had een intake gesprek, waar mijn behandelaar op haar telefoon zat terwijl ik emotionele verhalen aan het delen was. De klik was er niet, dus ik had gevraagd of ik een andere behandelaar mocht krijgen. Na een gesprek met de regiebehandelaar erbij, die best aanvallend overkwam met opmerkingen als “waarom kies je voor online therapie als je de klik belangrijk vind?”, hebben we afgesproken om mij op de lijst van over te nemen cliënten te zetten. Dit is nu maanden geleden. Niet aan te raden.

Besvarelse fra Beterggz
Totaal niet de juiste hulp gekregen. Ik zou een bepaalde therapie krijgen maar na een aantal gesprekken bleek dat ze die mij helemaal niet konden bieden. De psycholoog was ook helemaal niet professioneel. Hij zou mij helpen en zorgen dat een collega dit zou oppakken, maar vervolgens maanden niets meer gehoord. Nu krijg ik steeds een factuur die niet klopt en niet vergoed wordt door de verzekering. Denk al 5x een foute factuur gehad.
Ik ga sowieso niet betalen voor deze onzin, ze hebben me niet eens geholpen. Heeft me alleen maar gedoe en kopzorgen opgeleverd.

Besvarelse fra Beterggz
Total waste of time. After 3 meetings and multiple questions filled out in a 2H form. After hours and hours of intake process. They concluded they cannot help me because of “addictions” which they grossly over state. They claimed I was drinking 35 units of alcohol a week when it’s closer to 5-15 on average. They claim I was having screaming matches with my fiancé when I only said that from time to time we can have heated arguments but we get over them quickly. They make completely false assumptions and don’t listen to their patients taking wrong information down. Do not work with BeterGGZ they’re a complete clown show.

Besvarelse fra Beterggz
+ Relatief snel een afspraak.
+ Op verzoek kreeg ik een Engelstalige persoon.
+ Respect voor mijn keuzes.
- Het duurde drie maanden van de eerste afspraak tot de diagnose.
- Ik had nooit het gevoel dat de persoon aan de andere kant van de lijn me echt probeerde te begrijpen of een diepgaande training had gehad. Ik probeerde gewoon alles wat ik zei om te buigen in het formulier dat ze op dat moment moest invullen.
- Het maken van afspraken was vaak chaotisch (ze maakten gewoon een afspraak, die ik vervolgens proactief moest annuleren en een nieuwe datum/tijd moest voorstellen).
- Veel vragenlijsten, formulieren, etc. waren niet in het Engels beschikbaar.
- De kosten zijn belachelijk (~4.304€ voor een eenvoudige ADHD diagnose en drie extra adviesgesprekken - ervan betaald mijn zorgverzekering ongeveer 3200€, de rest word "door zorgverlener ingetrokken")
- Veel werk (ca. 2~3 uur voor mij) om die vreemde betaalmethode te begrijpen, beheren, onderhandelen, berekenen, over te zetten.

Besvarelse fra Beterggz
Ofschoon ik mijn 'dieptepunt' heb bereikt, was het voor mij van belang te kunnen praten over waarom ik zo diep ben afgedaald. Wat is daar nog aan te doen omdat springen van de rand hoger op mijn lijstje staat, dan voor de zin van het leven vechten. Ik was daarmee helemaal klaar. Via mijn huisarts bij BeterGGZ aangemeld. Na veel tijdverlies door processen te doorlopen, ontstond het eerste gesprek. Feestdagen en ziekte leidde later tot 2de en vervolg gesprekken. Maar verder dan het 1ste gesprek is het niet gekomen. Even vooraf gaande aan 2de gesprek, werd medegedeeld dat een regie behandelaar MEDE deelneemt aan het gesprek. Noem het een trio.
Ik was hier tegen. Maar beleidsregels schrijven het voor. Maar mijn privacy regels schrijven voor dat ik mijn emotie over de afgrond niet deel met een regie behandelaar.
Alle afspraken werden vlak voor het 2de gesprek afgezegd. Dat is een week geleden. Nog steeds niets gehoord van BeterGGZ. Toch wel triest!
Door niet uitgesproken woorden, groei je ook. Althans zo zit mijn motor in elkaar.
Het volgende:
De zin van het leven ontmoet je door open te staan voor ontmoeten die passen op jouw weg. Hierdoor ervaar je je persoonlijke emotie om in je karakter te groeien. Je bent nu in staat om anderen met raad en daad bij te staan. Waarbij het belangrijk is dat je niet in iemand zijn schaduw staat, maar een eigen reflectie ontwikkeld!
Een naschrift!! Uit de reactie van BeterGGZ blijkt dat zij een link leggen tussen deze anonieme melding en een cliënt van hun. De vraag is of zij nu de privacy met voeten treden om de lezer te doen geloven dat de schrijver van dit anonieme stuk de zelfde is als de cliënt waarmee nu een stap meer gemaakt wordt. Of is dit alleen bedoeld om te profileren dat hun aanpak goed lijkt???

Besvarelse fra Beterggz
Ofschoon ik mijn dieptepunt heb bereikt, was het voor mij van belang te kunnen praten over waarom ik zo diep ben afgedaald. Wat is daar nog aan te doen omdat springen van de rand hoger op mijn lijstje staat, dan voor de zin van het leven vechten. Ik was daarmee helemaal klaar. Via mijn huisarts bij BeterGGZ aangemeld. Na veel tijdverlies door processen te doorlopen, ontstond het eerste gesprek. Feestdagen en ziekte leidde later tot 2de en vervolg gesprekken. Maar verder dan het 1ste gesprek is het niet gekomen. Even vooraf gaande aan 2de gesprek, werd medegedeeld dat een regie behandelaar MEDE deelneemt aan het gesprek. Noem het een trio.
Door niet uitgesproken woorden, groei je ook. Althans zo zin mijn motor in elkaar.
Het volgende:
Naar mijn eigen woorden te kijken, heb ik nog een lange weg te gaan. Te beginnen met mijn eigen reflectie. Overigens mijn psycholoog vond ik na het eerste gesprek helemaal top. Ook zijn schriftelijke visie over hoe wij samen verder kunnen komen. Maar in de beleidsregels van BeterGGZ zijn privacy regels niet opgenomen. Zo ervaar ik dat.

Besvarelse fra Beterggz
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.