Jeg læste anmeldelser her inde, men blev alligevel fristet af at spare 80 kr på en NAS. Det gør jeg ikke igen. Jeg ventede 1½ uge uden at høre noget. Jeg sender en besked om at annullere ordren.... Se mere

Har nu ventet i 11 dage . Har end ikke modtaget en bekræftelse . Så hurtig levering er en lodret løgn.

Bestilte to varer i butikken, begge stod som lagervarer. Efter en times tid skrev de tilbage at begge varer var udsolgt. Ved bestillingsafgivelsen blev jeg ikke gjort opmærksom på at bestill... Se mere

Såhh Du har tilsyneladende ikke mere travlt, end du kan hæve pengene samme dag en ordre indgår. Ej heller sidde og tjekke e-mails. Har bedt banken returnere pengene.

1,5

Dårlig

Meget god service og vejledning

Electronics Center (bbec.dk) har altid ydet god, pålidelig og kyndig vejledning i alle mine køb. Har købt dusinvis af computere til både privat, venner og til firmaer, og i alle tilfælde har jeg været meget tilfreds med handlen og service. De har ofte gode konkurrence dygtige priser mens de holder et højt service niveau.

7. juni 2012

god service

Fået anbefalet stedet og det kan jeg også!

Jeg har handlet der flere gange, god service, hurtig levering, og hvis de ikke har varen svarer de hurtigt på email!

Jeg handlede der pga. god vejledning - jeg var i tvivl omkring en NAS box!

1. juli 2011

Handlet der i mange år...

Jeg har handlet der i mange år og jeg har aldrig oplevet noget dårligt med dem, virker som om at det er meget "endten eller", altså endten sker der et eller andet totalt dårligt, og folk kan ikke lide butikken eller så er alt som det skal være.... jeg kan kun stemme mig til det sidste... !

31. januar 2011

Min mening om BBEC.dk

Hele min oplevelse med BBEC.dk har haft både op og nedture desværre mest af sidstnævnte.

Det starter hos Nicodemus som Bo ejer af bbec.dk var medarbejder hos, han stoppede efter et stykke tid, grundet at han ikke kunne klare at Nicodemus snød og behandlede sine kunder dårligt.

Så er vi så kommet til hvor Bo starter sit ejet firma BB Electronic, jeg har handlet der og ikke andre steder lige siden han fik sin første butik, i starten var alting i top, og man kunne købe kvalitets vare til rimelige priser.

Så begyndte BBEC.dk at vokse men desværre det gjorde mangel på kvalitet og kundeservice også, men man giver jo Manden en chance.

Jeg smider så 27.000 kr for 2 computere

og her starter den meget dejlige klagerejse.

allerede da jeg får mine to computere hjem og starter dem op, er der bare blå skærm, jeg kontakter så BBEC.dk og skal have dem til at kigge på sagen men får at vide at der er ca. 3 ugers ventetid på værkstedet.

hvad kan man lige bruge det til, alt i alt 27.000 kr og så skal det bare stå i 3 uger uden at kunne bruge det, nej F..... Nej.

jeg undersøger det selv og finder ud af at det var mine ram der ikke kunne køre med bundkortet, jeg går ned og fortæller det i butikken fair nok får jeg et sæt nye ram, men stadig samme fejl, får så af vide af en ven at det kunne være en opdatering til windows, henter den så og så virker det.

Men men men så starter det hele igen. 4 måneder efter køb

1. bundkort står af, og jeg får af vide at det er Nvidia chipset i den type bundkort der er fejl på. derefter bliver der lavet en reklamation på den,

1 uge intet svar,
2 uge intet nyt,
3 uge intet nyt
4 uge jeg kontakter BBEC og siger nu må der snart ske noget og de siger at de lige vil kontakte deres leverandør,
5 uge intet nyt.
6 uge intet nyt.
7 uge nu er jeg ved at være tosset, så jeg kontakter dem igen,
han kigger på det med det samme. og jeg får en tilbagemelding at den er afvist pga. skade/ridser der hvor Proccesoren skal side.

så jeg skulle selv betale for et nyt bundkort, jeg koger helt over og siger hvordan skulle jeg have forvoldt skade på noget som jeg aldrig har pillet ved? og der vil de så kontakte deres leverandør igen for en løsning.

herefter går der 3 uger inden jeg kan få et svar, og først efter jeg truer med Forbrugerstyrelsen sker der noget, jeg får at vide at deres leverandør vil erstatte den en halvdel og BBEC.dk den anden. men men men så får jeg bundkort sat i og som de sagde HELT NYT VILDT CHIPSET.

jeg undersøger bundkortet, det viser sig at det bundkort jeg har fået i ikke har de samme egenskaber, faktisk langt fra, og prisen helt hen i vejret.
Bundkortet der var købt sammen med computeren kostede 2300 kr og det nye 599 kr.

fik så ingenting ud af at brokke mig. og gad slet ikke bøvle med det mere.

