European Bartender School  Anmeldelser 157

4,3

Selvpromoverende, tæt på misinformerende, og bare rigtig skuffet. Der ligger et utal af skjulte egenbetalinger ved ankomst til bartenderskolen og misvisende billeder på deres hjemmesider med en for... Se mere

En helt igennem fantastisk oplevelse! Undervisningen var meget seriøs, og det krævede hårdt arbejde at blive god! Men samtidig var det enormt sjovt! Så man følte virkelig at man fik noget med hjem... Se mere

Da jeg tog på bartenderkursus sammen med min ven fra Danmark sidste år til New York, havde jeg slet ikke forventet, at jeg overhovedet kunne få sådan en god oplevelse. Det var over al forventning,... Se mere

TAG PÅ BARTENDERSKOLEN du vil ikke fortryde det. Jeg havde mit livs oplevelse på Kos og har efterfølgende igennem bartenderskolen fået job i London. På kos er vejret altid godt og skolen havde... Se mere

1. Bartenderskole

European Bartender School (EBS) is the world's leading educational institution for professional bartenders and baristas. With over 25 locations across 5 continents, EBS offers comprehensive programmes that provide an unforgettable personal and professional development journey, culminating in an internationally recognised certification. Founded in 1999, EBS was among the pioneers in travel and study programmes for career advancement. With a global alumni network of over 80,000 graduates, EBS remains at the forefront of delivering exceptional education in hospitality. In fact, a staggering 97% of graduates from EBS's flagship 4-week International Bartender Course would recommend the programme to their peers. In addition to the International Bartender Course, EBS offers a wide range of specialty, generalist, and advanced online and on-location courses, as well as bartending instructor programmes. These programmes cater to the needs of all aspiring bartenders and baristas, whether they are looking to advance their career or find work while traveling. EBS's curriculum is frequently updated with the latest industry learnings, trends, and bar practices, as advised by industry’s leading experts who make up the EBS Board of Education. This ensures that students are equipped with the skills and knowledge required to excel in the world's best bars - where EBS graduates, trainers, and collaborators are already known to drive innovation. EBS is committed to nurturing its community and network, providing exceptional professional education while empowering students to reach their full potential. Whether you're a seasoned bartender or just starting out in the industry, EBS has the courses and resources to help you achieve your goals.

4,3

Svarer typisk inden for 1 uge

Phuket for the win :)

Geniale instruktøre - Tjek
Lækker location - Tjek
Udfordrende og lærerig uddannelse - Tjek
Og sidst men ikke mindst:
BANGLA ROAD ;) - Tjek Tjek Tjek

Passion, party, phuket, paradis

Jeg sad derhjemme, og druknede i arbejdssøgningshelvedet, da jeg besluttede mig at drage alene til thailand for at finde ud af, hvad dælen det der bartenderkursus var for noget. Med tårnhøje forventninger pakkede jeg kufferten og drog østpå. Jeg sagde farvel til de trygge efterårsrammer i Danmark, og hej til 4 uger i Phuket med varme, sved, nye bekendtskaber og udfordringer.
Med svenden konstant dryppende fra panden og nysgerrigheden i højsædet, gik jeg i gang med den mest intensive og fantastiske måned i mit liv.

Med de mest engagerede instruktører der kan støves op i denne verden, fik man hurtigt smag for bartenderlivet, og deres passion smittede fuldstændig af på alle os elever. Hurtigt blev vi indkapslet i vores egen lille bartenderboble hvor hele vores liv handlede om cocktail, flair, free-pouring osv.

Hverdagen på skolen er stressende og hård, men dog ikke uden sjov og spas. Da man i starten (i hvert fald for de flestes vedkommende) fuldstændig er bambi på glatis, så er skoletiden er blanding af op-og nedture. Der går både nederlagsfølelser gennem én og samtidig oplever man et kæmpe kick når det kører for én bag baren. Konkurrence-genet får konstant næring, fra de seriøse og benhårde instruktører, der gør at man hele tiden yder sit ypperste. Samtidig er de gode til at dele high-fives ud og være hjælpsomme hvis man har en lorte dag. De presser konstant én. Der er fart over feltet og fuld knald på, hele tiden. Det er et kæmpe følelsessus hvor man konstant udfordrer sig selv, ens nerver gløder og man har en uopslidelig trang til at lære mere.

