Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Var på avdelingen på Sørlandssenteret lørdag for å se på den nye modellen til Emmaljunga, Super Sonic sammen med min gravide datter. Ville se og sammenligne med den gamle. De hadde kun sportsvogndelen... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ville ikke kjøpt vogn eller noe man bruker mye fra Barnas Hus, for hvis noe er galt og du må reklamere tar det lang tid. Jeg reklamerte for en måned siden, og det har blitt sendt noen Mail frem og til... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kjøpte tvillingvogn fra Barnas hus. Ikke alle deler har ankommet. Det som var manglende var kelasje og de sier at vi burde bestille en til ny kelasje selv om vi hadde en inkludert i base set. De gir 1... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Elendig service fra ansatte i butikk forus/tvedtsenteret. Flere dårlige opplevelser i denne butikken. Forsøkte å bytte størrelse i et vottesett og fotposer. Så hele minen til den ansattet ble negativ... Se mere

1,7

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Greit vareutvalg men surere ansatt en…

Greit vareutvalg men surere ansatt en dama på Barnashus, Moa, Ålesund ca kl 18.00 fredag 13.12.... usj. Jeg måtte nesten be om unnskyldning for å spørre om EN ting...og fikk et kort nei! .. Smilte og prøvde å være hyggelig, ønsket henne en fin kveld videre, men jeg fikk verken et smil eller ett ord tilbake ...makan. Vi kan alle ha travle og dårlige dager men er vi på jobb så er vi på jobb..og det er faktisk der vi henter lønna vår.

14. december 2019

Elendig!

Barnas hus på Alna bestilte feil bilsete, var helt elendig service, måtte innom flere butikker, etter mye frem og tilbake endte vi opp med et bilsete vi ikke ønsket da vi ikke kunne vente ytterligere 6 uker. Siste gang vi handler Barnas hus!

30. august 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Skulle bestille på nett for første…

Skulle bestille på nett for første gang. Knotet litt men klarte å bestille omsider. Det var et produkt på tilbud for helgen. Jeg fikk ikke ordrebekreftelse og ringte kundeservice mandag morgen. De bekreftet at ordren hadde feilet selv om pengen ble trukket fra konto. Det betød også at jeg plutselig ble bakerst i køen blant alle som bestilte. Hun jeg møtte på telefon var utrolig hjelpsom, og sørget for at jeg fikk produktet til en baby shower vi skal ha. Skal bare bestille fra de heretter!!

22. september 2018
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ikke helt bra..

Har vært mange ganger på butikken på Tiller og har faktisk aldri blitt tatt godt i mot. Enten blir man oversett eller så er de litt småsure de som jobber der. Drar dit sjeldent med mindre de har gode tilbud. Går heller inn på nettet og bestiller ting. Har kun brukt barnas hus når de har tilbud på ull etter all den negativiteten jeg har fått i butikken der. Hadde vært fint med ett smil ihvertfall. Liker hjemmesiden. Litt lite informasjon om diverse ting. Synes leveringen tar lang tid, ventet nesten to uker når jeg bestilte gjennom nettsiden deres. Ringte kundeservice og snakket med en hyggelig mann, men det var veldig mye bråk i bakgrunnen og alt tok laaaang tid. Virket ikke så profesjonelt. Sier ikke nei til gode tilbud, men mer enn det kommer jeg ikke til å bruke barnas hus.

29. august 2017

Kundeservice netthandel.

Skulle i dag kjøpe noen produkter hos dere. Et av problemene jeg møter på, er at produktbeskrivelsen til mange av produktene på nettsiden deres er svært mangelfull. Et eksempel er flaskesmukkene til Dr.Browns. Her står det ingenting om hva som er anbefalt alder på bruk, eller om de går overens med de andre Dr.Browns flaskesystemene. Heller ikke hvor mange smukker det er i pakken.

Jeg ringte da kundeservice. Her fikk jeg beskjed om at jeg kunne finne informasjon på nettsidene deres via telefonsvarer. Jeg ble sittende i kø, og fikk beskjed om at forventet svartid var 7 minutter.
Etter en stund sluttet telefonsvareren å si hvor mange minutt forventet svartid var på, "forventet svartid er: -----------" (ingen stemme). Etter èn time ble det håp, da stemmen sa at forventet ventetid var 10 minutter plutselig. Fremdeles veldig stor pågang. Etter 1Time og 16 minutter, fikk jeg igjen et stumt svar på hvor mange minutter det var i forventet ventetid.
Etter 1Time og 19 minutter var det tilslutt en kundebehandler som løftet av røret.
Han beklaget ventetiden, og at det var fullt trykk.

Kundebehandler visste ikke anbefalt alder for bruk, at han "trodde" jeg kunne bruke flaskesmukken på alle flaskene til Dr.Browns, og at han "mente" det var to eller tre smukker i pakken.
Etter 1Time og 21 minutter ble samtalen avsluttet, og jeg satt igjen med akkurat like mye kunnskap som før.

Dere har en kundeservice til en netthandel, der de aller fleste spørsmål blir stilt om et produkt som kunden vil bestille akkurat da. Dette bør kundeservicen, eller lederene for kundeservicen reflektere over.

Mitt forsøk på å bestille hos dere, og telefonsamtalen fant sted 17.08, og samtalen startet 11.28, og ble avsluttet 12.49.

Redigering 23.08: Fikk mail 22.08 om at dere ikke hadde på lager et av produktene som det sto "på lager" på når jeg bestillte. Dette er altså da 5 dager etter jeg bestillte, og må regne med nye dager med venting på et produkt jeg hadde bruk for nå, ved å bestille en annen plass.

17. august 2017
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veldig bra kundehjelp

Bestilte flere ulike leker men jeg fikk ikke alle i pakken min. Men de hadde trukket penger for den. Så jeg kontaktet kundehjelp og de ordnet det raskt, så jeg fikk tilbake alle pengene

18. december 2014

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.