Bestilte et produkt den 31.august har først modtaget min pakke idag den 14. Septemper. Pakken blev først sendt den 12 september. Så alså de er ret langsomme, men ellers var der ingen problemer
Jeg bestilte der fra for boget tid siden og jeg har ikke engang fået en shopping mail om at den er sendt??? Lidt mærkeligt men jeg krydser fingre og håber at de 205 kroner ikke er spildt fordi det er... Se mere
Hurtig levering og gode produkter. Jeg er i hvert fald fan! 👍🏻
Det tog ikke mere ind et uge for den og kom, jeg har set mange dårlige anmeldelser hvor de siger at deres pakke aldrig kom eller at den var helt smadret, så jeg var meget bange for at købe her fra. ME... Se mere
- Kosmetikforretning
- Hudplejeklinik
- Hårproduktbutik
- Kosmetikindustri
- Leverandør af skønhedsprodukter
- Wellnesscenter
BEAUTY BAY's mantra is to share our beauty obsessions with the world. We started out in 1999 as a fragrance retailer before expanding into skincare and cosmetics, introducing some of the big names in beauty to the UK, and establishing ourselves as a key player in the industry. In 2018 we launched our own beauty brand, By BEAUTY BAY, a growing selection of high-quality, affordable, and cruelty-free skincare and makeup products, which is now our top-selling brand on site. As well as showcasing must-have beauty essentials from known and loved brands, we source and create the hard-to-find products you can't find anywhere else - in order to bring our customers the best, first. From graphic liners to jade rollers, we're the go-to destination for the next generation of beauty obsessives who look to us to seek, discover, and showcase the ultimate selection of products. Beauty is about community. From the most inspiring makeup artists to influencers across the hair, skincare, and makeup worlds, we create spaces for people to connect and share their beauty obsessions. We have over 12,000 products on site and new launches every week, so whatever your vibe, you'll find the products and the inspiration on BEAUTY BAY.
PO Box 518, M5 0BN, Storbritannien
- customer.services@beautybay.com
- www.beautybay.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det tager typisk over 1 måned at svare
Jeg bestilte min pakke den 21/1 og har…
Jeg bestilte min pakke den 21/1 og har stadig ikke fået den, det er nu 3 uger siden, og på deres hjemmeside stod der 5-7 dages levering. Jeg har haft skrevet til dem, med uden svar. Det er ikke i orden, den burde være kommet for længst.

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Shop ikke på beautybay.com! Din pakke dukker aldrig op!
Der er gået 2 uger, og jeg har stadig ikke modtaget min pakke. Jeg har kontaktet Beauty Bay flere gange, og får kun standard svar med samme information gang på gang. Det er spild af tid og penge at handle hos Beauty Bay. De trækker tiden ud i stedet for at finde en løsning. Jeg venter stadig på at få mine penge tilbage. Hvilket er dårlig kundeservice!
Opdatering
Jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage eller modtaget pakken. Beauty Bay vil gerne fremstå som om de levere god kundeservice online. Det er langt fra tilfældet. Beskeden de sendte var endnu en kopi, og de har stadig ikke bevaret mine spørgsmål.

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Jeg har bestilt en Morphe palette d
Jeg har bestilt en Morphe palette d. 27/01-18, og har stadig ikke modtaget noget. Der står på hjemmesiden der går 5-7 hverdage og det er nu 2 uger siden... øv!
Super fast delivery
Jeg bestilte fra dem for en uge siden, og jeg var lidt i tvivl, fordi jeg læste nogle blandede anmeldelser. Men en uge senere ankom mine produkter, og jeg kunne ikke være mere glad. Kvaliteten er stor, og forsendelsen var hurtig. Fortsæt det gode arbejde. Jeg ville helt sikkert bestille ! Mange tak BeautyBay
Jeg vil gerne vide hvornår jeg får min …
Jeg vil gerne vide hvornår jeg får min pakke da jeg har bestilt D.26-01 og det er D. 8 februar og jeg har stadig ikke modtaget den

super dårlig kundeservice
super dårlig kundeservice, der gives ikke noget konkret svar på hvad der kan gøres og hvor min pakker bliver af, hvilket ikke er i orden!!
Jeg fik besked om at min ordre var på vej d. 17/1, og har intet set til den endu. Produktet skulle bruges som en gave for 2 dage siden.

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Ikke en anbefaling herfra!
Beauty Bay får overhovedet ikke min anbefaling.
Jeg har nu i snart 3 måneder forsøgt at få mine penge retur for de varer som jeg endnu ikke har fået.
Efter adskillelige henvendelser er der ikke sket noget.
Det er total uacceptabelt og ekstremt dårlig service af en virksomhed, der skal leve af kunder.

