Behandlingscenter Søby Park Anmeldelser

4,7

Flotte omgivelser, og det bedste team af behandlere. Jeg gik fra at have splittet familien, kæresten og mig selv totalt fra hinanden igennem kriminelitet og løgne. Intens behandling over 6 uger, ga... Se mere

Jeg var i trygge hænder, lige fra jeg blev indlagt. Kompetente og empatiske terapeuter og personale, der alle er tidligere misbrugere. Et lille hold, hvor alle tog del i daglige gøremål skabte et g... Se mere

Som pårørende har vi fået et stort indblik i misbrugerens problematikker, ved ugentlige møder med andre pårørende. Vores familie er meget taknemmelige over den hjælp, I har formået at give vores søn.... Se mere

Alkoholiker i næsten 20 år og et liv der styrtdykkede mod afgrunden. Misbrugskonsulenter og diverse psykolog samtaler, kunne ikke give mig hverken vilje eller styrken til at besejre kong alkohol.... Se mere

1. Privathospital

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Få den rette behandling og vejledning. Alle medarbejdere på Alkohol Behandlingscenter Søby Park har selv været igennem turen med et altødelæggende misbrug, men er kommet ud af det med hjælp i en Minnesota behandling. Vi modtager patienter fra hele Danmark, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper fra alle sociale lag. Indlæggelse kan ske akut på alle tider af døgnet, året rundt, dog kun efter forudgående aftale via telefonisk henvendelse. Udover at vi arbejder professionelt med alkohol- og andre afhængigheds-problematikker og følgerne heraf, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet os selv et helt andet og virkelig godt liv! Der er ingen frihed i at drikke, men meget stor personlig frihed og gevinst ved at blive problemet kvit! Dette selv at være alkoholiker, men ædru gennem flere år, giver sammen med en professionel uddannelse en helt særlig og meget værdifuld baggrund for at forstå den tankegang og forestillingsverden, som den aktive alkoholiker lever med samt konsekvenserne og den pris alkoholikeren og familien uundgåeligt betaler i takt med at afhængigheden og sygdommen tager til. Samtidig er vi de første til at vide, at slap karakter eller dårlig moral ikke er årsagen til drikkeriet! Vi ved desuden, at der bag facaden findes et elskeligt menneske, som også ønsker et godt liv i frihed og harmoni med sig selv, familien og omverdenen. Med vores egen baggrund som alkoholikere er vi fuldt ud i stand til at imødegå alkoholikerens manipulation, selvbedrag, benægtelser og mange dårlige undskyldninger samt bortforklaringer på drikkeriet.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vil gerne sige stor tak til Søby park

Vil gerne sige stor tak til Søby park, Sten og hans dygtige personale i har simpelthen reddet mit liv, givet mig et nyt syn på livet. Jeg har fået så mange smukke ting ind i mit liv, og kan være der for mine børn på en nærværende måde efter jeg er blevet clean. Glæder mig til at komme til efterbehandling, og at blive ved med at vokse som menneske. Stort tak, havde ikke klaret den uden jer.

24. april 2019

Kære Camilla

Tillykke med dit nye liv :-)

Kærlig hilsen fra os alle

Kompetente behandlere, der ved hvad de har med at gøre

I støtter efter endt behandling, og bekymre Jer om de mennesker I har med at gøre- også når de er kommet hjem. TUSIND TAK for Jeres indsats- vi fik vores søn igen,

21. marts 2019

Kære Mona

Tak for dine rosende ord :-)

Vi glæder os sammen med jeres familie og dig. Samtidig tak for din og familiens opbakning og tillid i behandlingsforløbet.

Kærlig hilsen fra os på Behandlingscenter Søby Park.

Flotte omgivelser

Intens behandling over 6 uger, gav muligheden for at de lille lys jeg havde gemt i hjertet, kunne få lov at skinne igennem

Jeg blev ædru dette sted, og skylder dem alt.

18. februar 2019

Kære Mikkel
Vi glæder os sammen med dig og din familie over dit nye liv :-)

HEJ HER PÅ EN AF ÅRETS SIDSTE DAGE VIL…

HER PÅ EN AF ÅRETS SIDSTE DAGE, VIL JEG GERNE SIGE TUSIND TAK TIL SØBY PARK FOR HJÆLPEN JEG FIK, DEN VAR
HELT I TOP OG PERSONALET SOM MAN VIRKELIG LYTTEDE TIL NÅR DE FORTALTE OG GAV MIG AF DERES ERFARINGER ,SOM JEG HAVDE BRUG FOR. JEG KUNNE IKKE SELV SLIPPE UD AF MIN ALKOHOL SYGDOM OG JEG ER IDAG DYBT TAKNEMLIG FOR DETTE LIV DE VAR MED TIL AT GIVE MIG TILBAGE. DETTE ER FANTASTIK OGSÅ MIN FAMILIE SKAL HAVE EN STOR TAK OG LIVET ER BLEVET VÆRD AT LEVE IGEN, JEG NYDER HVERT ØJEBLIK
JEG VIL HERMED ØNSKE ALLE PÅ SØBY PARK ET LYKKEBRINGENDE NYTÅR SAMT TIL MINE VENNER SOM JEG VAR SAMMEN MED I 5 UGER PÅ DETTE DEJLIGE STED
BOGEN SOM JEG HAR SKREVET PÅ I NÆSTEN 2 ÅR OM MIT LIV SAMT HVAD FODBOLDEN HAR GIVET MIG ER NU FÆRDIG OG ER GÅET I HANDLEN TAK

29. december 2018

Kære Per

Tak for den varme omtale af Behandlingscenter Søby Park og medarbejderne - og også tak til din familie, som bakkede op om dit behandlingsophold.

