Mensen met hart voor de zaak, staan direct voor je klaar en afspraak is afspraak. Reparatie aan videokaart RTX4090 is snel en perfect gemaakt. Bedankt vestiging Heerlen!
Se, hvad kunderne siger
Ik ben laatst 'n kijkje gaan nemen in 't winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen. Ik werd door 'n wat oudere medewerker aangesproken en heb van hem adviezen gekregen die ik in alle andere telefoo... Se mere
Jongens wat een service. Ik een Samsung Note en partner een Galaxy S11. Hele duidelijke uitleg in de zaak gekregen. Partner had eerst Lumia, maar werkte niet goed, ook nog voor de medewerkers daar een... Se mere
Afgelopen december heb ik een telefoon gehaald via de BelCompany. Normaalgesproken bel ik gewoon met de KPN voor dit soort dingen maar zij wilde de telefoon die ik graag wilde hebben niet leveren. E... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
city centrum veldhoven
dit is echt een fijn filiaal heb hier al meerde toestelen aangeschaft ze helpen je altijd en hebben de tijd hoe druk het ook is.
goed
je word er netjes geholpen en ze nemen je oude telefoon nog terug ook
zeer hulpvaardig
heb hier een mobieltje gekocht en ben zeer goed geholpen ook toen ik na een paar dagen nog wat vragen had ik beveel dit bedrijf warm aan
uitstekend
goeie sirvice
ze helpen je netjes,en geven eerlijk advies smeren je niet zomaar iets aan.
Uitstekend en uitgebreid advies.
Ik heb een heel erg uitgebreid en op mij toegesneden advies (en demonstratie) gekregen. Ik ben wel drie keer terug geweest in de winkel (in Uden), maar dat scheen alleen ik vervelend te vinden, het personeel maakte het niets uit. Uiteindelijk ben ik met het voor mij beste toestel gecombineerd met het voor mij beste abonnement de deur uitgelopen. Daar ben ik van overtuigd.
Super!
Klantvriendelijk en goede prijs gekregen voor oude gsm, bij het aankopen van een nieuwe.
Altijd vrolijke verkopers
En dat niet alleen, ook altijd bereid vragen te beantwoorden!
Mijn 2e service bij hun geregeld (eerst mobiel en nu internet en vast bellen) en dat ging allemaal vlot en netjes.
Goede telefoonzaak.
Ik ben goed geholpen, zelf had ik al wel mijn keuze voor abonnement en toestel gemaakt. Maar wat ik ook al wel bij andere mensen heb gezien is dat zij de mensen goed te woord staan om een juiste keuze te maken qua toestel icm. een abonnement.
Goede service. Bij mijn telefoon heb ik een beschermhoesje gekregen, deze is tot twee keer toe kostenloos vervangen (ivm. complicaties).
Een echte aanrader.
Supersnel en netjes!
Makkelijk bestellen, snelle levering en goeie service
Snel!
Jullie waren snel met uitleg, snel met de service.
1 nadeel , altijd druk!
Goed bedrijf
Alles gaat met zeer nette perciesie zodat er niets fout gaat bij de levering van je telefoon.
Garantie doen ze niet aan
In maart een iPhone 4 gekocht met diverse accessoires. Drie maanden later was het opberghoesje niet meer goed en wilde ik die ruilen, begonnen ze moeilijk te doen, waar is de bon (digitaal, had ik niet bij me).. ik moet uitzoeken of er wel garantie op zit, moest maar terugkomen... ik voelde mij behoorlijk afgescheept. En tot overmaat van ramp is gisteren mijn iPhone uit zijn hoesje gegleden en heb ik het display naar de knoppen. Dit was dus de laatste keer dat ik ooit iets via de BelCompany koop, wat een waardeloze service!
GSM
heb een keer een gsm gekocht bij bel company...
3 weken erna was die kapot.
teruggeweest naar bel company en ze zijden dat het aan waterschade lach... en waren niet van plan de gsm die overigens 175 €had gekost.
terug te maken of een nieuwe te bezorgen.
helemaal niet tevreden.
Wel een leuke website.
Bedankt
Voorlichting uitgebreid.
Door de meer dan oppervlakkige voorlichting , makelijk een keuze te maken.
Goed, alleen duur
Alles is netjes afgehandeld alleen kwam ik er later achter dat het ergens anders enkele tientjes goedkoper was.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.