Super behagelig og kompetent altmuligmand! Jeg fik sat gardinstang op, taget skabe ned og genbrugt et af disse skabe i et andet rum. Opgaverne blev løst professionelt og omhyggeligt. Jeg kan kun anbef... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Navervej 8, 7430, Ikast, Danmark
- 20422008
- mail@bessekompagniet.dk
- www.bessekompagniet.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
Hurtig og yderst kompetent hjælp til at…
Hurtig og yderst kompetent hjælp til at løse vores el - problemer.
Fem ⭐️
Jeg har fået hjælp af Bessekompagniet flere gange og har altid været rigtig godt tilfreds - denne gang var ingen undtagelse😊 Jeg blev “tildelt” Mogens og han var bare rigtig flink og effektiv!
Festligt og effektivt besøg
Alle småopgaver klaret til UG💪
Altmuligmand Petrus er både sjov og effektiv
Skiftede lamper, vinduesgreb og opsatte sikringsbeslag samt gav supervision om forkert samlet Ikea kommode. 4 timer i alt.
Kan varmt anbefale Petrus.
Ren bondefangeri ved mindre opgaver
Ren bondefangeri ved mindre opgaver.
Det defineres som "en større håndværksopgave hvis der bare skal bruges en skrumaskine f.eks". Der ud over skal der betales kørsel både for besigtigelse(for at vurdere opgaven) og for selve arbejdet. Du betaler også løn for kørselstiden (som i dette tilfælde også var rundet op ). Dvs. for en mindre opgave på 4 timer ryger timelønnen i praksis noget over en håndværkers. Plus en håndværker oftest vil være hurtigere.
Ideen er meget god, men man skal virkelig tænke sig om med, hvad man får udført hos Bessekompaniet, og bede om fast pris hvor muligt.
Varmeste anbefalinger - Chris
Denne anmeldelse skriver jeg på vegne af min mor Anne, som har overtaget et kolonihavehus sidste sommer. Chris har her hjulpet min mor af flere omgange med store praktiske opgaver til en fornuftig pris. Han har været en stor hjælp, helt ud over det forventede og usædvanlige. Yderst betænksom, hjælpsom og en mand, som har været medvirkende til at kolonihavehuset er kommet op at stå igen. Min mor er super stolt af kolonihavehuset i dag og din arbejdsindsats. En tak lyder også fra min som datter, som tydeligt kan mærke glæden hos min mor.
Vi kan sende de varmeste anbefalinger til Bessekampagniet - særligt Chris
Godt udført arbejde
Godt udført arbejde
Pris i overensstemmelse med overslag
Hurtig ekspedition
Kan anbefales
Prøvede BesseKompaniet i dag
Prøvede BesseKompaniet i dag - super oplevelse. (Rødovre)
Udfyldte blanketten i sidste uge, Rene tog opgaven og vi aftale nærmere direkte.
Meget punktligt, behagelig og virkelig flot udført arbejde.
Der er ryddet op og alt er godt.
Er yderst tilfreds og det er ikke sidste gang jeg bruger denne service !
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Rene
Og tak for en god oplevelse fra start til slut.
Jeg havde Claus Johannesson ude og lave…
Jeg havde Claus Johannesson ude og lave nogle opgaver, og jeg var rigtig godt tilfreds.
Flemming Lavsen har klippet min hæk…
Flemming Lavsen har klippet min hæk igen i år.
Jeg er fuldt ud tilfreds😊
Hækkeklip
Jeg har haft besøg af Flemming Lavsen i dag til at klippe min bøgehæk . Har brugt Flemming tidligere til andre opgaver - yderst tilfreds med hans arbejde .
Bessen har selv arbejdsredskaberne med og trailer til at køre al affaldet væk bagefter , hvilket du selvfølgelig betaler for .
Rensning af vandlås
Jeg havde besøg af Flemming Lavsen som skulle rense min vandlås og evt. Finde et guldvedhæng der var faldet i afløbet.
Flemming kom tidligt fandt mit smykke i vandlåsen. Badeværelset blev efterladt rent og pænt efter at vandlåsen var renset. Flemming var en meget flink mand at tale med.
Ragnarok af skidt og møg
Jeg skulle have sat en loftplade op i vores toilet, og den opgave blev egentligt løst fint - men håndværkeren efterlod et kæmpemæssigt rod.
I stedet for at gå udenfor og save valgte han at save midt i vores køkken/alrum hvilket betød, at der i hele lokalet lå et løb savsmuld - på bordet, på bøgerne, i vindueskammen på madvarer osv.