I weekenderne var der abefest, gak og løjer til den helt store guldmedalje. Med Phukets festgade Bangla Road var den ingen grænser for hvad man kunne rode sig ud i, af mageløse morsomheder når natten faldt på.

Som en glad tilfreds myggestiksbefængt blå-flair-mærket EBS-student vil jeg klart anbefale kurset. Jeg har mødt så mange fantastiske mennesker fra hele Europa, oplevet et af verdens smukkeste lande, udfordret mig selv og fået en oplevelse som aldrig vil gå i glemmebogen.

Fantastisk uddannelse niveau

Selve indholdet af uddannelse, synes at vaere rigtig god og serioes. Jeg har selv faaet job i Australien gennem uddannelsen. Man laere en masse forskellige drinks at kende, og en masse om forskellige alkoholde som ogsaa kan bruges ved arbejde som tjener.
Dog synes jeg ikke deres mad var saerlig god men det er til at leve med. Instruktoerene er fantastiske! Det er en sjov men serioes uddannelse, og man moeder ogsaa utrolig mange soede mennesker!

7. februar 2012

En uddannelse og oplevelse i verdensklasse!

Skolen er det perfekte sted hvis man trænger til en ny oplevelse. Jeg var selv i Phuket, Thailand og det var det fedeste! Instruktørerne er dedikerede og klar på fest, de medstuderende er fantastiske og det internationale præg gør det super fedt! Det er en ikke bare en uddannelse men en super oplevelse for at se Thailand og lære en ny og spændende kultur at kende. Det er helt klart noget jeg kan anbefale!
Og hvis det ikke er nok så får man den bedste bartender uddannelse i verden!

6. februar 2012

Phuket EBS!!

Jeg kan stærkt anbefale EBS i Phuket, hvis man ønsker at rejse videre i Asien bagefter. Det er utrolig lærerig uddannelse, der giver én mulighed for at arbejde over hele kloden. Det er hårdt arbejde, men du får samtidig nogle venner for livet og måske er der en iblandt du kan rejse videre med! ;)
Beslutningen om at tage på EBS som starten på min rejse i Asien, er det bedste jeg nogensinde har gjort. Jeg kan stærkt anbefale det.

6. februar 2012

Fantastisk god og lærerig oplevelse

Måneden på Kos, hvor jeg gik på bartenderskolen, var nok en af de bedste i mit liv. Dels pga. de mange nye venner man fik, men også fordi man på skolen virkelig lærte en masse og ikke følte på noget tidspunkt, at man spildte tiden. Instruktørerne var hårde, men rigtig gode og de var selvfølgelig også med til at gøre opholdet helt fantastisk! Jeg kan kun anbefale at tage afsted! Det er virkelig en oplevelse for livet!

1. februar 2012

Intet andet end perfekt

Jeg var på bartenderskolen i københavn

Jeg valgte at tage bartenderskolen, fordi jeg ønskede et ekstra job ved siden af studiet og tænkte at et bartenderjob vil være ideelt!
Jeg kiggede på nettet efter flere stillinger og søgte endda også to steder, men fik afslag begge steder og forsøgte derfor at gå andre veje.

Jeg var allerede faldet over bartenderskolen flere gange, og må indrømme jeg ikke troede hundred procent på alt de lovede. Mine fordomme blev sat på plads allerede på første dag. Der var sammensat et hårdt og lærerigt program, hvor der stadig var plads til det sociale. Instruktørerne løftede hele skolen op på et rigtig højt niveau. Derudover er skolens facilliter rigtig lækre.

Jeg bestod kurset og forsatte jagten på at finde et studiejob som bartender og det første sted jeg søgte efter kurset ansatte mig.

Jeg giver hermed de varmeste anbefalinger til bartenderskolen! Det er et valg du ikke vil fortryde om du tager det for at udvikle dig eller for at få nye muligheder.

1. februar 2012

En anderledes uddannelse

Jeg var på kos juli 2011.

