Virksomheden besvarer ikke mails vedrørende data anmodninger, og udfører dem ikke. Jeg har d. 10/2/2026 sendt dem en mail med en anmodning om sletning af data, og en opfølgningsmail igen d. 31/3/... Se mere
Bestiller batterier til min elscooter, er afhængig af den pga. Mindre handicap. Lidt misforståelse fra min side, gjorde at batterier blev en dag forsinket. Ringede og skrev, fik svar efter 4 min... Se mere
Meget tilfreds med batterier men ikke med PostNord. Pakken var leverede til et post hus 4km fra posthuset jeg betalte til levering. Det er simpelthen IKKE godt nok. Hvorfor kan du ikke bruge et pålide... Se mere
www.batterinet.dk er en dansk onlineshop med et stort udvalg af special batterier, batterier og tilbehør samt artikler til din bolig og have, altid til super skarpe og konkurrencedygtige priser. Vi har et stort udvalg af bl.a. Lithium batterier i forskellige volt, og også genopladelige Lithium batterier. Du finder også blybatterier til f.eks. golfvogne, el biler og el-scocter fra flere mærker og i forskellige volt, afhængig af dit behov. Vi fører mange stærke brands som f.eks. Duracell, Osram, Nitecore, Varta og Victron. Vi har et stort udvalg af alverdens batterier til f.eks. den almindelige husholdning eller bil, MC og marine batterier samt boremaskine og robotplæneklipper batterier. Mangler du en pool, mini drivhus eller vinkøleskab eller måske køkken og bad produkter har vi også dette. Du finder et bredt udvalg af LED-lyskæder, LED-stearinlys og julevarer. Mangler du en god gaveidé har vi f.eks. LED lygter, LED pandelygter og UV rav lygter fra Nitcore, som er produkter i høj kvalitet og flot design. Vi har et dansk lager og leverer derfor dine varer med dag-til-dag levering i hele Danmark. Vi tilbyder billig fragt fra 29kr og fri fragt ved 499kr. Vi sidder klar i kundeservice og hjælper altid gerne med spørgsmål, råd og vejledning på info@batterinet.dk
Virkevangen 48b, 8960, Randers SØ, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Dårlig side fik et telt med hul i anbefaler ikke denne side til nogen
Bestilte en powerbank, kom efter 2 dage. Hurtig service. Dog kunne de godt skrive track & trace nummer i mailen, frem for at man skal ind og finde det i fakturaen.
"På lager" betyder åbenbart ikke at det er på lager.
Og batterinet og batterilager er åbenbart samme sjuske shop...
Batterilager:
Efter at have bestilt 4 18650 batterier kom der en mail med at de ikke have dem på lager. Men de havde nogle andre (nærmest samme batteri) til 100 kr stk i stedet for 70 kr. Men skulle betale ekstra for at få dem. Ikke noget med at give en rabat fordi de ikke har en vare på lageret som de lover.
Jeg foreslår så nogle andre som også er dyrere men med en del mere mAh som der står de har på lager.
Svaret var at dem havde de heller ikke på lager.
Jeg annullere ordren og nægter at bruge den skod butik fremover. Løgnere....
Jeg bestiller dem så via en anden shop (batterinet.dk) uden rigtigt at lægge mærke til noget andet end den vare jeg skal bruge. Dagen efter kommer der sjovt nok en mail fra samme dame med svaret at dem har de ikke på lager selvom også DENNE shop reklamere med at de har dem på lager.... FØJ en skod biks..
Jeg bestilte et batteri d.12.01 2022 og har i dag d.15.01.2022 endnu ikke modtaget ordren. Ordren dukker jo nok op engang, men synes det er lidt flot at bruge udtrykket "dag til dag levering" når de har svært ved at overholde det 😊
Har fået positiv respons på min henvendelse. Synes dog stadig at man på det tidspunkt hvor jeg bestiller kunne have oplyst om det manglende varelager , så havde alle været glade 😊

Besvarelse fra Batterinet.dk
Super service.
Hurtig levering af de ønskede batterier. Bestilte onsdag eftermiddag. Leveret torsdag formiddag. Var lidt i tvivl om batteriet. Ringede og fik et fint svar af en meget
venlig person.
Lover hurtig levering, og god kundeservice.
Virkeligheden er at de er langsomme til at levere, og de giver sure modvillige svar på spørgsmål.
Batterilageret.dk og batterinet.dk er samme forretning.
L0rte kunde service!!!….
Ikke et sted jeg skal handle ved.
Totalt nedladende og ubehøvlet mand der tog telefon
Ligegyldigheden vil ingen tage også svar på min kommentar på Trustpilot er tegn på dårlig forretnings skik
Sådan svare batterinet efter de har ladet mig vente på varen i meget lang tid
Hej John, det bestilte produkt er ikke lager hos os eller hos leverandøren.
Det er sådan tiderne er pt, der er ikke så meget vi kan gøre desværre.
Hej John, ja det gør vi da det er virkeligheden lige nu. Vi kan kun forholde os til sandheden omkring den manglende levering, det er beklageligt men situationen lige nu desværre.

Besvarelse fra Batterinet.dk
Batterier til tiden hurtig service.🙂tak🙂
Kunne ikke finde batteriet jeg skulle bruge noget andet sted. Det blev leveret dagen efter. Genialt, så er der ikke flere p-bøder. 😉
Minimumskøb på 100 kr bliver først oplyst når man er halvt igennem betalingsformularen, minus 1 stjerne. Ingen lavprisbatterier (Ikea / Harald Nyborg priser), minus 1 stjerne.
Ved en fejl fik jeg købt og leveret 2 batterier til en el-scooter.. De blev leveret som lovet dagen efter.
Da jeg opdagede, at de ikke passede, bad jeg om hjælp til at få dem byttet. Dette klarede firmaet hurtigt og elegant - selv om det var min fejl - tilmed uden omkostninger af Michael C./Batterinet.
Flot og fin service. Tak/Valdemar
På hjemmesiden stod der dag til dag levering og at varen var på lager. Efter 4-5 dage kontakter vi dem og spørg hvad status er på leveringen. Varen er nu ikke længere på lager og de afventer deres lager bliver fyldt op en konkret dato. Vi kontakter dem på efter den nye dato da vi igen intet høre og de har ikke fået varen på lager endnu, den bliver altså derfor først sendt så vi har den 14 dage efter. Det er deres dag til dag og varen er på lager service. Skuffet.
Skulle bruge 2 nye batterier til vores babyalarm. Batterinet.dk havde dem på lager og dag til dag levering, så jeg bestiller. Der går 3 dage hvor jeg ikke høre noget omkring leveringen. Jeg kontakter dem og de informere mig om der går 3 uger da batterierne ligger i Kina. Få styr på jeres lagerstatus, eller i det mindste giv jeres kunder besked.
Det må jeg sige:
Bestiller et speciel batteri til min boremaskine, da det originale dør, og dagen efter har jeg et nyt og bedre batteri med større kapacitet.
100% i orden :)
Hurtig levering hver gang
Det bestilte har virket de gange jeg har bestilt, og leveringen var super hurtig.
God og hurtig service fra virksomheden, men de halter gevaldigt mht. korrekt indpakning af deres produkter. Firmaet valgte og pakke et tungt UPS batteri ind i en bobleplast kuvert, istedet for en papkasse fyldt med ekstra beskyttelse omkring selve varen.
Ufattelig, at varen stadigvæk var intakt, ved levering.