Barney Anmeldelser

1.253

3,4

Jeg har flere gange købt friske chilier hos Barney og vil på ALLE måder anbefale at handle friske chilier, frø og tilbehør hos ham (og nej jeg bliver ikke sponsoreret :-) ) -jeg købte friske chi... Se mere

Jeg har flere gange bestilt varer hos Barney. Og hver gang er varerne kommet hurtigt ud af virksomheden, hvorimod PostNord er nogle sløser*ve. Senest bestilte jeg læggekartofler, opdagede efterfø... Se mere

Virkelig god oplevelse begge gange jeg har købt herfra. Bjarnes Frø har et rigtigt godt sortiment, og også utrolig god service - jeg får varerne maks 2 dage efter jeg har bestilt dem. Der er også gode... Se mere

Dårlig service på deres lager afdeling.!! Nu har jeg handlet alverdens frø til haven og stort væksthus hos dem. Har været godt tilfreds med hurtig levering, dog overpriser i fragtomkostninger... Se mere

1. Havecenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bjarne Højlund - Planter Frø - Blomster Frø - Grøntsager Frø - Frugt og Bær Frø - Træer Frø - Palmer Frø - Buske Diverse Tilbehør Frø - Klatreplanter Vejledninger! SUPERThrive 50 i 1 Vitaminer CHILLI Focus Tilbud Bøgehæk Storblomstrede Roser e handel,, shop, on-line butik

Middel

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.253)

21 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg har bestilt flere gange, med fuld tilfredshed

Senest bestilte jeg læggekartofler, opdagede efterfølgende, at de ville blive afsendt på et tidspunkt, hvor jeg var taget på ferie.
Aftalte med Bjarne, at han ventede med at sende afsted, så pakken ikke skulle stå uafhentet.
Pakken ankom dagen efter jeg kom hjem fra ferie. Rigtig god service.
Jeg har været tilfreds med samtlige varer fra Barney.

14. marts 2024

Fup firma

Fup firma. Har nu ventet over 2 uger på mine frø. Bjarne har - naturligvis - trukket pengene fra min konto. Såååååee, tænker ja snydt på nettet

2. april 2024

Besvarelse fra Barney

Håber du har fået afløb for dine aggressioner.
Hvis du havde læst vores handelsbetingelser som du accepterer ved køb kendte du præmisserne vedr. forsendelser med Post Nord
Din ordre er sendt fra os den 19. marts, Pengene er først hævet efter afsendelse i henhold til købeloven, og med påsken in mente, er der faktisk kun gået 6 hverdage idag.
Som det fup firma du siger vi er, så siger vi at hvis varerne ikke er kommet frem indenfor 10 hverdage – sender vi en ny portion afsted!
Tjek lige poststemplet når brevet kommer!
Hav en fantastisk dag!

Min fortrukne webshop

Jeg har mange gange købt hos Bjarne og co. altid gode produkter, fantastisk spireprocent på frø. Fantastisk kundeservice og senest har Bjarne guidet mig ifbm køb af drivhus, hvor vi var ude to gange og se drivhusene, begge gange hvor Bjarne rådgav os.

Jeg kan virkelig anbefale at handle hos Barney 😃

27. marts 2024

Der er gået 10 dage siden bestillingen

Der er gået 10 dage siden bestillingen, og varen er ikke ankommet. Jeg forsøgte at ring på det nummer på hjemmesiden… den duer ikke.
En Fin hjemmeside dækker ikke over frustration over at varer ikke ankommer i en rimelig tid. Jeg bestilte derefter nogle føposer fra Frankrig… dem fik jeg 4 dage efter. Stif til eftertanke.
0rdrenr: 140790

25. marts 2024

Hejsa
Tak for 2 flotte Stjerner - Synes du skal tildele dem til Post Nord - men ja - de burde få stof til eftertanke!.
Du bestilte Lørdag den 16. vi skriver 1-3 hverdage for afsendelse af ordrer (i højsæson som er nu kan der i værste fald gå længere) Din ordre er afsendt fra os den 19. marts (se poststemplet) - så jeg synes faktisk vi har gjort hvad vi kunne!
Vi har flere valgmuligheder for levering.
Billigste er Post Nord Brev - Post Nord siger selv det tager 5 hverdage - det er ofte +/-
Vi har af samme grund valgt at sætte den billigste GLS forsendelse ned
Vi lægger ikke skjul på dette - hverken på Facebook eller i vores handelsbetingelser som du accepterer - tvært imod opfordrer vi til at man vælger GLS - de leverer fra dag til dag.