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Hyppig bruger af Beautybay.com, men har ikke modtaget pakke (købt 3/1-18)
Jeg bruger normalt Beautybay.com til mange af mine beauty-indkøb, og har altid fået mine varer efter 7-14 dage, og var meget tilfreds. Jeg bestilte en pakke d. 3. januar og har stadig ikke modtaget den. Det er første gang det nogensinde er sket for mig, og jeg er bange for at de har mistet pakken i forsendelsen.

Besvarelse fra BEAUTY BAY
En uges ventetid på varer
Fik mine bestilte varer inden for en uge, hvilket er helt rimeligt.
For dårligt!!!!
Modtog aldrig min pakke???? Skrev mails til kundeservice, men fik INTET svar jeg kunne bruge til noget......

Uacceptabelt kundeservice
Jeg har stadig ikke fået modtaget min ordre den 7. December 2017. Jeg har skrevet en del gange og blev bedt om at udfylde “the claim form” den 4. januar 2018, som jeg sendte den 10. Januar 2018. En uge var gået og havde ikke fået et eneste svar fra dem. Jeg sender endnu en mail, hvor jeg så får et svar på, at jeg igen skal udfylde “the claim form”. Der er snart gået 2 måneder. De har fratrukket pengene. Ingen produkter modtaget.

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Har stadig ikke modtaget min vare..
Lagde en ordre den 27. December 2017 og har stadig ikke set skyggen af min vare...
Har ligeledes skrevet til kundeservice som ikke melder tilbage på min henvendelse, men derimod kun sender robotsvar tilbage. Har nu modtaget en almen mail fra Beautybay, som spørger om jeg er tilfreds med mit køb - nej gu er jeg ej tilfreds?! Har stadig ikke modtaget min vare?!

En uacceptabel behandling
Jeg bestilte en øjenskygepallette den 30. Oktober, 2017, og har stadig ikke modtaget min pakke. Jeg har efterfølgende skrevet til deres kundeserivice over mail hel 3 gange, og fik så en tilbagemeldig, hvori der stod, at de havde tralvt i øjeblikket, men ville skrive til bage hurtigst muligt. Jeg har stadig ikke fået svar.
Pengene er blevet trukket fra min konto, og jeg betalte ovenikøbet for express levering. Nu står jeg tilbage her 2,5 måned efter, 400 kr fattigere, og uden en øjenskyggepallette.
Dette er utroligt uacceptabelt.

Pakke ikke modtaget
Det er første gang jeg har handlet på Beautybay . Jeg købte en del ting d.25/12-17. Jeg er med på, at der grundet jul og nytår er forsinkelser og jeg derfor nok ikke kunne regne med 7 dages levering og der er også helt OK med forsinkelser.. Det er nu d.14/1-18. Jeg har skrevet til kundeservice uden at få svar og mangler stadig pakken. Det mest frustrerende er kundeservice, der ikke svarer på mail..
Opdatering: Beautybay hjalp med at give mig penge tilbage af pakken d.14-15.1 og var utroligt hjælpsomme. Post Danmark fandt pakken d.16/1 og jeg har selvfølgelig kontaktet Beautybay for at annullere at de overføre pengene til mig. For fremtiden tror jeg jeg vil købe pakker med tracking 😉

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Har stadig ikke fået mine varer
Jeg bestilte nogle ting d. 27. december og har stadig ikke modtaget dem. Skrev en mail d. 10. januar til dem og har stadig ikke fået svar. Virker useriøst

December handel
Handlende julegaver på beautybay og må indrømme jeg var lidt nervøs efter jeg så nogle af anmeldelserne på Trustpilot. Min pakke kom dog inden jul (lidt senere end den estimerede leveringstid udregnet i arbejdsdage, men okay det var jo december).
Vil måske handle der igen hvis jeg finder noget jeg selv kan lide.
Elendig hjemmeside
Jeg har bestilt en morhpe palette til min søster til jul. Jeg bestilte d 2 december. Det er i dag d 10 januar og jeg har endnu ikke modtaget min pakke. Når jeg så skriver til dem svarer de ikke. Det er en elendig service. Sidste gang jeg bestiller herfra.

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Holder ikke hvad de lover
Jeg har bestilt noget den 29., med 2-3 dages levering, jeg er udemærket godt klar over at det er working days og den efterfølgende mandag var den 1. januar og var derfor en helligdag tror jeg, men med 2-3 dages levering burde jeg have modtaget den i går, det har jeg så ikke og heller ikke i dag. Synes det er virkelig dårlig stil at de ikke holder deres leveringstid og når man så skriver til dem over mail, får man svar fra en robot og har endnu ikke fået rigtigt svar.

Besvarelse fra BEAUTY BAY
Ville vide om jeg bliver ramt af told
Ville vide om jeg bliver ramt af told, når man bor i Danmark?