Så står bunkortet i den anden og af efter i alt 6 måneder, denne gang laver de samme nummer med at smide et mega billig Bundkort i.

så køber to helt nye skærme der nede tror jeg, jeg kommer ned for at skal afhente dem, 1 samsung og 1 Asus samsungen kommer han med, med det samme, men min asus var han ved at tage ned fra demo hylden, og jeg spørger Bo er det der min skærm, han svare flovt øhhh ja, og jeg spørger så hvad jeg skal med en skærm der har stået som demo i 3 måneder tændt 24 timer i døgnet og jeg havde altså betalt fuld pris.

jamen vi har ikke flere hjemme jeg kan først have en hjemme om 2 dage hvis du ikke vil have den.

og jeg siger du kan bare bestille en ny !!!

Min Proccesoren står af, de reklamere over den.

efter 6 uger og jeg har rykket efter det MANGE GANGE. får de igen en afvisning fra leveranøren. grundet bøjet ben på processoren, og samme mølle igen at jeg selv skal erstatte det. men igen forbrugerstyrelsen og så slår de halv skade om det. så efter 9 uger får jeg ny/brugt processor.

Så står mit grafikkort af, de laver en reklamation på den. og så går vi igang igen.

Denne gang går der 1 månede før jeg kan få svar, og de ligger den bare over på igen at det er leverandøren der har problemet.

5 uger går grafikkort afvist pga. kunde har lavet skade på grafikkortet. det skal så siges at jeg ALDRIG har haft kortet ude men det har været ude nede i butikkens værksted.

6 uge, jeg får af vide at det er ridser på printpladen, da jeg får det af vide ved jeg ikke om jeg skal grine min røv i laser eller jeg skal græde for dette er et grafikkort med lukket køling så alt vitalt printplade sidder inde under blæseren.

7 uge jeg får fremvist billeder at grafikkortets påstået ridser igen bryder jeg ud i latter, det er slidmærker der hvor kortet skal sættes i bundkortet.

efter 9 uger går jeg så meget amok og truer igen med Forbrugerstyrelsen.

de bliver endnu engang enig med leverandøren om at jeg skal have et nyt kort fordi det ikke kan påvises at det er mig der har forvoldt skaden på kortet.

Ham der står for værkstedet går op efter to kort fra deres hylde oppe i butikken, jeg kan vælge imellem, jeg vælger så et kort, så siger kæresten lige inden vi går fra værkstedet, at den ser ud til have været åbnet.

Ansvarlig for værkstedet forsikrer mig om at de aldrig sælger vare der har været åbnet, men jeg åbner den alligevel, og så må jeg spørge ham hvordan kan den så være fuld med støv på blæseren, så tager sådan en tryklufts pistol, og puster det væk og siger nu er der ikke noget mere og griner fjoget.

Inden jeg forlader butikken henvender jeg mig til Bo for at høre hvordan det kan være at jeg fik et brugt grafikkort der stod på hylden sammen med alle andre nye vare.

Jamen den har kun sat i en anden maskine i 2 uger, og jeg fik jo fuld garanti på den, jeg siger så at det kan man da ikke tillade sig at gøre, og han svare tilbage at så længe han ydet fuld garanti på den kunne han tage lige det han ville for den.

Så fortalte jeg ham at jeg aldrig mere efter dette ville sætte mine ben i denne butik.

Bo svare grinene tilbage: Jeg har over 250 transaktioner (Kunder i butikken + online kunder) om dagen, så kan jeg sku godt undvære dig som kunde.

Så jeg råder folk til at handle et andet sted.

30. januar 2011

Hurtig og effektiv handel.

jeg fandt en NAS synology ds 710+ på deres hjemmeside men kunne ikke lægge den i kurven pga fejl på deres side, sendte dem en mail og fik straks svar om at de ville se på fejlen. Inden der var gået en time fik jeg besked på at fejlen nu var rettet og da de kunne leverere 2 tb hd til NAS til under 700 kr, bestilte jeg NAS'en og 2 x 2 TB hd, som blev afsendt samme dag og modtaget med gls dagen efter.
En rigtig god oplevelse og jeg er yderst tilfreds med handlen.