Manglende post / forsinket post

Jeg har skrevet først negativ anmeldelse i forbindelse med forsinkelse for levering. Idag har jeg modtaget min ordre. Jeg fandt ud af min ordre blev sendt hurtig men PostNord har været meget langsom med aflevere min post.

12. marts 2024

Besvarelse fra Barney

Tak for de flotte 5 stjerner.
Post Nord er desværre blevet enormt sløve!
Vi har derfor også valgt at sætte prisen ned på de små pakker med GLS så det ikke koster ret meget mere at få sine frø hurtigt. Vi taber lidt på det, men til gengæld sparer vi en masse tid med at undersøge forsendelser og svare på spørgsmål om hvor er ordren henne :)

Noget værre møj

Noget værre møj. -.-
Valgte at bestille herfra, da jeg havde læst en del gode anmeldelser. MEN, der er nu gået over to uger og jeg har stadigvæk ikke modtaget min pakke. Et stk. Papaya frugt. Jeg har skrevet en sms til deres telefonnummer, da der står på deres hjemmeside at man kan sende en sms der. Men intet svar fået. Ringet det op, og den går til telefonsvarer. 👎🏽

2. marts 2024

Hejsa
Karina har skrevet til dig - pakken er leveret med GLS, men er kommet retur da du ikke har afhentet den.
Så een stjerne er jeg da lidt ked af.
Go weekend!

Hurtigt svar og god kundeservice

Jeg bestilte frø på Black Friday.
Deres hjemmeside kunne ikke helt følge med, de havde altså også gode tilbud. Men pga. Belastning på hjemmesiden gik ordren igennem som afhentning i butikken. Jeg skrev og sagde at jeg selvfølgelig gerne vil betale for porto, men WOW de betaler porto pga. fejl. Desværre modtog jeg de forkerte blomsterfrø, men 6 timer efter jeg skrev er der de rigtige frø på vej til mig, og jeg kan beholde de andre. Kunne jeg give mere end 5 stjerner så gjorde jeg det!!!

25. november 2023

Luksus

Købte 2x200gram chili, men der var 15% for meget. Varerne kom ca 24 timer efter jeg havde bestilt og de var helt friske!! Det er jo mere end luksus. Tak barney, handler helt sikkert igen

18. september 2023

Jeg vil gerne anerkende Barney for en…

Jeg vil gerne anerkende Barney for en utrolig fin og god service.

Jeg havde et kort spørgsmål angående min ordre og jeg fik svar kort efter fra Bjarne som hjalp mig med det samme og ønskede mig en god dag.

Priserne er meget rimelige og jeg har ikke noget at klage over i det modtagne produkt.

En virksomhed som kan anbefales at handle fra!

Vh. Michael

31. august 2023

Ingen kundeservice

Har forgæves prøvet at få kontakt til Bjarne,men enten får man svar efter en uge eller slet ikke.
Har nu skrevet til dig via kontaktformular,bliver tingene løst vil jeg også gerne ændre mit review.
Vil dog tilføje at jeg har brugt kontaktformular før denne anmeldelse.
Den nye gavekort kode jeg har fået virker,den gamle havde andet endetal,og ny profil til mit drivhus er sendt.
Som lovet ændre jeg mit reviev.

15. august 2023

Besvarelse fra Barney

Beklager vi har været ferieramt - hvilket vi også har skrevet på hjemmesiden, samt i autosvar.

Hvis du lige vil skrive din mail-adresse eller sende en ny mail via vores kontor-mail så skal jeg garantere vi vender tilbage - jeg kan desværre ikke lige se ud fra dit navn at der ligger noget og hænger?

Skriv endelig gerne lige hvilket ordrenummer det drejer sig om, eller hvilken e-mail du har brugt ved bestilling, det hjælper os ret meget :)

Opdat:
Du skrev den 1. august, direkte til mig. Grundet ferie får jeg først svaret den 7. det beklager jeg mange gange...

Vi kan ikke se yderligere mails fra Jeanett? Som vi også skriver på hjemmesiden er det bedst hvis det drejer sig om ordrer/varer at skrive via vores kontakt form på hjemmesiden, da den bliver passet i ferier osv.
Vi bliver bombarderet med SMS'er, beskeder på FB mm - det kan vi desværre ikke håndtere - da vi så ikke kan følge historik i sagerne. Det er nok os der ikke er gode nok - endnu....

Hvis der er andet, så send mig endelig lige en mail direkte - så skal jeg svare asap - så kan jeg kun beklage igen...