European Bartender School  Anmeldelser 157

4,3

Selvpromoverende, tæt på misinformerende, og bare rigtig skuffet. Der ligger et utal af skjulte egenbetalinger ved ankomst til bartenderskolen og misvisende billeder på deres hjemmesider med en for... Se mere

En helt igennem fantastisk oplevelse! Undervisningen var meget seriøs, og det krævede hårdt arbejde at blive god! Men samtidig var det enormt sjovt! Så man følte virkelig at man fik noget med hjem... Se mere

Da jeg tog på bartenderkursus sammen med min ven fra Danmark sidste år til New York, havde jeg slet ikke forventet, at jeg overhovedet kunne få sådan en god oplevelse. Det var over al forventning,... Se mere

TAG PÅ BARTENDERSKOLEN du vil ikke fortryde det. Jeg havde mit livs oplevelse på Kos og har efterfølgende igennem bartenderskolen fået job i London. På kos er vejret altid godt og skolen havde... Se mere

1. Bartenderskole

European Bartender School (EBS) is the world's leading educational institution for professional bartenders and baristas. With over 25 locations across 5 continents, EBS offers comprehensive programmes that provide an unforgettable personal and professional development journey, culminating in an internationally recognised certification. Founded in 1999, EBS was among the pioneers in travel and study programmes for career advancement. With a global alumni network of over 80,000 graduates, EBS remains at the forefront of delivering exceptional education in hospitality. In fact, a staggering 97% of graduates from EBS's flagship 4-week International Bartender Course would recommend the programme to their peers. In addition to the International Bartender Course, EBS offers a wide range of specialty, generalist, and advanced online and on-location courses, as well as bartending instructor programmes. These programmes cater to the needs of all aspiring bartenders and baristas, whether they are looking to advance their career or find work while traveling. EBS's curriculum is frequently updated with the latest industry learnings, trends, and bar practices, as advised by industry’s leading experts who make up the EBS Board of Education. This ensures that students are equipped with the skills and knowledge required to excel in the world's best bars - where EBS graduates, trainers, and collaborators are already known to drive innovation. EBS is committed to nurturing its community and network, providing exceptional professional education while empowering students to reach their full potential. Whether you're a seasoned bartender or just starting out in the industry, EBS has the courses and resources to help you achieve your goals.

4,3

Svarer typisk inden for 1 uge

Selvpromoverende, tæt på misinformerende, og bare rigtig skuffet.

Selvpromoverende, tæt på misinformerende, og bare rigtig skuffet.

Der ligger et utal af skjulte egenbetalinger ved ankomst til bartenderskolen og misvisende billeder på deres hjemmesider med en fordrejet præsentation af hvad man rent faktisk møder. Værelset som jeg var på var ekstremt beskidt og misligholdt, samt at stedet man opholder sig på lægger langt fra alt der er relevant med dyre ”sociale” ture som man først får oplyst ved ankomst. Underviserne er egne ny udlærte elever som virker mere optaget af sol og sjov.

30. april 2020
European Bartender School -logo

Besvarelse fra European Bartender School

Hej Daniel, vi er meget kede af at høre, at du var utilfreds med EBS. Den oplevelse du beskriver her, er langt fra det niveau, som vi står inde for. Der må være sket noget på den skole du har været på, som vi ikke har været bevidste omkring. Vi beklager dybt og vil gerne undersøge nærmere, hvad der skete på det specifikke kursus du har været på. Vi inviterer dig derfor til at sende os e-mail til listening@barschool.net for at diskutere situationen yderligere med os. Vi venter på din mail. Tak!

Bedste måned i mit liv - kan klart anbefales!

Det var over al forventning, instruktørerne var geniale, New York blev udforsket og jeg fik stiftet venner for livet.
Gavin, Katie og Shamus, for slet ikke at glemme Afzaal, der afløste Gavin den sidste uge i forløbet, sørgede for, at min tur til New York blev uforglemmelig.
Tusind tak EBS for at give mig så meget, for så bitte et beløb - Alle pengene værd!

26. september 2016

Stærkt promoveret af sig selv.

Jeg deltog i et kursus i Juli i London 2013.
Jeg havde glædet mig rigtig meget til det, da hjemmesiden snakkede så højt om alt det man ville komme til at lære, og hvor fedt det var i London osv.