26. december 2010

Forkert pris på hjemmesiden

Jeg bestilte 1 stk. Logiteck Tastatur g19 og i.flg. edb-priser var prisen 690 kr. + forsendelse da jeg mailer for at høre om leveringstiden får jeg en mail tilbage at ordren er slettet på grund af en fejl på hjemmesiden og nu kan jeg se at prisen er 1024 kr. men jeg får altså ikke mail om at odren er slettet og det synes jeg er meget dårlig service hvis man kan kalde service

12. december 2010

Handel IKKE med dem

latterligt firma der sende varer ud som har været monteret før og når man henvender sig til dem om det får man lige så latterlige svar som f.eks har jeg lige modtaget en processor som der var rester af kølepasta på og emballagen var fra et helt anden processor, jeg henvendte mig til dem og sagde at det var en brugt processor, og deres svar var at deres tekniker sagde at processor var OK, men hvilken garanti giver det mig, den kan lige så godt have siddet en en maskine , overclocket og overbelastet og om 1 uge står den af. I deres betingelser står der at hvis det er en fejl fra deres side vil de lave en omlevering eller afslag i prisen, det vil de ikke for pludselig er den ikke på lager og de tilbyder at jeg kan sende den tilbage og få pengene retur. OK skal det så opfattes som et fortrudt købt? dvs at jeg hænger på portoen og har ansvaret for at bevise at de har modtaget den retur ? ikke lige det jeg havde forestillet mig når det nu er bbec som ikke har leveret det som jeg har købt.
Der findes faktisk firmaer der har en fornuftig tilgang til at modtage kunders henvendelse, og have mod nok til lige at lave en signatur på sine mails og ikke bare sidder og svarer som en anonym

10. september 2010

Lasse Larsen

Magen til dårlig service skal man lede længe efter!
Jeg har købt et grafikkort hos dem til en rimelig pris.
Jeg ringer derover, og de siger, at deres leverandør sender det til mig.
Allerede der er det vildt uprofessionelt. Alle andre firmaer sender fakturaer, track & trace-nr. osv., men ikke her.
En halvdårligt stavet mail fra én, der vist nok hedder Bo, er alt man får.
Nå, men der går en dag, der går to dage, der går tre, og så skriver jeg til dem, om jeg må få track&trace-nr. på min pakke, så jeg kan se, hvor den er i verden. Istedet får jeg en mail tilbage, hvor de skriver, at den er forsøgt leveret til min dør. Det er da fint nok, men det er stadig ikke noget track & trace nr! Jeg beder i en mail dem om at rykke for min pakke, og 2 timer senere er der stadig intet svar.
Efter så at have ringet til dem gang på gang, hvor jeg er blevet smidt af linjen hver evig eneste gang, ender jeg med at trykke "2", og ender hos Lars på lageret, som "ikke helt forstår hvorfor jeg er landet hos ham".
Jeg får så den famøse Bo i røret, som slet ikke har læst min mail endnu.
Frustrationer og bandeord senere får jeg endelig det nr, som jeg skal bruge.
Det viser sig så, at det er pakkefirmaet Bring, der er blevet hyret til at levere pakken. Det ville også have været rart at vide. De skulle efter sigende have lagt en seddel ind ad min brevsprække, men desværre er den så gået tabt.
Konklusionen er nu den, at Bring først kan levere den i morgen, fordi jeg har ringet for sent på dagen... AAAAaaaarrgghhh!

Nå, men det sidste er ikke bbec.dk's skyld, det er bare frustrerende.
Men alt i alt har jeg aldrig oplevet magen til dårlig service fra et internetfirma. Jeg handler der ALDRIG igen.

9. august 2010

God service pr. mail

Selv om det startede med lidt komplikationer ved kød af en dvico hd 6600A/N+ blev det løst på en helt iorden service pr. mail. der var intet at klage over, fik respons på samtlige mail selv uden for åbningstiden. plus gode råd omkring produktet efterfølgende, det er god service. kunne gode tænke mig at den telefonisk service også var der, men hvad det er nok svært når firmaet ikke er så stort, det vil bare kræve mere mandskab og dermed også dyre priser på deres produkter. deres priser fejler ihvertefald ikke noget. tommel up til bbec.dk

28. juli 2010

Hør nu her

Selvom hjemmesiden nok ikke bliver så opdateret mht. priser, kan jeg i hvert fald anbefale dem i deres fysiske butik. Fik selv købt en computer med en del rabat. Professionel forretning synes jeg.

