Virkelig lang leveringstid - som man iøvrigt ikke bliver informeret om. Må selv rette henvendelse til bekko x flere, for hvergang at få at vide at leveringstiden udskydes. Efter to mdr fik jeg p... Se mere

Lagde en bestilling i januar, modtog et par af varerne resten var i “rest” - nu er vi i slut august, jeg har stadig ingen varer modtaget.... kan absolut ikke anbefale nogen at handle hos dem.

Efter 4 måneders ventetid uden min vare, samt op til flere emails og facebook beskeder, fik jeg stadig ikke mine vare eller pente tilbage, først efter trussel om en politi anmeldelse fik jeg trods alt... Se mere

Jeg bestilte et boldbassin hos bekko. Pengene blev straks trukket, men når man tjekkede deres Link vedr afsendelse var varen aldrig afsendt. Flere mails korrespondancer (man kan ikke ringe til dem) hv... Se mere

1. Indretningsarkitekt
  2. Møbelforretning
  3. Lampeforretning

Om Bekko

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dansk webshop med salg af lamper, møbler og boligtilbehør.. Se bl.a. i vores kategorier:
Loftlamper
Læselampe
Væglampe
Skrivebordslampe
Bordlampe
Gulvlamper

1,1

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

God service og hurtig levering

6. december 2017

Kære Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse - hvor er det bare dejligt at læse.
Vi glæder os til at se dig hos bekko igen :-)

Rigtig god dag.

God udvalg af produkter

God udvalg af produkter, gode tilbud og en fantastisk service. Ikke mindst er levering til udlandet, i dette tilfælde Holland er billig :-) Jeg er tilfreds!

6. december 2017

Kære Karina,

Mange tak for din anmeldelser - 5 stjerner gør os så glade og især med de ord du kommer med!
Vi håber at kunne sende flere ting til Holland og se dig hos bekko igen :-)

Misioo boldbassin

Har bestilt et misioo boldbassin til barnebarnet i julegave. Ventede utålmodigt på bassinet og efter en henvendelse fik jeg at vide at de ville pakke det hele sammen og deraf forsinkelse. Men vi besluttede at vi ville have bassinet med det samme og wupti, så kom det. Fandt ud af at jeg fik et mørkegråt og ikke lysegråt, og wupti, igen hurtigt svar på mailen og løsningen klar. Også min uro over at boldbassinet er piv skævt har de hjulpet med :-) det skal bare rette sig ud. Jeg er tilfreds.

5. december 2017

Kære Aleksandra,

Vi er så glade for din anmeldelse - mange mange tak :-)
Vi er glade for at du er så tilfreds, og vi står absolut til rådighed, hvis du skulle have brug for mere hjælp.

Er sikker på du får en masse glæde ud af boldbassinet.

Super god hjemmeside!

Hurtig levering, god service samt kvalitetsprodukter!

(Produktet var en gave fra Bekko)

5. december 2017

Hej Andrea,

Tusind tak for din anmeldelse - vi håber jeres søn er rigtig glad for sækkestolen.
Tak for et godt samarbejde :-)

Kundeservice

Kun ros herfra! Det har været en positiv oplevelse at handle hos Bekko.
Desværre var der en fejl i en af de varer, jeg modtog, men Camilla fra Bekko var heldigvis meget hjælpsom og sendte mig hurtigt en ny. Jeg handler helt sikkert hos Bekko igen.

3. december 2017

Kære Kate,

Tusind tak for din fine anmeldelse - hvor er det dejligt at du giver os 5 stjerner :-)
Du får også 5 stjerner som kunde!

Hav en dejlig dag,

Fantastisk net butik

Fantastisk service og hurtig levering.
Varen lever med 100 procent garanti op til forventningerne :-).
Handler her helt sikkert igen:-)

1. december 2017

Kære Dorte,

Mange tak for dine 5 stjerner - de varmer på en ellers kold dag :-)
Vi håber meget at se dig hos bekko igen.

God service og prisgaranti

Jeg bestilte for ca en måned siden forskellige varer fra webshoppen. På en af varerne (The Ring fra House doctor) var der en lidt længere leveringstid da varen var på et fjernlager. Jeg skrev til kundeservice fordi jeg blev lidt utålmodig og fordi jeg skulle bruge varen til advent. Jeg fik svar indenfor 12 timer, hvor jeg fik oplyst at varen kom hjem fra leverandøren ugen efter og at varen ville blive sendt med det samme. I anledning af Black friday var der 25% rabat på hele webshoppen, jeg skrev til online kundeservice for at høre om jeg kunne få rabatten, eftersom mine varer ikke var afsendt endnu. Bekko.dk har prisgaranti, så jeg fik uden problemer rabatten 😊 Jeg fik efterfølgende en personlig mail om at varerne var afsendt i mandags... og i tirsdag kunne jeg afhente varerne på udleveringsstedet. Efterfølgende modtog jeg endnu en mail hvor de ville sikre sig at varerne var kommet frem i tide, så jeg kunne nå at lave adventsdekorationer. Det er super god service og jeg vil helt sikkert benytte webshoppen fremover. Jeg kan varmt anbefale bekko.dk 😊😊😊 De har de lækreste varer og gode priser

30. november 2017

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse - den gør da min dag endnu bedre :-)
Vi er glade for at du er tilfreds med vores kundeservice - vi gør alt for at svare så hurtigt som muligt.

