Alle håndværkere kom til den lovede tid Alle lavede perfekt arbejde Alle ryddede op efter sig Altid til tjeneste når vi skrev mail, sms eller ringede Har fået det flotteste badeværelse

1. Elektriker
  2. Tømrer
  3. Maler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

vvs, maler, entreprenør, elektriker, murerarbejde, murermester, tømrer, tømrerarbejde, el-installationer

2,6

Under middel

Vi havde købt et gaskomfur og…

Vi havde købt et gaskomfur og forhandleren havde samarbejde med BBB VVS. Vi gav 2500 kr for at få sluttet gas til det nye komfur. Det tog 10 minutter og nu har vi en gasslange hængende skråt ned fra udtaget til komfur. Ville selvfølgelig have betalt materialer, så røret kunne føres ned til panelet og hen til komfuret.
Da vi efterfølgende henvendte os igen, fik vi bare at vide, at det var sådan man gjorde det.

25. juli 2022

Udenlandsk arbejdskraft

Min andelsforening, som har været kunde hos Bbb i mange år, bestilte brush-up malearbejde af vores opgange. 2 udenlandske malere gik i gang, dog uden at skilte, hvor der var våd maling. Dette resulterede i, at jeg på uheldig vis fik maling på min nyindkøbte Rains jakke til 3000,-kr. Da jeg kontaktede Bbb og informerede om den manglende skiltning, fik jeg blot at vide, at deres ikke dansk talende maler havde sagt at der var skiltet, og at det var påstand mod påstand. Så dårlig stil og så ringe kundeservice skal man lede længe efter.

24. februar 2022

De kom og lavede hele vores badeværelse…

De kom og lavede hele vores badeværelse inkl. Faldstammer på lige godt 2 måneder i 2013. Jeg var højgravid så det var vigtigt at det var færdigt når vi kom hjem fra hospitalet, og det var det. De var så søde, super god service og alt kørte snorlige. Og regningen var selvfølgelig også det de havde lovet.

27. april 2021

Meget skuffende

Den 16/2 2021 havde jeg et besigtigelsesmøde med BBB vedr. ombygning af badeværelse. Det blev aftalt, at vi ville modtage et tilbud inden for en uge (til sammenligning modtog jeg tilbud på dagen fra andre entreprenører). Den 25/2 har jeg stadig ikke modtaget noget tilbud og jeg ringer derfor til dem for at få en status. Jeg har dd stadig ikke modtaget noget tilbud. Meget uproffesionelt, og ærgerligt at jeg spildte min tid på det.

2. marts 2021

Det har taget over et år at færdiggøre…

Det har taget over et år at færdiggøre vores badeværelse. Adskillige mundtlige aftaler er ikke blevet overholdt. Vi har fået hjernedødt mange søforklaringer, der ikke har været andet end løgnhistorier og ansvarsfralæggelse. Hvordan en virksomhed kan køre rundt, når man bekymrer sig så lidt om sine kunder, er mig en gåde. Vi har brugt sindssygt lang tid på at ringe rundt til BBB vvs' underleverandører og selv stå for koordineringen af, hvem der skal komme hvornår.

14. april 2019

"Go service

"Go service - skarpe hoveder og hænder - nul nonsens, problemer fixet og flot resultat efterladt til fair betaling. Det er ok at kvalitet ikke er gratis"

24. august 2018

Overfakturering

Kan overhovedet ikke anbefales. Dårlig service. BBBVVS Sender en regning der er dyrere end det aftalte. Og på trods af forsøg på en dialog omkring denne, svarer de uprofessionelt og med en decideret provokerende tone og argumenterer rigtig dårligt for deres sag. Er tydeligvis ikke interesseret i at man er en vedvarende kunde hos dem. Ærgerlig måde at drive forretning på.

17. juli 2018

BBB VVS kan bestemt IKKE anbefales

BBB VVS kan bestemt IKKE anbefales! Jeg fik sat et blandingbatteri på i mit bad, hvilket tog 10 minutter. De fakturerer så for 1 time + skriver "Diverse Hjælpematerialer" på regningen (selvom der ikke er nogen) til i alt ca. 800 kr!

2 stjerner fordi de trods alt løste opgaven, men anbefales kan de bestemt ikke, og jeg kommer ikke til at bruge dem igen.

14. april 2018

Har aldrig oplevet noget lignende.

Samarbejdet med Bjarne og BBB var som at være med i skjult kamera fra A til Z.

Overfakturering:
-En medarbejder kom ud med en arm i slynge og forklarede, at han havde taget en assistent med fordi han ikke kunne løfte. Det blev vi faktureret en ekstra time for.
-Opkræver betaling for en opmåling til et skab som aldrig er foretaget, og deres påståede mål, kan jeg selv se med en tommestok er 8 cm forkert (efter lang tids snak hvor vi bl.a. var nede på deres kontor, får vi dog denne post slettet fra fakturaen)
-Stigning af pris på arbejdstimer med 50% uden nogen god grund (og får efterfølgende at vide, at de ikke vil spilde mere tid på at forklare denne prisstigning)

Tager intet ansvar for løsning af opgaven:
Overholder ikke aftaler og giver ikke besked om forsinkelser. (3 gange blev vores aftale om deadline brudt og ingen af gangene blev vi informeret om forsinkelsen)

Der faktureres for billeje og parkering for samtlige timer selv om vi bor under 200 meter fra deres kontor.

Manglende koordination mellem kontor og medarbejdere. VVS'erne ville på et tidspunkt gå igang med at lave snedkerabejde, og brokkede sig over at vi ikke have samlet det købte badeværelsesskabet selv. Men tilbød at klare det på ca 3 timer (for han havde aldrig prøvet at samle sådan et skab før). På det tidspunkt havde vi mistet tilliden til BBB og fandt et andet firma til at udføre arbejdet.

5 måneder efter arbejdet var afsluttet, og parkeret ihukommelsen, kommer der så en ekstra regning. Vi får besked på at vi bare skal være glad for at den først kommer så sent.

Ovenstående var krydret med den mest ubehøvlede og flabede kontakt med et firma jeg nogensinde har oplevet.

18. marts 2018

Jeg kan stærkt anbefale BBB VVS

Det kan være svært at finde et VVS-firma til at arbejde i en privat lejlighed eller et hus. Men dette firma kom inden for få dage for at give et tilbud og begyndte at arbejde inden for en uge efter tilbuddet blev accepteret.

I min erfaring blev arbejdet (VVS / murer) gjort professionelt og med så lidt forstyrrelse som muligt (vandet var kun slukket, mens de arbejdede). Jeg har brugt dette firma to gange og ville ikke tøve med at anbefale dem.

26. januar 2018

Det er den absolut dårligste service

Det er den absolut dårligste service. Ville aldrig anbefale dem til nogen!
Jeg bor lige ved siden af, men er stadig blevet opkrævet penge for kørsel og parkering, hvilket er total uacceptabelt. Da jeg ringer og siger, at dette bestemt må være en fejl, bliver jeg lovet en ny regning uden disse omkostninger. Istedet får jeg en rykker. Da jeg ringer og påpeger dette, får jeg fat en en meget arrogante Bjarne, der fortæller mig, at de er glade for, at vi vælger en anden vvs'er næste gang, da de kun vil have seriøse kunder. Jeg har aldrig oplevet noget så arrogant, og kunne ikke drømme om nogensinde at benytte Bbbvvs igen.

21. august 2017

Er dette din virksomhed?