Onze zeer mooie eiken moderne meubels, 20 jaar oud, opnieuw laten schuren en lakken, prachtig geworden. Van Bert Plantagie 3 nieuwe naamplaatjes gekregen, die was bij lakbedrijf per abuis kwijtgeraak... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Die negativen Bewertungen kann ich bisher nicht nachvollziehen … Wir haben uns letztes Jahr vier Armlehnstühle „Roos“ mit hochwertigem Lederbezug und silber lackiertem Gestell gekauft. Die Qual... Se mere
Die Qualität der hochpreisigen Produkte ist sehr schlecht. Ein von uns bereits reklamierter Stuhl ist erneut gebrochen. Bert plantagie sowie der Händler schieben sich die Verantwortung gegenseitig zu,... Se mere
Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Al jaren zijn wij fan van dit merk
Al jaren zijn wij fan van dit merk. We hebben inmiddels een eettafel met eetkamerstoelen en een salontafel. Zeker een aanrader. De doppen waren na een aantal jaar versleten, gelukkig konden we nieuwe bestellen via de shop.
Recent m’n nieuwe eettafel binnen van…
Recent m’n nieuwe eettafel binnen van Bert Plantagie. Past super in het interieur en goede kwaliteit. Heel erg blij mee!
Duur doen en rommel leveren
Duur doen en rommel leveren, ook geen service echt een firma met mooie fancy folders en producten maar een waardeloze kwaliteit en service. Alleen de prijs is uit het hogere segment... nooit meer.
Volgende keer naar seats and sofa's
Extreem dure tafel besteld met een prachtig dun eikenhouten blad. Levering ging al erg slecht maar ok.
Na een half jaar al een eerste scheur. Blad na veel gezeur vervangen en nu jaar later weer een scheur. En ja, natuurlijk ligt dat aan ons... Luchtvochtigheid minder van 45%? Ja daar kan de tafel niet tegen?
Nooit vermeld bij de aankoop dat je in een broeikas moet wonen om hun spullen te kunnen gebruiken.
Oplossing: nog eens €560 betalen voor een nieuw blad. Ik weet echter al wat er na een jaar gaat gebeuren dus fundamentele oplossing is het gewoonweg niet.
Slechte service voor zo'n duur product, volgende keer naar seats and sofa's dan weet je dat je prut koopt.
Waardeloos
4 eetkamerstoelen besteld a 800 euro per stuk.
1e levering. Verkeerd gestoffeerd.
Deze zijn nog wel netjes (na 12 weken) vervangen.
2e levering. Slecht gelaste wieltjes onder de stoelpoten. Eigenlijk wordt hierdoor de totale constructie te slap. Resultaat, de eerste is al afgebroken. Niet meer op te zitten dus.
Nu wil trammelant stoutenbeek het wel oplossen als ik bijna 700 euro ga betalen.
Zorg eerst een dat je voor 800 euro een degelijk produkt op de markt zet waar je ook normaal gebruik van kunt maken.
prima service door Bert Plantagie
Ik heb een grote moderne 6-8 persoons eetkamertafel van Bert Plantagie, waarvan het blad uit smalle stroken is opgebouwd. Er ontstond echter een lange kier tussen de troken. Meubelzaak Berden uit Venlo heeft de tafel opgehaald en bij Bert Plantagie afgeleverd, waarna de tafel na herstel weer bij mij thuis werd afgeleverd na 5 weken. Tafelblad ziet eruit als nieuw! Alle lof voor Bert Plantagie en meubelzaak Berden uit Venlo voor de geweldige service!
Tegenvaller 1
Begin dit jaar werden er vier lederen eetkamerstoelen van Bert Plantagie geleverd à 420 euro per stuk. Helaas was bij één stoel het leder niet strak gespannen: er zaten plooien op het zitvlak, in de rugleuning en aan de achterkant. De stoel is teruggestuurd naar de fabriek maar bij terugkomst bleek dat er helemaal niets aan gedaan was. Dus ging de stoel weer retour en inderdaad de plooien waren zo goed als weg maar het zitvlak was zodanig opgevuld dat het leek alsof je op een skippybal zat. Nu voor de derde keer terug!! Wat een gepruts. Ik ben heel benieuwd wat ik nu terug ga krijgen.
Slechte kwaliteit stoffering
Een eetkamerstoel met grote zorgvuldigheid samengesteld en gekocht voor 509 euro. Hij kwam met ongelijke plooivorming en een asymmetrische bovenkant aan. Kan gebeuren zou je denken.
Van een naar verwachting kwalitatief merk had ik erkenning en aanpassing verwacht. Het tegenovergestelde kwam terug; “Misschien moet je er een half jaar lang intensief op zitten, dan trekt ‘ie misschien gelijk”. “Deze stoel voldoet aan onze kwaliteitseisen”.
