Zeer slecht de medewerkers weten zelf niet alles over de status van de inkomens belasting de ene zegt dit de andere dat...wacht al bijna al 9 maanden over uitslag inkomen belasting die ik fout hebt in... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Intimiderende dreigbrieven sturen naar hard werkende mensen bij geen belastingaangiften doen.Ik werk al van mijn 16e levensjaar en ben nu 50 en altijd netjes belasting betaald.Jullie stelen dus al 34... Se mere
100 keer klacht ingediend. Ieder keer foute berekeningen door de belastingdienst. Het kan toch niet zo moeilijk zijn om iets verzoenlijk te berekenen!!!! Sterker nog heeft de goede klantenservice uite... Se mere
hallo Belastingdienst Buitenland. Ik zou binnen 3 dagen teruggebeld worden, maar dat is nog steeds niet gebeurd. Heb geprobeerd jullie te bellen vanuit het buitenland, maar dat telefoonnummer werkt ni... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Skatterådgiver
- Revisionsfirma
- Bogholderi
- Skattekonsulent
- Udfærdigelse af selvangivelser
- Hjælp til selvangivelse
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Op de site van de Belastingdienst vindt u informatie over belastingen voor particulieren, ondernemers en belastingconsulenten. U kunt via deze site programma's, formulieren en brochures downloaden en rekenprogramma's gebruiken. Daarnaast kunt u informatie vinden over Toeslagen en over de Douane. Verder treft u op de site algemene informatie aan over de organisatie van de Belastingdienst.
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb een bijna een kwartier aan de…
Ik heb een bijna een kwartier aan de lijn gezeten om het juiste salaris door te geven voor de toeslag om kort daarna afgebekt te worden door ene Roos. De toon alleen al hoe ze opnam gaf al aan dat mw in niet zo'n goeie bui was.
Schrap de Belastingtelefoon maar. Je 'mag' het tóch allemaal zelf doen!
Op hun eigen website vermelden ze dit:
Hoe vraag ik een kopie van mijn aanslag erfbelasting aan?
Gaat het om een aanslag vanwege een overlijden in 2017 of daarna? En hebt u zelf aangifte gedaan? Dan kunt u een kopie opvragen bij de BelastingTelefoon voor nabestaanden: 0800 - 235 83 54. Houd uw burgerservicenummer bij de hand, anders kunnen we u niet helpen.
Houd er rekening mee dat wij even tijd nodig hebben om uw verzoek te verwerken. U hebt de kopie binnen 8 weken in huis.
Heeft een gemachtigde, een executeur of notaris de aangifte gedaan? Dan is de aanslag verstuurd naar het adres van deze persoon. Vraag aan diegene een kopie.
Hebt u een kopie nodig van de belastingjaren vóór 2017?
Dan kunt u schriftelijk een kopie van uw aanslag opvragen. Dat doet u door een brief te sturen. Zet in uw brief de volgende gegevens:
uw burgerservicenummer
het successienummer (als u dat kunt terugvinden in uw administratie), of de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van de overledene
uw naam
uw adres
uw e-mailadres of telefoonnummer
Dit is niet verplicht, maar we kunnen u wel sneller helpen als we u mogen mailen of bellen....
Geen aanslag van voor 2017 dus telefonisch aanvragen is mogelijk. Maar wat denk je? Ik mag tóch na een dik half uur wachten ALLES SCHRIFTELIJK indienen/aanvragen.
En dat terwijl ik ALLE PRIVACY vragen heb beantwoord.
Waarvoor hebben ze nog een telefoonteam???
Zouden boetes moeten volgen op dit soort non-acties/reacties. Ze kunnen eigenlijk overal mee wegkomen...schandalig!
Professioneel geholpen
Net telefonisch contact gehad met de belastingdienst en had vragen over een tegemoetkoming die ik in 2022 zou moeten ontvangen en had meteen het juiste en correct antwoord. krijg binnen 10 dagen de tegemoetkoming gestort. Ik kan niet anders zeggen dat ik goed en professioneel ben geholpen. ik had echt verwacht dat ik eeuwen zou moeten wachten en slecht geholpen zou worden maar in tegendeel.
Vragen over toeslagen van mijn broer…
Vragen over toeslagen van mijn broer uitstekend geholpen erg duidelijk ervaring afgelopen 5 jaar uitstekend mijn broer zeer tevreden
Arrogant en geen antwoord op mijn vragen
Wilde graag zekerheid over mijn aangifte 2023. Had namelijk mijn hypotheek afgelost en dat heb ik niet ieder jaar.
De man van de belastingdienst was erg arrogant en behandelde me alsof ik de domste vraag ooit stelde en luisterde niet echt goed. Ik kreeg ook nog niet eens echt antwoord op mijn vraag.
Jammer, maar ze kunnen toch niet van iedereen verwachten dat ze geïnteresseerd zijn in al die geldzaken.