10. maj 2010

Ekstrem dårlig service og behandling

Har købt en computer for 2 år tilbage.
Købte et bundkort Asus striker 2 formula pris 2200, som stod af efter blot nogle få måneder.
Bundkortet blev sendt til rep. hvor der kommer melding tilbage fra leverandøren at der skulle være bøjet nogle pins der hvor processoren skal sidde, så leverandøren ville ikke erstatte det, ergo ville bbec.dk heller ikke, på trods af bbec havde tjekket bundkortet inden de sendte det afsted uden at havde fundet tegn på at bundkortet skulle være beskadiget.
De ville give mig et nyt bundkort som havde en pris af 600kr det var det bedste de kunne gøre efter at have ventet flere måneder på svar!

Senere går headsettet i stykker, samme tur, 6 mdrs ventetid på svar stadig intet hørt 8mdr. efter købte jeg for egne penge et nyt, da jeg ikke gad vente mere på svar.

Der kommer altid den samme forklaring, vi har intet hørt fra leverandøren og hvis man bliver sure på dem og siger det ikke kan passe det skal tage så lang tid, fralægger dig sig ansvaret og siger de kun er mellemmand og intet kan gøre.

Det er simpelthen alt for ringe service, hvis man da overhovedet kan kalde det service overhovedet.

Kender flere der har haft samme problemer og må vente flere måneder og ofte må stille sig tilfreds med et billigere/ringere produkt.

Har gennem flere år købt gennem bbec, men mit absolut sidste køb var mit headset.
Har endda haft venner og bekendte der er kommet tilbage efter et køb hos bbec og sagt de er blevet taget ved næsen, hvis man ikke lige er den store nørd, har de det med at sælge de værste produkter. F.eks. en veninde skulle købe en computer, hun køber en forholdsvis billig pc, men den skulle leve op til visse krav bla. støjsvag, den harddisk der var blevet sat i larmede så meget at hun efter 2 dage måtte købe en ny fordi hun ikke kunne sove for larmen når hendes kæreste spillede pc om aftenen.

De er gode til at sælge, men går dine ting i stykker, er det lige som at snakke til en dør, de er hverken til at hugge eller stikke i og fralægger sig et hvert ansvar og arbejder direkte mod alt hvad der står i serviceloven!
Ofte er de ting man køber brugt så husk at tjekke inden i køber det, for det bliver solgt til fuld pris som ny vare!

13. april 2010

Supper service.

Har gennem de sidste år købt en del hos bbec.dk og har aldrig haft problemer med returvarer. Havde fejl på en 1,5 TB harddisk og gik bare ind i butikken med den defekt og fik en ny med det samme. Den defekte disk havde kørt i 3 md men der var ingen problemer.
Kan varmt anbefale at handle hos bbec.dk

24. marts 2010

god virksomheden

har købet 3 computer + det løse ved den computer firma og har kun godt at sige om dem de er altid hjælpsom vist man har noget man mangel en svar på vist de skal have en meget lille - er det når man ringe meget svært at kommer igemmen men men 9 stjerner ud af 10

5. februar 2010

Bedste service man kan få.

Nu har jeg efterhånden købt lidt af hvert hos dem og har da også arbejdet der i ca. 3 uger i en sommerferie og det var skam meget sjovt.

Jeg havde købt et Logitech G15 gamer tastatur hos dem og der virkede windows tasterne ikke, om jeg så slog gamer panelet til eller fra, så virkede det stadigvæk ikke, så jeg kørte ned med det og fik et nyt og det andet blev sendt til RMA, hvilket jeg synes er en super god service.

Jeg vil klart anbefale dette sted til andre som overvejer at købe en computer, et tv eller måske bare lidt nyt hardware eller software.

10. januar 2010

Super service og hurtig levering

Jeg købte et Samsung 40" LED tv.

Super hurtig levering og en fuldt ud virkelig kompetent service i forbindelse med købet. Efterfølgende spørgsmål til produktet blev besvaret yderst hurtigt. Har jeg ikke oplevet mange andre steder på nettet.

Så helt i top 5 stjerner herfra, har aldrig haft en dårlig oplevelse ved at handle ved bbec.dk.

7. oktober 2009

OK handel...

Købt Samsung fladskærm. God vejledning, nem bestilling. Intet TV som udstilling. TV'et kom 1 dag senere end lovet - OK.

13. august 2009

Er dette din virksomhed?