Belastingdienst Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slecht de medewerkers weten zelf niet alles over de status van de inkomens belasting de ene zegt dit de andere dat...wacht al bijna al 9 maanden over uitslag inkomen belasting die ik fout hebt in... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Intimiderende dreigbrieven sturen naar hard werkende mensen bij geen belastingaangiften doen.Ik werk al van mijn 16e levensjaar en ben nu 50 en altijd netjes belasting betaald.Jullie stelen dus al 34... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

100 keer klacht ingediend. Ieder keer foute berekeningen door de belastingdienst. Het kan toch niet zo moeilijk zijn om iets verzoenlijk te berekenen!!!! Sterker nog heeft de goede klantenservice uite... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

hallo Belastingdienst Buitenland. Ik zou binnen 3 dagen teruggebeld worden, maar dat is nog steeds niet gebeurd. Heb geprobeerd jullie te bellen vanuit het buitenland, maar dat telefoonnummer werkt ni... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Skatterådgiver
  2. Revisionsfirma
  3. Bogholderi
  4. Skattekonsulent
  5. Udfærdigelse af selvangivelser
  6. Hjælp til selvangivelse

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Op de site van de Belastingdienst vindt u informatie over belastingen voor particulieren, ondernemers en belastingconsulenten. U kunt via deze site programma's, formulieren en brochures downloaden en rekenprogramma's gebruiken. Daarnaast kunt u informatie vinden over Toeslagen en over de Douane. Verder treft u op de site algemene informatie aan over de organisatie van de Belastingdienst.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

78 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Zorgtoeslag

Zorgtoeslag , en maar post ontvangen in 2023
U HEEFT RECHT op zorgtoeslag.
Uiteindelijk aangevraagd ( de premies zijn hoog in1999 betaalde je omgerekend 14,50 Er moet sindsdien een nsb netwerk - helft Nederland voor een controle staat - van betaalt worden mi van deze prijs stijging , pakket is zo leeg als wat ...

In 2024 u hebt teveel ontvangen
U heeft er geen recht op !
Nu ,na reeds betaald , vandaag definitieve aanslag nog 213,- erbij betalen .

Mensen kijken uit met toeslagen
Ze plukken je !
Ik heb geen liggende gelden !
Het is misleiding.
Om je een toeslag slachtoffer te maken , zo komt het op mij over .

Ook moest ik €112, betalen omdat ik teveel heb opgemaakt !
Hoe dan , simpel VUT pensioen .
VUT omdat ik (mi.nsb) collegas had die mij liever zagen gaan in 2022.

Sta je op het groene of rode lijstje , daar lijkt het op .
Wat goed of fout is hangt af of je de ideologie vierde industriële revolutie, aanhangt .
" Das vierte Reich " zo oud als de weg naar Rome .

Haal aub die inlichtingen dienst bij me weg meneer Schoof of vervanger .
1.90 lang , mager, langwerpig gezicht , golvend haar grijs donker tot op de nek ( draagt donkere haar pruik bij activiteiten ) blank , vage grote sproeten in gezicht , heeft mi een , China bril ook waarbij je id gewoon te zien is .
Mi uit land waarvan je geen kwaad woord van mag zeggen
Met zijn sloten opener , en zijn roofzuchtige vrienden.
"Elke dag" is het raak als ik mijn deur uit ga .

De nieuwe wereldorde is volop actief voor wie nog slaapt .

Coro. Was een NATO operatie (" wereld leiders " zijn nato dus ) sinds vandaag wordt narritief bijgesteld door Janssen ipv aggema pvv
US- patent 10130701 ( lag overal klaar , hebben het zelf gemaakt mi ) en zeggen ' kijk neem deze prik , is ( zogenaamd ) goed voor je
Net als al het bagger wat uit dat zwarte WHO gat komt .
Akkoord/ verdrag Parijs is door " alle wereld leiders " getekend , een akkoord om de wereldbevolking een loer te draaien mi
'Stikstof wordt omgezet in zuurstof dmv bomen / planten' men wil u beroven van levensgeluk en leven . Aarde heeft stikstof nodig mi voor de planten .
Alternatieve en msm zijn 4 handen op èèn buik
A, dezelfde nonsens,
Virus komt uit China , het was geen virus maar een griepje , soms... virussen bestaan niet - cel ruimt giftig spul op . de vraag is bestaat er een griep of is dit ' vergiftiging )
democratie is gecreerd als Hopium .
Komt uit slaven tijdperk , Romeinen, Grieken .