Het is echt gewoonweg lachwekkend
Het is echt gewoonweg lachwekkend. Je belt met de belastingdienst en krijgt tot twee keer aan toe een dame aan de telefoon die niets weet. Bij alles zegt: dat is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Ja dat snap ik ook wel. Daarom bel ik en geef ik mijn burgerservicenummer. Antwoord: ik kan u niet met u meekijken, u moet een belastingconsultant inschakelen. WTF. Waarom bestaat dit nummer dan.
Vroeger (toen alles beter was haha) belde je met de belastingdienst en kreeg je iemand aan de telefoon met verstand van zaken. Nu: iemand die niets weer. Beste Belastingdienst: jullie slogan: Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker, kun je wat mij betreft weggooien want het is gewoonweg bedroevend hoe slecht jullie telefonische helpdesk is. Jullie maken de aanslag op sommige punten erg ingewikkeld als je situatie niet standaard is en dan moet je mensen ook op een ordentelijke manier kunnen helpen telefonisch bij de invulling van het formulier. Er werd geeneens een poging gedaan om met mij mee te kijken. Waar zijn al jullie mensen gebleven met verstand van zaken?
Maakt niet uit bij de Belasting
Maakt niet uit bij de Belasting ! Niemand weet wat daar !
1e lijn belastingtelefoon weet niets
Elke keer als ik als ondernemer de belastingdienst bel, krijg je de 1e lijns aan de telefoon die werkelijk op de meest basic en simpele vragen geen antwoord weten. Vraagje over aftrekposten? Weet ik niet. Vraagje over BTW? Weet ik niet.
Ergste is nog dat ze altijd zeggen "dat moet ik even voor u uitzoeken" om dan terug te komen aan de telefoon en te zeggen "ik weet het niet, ik moet u doorverbinden want u hebt een inhoudelijke vraag. De wachttijd bedraagt 40 minuten"
Frustrerend. Als de belastingtelefoon je al niet kan antwoorden ten behoeve van het eigen aangifte programma....
Zeeeer slecht service ze weten niet…
Zeeeer slecht service ze weten niet waar ze het overhebben ,,,, niet opgelied verschrikkelijk . Geld pakken gaat zooo snel en makkelijk maar als je gaat ontvangen ..hoooo maar maanden lang bellen en geen fatsoenlijk antwoord !!!!!!
Zeer matig
Ik heb 20 min in de wacht gestaan en krijg vervolgens iemand aan de lijn. Die geeft aan mij door te verbinden met de juiste collega (terwijl dit al het juiste nummer zou moeten zijn voor hulp bij de belastingaangifte) en geeft aan dat de wachttijd ''gelukkig'' maar kort is. Weer 20 minuten verder. Ik krijg iemand aan de lijn die vraagt waar het om gaat en geeft aan''een momentje'' en zet mij weer in de wacht zonder te vermelden waarom, wie, wat of hoe. 40 minuten later niemand meer die mij te woord heeft gestaan. Ben altijd iemand die het voordeel van een twijfel geeft maar dit is wel heel matig. Verdient 0 sterren.
Vandaag (26-02-24 om 15:09) vanaf een…
Vandaag (26-02-24 om 15:09) vanaf een anoniem nummer gebeld door een mevrouw die zei van de belastingdienst te zijn. Een anoniem nummer neem ik nooit aan met mijn naam! Ze vroeg naar de persoon met mijn naam waarop ik haar vroeg hoe ik zou kunnen worden verzekerd dat zij is die ze beweerd dat ze is. Ze reageerde nogal geïrriteerd en beweerde dat ze belde ivm met een brief die ik notabene 4,5 maand geleden verzonden zou hebben naar de belastingdienst. Toen ik aangaf dat ze dan wel heel erg laat zijn met reageren regeerde ze nog meer geïrriteerd en en met een dreigement en gaf tevens aan het gesprek te beïndigen als ik niet zou meewerken. Toen ik daarop aangaf dat dit wel erg onbeschoft is en haar naam verbrak mevrouw plotseling de verbinding.
Kinderopvangtoeslag????
Hoe kan de belastingdienst de kinderopvangtoeslag stoppen als 1 van de partners arbeidsongeschikt is geworden door ernstige progressieve ziekte. Hij zit dan wel thuis (helaas) maar kan niet voor ons kind zorgen. En helaas moet ik toch blijven werken aangezien inkomen van zieke partner flink is verlaagd. En nu moeten we de kinderopvang ook maar zelf gaan betalen!? Belachelijk, ik ben hier zo ontzettend boos om! Als je werkeloos bent en gewoon gezond snap ik het, maar in dit geval... heel, heel slecht.
Stop met werken
Stop met werken! Werken (verkapte loonslavernij) heeft totaal geen zin meer. Een vriend van mij in de bijstand zit er warmer bij dan ik. Alle tijd om aanbiedingen te kopen. (Heb ik geen tijd voor) Als werkeloze hoef je geen auto te onderhouden.. dus ook geen kans op verkeersboetes.. Nu mag hij kiezen tussen een wasmachine of koelkast van de overheid.. Mijn wasmachine is kapot. Ik ga on de korte tijd die ik over heb maar bij m'n moeder wassen.. Ik lijk wel gek om nog te werken. Gewoon een uitkering aanvragen is wat ik ook maar ga doen denk ik..
belastingdienst is onder de VVD heel…
De belastingdienst is onder de VVD heel slecht geworden. Eerst het walgelijke toeslag affaire en na de prijs verlaging voor gas, heeft de belastingdienst de belasting voor gas flink verhoogt zodat veel mensen letterlijk in de kou zitten!