Jeg håber meget at se dig hos bekko igen.

Kundeservice

Uprofessionel webshop – overholder ikke markedsføringsloven!

Jeg har gjort den fejl, at jeg hele to gange har forsøgt at handle hos Bekko.dk. Jeg skulle nok have læst anmeldelserne her inde først, for jeg oplevede desværre de samme problemer som mange andre:

- De trækker pengene, før varerne er afsendt, hvilket er en overtrædelse af markedsføringslovens § 1 om god markedsføringsskik. Når man gør opmærksom på det forklarer de, at det skyldes et teknisk problem, som de oplever liiiiiige netop nu. Jeg bestilte mine varer her i november 2017, og jeg kan se her på Trustpilot, at de helt tilbage i sommeren 2016 også var ramt af det samme ’tekniske problem’. Så enten lyver de, ellers har de virkelig brug for at få styr på deres IT, før de kan fortsætte med at drive webshop.

- De informerer ikke om, at varerne er forsinket. Man går blot og venter på, at ens varer bliver leveret – selvom pengene jo som nævnt er trukket for længst. Der sker ikke noget, før man selv henvender sig.

- De er meget uprofessionelle i deres kommunikation. De kommer med følelsesladede undskyldninger for hvorfor varerne ikke kommer. Jeg fik bl.a. af vide at de ’også selv synes det er hårdt, fordi de skal bruge meget mere tid på kundeservice’.

- Når de bliver trætte af dig og ikke ved, hvad de skal sige, stopper de bare med at svare på dine mails. Jeg har bedt om at få mine penge tilbage, men har stadig intet hørt fra dem.

Alt i alt en meget uprofessionel webshop, som jeg stærk vil fraråde alle at handle hos.

Jeg vil desuden opfordre alle, der har oplevet at de trækker pengene før varerne er sendt til at melde det til Forbrugerombudsmanden og E-mærket. Jeg så gerne, at jeg kunne tage en dialog med Bekko frem for at anmelde, men det har de nu flere gange givet udtryk for, at de ikke er interesserede i.

30. november 2017

Hej Celina,

Tak for din anmeldelse - det er desværre en teknisk fejl som vi ikke kun har netop liiiiige nu, den har stået på længere tid.
Men tro mig, det er noget vi arbejder hårdt på - vi er ikke interesserede i det sker og slet ikke fordi vi jo får utilfredse kunder og det er vi ikke interesserede i :-)

Det er ikke vores IT, det er en fejl imellem vores webshop system og vores betalingssystem, hvilket er to meget store firmaer, og der er en del tekniske udfordringer i det. Så jeg kan love dig for at vi ikke lyver.

Vi er altid interesserede i en dialog og jeg ved at du og Rasmus har haft en god snak :-)
Og det står vi altid til rådighed til - det er nemlig sådan man bedst finder en løsning.

Kundeservice

Anbefaler Bekko med fem kæmpe stjerner

Anbefaler Bekko med fem kæmpe stjerner.

Bestilte et sæt skifertallerkener under Black Friday og modtog dem 22 timer senere.

Ved levering indså jeg dog, at jeg skulle have bestilt en størrelse op, hvorfor jeg kontaktede Bekkos kundeservice, der både signerede med samme Black Friday rabat på mit nye køb og endda betalte for returfragten af de først bestilte varer.

Kære Simon,

Tusind tak for din anmeldelse - hvor er det dejligt at læse! God kundeservice er vigtig for os - så det er fantastisk at du fik netop dét :-)

Kundeservice

Super service. Der var gået noget galt med min bestilling, så jeg ikke modtog ordrebekræftigelse. I det samme jeg loggede på Bekko.dk' online kundeservice, skrev Camilla fra Bekko.dk, hvad hun kunne hjælpe med. Super hurtig og effektiv måde at betjene sine kunder på.

Kære Anne,

Tusind tak for din anmeldelse - hvor er det bare dejligt at du kunne lide vores nye online chat.
Er sikker på at det vil blive et hit :-)

Kundeservice

God service hurtig levering og levering …

God service hurtig levering og levering som aftalt selvom det skete i 2 omgange. Ingen ekstraomkostninger for os.

Kære Lars,

Tusind tak for din anmeldelse - det er vi bare så glade for at høre :-)

Kundeservice

Bekko kan ikke anbefales!