Jeg synes oplevelsen var det hele værd!! Jeg boede sammen med nogle rigtig gode og sjove mennesker, så det kunne ikke være bedre!!
Selve uddannelsen var lidt overvældende!! Vi var 200 danskere.. Og det synes jeg var alt for mange!! Der blev ikke brugt så meget tid på kvalitet som de lover på hjemmesiden, så skal man hvert fald vælge London eller Kbh!!
Man skal lære rigtig mange ting rigtig hurtigt og udenad, og det er det der gør det så svært og hårdt!! Og man lærer noget hele tiden!
Servicen synes jeg ikke var så godt, taget i betragtning af at jeg havde betalt 16500kr. Maden var elendig!! Så det skal man helt klart selv købe, hvad der også var mange som gjorde!!
Men alt i alt, har det været den bedste ferie nogensinde!! Og den fedeste oplevelse!!!!! Det kan klart anbefales - men man skal bare lige gøre op med sig selv, om man vil på badeferie eller og man virkelig vil det her!! Der var rigtig mange som hoppede fra og bare holdt badeferie..

28. januar 2012

Fed og lærerig oplevelse!

Jeg var på Kos August 2011.

Jeg havde hørt en del om bartenderskolen gennem venner, og læst en del på nettet inden afrejse, så jeg synes jeg var godt forberedt på hvad der skulle ske.

Jeg havde dog ikke i min vildeste fantasi troede at undervisningen skulle være så seriøs, intensiv og HÅRD. Ja... på vores værelse blev vi enige om, at vi næsten lavede flere lektier, end vi havde gjort i vores gymnasietid! ;-) Når der er sagt, skal det dog siges at det var sjovt! Det var sjove lektier, fordi man interesserede sig for det man sad og lavede, og derefter kunne se fremskridt når man stod i baren næste dag, eller havde den daglige prøve.

Derudover har jeg kun rosende ord til instruktørerne, som virkelig forstod at gøre det seriøst og sjovt på samme tid! +++++++++!

Fritiden på Kos var nok det fedeste med alle de nye venner man hurtigt fik, og de vilde byture i specielt weekenden! For ikke at nævne poolparty på skolen og et partyboad trip! Simpelthen alle pengene værd!

Skal jeg komme med lidt kritik, som for mig ikke betød det store, var maden ikke i top! Men stadig billigere end hvis man skulle ud og købe hver eneste dag, som i sig ville være trættende. Derudover synes jeg personligt at det var hyggeligt at alle spiste sammen.

Det andet kritikpunkt er klarheden omkring jobmuligheder efter endt kursus, som der overhovedet ikke blev nævnt noget om. Først når man gik til instruktørerne, var de klar på at hjælpe og give gode råd, som dog ikke førte til så meget.
Det skal dog siges, at den jobportal man bliver en del af, er virkelig god, hvor man får jobtilbud fra hele verdenen på sin mail.

MEN MEN disse to kritikpunkter kan slet ikke trække mit helhedsindtryk ned, som også er 5 ud af 5 stjerner. Fordi som overskriften siger: Fed og lærerig oplevelse!!!

Ses på Kos! +++++++

27. januar 2012

Fed oplevelse

Jeg var på Kos, August 2011 med et par gamle klassekammerater.

Det var en meget spontan idé at tage til Kos og blive udlært bartender, men oplevelsen i sig selv, viste sig at være det hele værd.

Eneste jeg egentlig ville "klage" over er maden, som ikke er af særlig høj standard, hvis man altså vælger at betale for madordning. Hellere købe ind og lave maden selv :-)

27. januar 2012

Den bedste oplevelse!

Jeg var på bartenderskolen i juli 2010, og det er nok noget at det bedste jeg nogensinde har gjort.
Undervisningen var rigtig god, og man lærte en masse ting om forskellige slags spiritus, og selvom jeg havde arbejdet lidt som bartender i forvejen, lærte jeg stadig en masse nye ting, og blev bare hjem at han virkelig kunne se forbedringer og at jeg var blevet rigtig en endnu bedre bartender. Min chef fortalte mig da jeg var kommet dygtig.
Man kommer til at møde en masse rigtig søde mennekser og så er Kos også bare en fantastisk ø at være på. Der er både plads til afslapning og en vild bytur på barstreet! :-)

25. januar 2012

Mindre forvirring sammenblandet med en god oplevelse

Jeg var på Kos Juli 2011.