Min oplevelse blev så ikke så fed, som jeg havde håbet på.
Lige fra starten af, inden jeg kom af sted, fik jeg indtrykket af, at det var meget uprofessionelt. Det virkede som om, at det hele var styrret af unge mennesker, som brugte mere tid på, at man skulle ”like” bartenderskolen på Facebook, end på at give en nyttige informationer. Jeg var heller ikke særligt begejstret for smileyerne, som var i mailene. Her må jeg sige, at jeg synes ikke der er noget mere uprofessionelt end en smiley.
Mailene var heller ikke helt til at forstå. Jeg fik blandet andet en mail, hvor der stod, at man ikke skulle medbringe håndklæder på kurset i London, hvor jeg så senere fik en der sagde noget andet.

Medhenblik på skole så syntes jeg, at nogle af instruktørerne favoriserede eleverne. De elever, som klarede sig bedst fik mest ros, frem for de elever, som måske havde brug for lidt ekstra hjælp fik røv og nøgler.
På hjemmesiden stod der blandt andet noget om, at skolen lå lige rundt og hjørnet fra London Bridge, og hvad jeg ikke helt forstod var, hvorfor vi så skulle skifte undergrund ved London Bridge, når skolen lå lige rundt om hjørnet. Jeg fandt senere ud af, at det ville tage cirka en halv time, at gå fra London Bridge til skolen, hvilken jeg ikke synes virker rundt om hjørnet. Det var som om, kurset blev solgt på det forkerte grundlag.
Det hold jeg var på, var kæmpe stort, og vi skulle gang på gang høre instruktørerne fortælle om, hvor godt holdet før os var, og hvordan vi var det dårligste hold de havde haft i meget lang tid. (Ikke ligefrem et selvtillidsboost)
Den bog vi fik udleveret (som man har betalt for) er smæk fyldt med fejl.
Hver onsdag havde vi teori, og der lærte man blandt andet om vodka, cognac, tequila osv. Men jeg var meget skuffet, da øl blev sprunget meget let over. I London specialiserer skolen sig kun for cocktail barer, hvilket jeg blev meget skuffet over.
Jeg har på et tidspunkt læst på EBS' hjemmeside, at man ikke behøver at være så godt til engelsk for at deltage i kurset, da det meste er praktisk undervisning. Der er meget teori i kurset og man skal læse hele bogen, som man får udleveret. Vores instruktører fortalte os, at de krævede at vi stavede ordene rigtigt, da vi jo var folk, som havde en eller anden form for uddannelse, så hvis man lavede en stavefejl, kunne man godt risikere, at man så fik fejl i opgaven. Jeg vil sige, at man skal alligevel være rimelig god til engelsk, for at tage kurset.
Hjemmesiden gav også udtryk for, at man ville blive undervist af en verdensmester i flair, hvilket ikke var tilfældet. Godnok var Tom Dyer der, men det eneste han stod for, var at sælge merchandise og andre ting, som intet havde med undervisningen at gøre.
På hjemmesiden blev der også skrevet, at man ville få omkring 3 timer bag baren hver dag. Det var SLET ikke tilfældet. På en normal dag vil jeg sige, at vi havde måske 20 minutter bag baren og 20 som barback.
Jeg følte mig overhovedet ikke tryg bag baren, og jeg havde ikke lyst til at være der, fordi jeg følte, at de så ned på mig og nærmest skældte ud, hvis man lavede en drink forkert. (Det er ikke ligefrem måden jeg lærer bedre på).
Jeg dumpede kurset, fordi jeg dumpede bar testen. Og jeg blev meget skuffet over, at man i det mindste ikke bare fik et bevis på, at man havde gennemført det. De kunne i det mindste have givet et diplom, hvor der stod dumpet. Jeg har ingen ting, udover kvitteringer fra betaling af opholdet, som kan bevise, at jeg har været der. Dog kunne man mod betaling af 500 kr. tage testen om, men min oplevelse havde simpelthen været så dårlig, at jeg ikke gad at spilde mere energi eller penge på det.
Skolen tog også så meget tid, at hvis man var kommet for at se London, så kunne man bestemt godt glemme det. Der var masser af lektier hverdag, og det jeg så mest af, var parker (hvor der blev øvet flair) og hostellet.
Hostellet havde vi også nogle problemer med, da vi var 14 piger på et værelse i kælderen, hvor der hverken var aircondition eller vinduer. Efter at have klaget i lidt over en uge blev der dog rettet på tingene. Hostellet (The Generator) ligger godt placeret og er super fint. De er ved at renovere og de nye værelser er meget flottet. (Ingen klager der til). Her vil jeg gerne lige give min ros til specielt Tom Dyer og Ryan (instruktør), som hjalp med at få fixet værelserne.

