Ik probeer al meer dan een maand contact op te nemen per mail, aangezien op de website vermeld staat dat ze uitsluitend per mail bereikbaar zijn. Na 4 mailtjes geen enkele keer gehoor gekregen!! Mijn... Se mere
Probeer al meerdere malen contact te leggen maar kom nergens door heen, geen reacties op mail en telefoon nummer niet beschikbaar. Wacht al n tijd op mijn extensions baal er enorm van. Had veel goeie... Se mere
Super goede kwaliteit hair extensions en top service! Wij bestellen hier altijd en zijn ontzettend tevreden. Wat fijn is dat je in alle richtingen geholpen word, zoals ideeën over marketing, hulp op m... Se mere
Met vragen kan je via Whatsapp snel bij haar terecht en reageert ze vrijwel gelijk. Wegens de feestdagen duurde het met de pakketdienst wat langer en wilde weten of ze me wat meer kon vertellen over d... Se mere
Groothandel in Hairextensions
Egersundweg 11a, 9723JM, Groningen, Holland
- info@beautybyechika.nl
- www.beautybyechika.nl
Snelle levering en duidelijke shop
Supersnelle levering
Supersnelle levering , ook al stond er pre-order en levertijd van 1.5 week.
Superzacht haar

Mooie tape extensions …
Mooi haar voor een nog redelijke prijs. Goede tape extensions!Mooie kleuren en fijn geholpen. Snelle levering.
Snel ontvangen in prima staat
Super mooi haar
Super mooi haar, mooie kleuren en goede kwaliteit. Jammer dat wanneer je voor grote bedragen bestellingen doet je ook nog verzendkosten moet betalen. Klantenservice niet telefonisch te bereiken, maar wel snel op de chat! Goede ervaringen dus!

Top producten
Top producten. Mijn vriendin gebruikt al maanden lang extensions, tools en shampoos van Echika ze is er erg tevreden mee :)
Volle bos haar
Ik heb van mezelf heel dun en beschadigd haar. Ik heb via de klantenservice contact opgenomen met beauty by Echika, en ik ben super goed geholpen. Mij is aangeraden om de double silk weft exstensions te nemen. Ik ben super tevreden over de exstensions nu heb ik weer een volle bos haar.
İk heb spijt van mijn aankoop
İk heb spijt van mijn aankoop, heb €426 betaald maar moch niet uitproberen. Daarom al moest ik het niet kopen. Echt spijt van, blijft ook niet in mijn haar enz enz.

Besvarelse fra Beauty by Echika
Snelle levering en zeer snelle reactie…
Snelle levering en zeer snelle reactie op mn vraag via e mail.
Blij met mijn weft

Besvarelse fra Beauty by Echika
Prachtig haar en mooie kwaliteit
Prachtig haar en mooie kwaliteit!
Ook wil ik even vermelden dat hun klantendienst echt top is.
Snelle levering
snelle reactie op vragen
klantvriendelijkheid 10/10!

Besvarelse fra Beauty by Echika
Top product van een topbedrijf.
Echt een super product !!
Echt een super product !
Vriendelijke en zeer behulpzame mensen met oprechte interesse, passie en liefde voor het product.

Besvarelse fra Beauty by Echika
Snelle levering en goede service!
Snelle verzending en kwaliteit
Snelle verzending super mooie en goede producten! Levering van het haar duurde wel langer maar dat kwam omdat ik extreem lang wilde. De levertijd die ze hadden gegeven hebben ze prima aangehouden dus niks te klagen. Ik zou hier zeker nog een keer wat bestellen :)
Behulpzaam en veel passie voor hairextensions!
Behulpzaam, meedenkend en vooral veel passie voor hairextensions!