Een waarschuwing aan " niet nsb " (nsb narritief bepalers, zwartmaken, emotie tools, religie, ras ) de helft van deze samenleving, China heeft camouflage " stof" men gaat op in de omgeving , je ziet de mens eronder niet .
Mogelijk ook voor andere doeleinden kan dit gebruikt worden . Samenstelling.
Je wordt belazerd waar je bij staat op ELK gebied. ' een gecreerd toneelstuk ' om je " a.gek,
b. ZIEK ( dmv patenten die je 'ontvangt/ mogelijk mi. van beweging 'the socials' , je doet het voor oma, "wellicht zijn er duizenden patenten"
Was aids destijds een geslachtsziekte
Als er een patent van is ... US-patent 5676977
Of Zika US-patent ATTCVR-84 rockenfeller Foundation .
Of ebola US-patent 20120251502 enzovoort
ziekten, er lijken er steeds meer van te komen, hoe dan -welk lullo verhaal heeft men bedacht als cover, wellicht is de prik ook een cover- zijn mogelijke bijwerkingen van de prik of komen bijwerkingen uit een ander vat .
c. depressief te krijgen " vertrouw op God/ Allah de creator van het leven Weiger ' zwarte drap, verleiding / misleiding.
De-populatie stond op agenda world economisch forum 2025 .

trots om bij een verraders club te horen ... dmv hotemetoot verhaaltjes oorlog, ziekten , klimaat
Wereldwijde scam.
Na dit leven is de ziel niet dood .
"De jager" wordt na in het paradijs te hebben vertoefd , de prooi. Voor alles is er een oplossing bedacht.

10. juli 2025

2 maart aangifte gedaan over 2024

2 maart aangifte gedaan over 2024, normaal reactie voor 1 juli 2025. kreeg vandaag een brief dat ze vanwege de drukte meer tijd nodig hebben! en wel tot 1 maart 2026!! Dat zijn nog 8 maanden, wat een stel slakken die ambtenaren, neem eens personeel in dienst die verstand van zaken heeft en Nederlands kunnen lezen en BEGRIJPEN!

3. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zou condoleren bij de nabestaanden telefoon niet standaard moeten zijn?

Helaas geen goede ervaringen mee. Noch met de afdeling motorrijtuigen belasting (" U heeft toch die auto over laten schrijven op uw naam? Dan moet u in 1x betalen in plaats van in termijnen als wij dat zo willen") noch met de nabestaandentelefoon (zeer slecht bereikbaar, condoleren niet eens, zijn erg bot, je hangt uren aan de lijn en vandaag na een half uur wachten werd zelfs gewoon de verbinding verbroken...Waarom kan men niet gewoon de mensen die iets willen bespreken helpen, in plaats van ze als domme mensen te behandelen ?

17. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ze Hebben Mijn Geld Afgepakt!

Ze Hebben Mijn Inkomsten-Verklaring Toegestuurd van 2024! Ik Krij € 951,- TERUG!
Nu Zeggen Ze, Dat Er EEN Derde Partij Beslag Op Heeft Gelegd! Maar Ze Zeggen Niet Welke!
Gebeld 2X, Maar geen Antwoord Op Mijn Vraag: WIE!!!!!!!
Ze Bellen met een afgeschermd Nummer! Dat Wordt Niet Aaangenomen! De Belasting Dienst: Beter Gaat Het Niet Worden! Toeslagen-Affaire Weet Je Nog!!!!!!!
Het Criminele Onderdeel Van De Huidige en Vorige Regering! Ik Heb Er Schoon Genoeg Van!!!!!!💙❤️♋️♐️☯️😇😈🫡 🎼🎵🎶🎤🎸🎹🥁🎷

10. maj 2025

1 is er 1 ster teveel

1 is er 1 ster teveel , ze hebben bijna 1200 euro teveel ingehouden , heb al gebeld gemaild , van alles heb ik gedaan , maar nergens geen gehoor , het zijn dieven niet meer en niet min. ik eis deze deze maand terug

1. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vuile hoerezonen vuile dieven zijn het…

Vuile hoerezonen vuile dieven zijn het grootste hoerekinderen schapen volk niemand die in opstand komt tegen deze moderne slavernij. Hard gewerkte geld afstaan aan een stelletje dieven en Nederland gaat er alleen maar op achteruit. Vies smerig land is het geworden

21. maj 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Vandaag de nabestaandedesk gebeld en zo…

Vandaag de nabestaandedesk gebeld en zo on-empathisch te woord gestaan. Geen condoleance, geen hulp, alleen maar "stuur het op naar dit antwoordnr en red oe ermet". Ongelooflijk. Er is iemand gestorven he? En ik bel verdorie voor hulp!!!

22. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Makkelijker kunnen wij het niet maken…

Makkelijker kunnen wij het niet maken om je op te lichten en boetes te laten betalen terwijl aantoonbaar de loonheffing netjes is betaald sturen ze een aangifteboete en verzuimboete.
wanneer ze zelf een fout maken krijg je een excuusbrief maar bij een hardwerkende ondernemen naaien ze je meteen.

20. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik krijg sinds jaren weer eens geld…

Ik krijg sinds jaren weer eens geld terug. Krijg ik bericht via "Mijn overheid" dat het geld er binnen 8 dagen vanaf dagtekening op mijn rekening zou staan, echter 3 dagen later een brief met een nieuwe dagtekening en dat het geld er binnen 8 dagen later op zou staan. 4 dagen later een brief van de belastingdienst met het verzoek om mijn rekeningnummer te verifiëren ( stond gewoon bij de invulling van de aangifte), contact gezocht met de belastingdienst. Ik kan weer 10 dagen wachten vanaf het moment van doorgeven van mijn rekeningnummer voordat het geld op mijn rekening zou staan. KAN DE BELASTINGDIENST DIT NIET EERDER COMMUNICEREN ? ( makkelijker kunnen zij het niet maken).

14. maj 2025

Onvriendelijk personeel

Jeetje wat een gedoe weer allemaal! Ik heb de belastingdienst gebeld voor een paar simpele vragen, dus ik geef mijn burgerservicenummer door en zou terug gebeld worden.
Nou dat gebeurde ook ik werd terug gebeld door een mevrouw die werkelijk beter thuis had kunnen blijven een pak slechte zin niet normaal onbeschoft, bot en kortaf.
Zoveel moeite gedaan om een kundig en vriendelijk iemand aan de lijn te krijgen die mij even wilde helpen met het beantwoorden van een paar vragen nou niet dus. Zit nog steeds met vragen en ben alweer 2 uur verder lekker hoor

6. maj 2025

Grote kk dieven

Grote kk dieven! Mensen ga naar youtube en druk in. Een ongewoon gesprek. U hoort alles over de echte waarheid. Belasting dienst heeft bloed aan hun handen! Mensen je bent een bedrijf bij de belasting dienst!!!! Het

5. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In het algemeen krijg je snel en…

In het algemeen krijg je snel en trefzeker antwoord. Belasting betalen wordt nooit prettig, maar de ergernissen van onduidelijkheid worden bij de belastingdienst in de regel wel razendsnel opgelost. Dat veel mensen hier behoefte aan hebben is wel te zien aan de soms lange wachttijden, die tegenwoordig gelukkig op de website worden getoond zodat je een rustig moment kan uitzoeken. Klasse!

29. april 2025

Graf belasting

Graf belasting
Moest een bedrag over maken heb ik netjes gedaan maar typte te snel dus een 1 ervoor gezet met me domme kop ,,ik netjes gebeld om die 1000 die ik had gestoord alsjeblieft terug geboekt kon worden anders kom ik in de problemen ,,nee hoor kan niet binnen 8 weken ,,,echt hoop dat dat kantoor een keer in de brand vliegt amen doei dag

25. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een idioten werken daar

Wat een idioten werken daar. Wij moesten een groot bedrag terugbetalen .alles netjes naar ze toegebracht voor een betalingsregeling. Met ontvangstbewijs . Die vrouw zei dan word binnen 2 dagen in behandeling genomen .en word het even stopgezet .wat blijkt?? Gaan ze toch loonbeslag leggen .weer die figuren bellen .zegt een ander mens : neee dat duurt wel 10 dagen .en ze konden onze papieren weer niet vinden .jullie werken echt langs mekaar heen .denk dat ze weer terug naar school moeten. Want jullie doen je werk totaal niet goed , door jullie laksheid gaan mensen naar de filestijnen ,jullie moeten je kapot schamen!!!! En je werk goed doen .amen .

24. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top hulp, bedankt!

Ik had een vraag over het privégebruik van de auto als kleine ondernemer en ben echt ontzettend goed geholpen door de belastingdienst aan de telefoon. Dit is al de tweede keer dat ik daar zo goed ben geholpen. Daar werken echt fantastische mensen!

23. april 2025

Chaos!

Wat een chaos bij de belastingdienst. In de voorlopige aanslag (inkomstenbelasting) blijkt dat de door de belastingdienst gehanteerde WOZ waarde op oude waarde (jaren terug) hanteerd. Deze WOZ waarde loopt bij sommige mensen niet mee met de huidige markt, blijkt bij navraag bij deze dienst. Bij telefonische navraag bij deze dienst wordt er gezegd dat had je zelf maar moeten controleren!? De belastingsystemen blijken dus niet betrouwbaar. Wat een rommel daar.

18. april 2025

Dom, dommer, Belastingdienst

Ze vragen in een periode van twee maanden nu al twee keer om mijn rekeningnummer op te geven. Waarom verwerken ze het niet meteen de eerste keer als ik het opgeef.

17. april 2025

Er dette din virksomhed?