Jeg læste anmeldelser her inde, men blev alligevel fristet af at spare 80 kr på en NAS. Det gør jeg ikke igen. Jeg ventede 1½ uge uden at høre noget. Jeg sender en besked om at annullere ordren.... Se mere
Har nu ventet i 11 dage . Har end ikke modtaget en bekræftelse . Så hurtig levering er en lodret løgn.
Bestilte to varer i butikken, begge stod som lagervarer. Efter en times tid skrev de tilbage at begge varer var udsolgt. Ved bestillingsafgivelsen blev jeg ikke gjort opmærksom på at bestill... Se mere
Såhh Du har tilsyneladende ikke mere travlt, end du kan hæve pengene samme dag en ordre indgår. Ej heller sidde og tjekke e-mails. Har bedt banken returnere pengene.
Handler der aldrig igen.
Mens jeg nu for gud ved hvilken gang, prøver på at kommen igennem til dem telefonisk, kan jeg lige så godt bruge tiden her inde. For sandsynligheden for at telefonen bliver taget er lig 0!!
Jeg købte for lidt over 1½ år siden et prudukt, som faktisk aldrig har virket optimalt. Det bliver sendt til rep. gang på gang, men bliver aldrig godt. Og hver evig eneste gang skal jeg køre 35 km for at snakke med dem, da de hverken svarer på mails eller telefonopkald.
Virkelig uprofessionelt!!
Uacceptabelt
Jeg har handlet jævnligt på nettet i over 10 år, og dette er min uden sammeligning dårligste oplevelse.
1. De overholder ikke lovet leveringstid
2. De er umulige at komme i kontakt med både pr. email og telefon
3. Efter flere mails hvor jeg forsøger at få ordren annulleret får jeg det svage svar at den desværre var udsolgt men de vil kigge på sagen - den skulle komme hjem idag.
4. stadig umulig at komme i kontakt med telefonisk og svarer ikke på flere mails.
5. efter 4 uger får jeg en mail om hvorvidt jeg stadig er interesseret i varen.
Uproffesionelt firma - med dårlig service
Hej,
Jeg skulle have nogle ram til min computer og skrev en mail til butikken. For det første var deres pris dobbelt så dyr som den billigste på edbpriser.dk, for det andet fik jeg en mail, med en masse stavefejl, de svarede ikke på halvdelen af det jeg skrev i min mail og der var ikke engang noget navn på ham der skrev mailen. Firmaet virker totalt uproffesionelt og jeg kan på ingen måde anbefale nogen folk at handle der.
Til Bo
Såhh
Har bedt banken returnere pengene.
Altid den bedste service
BBEC er en top professionel forretning, med service og viden i top....priserne fejler sgu heller ikke noget.
Absolut anbefalelses værdig
Super Service - konkurrencedygtige priser
Købte efter god vejledning og anbefaling en Synology NAS server og en Terabyte HDD. Det var let at konfigurere (som beskrevet af sælger) og derfor skal der gives 5 stjerner. :-)