Daardoor betalen wij nu honderden euro's per maand meer aan gas.
Blijkbaar ben ik de enige die positieve…
Blijkbaar ben ik de enige die positieve ervaringen heeft. Niemand zit er op te wachten geld te moeten betalen, en betalen doet altijd pijn., Maar als er een keer iets is met de inkomstenbelasting word ik altijd vriendelijk te woord gestaan. Behulpzaam en geduldig! En ja soms kan ik 2 dagen later pas teruggebeld worden maar als het niet dringend is dan maakt dat toch niets uit? Wel als je de aller-allerlaatste dag de boel gaat invullen, dan zal je wel haast hebben denk ik.... Ik ben blij met ze (ook al heb ik een giga hekel aan belasting betalen!)
Al jaren probeer ik overzicht te…
Al jaren probeer ik overzicht te krijgen wat ik al afbetaald heb maar daar krijg ik geen antwoord op!!! Al jaaren wordt er beslag gelegd op loon, kindgebonden budget (als ik daar om vraag doen krijg ik telkens geheimzinnige antwoorden) wat ik overigens nooit heb ontvangen. Zelfs hebben ze mij verteld dat het naar mijn ex ging. IK WIL WETEN WAT IK HEB BETAALD!!!! IS DAT ZO MOEILIJK?!! Ze pakken alles van je af, maar afbetaald schuld kunnen ze NIET aantonen!!
Je vraagt iets door ontwetenheid
Je vraagt iets door ontwetenheid. Ivm aanvraag zorgtoeslag en dat er nu 2x van mijn rekening word afgeschreven door aanvraag kosten wat mij vorige keer was vertelt dat er 1 malige kosten zijn. Dus ik vroeg waarom er 2x kosten in rekening gebragt werden. Nou eerst deed ze dat ze dat niet wist tot ik haar in het systeem liet kijken dat haar collega mij had geholpen maand gelede en wel behulpzaam was. Toen was het ja maar dat bedrijf is een tussen persoon dus dat heeft niks met ons te maken. Dus ik vind dat apart en zeg als jullie samen werken want het is een tussen persoon kan ik dan hun nummer krijgen want was die tussen door proberen aan het zoeken en ze was zo van hoe moet ik die aan jou geven die heb ik niet. Dus ik verbaast het is een tussen persoon van jullie maar je kan het nummer niet vragen. Nee we werken niet met ze samen als je nou geen verdere vragen heb wens ik je een fijne dag doei
Duidelijk 'n vraag gesteld welke…
Duidelijk 'n vraag gesteld welke informatie ik nodig heb, dat meerdere malen duidelijk herhaald/onderbouwd maar Mevr. GPF. Willemen zegt dat ik maar 'n jurist moet inschakelen. Ik vraag haar nogmaals beleefd om de specifiek gegevens en krijg dan geen antwoord. Na 'n reminder stuurt ze 2 documenten die ik al lang had zoals ze weet en juist aanleiding waren voor mijn vraag, het zal zijn om me te laten merken dat 't zinloos is haar te vragen. Doet zich aanvankelijk aan de telefoon voor als iemand die gedreven is om me te helpen maar met haar mondelinge mededeling ''ik heb 't gecontroleerd en 't klopt'' moet ik 't dan maar doen. De betreffende gegevens/afschriften die ik nodig heb krijg ik niet. Ik kan de Belastingdienst dit niet aanrekenen want dit is echt de keuze die 'n medewerker zelf maakt en zelfs volledig tegenovergesteld aan wat de Belastingdienst van haar medewerkers.
Ik ga 'n klacht indienen al kan dat natuurlijk weer bij iemand van 't zelfde soort daar terecht komen, maar ook in dat geval ga ik zeker verder.
Echt triest en schandalig.
Je belt overlijden/ schenking en wordt…
Je belt overlijden/ schenking en wordt automatisch in wachtrij gezet om vervolgens je vraag te stellen en je wordt wederom in de wacht gezet en na antwoord, wordt je weer in de wacht gezet want het vervolgtraject moet worden nagevraagd bij een collega en dit tot 3x toe. Tja of je kunt worden teruggebeld ( hadden ze niet eerder kunnen bedenken....duurt wel 2dagen)
De belastingdienst maakt geen fouten…
De belastingdienst maakt geen fouten 🫣,ze geven alleen de burger bekeuringen en zitten achter dat geld aan .
Stuur je een bezwaar in krijg je te horen dat t afgekeurd is omdat de boete reeds betaald is 🧐🙈🙈🙈!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.