Super behagelig og kompetent altmuligmand! Jeg fik sat gardinstang op, taget skabe ned og genbrugt et af disse skabe i et andet rum. Opgaverne blev løst professionelt og omhyggeligt. Jeg kan kun anbef... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Navervej 8, 7430, Ikast, Danmark
- 20422008
- mail@bessekompagniet.dk
- www.bessekompagniet.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
Super flink fyr og meget grundig
Dan Gullik anbefales uforbeholdent
Jeg har været heldig at have Dan Gullik fra Bessekompagniet ude og samle et stort og uoverskueligt IKEA-skab i en lejlighed i København.
Dan er grundig, ordentlig, passede godt på skabet, vægge, gulve - og så er han behagelig og taktfuldt selskab. Det føles trygt at have Dan i sit hjem og gå at udføre opgaven.
Kan på det allerkraftigste anbefale Dan fra Bessekompagniet.
Godt håndværk
God oplevelse og godt arbejde til god pris. 🤩
Kan varmt anbefale Bessekompagniet🙂
Hurtig respons og aftale for tid
Hurtig respons og aftale for tid. Alt blev lavet så fint, værktøj med og nødvendige skruer etc. Effektiv, dygtig. hyggelig og humor. Næste opgave kontakter jeg jer igen og anbefaler gerne til andre.
Afslappet og rimelige priser
Opgave løst perfekt. God stemning hele vejen. Absolut ikke sidste gang
Forespørgsel affødte krav om betaling!
Forespørgsel affødte krav om betaling!
Rettede min første forespørgsel om en mulig opgave på websiden, hvorefter der uanmeldt troppede en person op på adressen (3 dage efter, hvor opgaven var blevet udført af en anden), hvilket affødte et krav om betaling for kørsel og time. Der blev refereret til nogle betingelser, men jeg har dog aldrig været udsat for at skulle betale for en håndværksopgave uden en aftale om tidspunkt for udførelsen eller andre forhold omkring opgaven. Blev efterfølgende kontaktet af en meget utiltalende og meget lidt kundemindet kvindemenneske (ikke en god ambassadør for firmaet). Hold jer væk - brug Handyhand i stedet!
Håndværker med en professionel tilgang
Vi rekvirerede en håndværker fra Bessekompagniet til at bore et par huller i en betonvæg. Han kom selv med alt udstyr og sørgede hurtigt og professionelt for at klare opgaven. Stor ros herfra.
Godt alternativ til dyre håndværkere
Rigtig fin ordning som vi har brugt flere gange i forbindelse med forskellige opgaver i vores hus. Altid tilfredsstillende udført og virkelig flinke besser vi har fået på besøg.
Godt og effektivt…
Godt og effektivt havearbejde,værdsætter at jeg selv kan hjælpe til.
Rigtig positiv oplevelse
Så tilfældigt et opslag om Bessekompagniet, og må sige at det har været en positiv oplevelse at få besøg af en kompetent tømrer. Kent løste den stillede opgave hurtigt og effektivt, og hans erfaring gjorde, at han fandt løsninger når noget drillede undervejs. Kan varmt anbefales.
Både proces og resultat har været til…
Både proces og resultat har været til fuld tilfredshed.
Super oplevelse
Har fået lavet noget el arbejde. Fra jeg kontaktede Bessekompagniet til kontakt fra håndværker, og til opgave blev løst gik der blot 8 dage, og oplevelsen med håndværker var meget positivt.
De vil helt sikkert blive brugt igen
Jeg havde 3 termostater der skulle…
Jeg havde 3 termostater der skulle ordnes og 2 halogenpærer i loftet der skulle skiftes
Det hele blev ordnet på under 1 time
En rigtig fin oplevelse👍👍
Bestemt ikke sidste gang jeg vil bruge jer 😀
Fantastisk god service
Fantastisk god service. Vi fik ordnet noget el. Fik besøg af Niels, han var rar, super dygtig og effektiv. Anden gang vi bruger en "besse", og bestemt ikke sidste.
God service og hjælpsomhed
Mogens var meget hjælpsom med at finde den rigtige pære til indbygningsspot.
Godt arbejde udført.
God oplevelse. Godt arbejde udført. Ledninger skjult i panel mmm. . Meget tilfreds.
Rigtig gode håndværkere som har mange…
Rigtig gode håndværkere som har mange kompetencer. Super service, kan varmt anbefales.
Igen 5 stjerner
Igen 5 stjerner. Dygtigt udført arbejde til fornuftig pris og af en meget dygtig håndværker Otto
Jeg oplevede
Jeg oplevede, at regningen blev noget dyrere end aftalt i telefon med håndværker i i aftalt tidsforbug. Jeg var ikke blevet oplyst om, at jeg skulle kigge i Bessekompaniets handelsbetingelser for private. Jeg havde blot kigget på de tre bokse på forsiden. Dette gjorde at time forbrug blev forøget med 25%. I øvrigt blev et beløb bogført 2 gange.

Besvarelse fra Bessekompagniet
Det er godt med “voksne mennesker det…
Det er godt med “voksne mennesker det fungerer”