Jeg bestilte 2 produkter, som stod til at skulle være på lager. Forventet levering 2-3 hverdage. Jeg ventede >1 uge uden at få min ordre. Ingen besked om forsinkelse eller lign. Jeg ringede ind til kundeservice over flere gange på samme dag og var nr. 6 i køen i 30 min. Jeg opgav og skrev en mail til Bekko, hvori jeg spurgte om hvorfor min ordre var forsinket og om jeg evt. var glemt. Jeg fik svar ca. 2 døgn senere fra Bekko's adm. direktør. Meddelelsen var fyldt med stavefejl og manglende tegnsætning og gav således et utrolig uprofessionelt billede af virksomheden. Jeg fik at vide at den ene af mine varer var forsinket. Dog skulle den komme på lager samme dag og hele ordren ville derfor blive afsendt denne dag. Jeg tjekkede Track and Trace dagen efter - min ordre var ikke afsendt. Jeg skrev derfor ind og bad om at få annulleret min ordre. Et døgn efter fik jeg svar og bekræftelse på en annullering. Igen et meget uprofessionelt og sjusket svar.

27. november 2017

Fantastisk god og professionel service

Fantastisk god og professionel service! Kan varmt anbefales 👌🏻

25. november 2017

Kære Ditte,

Tusind tak for din anmeldelse - vi bliver altid så glade for 5 stjerner :-)
Håber meget at se dig hos bekko igen.

Kundeservice

Hurtig levering og super god service

Jeg har handlet op til flere gange hos Bekko.dk og de skal helt sikkert have 5 stjerner.
De har et skønt udvalg, en rigtig god hjemmeside og så sidder der altså nogle utrolig flinke personer klar til at hjælpe, hvis man har spørgsmål.

Sidste køb blev sendt afsted allerede dagen efter jeg havde bestilt og jeg fik beskeder undervejs hele tiden, hvor pakken var.

Kære Carina,

Vi er så heldige at have en så god og trofast kunde som dig :-)
Det er en fornøjelse at have kunder som dig!

Kundeservice

Super sød services og hurtig svar på …

Super sød services og hurtig svar på spørgsmål..
Super koncept og venlig kundeservice ..
er fuldt ud tilfreds for deres behandling..

Hej Louise,

Sikke dog en dejlig anmeldelse at få! Vi takker for de 5 stjerner :-)

Det er så dejligt at læse at du er tilfreds med vores service.

Julevarer

Lækre varer og en service i top!

Kære Christina,

Tusind tak for dine 5 stjerner - vi håber du nyder godt af den ekstra julehygge igennem hele julen, og måske du vil tænke på os når du ser på det :-)

Vi glæder os til at se dig på bekko igen.

Kundeservice

Jeg syntes at Bekko yder den bedste …

Jeg syntes at Bekko yder den bedste service, og er altid søde og rare til at svare på spørgsmål. Jeg elsker at handle på Bekko.dk og kan varmt anbefale dem ❤️

Kære Christina,

Hvor er det bare dejligt at læse din anmeldelse - du skal have stort tak fordi du ville bruge tiden på at skrive den :-)
Vi vil også varmt anbefale dig som kunde!

Vi glæder os til at se dig igen :-)

Kundeservice

God service og produkter i top!

De har simpelthen de lækreste ting hos Bekko. Der var leveringstid på de ting jeg bestilte, men fik løbende opdatering omkring hvor langt min ordre var. Og da produkterne kom, var de helt i top og forsvarligt indpakket 😀
Handler helt sikkert her igen.

Kære Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse - vi bukker og nejer for de 5 stjerner :-)
Det er altid en fornøjelse at handle med dig, og så glade kunder er fantastiske!

Hav en rigtig god aften,

Kundeservice

Bestilte et MISIOO boldbassion D. 1/11 med vished om at det var på fjernlager og forventes hjemme den 16/11, men den 20/11 havde jeg fortsat intet hørt og kontaktede Bekko telefonisk. Får at vide det nok snart vil komme til deres lager, men jeg skulle nok forvente yderligere en uge mere.
Skriver et par dage efter en mail om en kompensation for den lange leveringstid og jeg får et hurtigt og pænt svar tilbage, at jeg kunne få rabat tilbage fra beløbet eller vælge en ting som medsendes på tilsvarende beløb som rabatten lød på.
Det er god service og det er ikke sidste gang jeg handler derinde :)

Kære Camilla,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse - den gør os helt røde i kinderne :-)
Vi er glade for at du er så tålmodigig og venlig en person, du er en fornøjelse at have i røret og skrive mails med.

Vi glæder os til at handle med dig igen!
Hav en rigtig dejlig aften,

Nej...

Helt uacceptabelt.
Jeg laver en dårlig anmeldelse omkring hjemmesiden, og får svaret: at jeg jo stadig ikke sidder og venter, og pengene er jo sendt retur.. Men vent.. Nej det er de jo ikke, for ligesom alle andre processer i den her forretning, går den del da også på fejl.

Jeg står ved min anmeldelse, og ville aldrig anbefale andre at handle på denne side.

21. november 2017

Kære Therese,

Jeg har adskillige gange undskyldt din sag, fordi der simpelthen gået nogle ting galt.
Det sker desværre engang imellem, og det er jeg super ked af er gået udover dig, jeg har virkelig gjort alt jeg kunne for at rette op på din oplevelse.

Vi tager al kritikken til os, og vi tager den internt for at se, hvordan vi kan sørge for at det ikke sker igen.
Jeg er rigtig ked af at din oplevelse hos bekko har været en knap så god oplevelse.