Virksomheden har svaret
Ik ben heel tevreden van de samenwerking met Belisol. Alles is vlot verlopen en jullie werkmannen hebben goed en proper werk verricht, Dankjewel daarvoor! Ik geniet ten volle van mijn nieuwe ramen e... Se mere
Virksomheden har svaret
Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.
Kraneveld 81, 9700, Oudenaarde, Belgien
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
zeer tevreden , de termijn zoals afgesproken , de plaatsers zijn topmensen die hun vak verstaan en tot in de puntjes verzorgd en net , ook de communicatie met het bedrijf was tiptop in orde , we kunnen deze mensen aanraden , de samenwerking was top .
Dank u wel

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Oudenaarde
Ik was heel tevreden over belisol Oudenaarde al zo wel voor het plaatsen van de deur dan de communicatie met jullie om alles vlot en met zorg te laten verlopen en ook de controle een paar dagen achteraf belisol is een aanrader voor wie ramen of deuren wil plaatsen

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Oudenaarde
Strakke planning, goede communicatie, opmeter die raad geeft en vakmannen die er voor zorgen dat na het plaatsen van de ramen er alles perfect uitziet.

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Oudenaarde
Ik ben heel tevreden van de samenwerking met Belisol.
Ik geniet ten volle van mijn nieuwe ramen en krijg veel complimentjes. Mijn huis heeft een meerwaarde!

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Oudenaarde
Een positieve ervaring bij de samenwerking met Belisol Oudenaarde: een vlot contact tijdens de bespreking, vlotte service tijdens het plaatsen, stipt en correct bij afspraken. Heel blij met het eindresultaat. Hartelijk bedankt!
Ik ben een tevreden klant!

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Oudenaarde
Onlangs ramen en deur laten plaatsen voor het volledige huis door de mensen van Belisol Oudenaarde en dit is vrij goed verlopen , plaasters waren heel vriendelijk en vak bekwaam . Toch waren er achteraf enkele klein aanpassingen nodig vooral aan de voordeur .
Het gaat dan voornamelijk over het regelen van deze en het winddicht maken aan de onderkant .( door geen al te pas liggende vloer )
Dat is in samenspraak met de manager heel vlot en snel opgelost .
Ze hebben de juiste aanpak en oplossing geboden zonder morren of uitvluchten te zoeken.
Wij zijn heel tevreden en raden het dan ook aan om met hen in zee te gaan .
Manu.

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Oudenaarde
Wij hebben reeds 2 x beroep gedaan op Belisol.
Steeds zijn we correct bediend geworden.
Dit keer plaatste Belisol voorzetrolluiken.
Bijkomende elektrische leidingen waren niet nodig.
De rolluiken werken op zonne-energie.
De plaatsing gebeurde zeer professioneel door vriendelijk en ervaren personneel.
Wij zijn zeer tevreden.
Suys-Remmericq Ronse

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Oudenaarde
Belisol Oudenaarde bestaat uit een heel sterk vakbekwaam team, wat zowel zoeken naar oplossingen, plaatsing, opvolging vd werken, administratie encommunicatie,..betreft.
We zijn uiterst tevreden en zouden zeker niet twijfelen om in de toekomst nog beroep op hen te doen.
Een heel welgemeende dankuwel aan het volledige team!

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Oudenaarde
Heel tevreden over de plaatsers. Alles proper achtergelaten en afspraken werden nagekomen zowel voor als na het plaatsen van de ramen en deuren.

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Oudenaarde
Fantastische mensen met prachtige producten! Het hele verloop van onze raamrenovatie was tot in de puntjes verzorgd, van uitbraak tot afwerking. Ook voor de plaatsers een dikke pluim alles proper achtergelaten. Wij zouden zonder twijfel opnieuw beroep op hen doen!

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Oudenaarde
Læs mere om andre typer anmeldelser.