Bert Plantagie heb ik ervaren als een bedrijf met weinig respect voor klant, retail winkel en bovenal een lage kwalitatieve maatstaaf.
Service
Had dopjes nodig voor onze stoelen en deze via de site besteld. In de haast had ik te weinig besteld. Kreeg een mailtje met daarin het bericht dat ze de rest van de ontbrekende dopjes kosteloos toesturen. Super service! Die kom je niet vaak meer tegen :)
Productiefouten Eettafel bank
Vorig jaar een Bert Plantagie eettafel bank gekocht. Inderdaad design en "kwaliteit" voor een betaalbare prijs, niet de hoofdprijs maar ook niet super goedkoop.
Levertijd van een paar maanden, maar oké dat past in deze tijd.
Goed ingepakt in folie e.d. werd de bank keurig afgeleverd, uitgepakt en neergezet. Direct bleken er al twee glijders van de zes afgebroken. Bank kon dus niet worden gebruikt, want het is een aluminium, gespoten onderstel en dat kun je niet onbeschermd op een tegelvloer zetten. Bij nadere beschouwing bleek de lak ook van minimale dikte, als ernaar kijkt, gaat de verf er al af (bwvs). En dus ook diverse lakbeschadigingen en veel oneffenheden a.g.v restanten van stofdeeltjes die zijn meegewogen.
Verder bleek dat een knoop en de stof in/van de rugleuning niet goed was bevestigd. De stof was helemaal uit het verband getrokken. De aftersales van de winkel waar we de bank hebben gekocht ingeschakeld, foto's meegestuurd. Reactie van BP. Het is handwerk dus dit valt binnen de marges en we sturen nieuwe glijders. BP zag geen noodzaak de rugleuning te herstellen. Als dit het handwerk van BP is dan adviseer ik om betere stoffeerders en spuiters in dienst te nemen. Glijders ontvangen en geplaatst, weliswaar in onvoldoende aantallen om alle glijders te kunnen vervangen. Bleek een paar weken later nodig te zijn want het vilt laat los van de glijders.
Uiteindelijk in overleg met de aftersales van de winkel waar we de bank hebben gekocht, besloten andere glijders van Floorfriendly te monteren. Deze winkel verdient alle lof, nieuwe glijders ook gratis geleverd gekregen.
Dus Bert Plantagie wentelt de verantwoordelijkheid van hun productiefouten af op hun dealers en verdient dus voor zijn aftersales en "handmatige productie een onvoldoende en nu nog maar afwachten of de stof van rugleuning het houdt??
Onbevredigend klantcontact.
Enige tijd geleden hebben we geprobeerd contact te krijgen met Bert Plantagie naar aanleiding van reparaties van onze stoelen.
Er werd na herhaalde mail zeer traag gereageerd en bepaald niet klantvriendelijk.
Het ging om een technische vraag en die zou gesteld moeten worden via het leveringsadres, die het dan weer bij het bedrijf zou neerleggen.
Bij de volgende mail zou die niet aangekomen zijn etc.
Kortom een zeer onbevredigend contact en van ons uit het advies om nooit meubels van deze firma te kopen.
En aan het bedrijf het advies voor het hele bedrijf een cursus klantvriendelijkheid en klantenbinding te organiseren.
Gerry Bergs
Duurzaamheid NUL
Duurzaam: nul , afgebroken poten, doorgezakte zittingen. Allemaal goedkoop materiaal voor de hoofdprijs. 6 stoelen, 2 verschillende modellen allemaal bagger.
Finger weg
Ich kann nur jedem empfehlen, die Finger von Möbeln von bert plantagie design meubels zu lassen. Wir haben Ende August 2020 einen Esstisch von bert plantagie gekauft, der knapp drei Monate später, Mitte November 2020, geliefert wurde.
Ende Januar 2021 zeigten sich dann in der Tischplatte mehrere Risse. Beim Versuch, diesen Mangel direkt mit bert plantagie zu klären, erklärte mir die deutsche Vertriebs-Mitarbeiterin, dass es ja im Winter durch die trockene Heizungsluft durchaus vorkommen könne, dass solche Risse auftreten. Auf meine Bemerkung, dass ein Esstisch doch im Rahmen der normalen Temperatur- und Luftfeuchtigkeitswerte von Innenräumen derartige Risse nicht bekommen dürfte, entgegnete sie mir nur, "Sie haben eben Ihre Vorstellungen und wir haben unsere". Soviel also zum Qualitäts- und Kundenzufriedenheits-Anspruch von bert plantagie. Das Original-Zitat aus der Mail: "Gerade in den Wintermonaten (Heizperiode) beginnt das Holz wieder zu arbeiten, kann sich verziehen, offene Leimfugen oder Risse zeigen. "
Die Tischplatte wurde dann vom Möbelhaus, in dem wir den Tisch gekauft hatten, abgeholt, mit dem (vagen) Versprechen, dass wir nicht lange auf einen Ersatz warten müssten. Einen direkten Austausch hatte bert plantagie bereits abgelehnt mit der Begründung, sie müssten die Tischplatte erst untersuchen.
