Belisol - Ramen en Deuren - Antwerpen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Herentalsebaan 485, 2160 Wommelgem, BE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In de showroom (te Wommelgem)zijn we goed ontvangen en hebben ze de tijd genomen om ons te helpen. Een nieuwe voordeur,nieuwe schijfraam en 2 ramen. Op 1 dag was alles uitgebroken en de nieuwe gep... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af vinduer
  2. Dørbutik
  3. Dørleverandør
  4. Leverandør af PVC-vinduer

Skrevet af virksomheden

Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

229 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Top firma

Een nieuwe voordeur,nieuwe schijfraam en 2 ramen.
Op 1 dag was alles uitgebroken en de nieuwe geplaatst, dag 2 de binnenafwerking.
Alles zeer netjes afgewerkt en met vriendelijke bekwame mensen.

12. maj 2026

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Antwerpen

Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat onze medewerkers in de showroom van Wommelgem u goed ontvingen en dat de plaatsing vlot en keurig afgewerkt werd.

Hartelijke groeten, Belisol Antwerpen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij een eerste bezoek aan de showroom…

Bij een eerste bezoek aan de showroom in Wommelgem al meteen heel uitgebreid ontvangen geweest en alle info over de verschillende opties gehoord. Bij een opvolg e-mail in contact gekomen met Mark. Hij heeft ons van A tot Z geholpen met onze visie uit te werken. Hier had hij steeds oneindig veel geduld voor en bleef hij actief meedenken binnen onze smaak en ons budget. Altijd bereikbaar en medewerkend, we waren enorm tevreden! Dankjewel!

30. marts 2026

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Antwerpen

Wat fijn te horen dat u zo'n goede ervaring had in onze showroom en met onze collega! We zijn blij dat we u van A tot Z hebben kunnen helpen bij het uitwerken van uw visie en dat onze collega zo geduldig en meedenkend was. Dank voor uw feedback! Mvg, Belisol Antwerpen

Plaatsing voordeur en raam

De offerte werd opgemaakt door een zeer bekwame adviseur Andreas , daarna nog enkele keren met gebeld met bijkomende vraagjes en steeds vriendelijk verder geholpen . Bij de technische opmeting werd alles uitvoerig besproken en aangepast waar nodig met technisch advies van Danny . Alles perfect geplaatst en afgewerkt . Probleempje met deuropener en deurslot werd nadien prima opgelost door Johan .
Een aanrader !

8. november 2024

Dag Agnes,

Fijn te horen dat u zo tevreden bent met de offerte, technische opmeting en plaatsing. We zijn blij dat de service van onze medewerkers en de oplossing van het probleem met de deuropener naar wens waren. Bedankt voor uw aanbeveling! Mvg, Belisol Antwerpen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles perfect in orde volgens de…

Alles perfect in orde volgens de timing.
Goede groepspirit.
Propere afwerking.
Mooi materiaal.
Zeer tevreden

8. maj 2025

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Antwerpen

Top, dank je wel Corine voor deze uitstekende review. Fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Dank je wel voor het vertrouwen in Belisol Antwerpen. Mvg

Teamspirit

Twaalf jaar nadat Belisol Antwerpen een nieuwe voordeur bij ons plaatste, gaven wij deze firma de opdracht om de 9 ramen in de voor- en achtergevel te vervangen. De werken werden afgelopen april uitgevoerd naar alle tevredenheid. Je merkt onmiddellijk op dat er onderling een goede teamspirit heerst in de verschillende ploegen verantwoordelijk voor zowel de installatie van de ramen zelf, als de afwerking rond de nieuwe ramen nadien (o.a. stukadoorwerk). Ook de coordinerende rol vanuit het kantoor ivm de planning van de werken in de verschillende stadia, en de duidelijke info hierover, werd op prijs gesteld.

5. maj 2025

Dank je wel Patrick voor deze uitstekende beoordeling! Mvg, Belisol Antwerpen

Ramen geplaatst door BELISOL Wommelgem

Alleen maar positieve reacties over BELISOL .
stipt op tijd, afspraken perfect nageleefd.
Ramen laten plaatsen op 2 verdiepen, perfekt geplaatst ,alles netjes achtergelaten, mooie afwerkingen en vriendelijke mannen. zeer tevreden.
Ik kan ze alleen maar aanbevelen.

12. november 2024

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Antwerpen

Fijn om te horen, Luc. Dank je wel voor het vertrouwen en deze mooie review. Mvg, Belisol Antwerpen

Plaatsing ramen Belisol

Er dienden 7 ramen geplaatst te worden. Dit is super vlot verlopen op 1 dag. Proper werk, deskundig plaatsingsteam van 4 man. De geleverde en geplaatste ramen zien er zeer goed uit en waren perfect opgemeten zodat er geen onverwachte zaken zijn. Dank aan het ganse team van Belisol, zowel verkoop, productie als plaatsing. Top!

15. august 2024

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Antwerpen

Dag Joris, jullie bedankt voor de topbeoordeling en het vertrouwen in onze diensten. Met vriendelijke groet, Belisol Antwerpen

Vriendelijk

Vriendelijk, spontaan, snel en goed afgewerkt. Binnen de afgesproken tijd.

11. juli 2024

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Antwerpen

Mooi zo, dat horen we graag :) Dank je wel nogmaals voor het vertrouwen in Belisol Antwerpen. Mvg

Uitstekend werk!

Belisol leverde uitstekend werk. Achterdeur en 2 ramen vervangen. Een paneel voor een oude deur geplaatst, die niet meer in gebruik is. Alles mooi afgekit en afgewerkt. Stevig materiaal.
Volledig volgens de vooraf afgesproken planning.
Meer dan stipt op tijd.
Een plus op alle gebied!

22. maj 2024

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Antwerpen

Dank je wel voor deze uitstekende review, daar doen we het voor. Mvg, Belisol Antwerpen

Alles correct verlopen aanrader

Alles correct verlopen . Goede en vriendelijke plaatsers

3. april 2024

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Antwerpen

Dag Guy, fijn om te lezen! Dank je wel voor het vertrouwen. Mvg, Belisol Antwerpen

Zeer tevreden klant

Besteld bij Belisol Wommelgem.
Vriendelijk , vlotte service en mooi resultaat.
Van bij de bestelling tot het eindresultaat ging alles naar wens . Ik kan iedereen Belisol aanbevelen.

17. marts 2022

Bedankt voor uw review!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Plaatsing van 3 vensters in een achtergevel.

De info bij de bestelling was duidelijk en de plaatsingen afwerking was in orde. Een minpunt was wel de lange termijn tussen de bestelling en de plaatsing.

11. februar 2022

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Antwerpen

Bedankt voor uw beoordeling!

Alles Top !!

Het is de 2de keer dat we met Belisol te Wommelgem hebben gewerkt. Omdat de eerste keer zo goed was lag de keuze voor de hand; en ook nu weer top ! Goede plaatsing, goed materiaal en een perfect contact.

5. februar 2022

Besvarelse fra Belisol - Ramen en Deuren - Antwerpen

Bedankt voor uw beoordeling!

Belisol Antwerpen *****

Belisol ingeschakeld voor het vervangen van de ramen.
Zeer professionele monteurs, goede kwaliteit en een zeer goede service na verkoop. Een aanrader.

4. februar 2022

Bedankt voor uw review!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.