Men alt i alt, så var min oplevelse af selve skolen meget kedelig. For mig syntes jeg at skolen lovede for mange ting, som de ikke kunne holde. På trods af dumpet kursus, var jeg simpelthen så glad for at være færdig.
Jeg mødte rigtig mange søde mennesker og når det endelig var fritid, så nød jeg den, og det jeg helt klart det der har opvejet det hele.

Lige til at slutte af på, så tog jeg noget som hedder WFA, da jeg skulle tage min flair test, (betalt £50 for det), man skulle så efter bestået test modtage to tins med posten, hvis man havde bestået hele rutinen. De fleste fra mit hold har stadig ikke modtaget de tins, og det er nu over to måneder siden.

Mvh
En meget utilfreds kunde.

10. oktober 2013
European Bartender School -logo

Besvarelse fra European Bartender School

Hej AM

Det her er selvfølgelig ikke OK. Vi har på EBS meget svært ved at nikke genkendende til dette - det er slet ikke sådan en oplevelse vi leverer og / eller kan stå inde for. Det ligger meget langt fra det som vi normalt oplever - det er dog også den eneste klage vi har fået fra London i stil med denne. Men det betyder jo ikke, at din klage ikke er oprigtig. Lad os komme til sagen.

Vi ville også ønske henvendelsen her på Trustpilot ikke var anonym - det har været svært for os at finde ud af præcis hvem du er og hvornår du egentlig har været på kursus i London. Derudover kunne det have været rart, hvis du havde taget handling på dette mens du var på kurset - og ikke først efter du desværre ikke bestod den praktiske del af kurset. Så havde vi haft en chance for at behandle det med det samme - for sådan en behandling som du beskriver her, er ingen værdig. Vi har ikke været bevidst om at dette er foregået. Da du også er den eneste på dit hold som har indsendt sådan en klage, har vi ikke kunne behandle det før nu - og du har tilmed ikke engang indsendt den til os, så vi føler ikke, at vi har haft en ærlig chance for at gøre dig tilfreds her på EBS Care (vores elev support).

Se mere om EBS Care, elev support: http://www.bartenderskolen.dk/om-ebs/vores-medarbejdere/ebs-care/

Misinformation på hjemmesiden:
Jeg tror du tager fejl her - der står intet om, at skolen ligger tæt ved London Bridge - der står TOWER Bridge. Det er to forskellige steder! Du kan se alle skolernes placering tydeligt på vores landkort på hjemmesiden, så der burde ikke være tvivl om hvor skolen ligger i forhold til andre punkter i London. Der står heller ikke noget med gåafstand fra Tower Bridge - der står 5 minutters gang fra nærmeste tube station (underground), som ligger to stationer fra Tower Bridge. London er en storby med 11 mio indbyggere - en anelse større end New York. Det må påregnes at man skal køre i Subway, når man skal rundt i byen - det er det som er specielt ved London, hvilket også står på hjemmesiden. Dog ligger skolen rent faktisk i gåfsatand (ca 15 min) fra Tower Bridge, men det står der intet om på hjemmesiden. Netop fordi vi gerne vil undgå at folk misforstår.

Se alt om EBS skolen i London her: http://www.bartenderskolen.dk/vores-skoler/london-barskole/

Informationen i emails:
Du skriver at du får tilsendt forskellige emails - det viser sig, at London skolen har sendt dig en email vedrørende nogle ændringer på nyt hostel - det har på dit hold været midt i den periode, hvor EBS London har skiftet til et bedre og mere centralt hostel. Så de ville være sikre på at ALLE fik de rigtige informationer. Derfor har informationerne måske ikke været opdateret i EBS Care (vores elevsupport). Vi beklager meget, at du har fået to forskellige emails, det kan vi godt se er forvirrende. Det er tilrettet til i vores system nu, så man ikke længere får nogle emails - man kan checke op på alt info vedr. check in og transport online, ved at anvende student login på vores hjemmeside.