For mig var det en lidt blandet fornøjelse, jeg havde orientret mig grundigt inden min afrejse, spurgt tidligere elever om skolen og andet der hørte til, heraf fik jeg igen en blandet oplevelse, men alligevel så havde jeg et positivt syn og glædede mig meget.

Jeg havde meget høje forventninger til hele skolen, hotellet, maden etc. Fordi jeg havde set Bartenderskolan, på svensk, så havde jeg forventet et hotel med en pool. Som minimum. Og forventet en graduationparty der var lidt mere, festlig.

Flyveturen og bustur forløb uden problemer, men problemerne kom alle værelser havde væsentlige mangler, da der ikke var et værelse der var i tip top stand. Vores værelse havde, toiletproblemer, problem med køleskabet etc. Andre værelser manglede lås på døren etc.ved indkvarteringen hvor det tog op mod to timer at blive indkvarteret,

Ham der skulle reparere ting kommer aldrig til den tid han skal, derfor sad mange og ventede på ham i nogle timer, før han endelig kom, og tingene fungerede ikke efter at han havde set på dem.

Angående maden, havde jeg forventet en del mere, morgenmaden var ikke noget at råde hurra for, og maden var ydermere så fed i sit indhold at man kunne få direkte maveproblemer. Samt for mit vedkommende der har haft galdestensproblemer så er fed mad bare et stort minus, da det frembringer galdestensanfald. Så oftest selvom jeg havde betalt mange penge for maden, blev nød til at købe mad ud over det, for at få noget ordentligt mad.
Til graduationsparty, der var maden igen helt uacceptabelt, meget af maden blev smidt ud, og nogle fik slet ikke noget, af det meget meget lille udvalg af mad der var.

Som andre så har jeg også klager over bogen, der indeholder flere fejl, lige fra stavefejl til forkerte opgivede årstal, christopher columbus har forkert årstal, og så kommer det forkerte i drinksne hvor lærerne blev nød til at fortælle os rettelserne før vi lærte dem.

Mindre klage over larm på hotellet, det var jo så elever, hvilket jeg syntes burde holdes mere fast med de tider der er sat. Syntes ikke det er fair at en stor hotellet larmer til kl 4-5 om morgenen uden at der bliver gjort noget ved det. Så man ikke kan få en ordentlig søvn.
På hotellet kunne man også få lov til at betale 150 euro bare for at få aircondition. Hvilket jeg absolut syntes skulle være med i prisen, og ikke en ekstra udgift. Jeg havde lagt budget hjemme fra og det blev ødelagt af ekstraudgifter på cykel, aircondition osv.

En anden lidt dårlig ting, jeg lå syg hele den fjerde uge, hvor jeg blev lovet en sygeeksamen, hvor jeg heldigvis fik den den da vi skulle hjem (tak til den svenske lærer - hvor jeg bestod)der var konplikationer med min sygeeksamen hvor det først kunne lade sig gøre, og så ikke alligevel, og så kunne det godt. Hviilket gav stor forvirring og frustration.Ydermere blev jeg irriteret over at jeg skulle betale 50 euro for en sygeeksamen, hvor jeg ikke havde været oppe til nogen eksamen før og derfor ikke havde taget en eksamen.
Men mest irriterende var at jeg ikke var blevet informere om det, så til rent held havde jeg 50 euro efter hævning til medicin i følge af sygdom der krævede antibiotika og mange andre midler, hvilket løb op i en del euro.

Spiritussmagning var knap så sjovt i 40 graders varme,

Nu har jeg vidst været igennem de dårlige ting. Nu til de gode ting.

Virkelig gode og engagerede lærere, gode til at holde foredrag og videregive deres viden på en god og lærerig måde. (især Rikke, hun var rigtig god til sine foredrag, der var over al forventning.)

Jeg lærte rigtig meget og var ud over de dårlige ting meget glad for mit kursus, hvor jeg har fået arbejde på et diskotek ret efter jeg kom hjem. Nu søger jeg ud i verden og på cocktailbarer.

