Behandlingscenter Søby Park Anmeldelser 32

4,7

Flotte omgivelser, og det bedste team af behandlere. Jeg gik fra at have splittet familien, kæresten og mig selv totalt fra hinanden igennem kriminelitet og løgne. Intens behandling over 6 uger, ga... Se mere

Som pårørende har vi fået et stort indblik i misbrugerens problematikker, ved ugentlige møder med andre pårørende. Vores familie er meget taknemmelige over den hjælp, I har formået at give vores søn.... Se mere

1. Privathospital

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Få den rette behandling og vejledning. Alle medarbejdere på Alkohol Behandlingscenter Søby Park har selv været igennem turen med et altødelæggende misbrug, men er kommet ud af det med hjælp i en Minnesota behandling. Vi modtager patienter fra hele Danmark, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper fra alle sociale lag. Indlæggelse kan ske akut på alle tider af døgnet, året rundt, dog kun efter forudgående aftale via telefonisk henvendelse. Udover at vi arbejder professionelt med alkohol- og andre afhængigheds-problematikker og følgerne heraf, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet os selv et helt andet og virkelig godt liv! Der er ingen frihed i at drikke, men meget stor personlig frihed og gevinst ved at blive problemet kvit! Dette selv at være alkoholiker, men ædru gennem flere år, giver sammen med en professionel uddannelse en helt særlig og meget værdifuld baggrund for at forstå den tankegang og forestillingsverden, som den aktive alkoholiker lever med samt konsekvenserne og den pris alkoholikeren og familien uundgåeligt betaler i takt med at afhængigheden og sygdommen tager til. Samtidig er vi de første til at vide, at slap karakter eller dårlig moral ikke er årsagen til drikkeriet! Vi ved desuden, at der bag facaden findes et elskeligt menneske, som også ønsker et godt liv i frihed og harmoni med sig selv, familien og omverdenen. Med vores egen baggrund som alkoholikere er vi fuldt ud i stand til at imødegå alkoholikerens manipulation, selvbedrag, benægtelser og mange dårlige undskyldninger samt bortforklaringer på drikkeriet.

4,7

Søby Park

Søby Park, reddet mit liv. Jeg har været ædru nu i 4 år og kan varmt anbefale at gå i behandling der.
Tine Bidstrup

12. juli 2025

Jeg ankom 10/12-24.

Jeg ankom 10/12-24.
Sidste chance hvis jeg skulle overleve.
Yderst professionel hjælp fra dag 1. Jeg havde aldrig troet det skulle lykkes mig at blive fri af det fængsel.
Men i løbet af mine 3 ugers behandling, kom jeg ud af tågen, og opdagede mig selv og genfandt mine værdier🙏
Det er et rigtig godt sted med struktur, plads til refleksion, og præsentation af AA/NA.
Her er stor fokus på familien og der er også hjælp at hente for de pårørende, som har følt sig set og forstået.
Der er opfølgning når man skal hjem hvilket er betryggende.
Jeg kan kun anbefale stedet og den professionelle og empatiske behandling jeg har fået🙏

10. december 2024

Kompetent og seriøs behandling med respekt og humor

Jeg har afsluttet 5 ugers døgnophold for 1 uge siden.
Kan meget anbefale behandlingsentret hvor jeg fra 1. kontakt har oplevet respekt og mulighed for at mine ønsker for behandling kunne tilgodeses.
Stedet er præget af kompetente behandlere og vagter samt specielt en hel særlig gruppedynamik klienterne indbyrdes - uanset løbende udskiftning. Alle komponenter har bidraget til optimal udbytte af opholdet.
Eneste minus: som ikke-ryger har muligheden for fællesskab i pauserne været en udfordring.
Vh Lene

20. februar 2025

Jeg blev fri af mit misbrug

Jeg var i trygge hænder, lige fra jeg blev indlagt. Kompetente og empatiske terapeuter og personale, der alle er tidligere misbrugere. Et lille hold, hvor alle tog del i daglige gøremål skabte et godt sammenhold.
Behandlingen /undervisningen gav mig en stor selvindsigt, som i høj grad gjorde, at jeg i dag er ædru alkoholiker på 2. år.
At Søby Park ligger et roligt og naturskønt sted er et ekstra plus.
Jeg er taknemmelig for den hjælp og det nye liv jeg fik og giver Søby Park min bedste anbefaling.

17. oktober 2023

Kære Aksel :-)

Dejligt at høre, du idag er ædru alkoholiker på 2. år. Hjertelig tillykke.

Det virker, når vi medvirker.

Kærlig hilsen John & Steen

Dejligt behandlingscenter

Dejligt behandlingscenter. Virkelig professionelle medarbejdere, der ved præcis, hvad de laver.
Jeg var i trygge hænder fra dag 1.
Perfekte omgivelser, hvor der er rig mulighed for at finde ro.

31. august 2022

Besvarelse fra Behandlingscenter Søby Park

Kære Anders :-) Mange tak for din positive omtale af os...

Søby Park vil altid være en del af mig

Søby Park vil altid være en del af mig. Jeg kan ikke beskrive med ord hvad der skete. Ville ønske at alle mennesker fik denne unikke mulighed for at opdage at livet faktisk er fantastisk

28. august 2022

Besvarelse fra Behandlingscenter Søby Park

Hej kære Christian. Tak for dit ønske og beskrivelse af en unik mulighed :-)

Accept og forståelse

Indlevelse accept fællesskab
Al personale er ædru alkoholikere
Ro og fred i fantastiske omgivelser

30. juli 2023

Besvarelse fra Behandlingscenter Søby Park

Kære Kim - tak for disse nøgleord - dejligt ogå at høre fra dig her på Trustpilot :-)

Søby Park Behandlingscenter.