Se elev login her: https://booking.ebs-platform.com/dk/my_page/

Instruktører:
Du skriver intet om hvilke instruktører, som du mener favoriserer andre elever, så vi går ud fra det er dem allesammen. Vi har taget en snak med Nick, den ansvarlige det sidste halve år i London (vi går ud fra det er ham du har været under). Nick Veale er en af Londons bedste bartendere og har virkelig meget erfaring fra Roadhouse og andre kendte barer i det pulserende cocktail miljø i London - men det gør ham ikke nødvendigvis til den bedste underviser. Han har 4 års erfaring som instruktør og er uddannet af EBS eget instruktør program i pædagogik og undervisning, men det er heller ingen garanti. Vi har adspurgt adskillige andre elever på holdende i London, som han har undervist, men vi kan desværre ikke nikke genkendende til dette. Vi siger ikke at du ikke har ret her - men vi vil gerne have noget uddybende information fra dig på dette område, så vi kan komme til bunds i det - for sådan en behandling skal INGEN have. Her vil vi meget gerne have mere hjælp til at finde ud af, hvad der er sket.

Se mere om instruktør uddannelsen: http://www.bartenderskolen.dk/vores-kurser/advanced/instructor-academy/

Betalt for bog:
Bogen skulle gerne være inklusiv i kurset, den skal ingen elever betale ekstra for. Vi har forhørt os i London - de siger at den er inklusiv i kursusprisen. Er det ikke tilfældet, må du meget gerne kontakte os i København, så vi kan overføre penge tilbage, hvis du fejlagtigt har betalt eksta for en bog.

Øl i undervisning programmet:
EBS kurset er det samme uanset, hvor man tager kurset - og øl er desværre ikke den største del af programmet. Det er cocktails og spiritus der er fokus på i vores undervisningprogram. Øl er en hel verden for sig selv (meget teori) og derfor bliver dette kun berørt i et forholdvist beskedent omfang. Vi prioriterer at man bliver dygtig bag baren, praktisk og organisatorisk - for at man hurtigt kan falde til i restaurationsbranchen bagefter.

Se hele uddannelsesprogrammet her: http://www.bartenderskolen.dk/vores-kurser/grundkursus/international-bartending-course/

Timer bag baren:
Dette er noget vi værdsætter højt - og vi har meget svært ved at finde ud af, hvad der egentlig er sket her. For programmet ER 3 timers praktisk bar undervisning hver dag - det er det som er unikt ved vores program. Det er meget beklageligt, hvis du ikke har fået den bar tid du skal bruge. Vi vil gerne lave dette om, ved at kompensere med et nyt barkursus til dig (læs nederst.) Vi er også igang med en gennemgang af alle undervisere i London samt en undersøgelse hos elever de sidste 6 måneder i London, for at se, om dette generelt er et problem i London. Hvis dette er sandt er det IKKE okay. Det er direkte i strid med vores retningsliner på EBS.

Men det skal også siges, at i London får alle elever lov at træne drinks i baren så længe de har lyst efter undervisningen - hele aftenen, hver aften. Det er der mange der benytter sig af, hvis de gerne vil have mere tid bag baren end den som skal være til rådighed i undervisningen.

Tid til fritid:
Dette er første gang vi hører at der ikke et tid til sjov ved siden af kurset. Alle tider står på hjemmesiden, så man burde være klar over, hvad man går ind til her.

Falsk instruktør:
Der står intet på hjemmesiden om at Tom Dyer (flere gange verdensmester) underviser i flair i London. Tom er en del af ledelsen på skolen i London og iøvrigt også en del af uddannelsesrådet på EBS, som hvert år udvikler vores program og underviser vores instruktører. Nogle gange er han i London (som han var på dette kursus) og andre gange er han rundt i verden til konkurrencer og på vores 16 andre skoler. Vi er kede af, hvis du har forstået at han underviser - men det står ikke nogen steder på vores hjemmeside.