Gute zwei Wochen nach Anzeige des Mangels wurde die Tischplatte abgeholt. Leider dauerte es dann doch noch weitere 8 Wochen, bis wir unsere Tischplatte wieder bekamen. Und damit meine ich natürlich wirklich "unsere" Tischplatte, denn es war dieselbe Tischplatte, die oberflächlich ausgebessert war. Die Risse waren teilweise mit irgendeiner schwarzen Masse gefüllt, teilweise aber auch immer noch vorhanden. Die Oberfläche war teilweise wellig und uneben. Kurzum: nicht zu gebrauchen.
Meiner Meinung nach weist ein 150-Euro-Tisch von IKEA eine höhere Qualität auf und wir reden hier von etwas anderen Preisdimensionen.
Das Möbelhaus wird den Tisch nun demnächst endgültig abholen, da wir vom Kauf zurücktreten. Schade, denn eigentlich hatte uns der Tisch gut gefallen, Dann beginnt jetzt die Such erneut. Allerdings bestimmt nicht bei bert plantagie...
Max Verstegen van de…klantenservice
Met name Max Verstegen van de klantenservice. Hij is zéér klantvriendelijk en behulpzaam. Hij houdt de naam van Bert Plantagie hoog
Slechte service, geen oplossing voor slecht product
Slechte service, geen Nederlands kwaliteitsproduct. Onbeleefd aan de telefoon en serviceafhandeling. Dure stoelen van 700euro ps. Eindproduct heeft nooit voldaan. Regelmatig gevraagd om een oplossing. Men komt niet met een oplossing. Zelf maar opgelost.
Echt ZEER teleurstellende kwaliteit
Motto van Bert Plantagie “Designproduct voor een betaalbare prijs”.Uit ervaring kan ik u garanderen dat de prijs totaal niet in verhouding staat met de echt zeer teleurstellende kwaliteit en service die deze organisatie aanbiedt.Al lange tijd hebben wij tot grote tevredenheid lederen zitmeubelen van gerenommeerde merken als Jori en Leolux in gebruik die inmiddels al ruim 15 jaar oud zijn en waar nog geen enkele vorm van slijtage waar te nemen is.Tot overmaat van ramp hebben wij helaas enkele jaren geleden nieuwe eetkamerstoelen van Bert Plantagie aangeschaft,en inderdaad aan het design en zitcomfort scheelt niets echter is de leerkwaliteit van zo’n ondeugdelijke kwaliteit dat op allerlei plekken de laklaag begint los te laten,dit zeer kort na de garantietermijn.Heel duidelijk een voorbeeld van een ondeugdelijk product,en dat voor stoelen van 562,-(!) per stuk.Ondanks wij 70+ zijn zonder kinderen en huisdieren,hebben wij destijds toch gekozen voor de best aangeboden kwaliteit “Tendens” genaamd.Deze categorie 1 kwaliteit woord geadviseerd als u kleine kinderen of huisdieren heeft,en deze bij uitstek geschikt zou horen te zijn voor intensief gebruik (wat in onze situatie dus absoluut niet het geval is).Overigens hebben wij het voorgeschreven onderhoud jaarlijks uitgevoerd zoals we dat ook bij al onze andere lederen zitmeubelen uitvoeren.Na contact met de serviceafdeling van Bert Plantagie werden we verwezen naar hun verkooppunt die voor de afhandeling dient te zorgen, en dan wordt het een heel duidelijk voorbeeld van “het kastje naar de muur” de een wijst naar de ander en vice versa.(van beoordeling op locatie was totaal geen sprake,enkel en alleen op afstand d.m.v. foto’s) met een uiteindelijk aanbod van opnieuw stofferen a 407,- per stoel + aanvullend afleveringskosten van 75,- of een potje met verf en een kwast a 75,-.Ook hebben wij nog een onafhankelijke deskundige partij met jarenlange ervaring van lederstoffering op locatie laten oordelen,die gaf aan dat het loslaten van de laklaag absurd is na deze periode.Wees gewaarschuwd en doe uw voordeel met deze review,en ik spreek uit ervaring in deze prijsklasse heeft u een grote keuze voor gerenomeerde merken die hun naam door de jaren wel positief bewezen hebben op basis van kwaliteit en service.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.