Jeg skulle have en buket ud samme dag i Nordsjælland, fredag eftermiddag kl 14:30. Jeg prøvede først Interflora, men der kunne de kun levere en ekspress-buket (såkaldt timeservice), som er en standar... Se mere
Min kæreste var blevet opereret og jeg var i udlandet, gode råd var dyre så jeg prøvede interflora. En bøvlet hjemme side som tilgengæld var dyr og tilsidst blev mit kort afvist. fandt krukkerne og... Se mere
Helt igennem fantastisk oplevelse man får hver gang. Dygtige og profesionelle samt stor produktkvalitet. Deres flotte buketter står flot i ca 2,5 uge - det er value for money. Kan klart anb... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Fuldstændig fantastisk
Fuldstændig fantastisk. Fik en buket for en uge siden og den står lige så flot i dag, som for en uge siden. Imponerende 💖
Super stor tak for hjælpen med mors…
Super stor tak for hjælpen med mors dags buketten. Den vakte stor glæde. Mor var så glad😊😊😊🙏🙏
Dårligt betjening og gamle roser
i den lidt bilige ende - 125 kr. Fik besked at roserne var friske men blev væsne om 2 dage. Har handlet der 2 gange, det bliver ikke til den tredje.
Kistepynt og borger buketter Krukker skulle stå for levering af…
Krukkerne skulle stå for levering af blomster til vores mors begravelse. de skulle stå for kistepynt og En del borgere buketter. For det første var Vores ønske Lilla farver blomster til kistepynt, det var der næsten ingen af. For det andet var der visne og døde blomster i alle buketterne, de stod for 6 borger buketter, som alle var ens,Hvor var det professionelle? For det tredje var de blomster som vi hver især skulle ligge på kisten som et sidste farvel, dem havde de glemt i butikken, det var en meget tom følelse at stå med, og kan aldrig laves om😢
De ville Rette på fejlen ved at sende en buket, men til hvad, det kan jo ikke laves om.
Dårlig håntering af en fejl
Bestilte en Tillykebuket og chokolade til levering I anledning af hustruens fødselsdag.
For det første kom buketten en dag for tidligt, og buddet vendte tilbage med den. På dagen kommer så den samme buket igen, men drivvåd og i noget mere sjusket indpakning.
Krukkerne plejer altså, når der er fejl med dato, at sende den samme bukket igen, hvis "buketten ikke fejler noget".
Kun 2 dage efter var blomsterne visne, men heldigvis bestilte jeg nogle blomster fra Nemlig.com som holder stadig.
Sindssygt god service og dygtige piger
Jeg skulle bruge en bårebuket i dag kl. 10.00 til aflevering på Herlev Hospitals kapel. Jeg havde fuldstændig glemt at bestille den og søndag aften kl. 23.00 skriver jeg en mail til Krukkerne Herlev om de kan nå at lave en bårebuket og levere den til kl. 10.00. Jeg får den sødeste mail tilbage, at det skal de nok sørge for. Krukkerne har det sødeste personale og er super dygtige og kan bare noget helt specielt med blomster. Tak for hjælpen
Fik en mor dags bukket til mange…
Fik en mor dags bukket til mange penge(400) der var vissen blomster i og under 4 dag er den til at smide ud. Så skuffende .
skuffende!
Modtog en buket med Interflora som Max har kostet 20 kr at lave. Virkelige skuffende oplevelse!
Bedste blomsterbutik i Herlev!
krukkerne Herlev kan klart anbefales!.
altid sød og hjælpsom personale. Der laver de flotteste buketter. Som gerne står helt op mod 2-3 uger! 😊
fantastisk butik
Kvalitet og proffesionelt
Helt igennem fantastisk oplevelse man får hver gang.
Dygtige og profesionelle samt stor produktkvalitet.
Deres flotte buketter står flot i ca 2,5 uge - det er value for money.
Kan klart anbefales
Jeg fik leveret de smukkeste blomster…
Jeg fik leveret de smukkeste blomster på Valentinsdag som jeg først smed ud 3 uger efter 👏🏼 Handler helt klart hos krukkerne fremover når jeg skal købe blomster eller have leveret noget. Deres levering er super hurtig, og enormt flinke når de kommer.
Blomsterne dukkede ikke op!
Bestilte en buket blomster til valentinsdag. De dukkede aldrig op på dagen, på trods af jeg fik en SMS om de var afleveret.
Ringede dagen efter og spurgte om hvad der var sket. De anede ik hvad der var sket og var nu igang med at lave en ny buket til at afsende. Sagde det var en dag for sent, så det kunne de bare beholde.
Utroligt man ikke siger fra hvis man ikke kan følge med på bestillingerne, når man udemærket godt er klar over valentinsdag er en travl dag.
Skuffende...
De dårligste blomster jeg har fået…
De dårligste blomster jeg har fået sendt fra denne forretning gennem interflora de var total visne på 2 1/2 dag så vil i glæde en med en buket skal i ikke bruge krukkerne i Herlev

Besvarelse fra Krukkerne, Blomster & Vin, Herlev
Dejlig butik 😊
Fantastisk blomsterbutik.
Fantastisk blomsterbutik.
Jeg har flere gange bestilt blomster, vin og gaver hos Krukkerne - og hver eneste gang har det virket perfekt!
Dette har også overrasket mig, da jeg tit har sendt ting til mine kæreste der bor i den anden ende af Danmark end jeg. Jeg har haft mine tvivl om det ville nå at dukke op på det rigtige tidspunkt, men det gjorde det, hver gang! :)
Jeg er vild med deres service og kvalitet og Min kæreste og jeg har sågar gjort en af jeres mousserende vine til en tradition at købe flere gange årligt! Krukkerne kan stærkt anbefales!! :)

Besvarelse fra Krukkerne, Blomster & Vin, Herlev
flotte blomster og hurtig betjening
De bedste jeg kender
Nu kan det godt være at jeg ikke er kunde, men at jeg arbejder der. Det er længe siden jeg har været et sted der er så flinke ved alle der kommer ind. Der er heller ingen der er bedre ved deres medarbejdere end krukkerne. Service og sammenrbejde er i top, og der findea ingen bedre
Her får man da bare de flotteste …
Her får man da bare de flotteste buketter og vejledning. Professionel medarbejdere og altid smilende
Ingen & meget ubehagelig gæstfrihed
Jeg ringede og skulle bestille et gavekurv. Men indehaveren af butikken, havde en meget arrogant tone overfor mig, og vidste allerede, hvad der var bedst for mig at købe i hendes butik.
Da jeg referede til webshoppen, sagde hun at den var under ombygning, men derfor skulle jeg da gerne kunne regne den ud, at den stadig var aktiv og klar til at få ordre ind på. Til sidst nævnte hun at hvis jeg ikke ville bestille eller købe noget, var det nok bedst at afslutte samtalen her.
Jeg var mundlam, overfor sådan en fjendtlighed og mangel på respekt for andre mennesker!
Problemfrit
Bestilte en buket til mors dag, aftenen før da ingen andre steder kunne garantere at blomsterne kunne leveres til mors dag. Det kunne krukkerne, og min mor modtog en fin buket på mors dag, og alle var glade. Var selv ude og se buketten en uge efter hvor den stadig stod fint. Jeg bruger gerne Krukkerne igen og anbefaler den til andre.