Se hvad der står om Tom Dyer her: http://www.bartenderskolen.dk/om-ebs/vores-medarbejdere/tom-dyer/

Stess træning på kurset:
Det er første gang vi hører dette vedr. undervisningen i London - London plejer at være den skole, hvor underviserne får mest ros af alle for deres motivation og engagement i faget samt deres engagement med eleverne. Vores undervisere får i undervisningen besked på at presse vores elever, for at blive vandt til at arbejde under stress (sådan er branchen), men vi håber, at det er blevet kommunikeret klart ud HVORFOR der bliver råbt i disse stressende episoder af undervisningen. Det skal ikke tages personligt, men tvært imod som en læringsproces for at presse sig selv til at blive bedre - dette er også en af de unikke ting ved EBS' undervisningprogram. Det skulle gerne være sjovt at blive presset på sit stress niveau, når man står og laver drinks.

Tager du vores tilbud om et nyt kursus, er jeg nødt til at sige, at dette er en del af programmet - du vil stadig blive "råbt" af, hvis du ikke får lavet dine bestillinger rigtigt. Hvis vores elever ikke kan klare det på kurset, vil de ikke kunne klare branchen, som ofte har en meget hårdere jargon.

Bevis ved ikke bestået kursus:
Det er et bevist valg fra EBS' side, at vi ikke udsteder et "diploma" hvis man ikke har bestået vores kursus. Det kan blive misforstået i restaurationsbranchen som et bestået kursus og derfor ønsker vi ikke at "ødelægge" vores navn ved at udstede diplomer som branchen kan misforstå. Man får ikke et diplom fordi man har betalt for et ophold. Det udsteder vi kvitteringer for. Det sker at elever gerne vil have en bekræftelse på at de har deltaget i kurset, men ikke bestået - her skal man bare skrive til EBS, så får man det tilsendt.

Manglende shakere:
Vi har snakket med Tom i London. Han siger at det blev informeret, at shakerne var i rest ordre - og at de derfor ville blive forsinket med 2-3 måneder, da i bestilte dem. Dog siger de, at de skulle være afsendt. Jeg vil gerne vide om du har modtaget dem.

Når alt dette er sagt, så synes vi ikke din oplevelse af kurset er okay og det ønsker vi ikke at tilbyde nogen af vores elever. Hvis du vil give os en chance for at vise, at det IKKE er sådan det skal gøres, så vil vi gerne give dig en ny chance til at bestå kurset - uden beregning.

Du kan frit vælge mellem disse skoler: Sydney, Phuket, Kos, København, Stockholm, Helsinki

Du skal blot kontakte mig på lm@bartenderskolen.dk og give til kende, hvem du er. Så finder vi en løsning som passer dig.

Med venlig hilsen,

Lasse Madsen

Pisse fedt!

Jeg var afsted på Kos Juli 2013. På kurset kan man sagtens tage afsted alene og man behøver heller ikke have været bartender tidligere. Det er et super fedt fællesskab man får på holdet på meget kort tid. Efterskole bare på en måned.
Det er hårdt arbejde men hvis det overrasker så burde man have overset deres slogan: hard work, spirit and soul.
Hvis man er kommet for at danse, så dans, men hvis man gerne vil bestå så lad vær med at danse.
Efter man er kommet hjem brænder jeg personligt mere for at få job som bartender.
Den eneste dårlige ting var lejlighederne vi boede i + der var ikke altid styr på alle de praktisk ting eller rettere sagt dårlig information til os elever. Men det alt det gode opvejede det dårlige... så det var mega fedt.
De er utrolig glade for at få penge ud af elever med det ene og det andet tilbud.

12. august 2013

Kos, Juni 2013

At Hard work, spirit & Soul, er EBS' motto, er der en god grund til.

Hard work: Det kræver hårdt arbejde, at blive bratender, og man liver presset til det yderste. Og selv efter skoledagen er slut, skam man mindst bruge 1 time på at læse og øve opskrifter.
Spirit: Det kræver du har ånden med under hele opholdet. Selvom den første ugen til to, virker meget hårde, da der er meget nyt der skal læres, og hoved skal vende sig til at lære meget nyt på kort til, så blive ved og studer hårdere hvis det virker svært.
Soul: Selvfølgelig skal man også have sjælen med i det arbejde man laver, så man ikke laver noget halvhjertet arbejde bag baren.

Skolen: Var se heldig at have en lære (Jeppe) der formåede at presse os til det yderste, som man til eksamen bliver glad for han havde gjort, man føler man bruger lang tid på de 12 drinks bag baren, men bruger stadig under den tilladte tid. Så kun en god oplevelser der.

