Mensen met hart voor de zaak, staan direct voor je klaar en afspraak is afspraak. Reparatie aan videokaart RTX4090 is snel en perfect gemaakt. Bedankt vestiging Heerlen!
Se, hvad kunderne siger
Ik ben laatst 'n kijkje gaan nemen in 't winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen. Ik werd door 'n wat oudere medewerker aangesproken en heb van hem adviezen gekregen die ik in alle andere telefoo... Se mere
Jongens wat een service. Ik een Samsung Note en partner een Galaxy S11. Hele duidelijke uitleg in de zaak gekregen. Partner had eerst Lumia, maar werkte niet goed, ook nog voor de medewerkers daar een... Se mere
Afgelopen december heb ik een telefoon gehaald via de BelCompany. Normaalgesproken bel ik gewoon met de KPN voor dit soort dingen maar zij wilde de telefoon die ik graag wilde hebben niet leveren. E... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik werd heel goed geholpen en het duurde allemaal niet te lang.
Goed!
Er werd veel tijd besteed aan mijn vragen, wensen en uitleg en ja, ik ben gewoon super geholpen!
Vriendelijk
Zeer vriendelijk personeel! Helpen u verder met alle vragen. Wat zeer belangrijk was, was dat ze niet te opdringerig waren en ook eerlijk. Dat appreciëer ik wel!!
Arrogant personeel
Verkeerde abonnement afgesloten en wilde de fout niet toegeven.
Goede service.
Bij BelCompany (fysieke winkel) kreeg ik een goede service. De medewerkers konden mijn vragen goed beantwoorden.
Goed advies, beste deal
Goed advies, uitgezocht wat het beste paste bij de wensen. Afronding in orde, alleen de papierwinkel zorgt voor een tijdrovend karweil
gemoedelijke zaak
alle telefoons hier gekocht ,goede uitleg en lekker op gemak uitzoeken met prima bediening
Ze verlenen meteen (mits de drukte het toestaat) goede service. En weten veel van de apparatuur af die wordt verkocht. Ik ben hier zeer tevreden mee.
Geen service, geen garantie
Bij belcompany helpt men je vrolijk aan een nieuwe telefoon, maar wanneer iets onder garantie defect gaat geven ze herhaaldelijk en wekenlang niet thuis. Voor service hoef je ZEKER niet bij Belcompany te zijn.
telfort
staat vaak personeel wat niet veel kan vertellen over de desbetreffende mobiel,erg jammer!
goed
goede service, ging gelijk uitrekenen wat het goedkoopste was en dacht met me mee. Goede klantvriendelijkheid dus. Ook kon ik mijn telefoon inleveren en geld daarvoor krijgen, ik kreeg de nieuwe telefoon al mee en de oude mocht ik later wanneer het mij uitkwam inleveren. Goede service!
Slechte service
Waarschijnlijk ben ik niet "smart" genoeg voor de smartphone, Samsung i8000.
Twee keer terug naar winkel voor hulp.
Antwoord: Sorry wij weten ook niet hoe het werkt!!!!!!!!!
voelt niet lekker aan
Was druk (kan) maar toen geholpen was het ongeveer"maak nu voort want ik heb weinig tijd voor je "ben dan ook weggegaan
goede service; goede kwaliteit
over 3jaar gsm gekocht,prima gsm nooit geen kosten gehad en battery maar moeten vervangen na 3jaar.
Toestel niet op voorraad
Toestel niet op voorraad. Na 4 weken eindelijk de telefoon ontvangen. Niet zo een snelle levering als je soms ziet. erg jammer.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.