Jeg har skiftet til Bankivik Nuuk afdelingen . De har de mest hjælpsomme og smilende og god service lige så snart man kommer ind i banken . De snakker behageligt til en og ik som en virksomhed . Og mi... Se mere
Vi har været kunder siden 2012, mor far og tre børn med opsparing og betalingskort. Vi har været fint tilfredse med BankNordik, service, omkostningsniveau og også god personlig rådgivning ikke mindst... Se mere
Man får god og professionel vejledning i Bank Nordik. Svartiderne er super hurtige, hvilket er rart hvis man vil handle hurtigt. Desuden kan de også ofte gøre tingene billigere end de store banker, hv... Se mere
BankNordiks danske aktiviteter er pr 1. februar 2021 en del af Spar Nord. Anmeldelser på denne profil vil derfor ikke blive besvaret. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din rådgiver på samme måde, som du plejer.
Storbritannien
- kontakt@banknordik.dk
- www.banknordik.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Loyal rådgivning
Steffen fra banknordik gav en virkelig god og loyal rådgivning om låneoptagning i forbindelse med renovering. Selvom han havde oplyst os om, at det pt. ikke kunne betale sig for os at skifte bank til dem, så gennemgik han alligevel vores nuværende lånemuligheder, og hvad der bedst kunne svare sig for os. Han tog sig tid til, at vi forstod tallene og de økonomiske konsekvenser - og besvarede spørgsmål, som vores aktuelle bankrådgiver havde forsøgt at skøjte let hen over (og som indeholdt en omkostning på ca. 110.000kr). Om ca. 3 år, når et bankskifte kan betale sig, så husker vi banknordik.

BankNordik Amagerbrogade 175
BankNordik Amagerbrogade 175, er den bedste bankoplevelse jeg nogensinde har haft.
Især bankrådgiver Alice er professionel og behagelig at snakke med og yder den bedste service man kunne forestille sig.
5 Stjerner for den bedste bankoplevelse og service jeg har oplevet i en bank nogensinde.
Kan varmt anbefales andre at benytte sig af denne bank og filial.

Besvarelse fra BankNordik
Rettidig henvendelse fra banken om…
Rettidig henvendelse fra banken om forestående nødvendige ændringer vedr. eksempelvis eksisterende lån. Under personligt møde med bankens medarbejdere, blev der venligt gjort opmærksom på de overordnede muligheder for geninvestering af mine frie midler samt rådgivning vedr. evt. indfrielse af lån. Jeg sætter også pris på at banken er lokal.

Ingen kontakt efter møde
Desværre en meget ringe oplevelse med BankNordik i Hvidovre. Jeg kontaktede banken ifm. huskøb og holdt et fysisk møde med bankrådgiveren i godt halvanden time. Han ville indstille os til økonomisk godkendelse af købet plus et byggelån, men her en måned senere - trods opfølgende mail fra mig - har vi intet hørt. Overhovedet. Det er en irriterende måde at spilde folks tid på - heldigvis er andre banker skarpere i kommunikationen.
Opdatering efter svar:
Tak for svaret. Jeg har egentlig ikke brug for at få redt sagen ud, for jeg er allerede videre med anden bank. Jeg har hverken haft ubesvarede opkald, telefonsvarerbeskeder, sms eller mails (på trods af jeg har sendt to efter mødet), så jeg har svært ved at se, hvordan vi har talt forbi hinanden. I så fald har der ikke ligget en særlig ihærdig indsats for at komme i kontakt bag. Jeg håber bare ikke, at andre skal opleve samme service - derfor anmeldelsen, så det forhåbentlig ikke gentager sig. :-)

Banknordik viser ikke samfundssind
Jeg er kasserer i Dragør Bordtennisklub. Vi er ca 50 medlemmer fordelt på ungdom og seniorer og er derfor en lille klub. Vores indtægter kommer fra kontingent, kommunalt tilskud og enkelte år fonde. Vi har en konto, netbank og et kort. Dvs samme ydelse, som fx unge mennesker har.
Banknordik har besluttet, at vi skal betale ca 4.000 pr år for at servicere os selv - altså for samme ydelse. Jeg synes det er horribelt og oplever ikke, at Banknordik viser nogen form for samfundssind. Det er virkelig svært, at anbefale Banknordik.

Besvarelse fra BankNordik
Vi synes vi har fået en meget venlig og…
Vi synes vi har fået en meget venlig og hjælpsom betjening af Casper Rønn.