Til kommende elever: I skal igennem en del teori omkring alkohol, vodka, rom gin m.m, 2 flair serier, freepour og 71 opskrifter. Det lyder som meget og noget man ikke sådan lige kommer til at lære, men hænger man i, bliver det taget i en passende mængde, så det i sidste ende er meget overskueligt... Men glæd jeg det bliver 4 uger i aldrig ville glemme, og i kommer til at savne det. Kan kun anbefale EBS, Kos :D

Alt i alt 4 ugers uforglemmelig oplevelse, som er en oplevelse for livet :)

14. juli 2013

Fantastisk oplevelse!

Jeg tog på bartenderskole i November 2012 i Phuket, thailand! Det var en helt fantastisk oplevelse, som helt klart kan anbefales!
Undervisningen var hård, givende, seriøs og god! Du skal forvente at bruge en del tid på at læse, og øve - så håber du på et ophold som du ser i "sommer i sunny beach" hvor det mest af alt går ud på at drikke, så skal du ihvertfald ikke tage afsted med EBS!
Men håber du derimod på at få en god oplevelse på en seriøs bartenderskole, som kan være springbrættet til en karriere indenfor barindustrien, så skal du helt klart rejse med EBS!
Hvis du ved at du allerede gerne vil med EBS, men er i tvivl om hvor - så tag til PHUKET! Selve skolen er super hyggelig at være på - den har lounge-område, bar, klasselokale, pool! Maden er super god! Og så sørger medarbejderne for at der er en masse aktiviteter, så i allesammen kommer til at lære hinanden at kende :-)

30. juni 2013

Hard work, spirit & Soul

Jeg deltog i Januar 2013 kurset i London og blev mødt med mere seriøsitet og et hårdere program end jeg havde turde håbe på. Niveauet er rigtig højt, og du skal være til stede fra dag et af hvis du vil slutte med en god karakter, men det er alt arbejdet værd.

Dine lærer er ikke bange for at bruge tid efter skole, vise og forklare dig ting hvis du har spørgsmål udenfor dit pensum og er altid klar til at dele ideer og holdninger.

Det eneste negative der var ved min tur, var at det hostel vi boede på virkelig var under kritik, hvilket resulterede i at ledelsen tog fat i dem, og nu bruger et andet hostel til fremtidige elever. så selv sådanne problemer blev der taget hånd om.

Derudover hjælper de gerne med at sende dit cv rundt hvis du vil blive i London og hjælper dig både med job og med at finde kontakter til at få et sted at bo.

Vil helt klart anbefale andre at tage afsted hvis de har in interesse indenfor bar området. Gør det - det er en oplevelse for Livet

14. februar 2013

Fantastisk!!!

Det var fantastisk at være afsted. Man lære så meget på bare den første uge at det er utroligt. Det er helt klart noget jeg vil foreslåfolk at gøre hvis de gerne vil være bartendere. Stedet har masser af plads til alle typer så kom uanset hvilken slags person du er!^^

12. december 2012

Mere seriøs og hård end forventet

Før jeg startede på bartenderskolen, troede jeg der ville være en del mere fest og ballade. Men uddannelsen er meget seriøs, og man skal være forberedt på at arbejde meget hårdt, og sætte tid af til at læse/studere næsten hver dag efter undervisningen er afsluttet. Kurset er så intensivt, at det er vigtigt man kommer til alle timer, hver dag, ellers er det meget let at komme bagud. Ens udvikling fra dag til dag er meget stor.

Med det sagt, møder man en masse andre unge i samme situation som én selv, og man får derfor nye venner og et nyt netværk.

En anden ting jeg vil gøre opmærksom på, er at man på kurset, lærer det grundlæggende ved at være bartender. Jeg havde meget store forventninger, og en eller anden forestilling om, at når jeg var færdig ville være ligeså god som de dygtigste bartendere, man ser rundt omkring på de fine cocktail-barer.
Når man har taget uddannelsen, er man rigtig godt rustet til engang at blive det, men det er først bagefter, når man kommer ud af arbejde rigtigt, at man "lærer" og udvikler sig til de dygtige bartendere man ser i byen osv.