Da jeg klagede over håndværkeren frasagde "Bessekompagniet" anerkendte de, at den måde stedet var efterladt ikke var i orden, men de frasagde sig stadigvæk alt ansvar, og henviste i stedet til nogle handelsbetingelser og det faktum, at man skal klage inden der er gået fem dage.
Da jeg skrev tilbage og gjorde opmærksom på at jeg skam også havde klaget indenfor tidsfristen blev jeg mødt af total radiostilhed.
Jeg synes egentligt tanken bag firmaet er fin, men med sådan en dårlig kundeservice kan jeg på ingen måde anbefale andre at bruge dem.
Et træ skulle beskæres
Et træ skulle beskæres. Jan kom og beskar det.
Det var tydeligt at han havde arbejdet med det før, selvom han ikke var gartner.
Han vidste præcis, hvilke grene der skulle væk for at få et pænt resultat. Jeg er meget tilfreds og vil bruge Besserkompagniet igen næste gang, jeg har brug for hjælp.
Haveforståelse og energi
Meget behageligt menneske med god haveforståelse.
Jeg synes virkelig at jeg fik meget arbejde for pengene.
Godt arbejde
God handy mand som udførte opgaven til fulde .
Er meget tilfreds 👍🏻🙂 og kan varmt anbefale Bessekompagniet
Et kompagni jeg ikke fortryder
Uden lang ventetid
Stor forståelse for kundens ønsker
Rar håndværker
Formidabelt arbejde under vanskelig opgave
Hurtigt og effektivt
Et dyrt besøg
Har haft besøg af en rar besser.
Skulle ha boret to huller i en murstensvæg, opgaven tog ca 20 min at fixe. Fik i dag en regning på 475 kr må sige at det var noget dyrt.
Plejer at bruge Handhand og dette vil jeg bestemt gøre fremover.
Brug en RIGTIG Besse - ikke Bessekompagniet
Normalt forbinder man 'Besse' med noget hyggeligt og mindst ordentligt og troværdigt.
Det kan jeg ikke just sige om Bessekompagniet.
Jeg hyrede en Besse til at luge ukrudt i et havebed, da jeg selv er 'uden ben' (har revet en akillessene over).
Hyrede via hjemmeside. Fik pr mail at vide at jeg ville blive kontaktet - og det blev jeg - Besse ringede og aftalte tid og sted, og jeg forklarede opgaven. Godt så.
Besse kom og gjorde som 'befalet'. Var her 3 timer, hvoraf ½ gik med vejrlig og kaffe serveret.
Efterfølgende får jeg faktura.
OVERRASKENDE;
- opgaven har nu taget 4 timer
- OG timeprisen er mere end de 335,-/time jf. hjemmesiden og opgavens omfang.
Jeg skriver og klager over beløbet og beder venligst om en ny udgave af fakturaen.
OG - jeg kan så i øvrigt henvise til at BK IKKE overholder hvad de selv lover jf. Forretningsbetingelserne, da jeg burde have modtaget ret udførlig 'definition'/fortolkning af opgaven. Dvs. en klar pris etc.
Jeg får svar;
"Bessen har afgjort (det...) til at være en kompetence opgave. Det sker f. eks hvor vi selv har værktøj med og i dit tilfælde trailer"
1. Dette er IKKE en 'kompetenceopgave. Det er ganske almindelig lugning i et havebed
2. Værktøj??? Jeg var ikke forlods informeret om at det kostede at Besse ville medbringe spade, greb (! - sender man normalt en Besse med de bare næver tilhavearbejde?) Han kunne så bare have lånt mine haveredskaber - .....ganske som han lånte min trillebør (den burde jeg vel tage en pris for, så?)
3. Trailer?? Jeg havde IKKE bedt om at Besse skulle medbringe trailer (og altså stadig ikke fået info jf. deres forrretningsbetingelser).
Den 'flinke Besse' tilbød at tage mit affald med. Skønt tænkte jeg.
Han sagde så intet om at det lige kostede ekstra.
Kort af en lang
Hold dig væk fra Bessekompagniet. Find en ægte Besse i dit lokalsamfund. Brug evt. grupperne på Facebook. Dette ligner en 'pengemaskine'.
Og som man kan se ud af de meget varierende anmeldelser - man ved aldrig helt hvad man får!
PS - Retfærdigvis skal det siges at jeg fortsat afventer svar, efter at jeg klagede 2. gang over procedure og prissætning. Man kunne jo bliver positivt overrasket..... ;-)
Jeg har to gange brugt en Besse til…
Jeg har to gange brugt en Besse til mindre opgaver i vores hus - en elektriker og en VVS´er.
Begge gange fik jeg hurtig og kompetent service til en særdeles fin pris.