Og jeg er sikker på at jeg får det, fordi EBS er et stærkt kort at have på hånden, man lærer meget på de 4 uger. Og hvis man bare vil læse lektier og høre med i undervisningen så kan man udemærket bestå og huske de 70 drinks det kræves.

Så alt i alt så var jeg godt tilfreds med oplevelsen der giver jeg de 4 stjerner, hvor det er selve undervisningen og lærerne der trækker op.

24. januar 2012

Mit livs bedste måned!!

Jeg tog til kos i 2011 !
Jeg havdet arbejdet som bartender og barchef før jeg tog afsted i mange år , og der var rigtig mange der sage hvorfor gør du det du er jo en super god bartender ,
Jeg er så glad for jeg gjorde det , jeg er blevet professionelle bartender nu!! og bestyr af en cocktail bar ,
Har fået venner for livet og nogen fantastiske oplevelser

Kan kun råde alle til at tage denne uddannelse
Det skal da prøves!!!!!!!!!

24. januar 2012

Lidt op og ned!!

Da jeg var på bartenderskolen var det sq lidt op og ned, maden var ikke til og spise, alt alt for mange på holdet, ikke nok tid til de elever der havde brug for lidt mere hjælp.
Det skal siges jeg er lidt ordblind, og selv om jeg havde sagde det til dem fik jeg ingen hjælp, og det var et STORT minus for mig.
Men når det så er sagde, synes jeg lærerne var super dygtige, og man kunne se de virkelig brændte for faget

Men alt i alt en rigtig god tur, men nok mest fordi man fik en masse nye kammerater.

Hej Jan

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, du trods problemer med maden og den manglede hjælp, havde en rigtig god tur.

Vi er ked af at vi ikke har efterlevet den hjælp, du havde brug for på kurset. Vi prøver altid at give alle den nødvendige hjælp.

Med hensyn til der var for mange på holdet, har vi altid en instruktør pr. 10 elever også på store hold. Så selvom der er mange studerende på et hold, får i den samme kvalitet.

Du siger maden ikke var til at spise, så jeg kan forestille mig du har været afsted i sommeren 2010 på Kos, hvor der var problemer med restauranten der stod for maden.
Vi har efterfølgende skiftet restauratør og har ikke haft problemer med maden siden. Det skal nævnes at ikke er Bartenderskolen der direkte står for maden, men at vi som en ekstra service, tilbyder en mad ordning i samarbejde med en lokal restaurant.

En blandet fornøjelse

Mit hold på Kos 2010 fik noget elendigt mad, for de mange betalte penge. Det blev forsøgt rettet men fungerede ikke. TRÆLS!
Der var overfyldt på skolen, så vi fik ikke alt den træning, vi havde krav på. DERUDOVER skal det siges at lærerne er dygtige - nok de dygtigste, stedet er lækkert, sammenholdet fedt.
Det er ikke en oplevelse man fortryder. Man kan sagtens klare kurset, hvis man bare giver sig tid til lektier osv. (Som med alt andet skole arbejde).
Piger og drenge... GØR DET.
Fik selv let job efterfølgende pga. kurset.

Hej Nikolaj

Tak for din anmeldelse og de rosende ord om instruktørene. Og det er dejligt at høre, du på trods af nedenstående, har haft en rigtig fed tur som du ikke fortryder.

Med hensyn til maden, oplevede vi store problemer med kvaliteten af maden på Kos i 2010. Til sæsonen i 2011 skiftede vi restaurant og lavede i samarbejde med restauratøren et fast madprogram. Hvilket resulterede i varierende mad af høj kvalitet. Vi ved godt det ikke hjælper på din oplevelse, hvorfor vi beklager meget den oplevelse du havde i 2010.

Vi er ked af, at du mener skolen skulle være overfyldt. Der er i højsæsonen mange elever, både på de danske og udenlandske hold. Men der er altid en instruktør pr 10 elever. Hvorfor at store, som små hold har den samme kvalitet.