Jeg havde forventet af der ville være lidt mere undervisning/gode råd om hvordan man bedst søger arbejde bagefter, men det fik vi ikke rigtigt noget at vide om på kurset

En ting jeg manglede, var et "skole-skema", så man på forhånd vidste hvilke fag man skulle have og hvornår. Og endnu mere; en eksamensplan fra dag et, så man havde et overblik over hvornår man skulle være klar til hvad. De 4 uger går utroligt hurtigt.

9. december 2012

The time of your life!

Et ophold på EBS er uden tvivl eller sammenligning det hele værd! En perfekt kombination af læring, træning, vener og fremtid. Med professionelle instruktører og fantastiske omgivelser er muligheden for succes lige indenfor rækkevide! Hvis du har bold på tanden og ønsker at give alt hvad du har og kæmpe for hvad du vil opnå er EBS klart bartender skolen for dig! Intet kommer til den der ikke arbejder for det og EBS er ingen undtagelse. Det kræver selvdisciplin og gå-på-mod, men skal nok lykkes for eleven som ønsker det. Et 4 ugers ophold på EBS kan med sikkerhed gå hen og blive en af de bedste oplevelser i dit liv og blive et springbræt til en lovende fremtid inden for nattelivet! Jeg kan på det varmeste anbefale at tage en uddannelse på EBS! it can be the time of your life!

3. oktober 2012

En uddannelse med bid i !

Jamen jeg har ikke andet at sige at EBS klart kan anbefales.
Jeg havde mine fordomme, men ingen af dem blev opfyldt. Uddannelsen er seriøs, og der skal arbejdes hårdt for at man kan komme derfra med et eksamensbevis!
Instruktørerne var seriøse og dygtige -og lod ingen springe over hvor gærdet er lavest.
Desuden har jeg dette råd: Hvis i gerne vil på drukferie -så vælg noget andet! Man kan IKKE drikke sig igennem EBS, hvis man gerne vil bestå!

11. september 2012

Et minde for livet.

Jeg kan kun give denne uddannelse god omtale, da det hele var i orden. Instruktørene var super dygtige til og lære fra sig, og de var gode til og lave det sjovt samtidige med at det skulle være seriøst/prof.
Det er en seriøs uddannelse, og man skal derfor også kunne li' bartender livet før man føler at det er fedt.
Man får nogen venner for livet dernede, nogen man altid kan dele denne oplevelse med.
Jeg fortryder overhovedet ikke jeg tog denne uddannelse, det har givet mig mange muligheder for at få et fedt fritids job & en fed oplevelse i udlandet, da man kan komme hele verden rundt.

Spring ud i det, det er helt sikkert ikke noget man fortryder !!

10. september 2012

Det spiller bare!

Starten på det nye liv!
Niveauet er i top, professionelt fra første dag du træder ind på skolen til den dag instruktørerne giver dig diplomet.
Du er "in it, to win it", så det er nødvendigt at du som person gerne vil gøre noget ud af det. For laver du ikke dine ting, så kan det hurtigt gå hen og blive besværligt. Hvis du der imod følger med i skolen, så skal man nok klarer den, det gælder også om at få en oplevelse ud af det, så man må ikke glemme at have det sjovt!
- Det er intet problem at få sig en masser nye venner, og en masse fede oplevelser. Skolen i sig selv er gode til at få lavet noget events, som man bare er nød til at deltage i! For trives du ikke med dem på dit hold bliver det hurtigt svært at nyde opholdet.

Så kort opremsning:
- Professionelle instruktører
- Godt socialt liv
- Seriøsitet
- Masser af erfaring på 4uger
- Udrustet til job i branchen allerede efter kurset

20. august 2012

Fed uddannelse med venner for livet

Det har været fire af de bedste uger i mit liv! Jeg har fået en masse med hjem i rygsækken som jeg vil tage med mig videre. Det fede ved EBS er at det er seriøst, men samtidig er der stadig plads til det sjove ved siden af. Man får venner for livet og en uddannelse man ikke kun kan bruge i DK men også andre steder rundt verden, som gør det mere spændene at man tør at udfodre sig selv og prøve noget nyt. Jeg vil bestemt anbefale det til andre som vil have en uddannelse og fed oplvelse samtidig der giver venner for livet. Det eneste ulempe der var, at jeg var på et stort hold på Kos, som nok var lidt for stort i forhold til dumpeprocenten var højere end normalt.

