Beauty by Echika Anmeldelser

3,6

Ik probeer al meer dan een maand contact op te nemen per mail, aangezien op de website vermeld staat dat ze uitsluitend per mail bereikbaar zijn. Na 4 mailtjes geen enkele keer gehoor gekregen!! Mijn... Se mere

Probeer al meerdere malen contact te leggen maar kom nergens door heen, geen reacties op mail en telefoon nummer niet beschikbaar. Wacht al n tijd op mijn extensions baal er enorm van. Had veel goeie... Se mere

Super goede kwaliteit hair extensions en top service! Wij bestellen hier altijd en zijn ontzettend tevreden. Wat fijn is dat je in alle richtingen geholpen word, zoals ideeën over marketing, hulp op m... Se mere

Met vragen kan je via Whatsapp snel bij haar terecht en reageert ze vrijwel gelijk. Wegens de feestdagen duurde het met de pakketdienst wat langer en wilde weten of ze me wat meer kon vertellen over d... Se mere

Middel

Snel levering

Snel levering, goede service, 100% aangeraden.

28. juli 2022

Bedankt voor je feedback 🥰

Een Flip in besteld bij dit bedrijf…

Een Flip in besteld bij dit bedrijf voor de eerste keer na vele keren een Flip in te bestelt te hebben de kwaliteit voelt erg goed aan, Hoelang deze mee gaat kan ik nog niet over oordelen. Het enige waarom het geen 5 sterren zijn maar 4 is omdat de Flip in aan de onderkant toch erg dun is. Ik heb zelf niet zo een dik haar gelukkig. Voor de volume is het prima te doen maar voor een haar verlenging zal ik hem niet aanraden dit is puur en alleen voor de dikte. Verder zeer te vrede over de kwaliteit en levering!

13. juli 2022

Besvarelse fra Beauty by Echika

Bedankt voor je eerlijke review! Mocht je ooit een Halo willen van top kwaliteit, dan kunnen we die altijd voor je maken in onze Vietnamese haren. Helaas hebben we nu enkel nog onze budget lijn beschikbaar in Halo extensions. Met langere lengtes zijn de punten helaas niet super dik aangezien het aantal grammen op de baan ook niet te zwaar mag zijn. Wel kun je hem ook combineren met bijvoorbeeld een Clip in set of een extra Halo extension aangezien hier ook clips aan zitten. Heel veel plezier ermee ❣️

Zojuist mijn haar mogen ontvangen!!

Zojuist mijn haar mogen ontvangen.
Nano wave.
Naar vele soorten haar te hebben geprobeerd, zijn dit de dunste banen van alles wat ik heb geprobeerd.
Dan je kleur nog, super goed/snel en vriendelijk over de epp geholpen.
Van de week gaat het erin, ben nu al enthousiast!
Ga zo door jullie

12. juli 2022

Besvarelse fra Beauty by Echika

Wat tof om te horen dat je er zo blij mee bent!

Top producten, zeer tevreden!

De argan olie de vegan body schrub en de charchoal soap bar zijn echt aan te raden! Hele goede producten! Daarnaast ook nog een droog hangzakje voor de vegan producten gekocht past goed en overal aan te hangen (ook in de douche na het douchen). Voor mijn krullen ook nog een satijnen slaapcap gekocht, ook echt een top product. Raad sws echt alles aan wat ik hier boven benoemd heb!

9. juni 2022

Aanrader!!!!…

Ik werk al een tijd met Beautybyechika en ook met eigen branding. echt meer dan tevreden. Super goed en persoonlijk contact, genoeg voorraad en altijd wel een oplossing voor elke vraag. Ga zo door toppers!

23. maj 2022

Top kwaliteit!

Alles wat ze doen, doen ze met passie! Makkelijk te bereiken en top kwaliteit!

18. maj 2022

Besvarelse fra Beauty by Echika

Dankjewel voor je geweldige feedback! 🙏❣️

Zeker een aanrader!!

De extensions zijn van erg goede kwaliteit!
Erg klantvriendelijk en ze helpt je graag met het kiezen van de juiste extensions.
Zeker een aanrader!

17. maj 2022

Thankyou! 🥰

Helemaal super!!!

Draag al 5 jaar pruiken... maar nog nooit echt helemaal tevreden geweest. Per toeval kwam ik hier terecht... heb voor mooie prijs een hele mooi pruik gekocht. Super mooi en zacht... hele mooie kwaliteit. Ik haal mijn haarstukken alleen nog maar hier.

6. april 2022