Dårlig oplevelse

Jeg synes at de lover mere end de kan holde.
Synes instruktørene kunne virke meget arrogante, og satte mest deres fokus på de dygtige elever, frem for dem der havde det svært med de forskellige ting. (Her snakker jeg om de instruktører der var der i juli 2011) Derudover synes jeg det er rigtig ringe at hvis man ikke består med et C,B eller A så får man intet diplom, trods der stod på hjemmesiden at man ville få et hvis man GENNEMFØRTE kurset, det tolker jeg til at man bare skulle igennem det, ikke just bestå. Man betaler trods alt 17.000 for ingen ting så? Så er det fint at man kan få en om eksamen, men den skal man sørme også betale 500 kr. for. Som om de 17.000 ikke var nok? Det bør være gratis at tage eksamen igen, og selvom man ikke består bør man stadig få et diplom på at man har været igennem kurset. Om man så kun har bestået med et D.
For mig virker bartenderskolen bare som om de vil have penge ud af folk.

Så alt i alt.
- 17.000 er alt for mange penge jeg har spildt væk, og kurset har slet ikke været det værd
- Man blir nærmest set ned på hvis man er dårlig til tingene, i stede for at få hjælp
- 500 kr for en om-eksamen er latterlig bør være gratis!
- Der bør gives diplom til alle selvom man ikke består

Grunden til de to stjerner:
1. stjerne er for stedet, Kos var en fantastisk by.
2. stjerne er for at jeg lærte nye mennesker at kende!

Alt dette er selvfølgelig for mit syns punkt, så der er sikkert andre der har oplevet det anderledes.

Hej Signe

Tak for din anmeldelse. Vi er hos Bartenderskolen kede af at høre om din oplevelse.

Det er sådan, at vi kun udsteder et diplom, hvis man har gennemført et kursus. At det er bestået ligger således implicit i gennemført. Da dette ikke har været klart nok, har vi ændret teksten på vores hjemmeside.

Vi har ikke kurser til over 14.000,- (inkl. kursus, fly og logi), hvorfor vi ikke forstår hvordan du har betalt 17.000,- for et kursus. (Øvrige omkostninger er ikke en del af prisen for et kursus).

Vi er ked af du har oplevet det som om du er blevet set ned på, da det bestemt ikke er en del af vores værdier. Vi prøver at nå ud til alle elever og give den nødvendige hjælp.

Dine øvrige kritik punkter er taget til efterretning.

Endnu engang er vi kede af at høre om din oplevelse og håber du trods ovenstående havde en god tur til Kos.

fedeste måned nogensinde!

Fedeste måned nogensinde. Fede mennesker, fantastiske instruktører og en oplevelse for livet. Mulighederne for at få job med et ens bevis i hånden er rimelig gode. Personligt fik jeg selv hurtigt job da jeg kom hjem til danmark igen.

Meget seriøs

Jeg havde hørt gode ting om EBS og valgte derfor at tage deres 4 ugers kursus. Jeg havde høje forventninger til kurset, men blev alligevel overrasket over hvor seriøs skolen var og hvor dedikeret instruktørene var.

22. januar 2012

Virksomheden lovede mere end de kunne holde!

Jeg er SÅ skuffet, over at de lover at give en ny undervisningbog, uden at holde det.
Jeg synes, det er usmageligt, at give en undervisningsbog, som vi elever må rette på hver eneste side, da den indeholdte SÅ mange fejl..

EBS lover at hjælpe med at finde job efterfølgende. Lyder godt, men er desværre ikke sandheden..

Kan ikke anbefale andre at ligge sine penge hos dem.

25. december 2011

Hej Mai

Tak for din anmeldelse, vi er ked dog af at høre du ikke ønsker at anbefale os til andre.

Grunden til du ikke har fået tilsendt en ny bog, er at der ikke er blevet rettet henvendelse til os om at du skulle have en ny bog. Men hvis du er blevet lovet en undervisningsbog er du meget velkommen til at skrive på nedenstående mail og så sender vi selvfølgelig en ny til dig.

Mail: anders@bartenderskolen.dk

Men hensyn til at vi lover at hjælpe med at finde job. Så er det sådan at vi på vores hjemmeside har en job portal med ledige jobs og vi sender løbende jobtilbud ud på mail. Det er derefter op til den enkelte elev at søge ledige stillinger.

Bartenderskolen

Vis anmeldelser på alle sprog. (157 anmeldelser)