Voor de eerste keer een BAQME-fiets…
Voor de eerste keer een BAQME-fiets gehuurd en voor ons meteen de laatste keer. **Wat een belachelijk duur systeem.**
Je moet eerst €15 in je wallet storten voordat je überhaupt een rit kunt starten. Vervolgens betaal je **bij iedere rit €1,95 starttarief**. En alsof dat nog niet genoeg is, betaal je ook nog **€1 per reservering**.
Wij hebben een paar keer een fiets gereserveerd en het uiteindelijk niet gered. Resultaat: alleen aan reserveringskosten waren we al €5 kwijt. Bij deelscooters zijn we dit absoluut niet gewend. Daar waren we dan ook behoorlijk verbaasd over.
En dan komt het mooiste: wil je het resterende geld uit je wallet terug laten storten, dan betaal je daar **€3 administratiekosten** voor. Dus blijft er bijvoorbeeld nog een klein bedrag in je wallet staan, dan is het voor veel mensen waarschijnlijk niet eens de moeite om het terug te vragen.
**Kassa voor BAQME dus.** Eerst verplicht €15 storten, vervolgens allerlei extra kosten en daarna ook nog €3 betalen om je eigen resterende geld terug te krijgen. Wij vinden het echt te gek voor woorden.
Voor ons is het heel simpel: **NOOIT MEER EEN BAQME-FIETS.**
En als je de reviews hier leest, zijn we blijkbaar absoluut niet de enigen die er zo over denken.