.Perfect zowel eerste contact als plaatsen van ramen en voordeur .we zijn zeer tevreden kwaliteit en mooie afwerking. Een aanrader voor wie zekerheid wilt van topkwaliteit
Virksomheden har svaret
Ons eerste contact was met Frederic Alen die zeer professioneel was en ons een duidelijke offerte heeft bezorgd. Het was geen gemakkelijke situatie- geen nieuwbouw maar renovatie- maar de monteurs... Se mere
Virksomheden har svaret
Van een ouder huisje een nieuw uitzicht te geven, is Hubert de verkoper van Belisol wel in geslaagd. Met veel geduld en inzet beantwoorden hij onze vragen. Zelfs dingen waar we geen weet van hadden we... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij Belisol Hasselt in contact gekomen met Dennis. Hij heeft meegedacht om de ramen en deuren als 1 geheel te zien. Super blij met zijn advies! De opmeter was eveneens top met zijn technisch inzicht!... Se mere
Virksomheden har svaret
Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.
Genkersteenweg 368, 3500, Hasselt, Belgien
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Alles bij ons is gekomen van Belisol de 17 ramen en 1 grote schuifvester (allemaal met rolluiken), 3 deuren en een dubbele sectionale garagepoort dit staat er van begin 2004 in en we hebben nu al verschillende problemen gehad zoals de rolluiken, verschillende ramen de voordeur de knelt en iedere keer hemel en aarde moeten verzetten om het in orde te krijgen en dit duurt dan nog weken voor er iemand kan komen, ik had een paar weken geleden de stalen kabel over van mijn dubbele sectionale over ik neem op vrijdag contact op met de dienst na verkoop ik heb 5 keer moeten terug bellen omdat er teveel mensen aan het wachten zijn en na 1 minuut krijg je te horen het is te druk bel later maar terug en de verbinding wordt verbroken dan bel ik de verkoop op die weten van niks omdat ze maar enkel willen verkopen dus ik vraag naar het magazijn dan krijg ik het antwoord dat die persoon op de baan is en niet aanwezig is ik heb dus alles uitgelegd wat het probleem was en mijn nummer achtergelaten dus de persoon van verkoop ging dat doorgeven aan het magazijn en die gingen mij maandag of dinsdag terugbellen dus gewacht tot donderdag de week erna en nog steeds geen telefoon gekregen ik heb de donderdag een mail gestuurd naar een ander bedrijf dat sectionale poorten plaats en daar het probleem in vermeld en twee uur later een mail terug dat alles in stock is en dat ik het vrijdag kan komen halen ik ben vrijdag in de voormiddag twee stalen kabels gaan halen de kapotte kabel en de andere kabel vervangen door door de twee nieuwe kabels en alles werkt weer en ondertussen nog steeds niets gehoord van Belisol.
MET ANDERE WOORDEN DE SERVICE NA VERKOOP VAN BELISOL IS NIETS WAARD EEN DIKKE NUL

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Hasselt