Søby Park behandlingscenter er det eneste rigtige sted ( i mine øjnene ) hvor man kan få professionel behandling for alkoholisme / stofmisbrug. Man bliver tilknyttet en fast behandler fra dag 1, og har igennem hele forløbet kontakt til de samme mennesker dag og nat. De underviser og vejleder i hvordan man kommer ud af det mareridt som man befinder sig i. De drager omsorg og giver en håb og at der rent faktisk er et liv, ude på den anden side. Uden Søby Park var jeg ikke her, hvor jeg er i dag. Jeg er dybt taknemmelig for mit ædru liv❤️

30. juli 2023

Besvarelse fra Behandlingscenter Søby Park

Kære Steffie - tusind tak for dine positive ord om os :-) Det varmer...

Vores søn har været i behandling og vi…

Vores søn har været i behandling og vi er evig taknemmelig for at han er hel igen og holder ved🤞🙏👏.
Tusinde tak for jeres hjælp Søby park 🤞🙏

29. juli 2023

Besvarelse fra Behandlingscenter Søby Park

Kære Yvonne :-) Vi glæder os sammen med dig over at jeres søn kom tilbage til livet.

Sindsro

Min mand er mere klar i spyttet end nogen sinde før. Jeg tror, at han har fået sindsro ❤️

22. februar 2023

Besvarelse fra Behandlingscenter Søby Park

Kære Tina :-) Det lyder RIGTIG dejligt med den nyfundne SINDSRO :-)

Jeg har ikke selv været i behandling…

Jeg har ikke selv været i behandling men min mand Nicolai har, og det er et fantastisk sted med en behandling der virker og fantastisk personale!
Jeg har fået en ny mand hjem der fra, jeg er evig taknemlig for den hjælp vi har fået og et helt nyt liv!
Stor anbefaling herfra!

28. juli 2023

Besvarelse fra Behandlingscenter Søby Park

:-) Kære Liselotte. Tillykke med "den nye mand" og den store anbefaling af Behandlingscenter Søby Park.

Alkoholiker i næsten 20 år og et liv…

Alkoholiker i næsten 20 år og et liv der styrtdykkede mod afgrunden. Misbrugskonsulenter og diverse psykolog samtaler, kunne ikke give mig hverken vilje eller styrken til at besejre kong alkohol. Realiteten om at døden lå lige om hjørnet, vidste jeg at der måtte gøres noget. Jeg kontaktede Søby park og fik forklaret min situation. De sendte en taxa mod Sjælland som kørte mig til Søby.
Idag har jeg været ædru i 2 1/2 år og har fået et fantastisk liv. Og alle de dejlige mennesker som viste mig vejen på Søby park vil ALTID have en særlig plads i mit hjerte for at have vist mig vejen til det gode liv❤️🌞❤️

Jimmy Lassen

27. januar 2023

Besvarelse fra Behandlingscenter Søby Park

Kære Jimmy :-) Tillykke med de 2 1/2 år som ædru og tusind tak for din anbefaling af Behandlingscenter Søby Park.

Søby Park er absolut min store…

Søby Park er absolut min store anbefaling til de som måtte have brug for hjælp.

Besvarelse fra Behandlingscenter Søby Park

Kære Heidi :-) Mange tak for din uforbeholdne anbefaling af os :-)

Jeg har godt nok ikke været på Søby…

Jeg har godt nok ikke været på Søby Park.
Men jeg har været på Bakkedalgaard (den samme ledelse), og det hjalp mig.
Det er snart 15 år siden, og det holder endnu.
😇

Besvarelse fra Behandlingscenter Søby Park

Kære Jens :-) Hjertelig tillykke med dine 15 år som ædru og tak for din anbefaling af os :-) Det varmer...

Behandlere med livserfaring og kærlighed til sine medmennesker

Jeg var totalt nedslået og havde gennem mange år forsøgt med det kommunale og antabus - og snydt med antabus og var nået til et punkt, hvor livet virkede meningsløst.
Jeg blev afleveret på Søby Park og det er det bedste, der nogensinde er sket for mig. Med nye værktøjer og forståelse for sygdommen, kom jeg ud på den anden side og jeg vil til evig tid være taknemmelig for at have fået en ny chance. TAK ❤️

Besvarelse fra Behandlingscenter Søby Park

Kære Pernille :-) Mange tak for den fine anmeldelse.

Utroligt god behandling

Utroligt god behandling. Meget dygtige behandlere og forstående andet personale.

27. juli 2022

Besvarelse fra Behandlingscenter Søby Park

Hej Kent - Tak for dit positive indlæg :-)

Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv

Vel hjemme igen efter 6 gode uger på Søby Park.
Har lært så meget om mig selv og andre. Havde mange fordomme og meninger. De er væk og jeg havde det så fint med de andre på Søby Park.
Meget flot bygning i de mest naturskønne omgivelser.
Har været på rigtig mange gåture i området.
Tusind tak til et fantastisk personale som på en god og lærerig måde hjælp mig videre i livet.

1. maj 2022