Vi ønsker dig hjertelig tillykke med dit nye liv og alt godt fremover til både dig og din familie.

Var for 2 1/2 år siden i behandling for…

Var for 2 1/2 år siden i behandling for alkohol overforbrug på Søby Park, de gav mig redskaber og forståelse for hvad misbrug er for en sygdom og hvad det gør ved kroppen, så meget forståelse at jeg hver dag er SÅ taknemmelig for, at jeg fik muligheden for livet, JEG er dybt taknemmelig og kommer stadig på Søby af og til og hilser på andre i samme situation, det kan varmt anbefales, Søby Park blev mit andet hjem der er kæmpe ❤️ rum.

25. november 2018

Kære Vinnie

Tak for de varme ord og din anbefaling af os.

Samtidig hjertelig tillykke med de foreløbig 2 1/2 år i dit nye liv.

TAK for god behandling af kompetent og…

TAK for god behandling af kompetent og dygtigt personale. Jeg har fået det gode liv tilbage og har nu været ædru i 18 mdr.

22. november 2018

Kære Karen

Tak for din positive anmeldelse med 5 stjerner, og hjertelig tillykke med dine 18 måneder som ædru.

Stort TAK til stedet

Stort TAK til stedet - og det fantastiske personale og Steen

20. november 2018

Kære Pernille

Tusind tak for dine 5 stjerner.

Livet var håbløst

Livet var håbløst. Alkoholen havde vundet. Jeg var færdig.
Til mit store held fandt min kone frem til Søby Park.
5 ugers ophold her lagde grundstenen til mit nye liv. Jeg kan ikke sige tak nok.
Thomas Andersen

20. november 2018

Kære Thomas

Mange tak for det, du deler og de bedste ønsker for dit nye liv i ædruelighed.

Behandlingscenter Søby Park har reddet min familie.

Min far har været stærkt afhængig af alkohol, i sådan en grad vi, i familien, næsten havde givet op. Men med hjælp fra Behandlingscenter Søby Park og deres dygtige ansatte/behandlere, er min far i dag ædru. Jeg er for evigt taknemmelig over, at de har formået at heldbrede min far. Jeg har kun rosende ord tilovers for dem og det stykke arbejde de udøver.

6. august 2018

Kære Torben
Tak for din positive anmeldelse. Dejligt for os at høre, det går godt :-)

Fra afmagt til værdighed

Fra afmagt til værdighed. Så kort kan indsatsen fra Behandlingscentersoebypark beskrives. Som pårørende til en nu ædru alkoholiker, har jeg været alle de følelsesmæssige rutcheture igennem. Takket været en massiv, omsorgsfuld og vedholdende indsats fra behandlingscentersoebypark har jeg set et menneske rejse sig fra den dybeste afgrund - og kæmpe sig tilbage til livet - og værdigheden. Jeg har som pårørende modtaget uvurderlig undervisning og støtte. Jeg har oplevet, at der langt om længe er fælles forståelse for det levede liv. Og jeg er dybt taknemmelig for at behandlingscentersoebypark evner at “gå den ekstra mil”, når det kræves. Tak for hjælpen!

4. august 2018

Kære Karin

Vi takker for din anmeldelse med 5 stjerner og glæder os sammen med dig over, at afmagt KAN vendes til værdighed og en fælles forståelse for det levede liv.

At blive interveneret at Steen Beck og…

At blive interveneret at Steen Beck og Søby Park var et chok for mig. Jeg havde ikke set min egen tilstand som værende den, den rent faktisk var. Og jeg accepterede den ikke de første dage, og kunne ikke forholde mig til "de 12 trin". Men med en fantastisk hjælp fra Steen,Troels, John, Preben, Jonas, Pia, Chenett, Michael og flere andre lykkedes det "os" at sætte hverdagen i perspektiv, så også jeg fandt en hylde at agere - og hjælpe mig selv - ud fra. Jeg har ikke andet end taknemmelighed at udtrykke for den hjælp, jeg fik. Jeg fik genoprettet mig selv - og ikke mindst - mine relationer til mine børn gennem målrettet hjælp. At se realiteterne i øjnene er en hård "nød at sluge" - men med kærlighed, omsorg og den nødvendige hårdhed i behandlingen, fandt jeg vej tilbage. til en virkelighed, som var ens med mine pårørende. Jeg har derfor ikke andet at sige end "tak" fordi i vendte min virkelighedsopfattelse - det kunne jeg ikke have gjort uden Jeres hjælp.Jeg er vel det, som andre kalder en "sur, gammel mand" - men opholdet på Søby Park gav mig livslysten tilbage, og et mål der indbefattede de genfundne relationer til min familie. Det er svært ikke at kunne li´Jer ;)

4. august 2018

Kære Rene

Tak for din gode 5 stjerners anmeldelse, og velkommen til virkeligheden og det gode, ædru liv.