Dårlig service
Jeg har været kunde hos BankNordik i mere end 10 år og de seneste par år har jeg haft flere dårlige oplevelser. Eftersom alt blev elektronisk og man ikke længere havde en tilgængelig bankrådgiver, så faldt serviceniveauet også for mit vedkommende. De seneste dårlige oplevelser skyldes, at der ikke bliver fuldt op på de sager, som jeg var utilfreds med og måtte rykke og klage over dette. Herudover kender jeg ingen andre banker, hvor man betaler for at få et ekstra VISA kort. Her måtte jeg slippe 300 kr. for to nye kort. Var jeg blevet informeret om det, NEJ! Synes serviceniveauet er elendigt og banken gider ikke kunden, meget utilfreds :( Mvh. Niels Peter

Professionel vejledning
Professionel vejledning, og afslappende atmosfære i filialen på Amagerbrogade.

Besvarelse fra BankNordik
Kompetent rådgivning og principfast opfølgning
To rådgivere fra BankNordik hjalp mig igennem en meget lang, svær proces med at få frigivet mine opsparede pensionsmidler fra en modvillig og stædig pensionskasse. Jeg var flere gange ved at opgive modet og håbet, men rådgiverne fra BankNordik gjorde det til en principsag at hjælpe mig ud af en tydeligvis uretfærdig og asocial pensionsmodel. Hele processen foregik i en klar og venlig stemning, så jeg oplevede mig selv som en aktiv deltager, når der skulle tages vigtige og afgørende skridt.
BankNordik har i øvrigt givet vores familie en god, tryghedsskabende og personlig rådgivning mht økonomiske ressourcer og fremtid.

En god oplevelse
Super rådgivning, hurtige tilbagemeldinger, og et sprog så man forstår hvad der bliver sagt.

Besvarelse fra BankNordik
Super hurtig og god service fra min…
Super hurtig og god service fra min rådgiver
Mie Achilles, der fortjener ros for at være professionel og venlig.

GLAD KUNDE!
tager altid telefonen , og altid flinke medarbejdere .... har til dato ikke haft problemer ....... ( Amagerbank kunde siden fødslen for 49 år siden )

Kun positive oplevelser
Kære Banknordik
Jeg er en meget glad kunde hos jer da I lever op til de krav jeg har til en bank. Min rådgiver Mula fra Frederiksberg afdeling er med til at gøre min hverdag nemmere og lettere så jeg ikke tænke over min økonomi. Han er med til at fortælle det på en måde så jeg er ikke er i tvivl om hvad vi taler. Dette synes jeg er rart især når skrives så meget om bankerne at de bruger mange fagudtryk som mange ikke forstår.
Tak Banknordik og tak til min rådgiver Mula
God bless You.
Vh.
Burak

Bedste bank i DK
Bedste bank i DK. Min bankrådgiver er i verdensklasse..
Tak for den gode service🙏🙏🙏

bedste rådgivning
Jeg har haft Michael Holst fra Århus filialen som finansiel partner i to bolighandler og jeg kan kun anbefale dem til alle og enhver. Michael er super kompetent og er altid klar til at tage hånden omkring dine spørgmsål man evt kan have.

En bank vi kan anbefale
En bank vi kan anbefale. Vi skiftede til BankNordik i forbindelse med huskøb. Banken ser muligheder istedet for begrænsninger. Fantastisk god og grundig rådgivning.

Besvarelse fra BankNordik
God rådgivning af en dygtig…
God rådgivning af en dygtig bankrådgiver.
Kan klart anbefale BankNordik

Ekstraordinær indsats og service
BankNordik har givet vores familie muligheder og ydet en ekstraordinær service, vi ikke har oplevet tilsvarende i nogen anden bank.
Vores rådgivere har været ekstremt servicemindede, nærværende og professionelle og ydet en ekstraordinær indsats.
En helt igennem fremragende oplevelse.

Besvarelse fra BankNordik
Rigtig god vejledning og hjælp
Rigtig god vejledning og service!
Hjalp mig godt igennem hele forløbet med mit lån. Varmeste anbefalinger.

Vi er glade for at være kunder hos Bank Nordik
Det var ikke meningen, at vi skulle skifte over til Bank Nordik, men idet, at de var billigere end de andre banker og kunne tilbyde et bedre samlet produkt, valgte vi dem og det har fungeret godt indtil videre.