Meget professionel uddannelse

EBS' slogan "Hard Work, Spirit & Soul" passer 100 % på denne uddannelse.
Det er en hård uddannelse, der kræver meget af en - på den gode måde. Samtidigt er det en sjov og udfordrende uddannelse, der giver en alle de rigtige værktøjer til at komme langt som bartender.

EBS kan uden tvivl anbefales! :)

Fedeste oplevelse!

Ikke nok med det er utrolig lærerigt og spændene, er det selvfølgelig også udfordrende!
Fedeste oplevelse nogensinde og jeg fik et job efter kun én uge da jeg kom hjem til Aarhus!

20. august 2012

Et sikkert valg med et kæmpe skridt indenfor i branchen !

EBS, er nok den mest seriøse skole på markedet ! - hvis du falder for stedets fristelser i by livet om natten, er dine chancer for at bestå, ikke ret store, man skal virkelig lægge kræfter i og lave sine ting, ellers kan man ikke følge med. Man får en grundig gennemgang af alle former for spiritus, som man også bliver testet i, derudover får du en masse bar træning og flair, så man er klar til at træde ud i det virkelige barliv bagefter kurset. - skolen har et hav af dygtige instruktøre, der altid er parat til at hjælpe med gode råd, træningsmetoder og en snak, hvis det er det man har brug for ! - på de forskellige destinationer, laver skolen en masse forskellige sjove fritidsaktiviteter, som slår eleverne sammen, man kan i den grad sige at man får venskaber for livet her og man skaber sig et godt grundlag for et fantastisk netværk inden for barbranchen ! - hvis du har en drøm om at blive bartender, er EBS, det bedste valg for dig og du vil ikke fortryde det !

20. august 2012

En oplevelse jeg sent vil glemme

Jeg var afsted i juni måned 2011 på Kos. Mine forventninger til opholdet var meget høje, der jeg havet læst rigtigt mange gode anmeldelser gennem deres hjemmeside og ikke mindst hørt rigtigt gode ting om dem
Før jeg tog afsted havet jeg aldrig stået bag en bar før så jeg var lidt bekymret om hvorvidt jeg kunne følge med, det viste sig dog at instruktørene,det var efter min mening nogle meget dygtige og erfaren, hjalp mig hele vejen både på opture og nedture. Fordi ja det var en pisse fed tid med masser af sol, sprut og fester men det er ikke for sjov, det kræver seriøs læsning og træning i hverdagene for at nå sine mål. Omgivelserne dernede var virkelig fede. Skolen var lækkert indrettet, der var lidt at vært der gjorde det hyggeligt at være på skolen når man havet fri eller holde en pause
Udover det er Kos et fantastisk sted. De lokale er simpelthen så flinke og rare, jeg oplevede ikke nogen tidspunkter hvor jeg ikke følde mige tryg dernede, heller ikke om natten. Så generelt et pisse godt sted at bruge 4 uger på.

Til sidt vil jeg sige efter min mening at EBS er den mest seriøse bartenderskole, du får så meget ud af undervisningen, du lære så mange nye ting og mennesker og du får 4 uger du aldrig glemmer.
HARD WORK SPIRIT AND SOUL !!!!

Jeg bestod med et A og det har hjulpet mig meget da jeg efter et år i bartender branchen nu stå bag baren på en meget fed cocktailbar i indre kbh og bedre kan det jo næsten ikke blive :D

8. juni 2012

BAR' fantastisk!

En helt igennem fantastisk oplevelse!
Undervisningen var meget seriøs, og det krævede hårdt arbejde at blive god! Men samtidig var det enormt sjovt! Så man følte virkelig at man fik noget med hjem i bagagen, og føler sig bagefter godt rustet og motiveret til at arbejde i bar-miljøet!
Derudover møder man også en masse dejlige mennesker, og man får med garanti en større vennekreds, hvis ikke venner for livet. Kan stærkt anbefales til de som drømmer om at blive bartender og få sig en oplevelse for livet!

22. februar 2012

Det bedste jeg nogensinde har gjort!!

På kos er vejret altid godt og skolen havde de fedeste faciliteter.

Jeg har fået en masse nye venner både fra danmark og ellers fra resten af verdenen. Jeg er blevet rigtig godt klædt på til at arbejde som bartender og personligt er jeg blevet meget mere udadvendt. Bartenderskolen blev til en ny æra i mit liv!

22. februar 2012