BankNordik Anmeldelser

1.387

3,0

Jeg har skiftet til Bankivik Nuuk afdelingen . De har de mest hjælpsomme og smilende og god service lige så snart man kommer ind i banken . De snakker behageligt til en og ik som en virksomhed . Og mi... Se mere

Jeg er kasserer i Dragør Bordtennisklub. Vi er ca 50 medlemmer fordelt på ungdom og seniorer og er derfor en lille klub. Vores indtægter kommer fra kontingent, kommunalt tilskud og enkelte år fonde.... Se mere

Vi har været kunder siden 2012, mor far og tre børn med opsparing og betalingskort. Vi har været fint tilfredse med BankNordik, service, omkostningsniveau og også god personlig rådgivning ikke mindst... Se mere

Man får god og professionel vejledning i Bank Nordik. Svartiderne er super hurtige, hvilket er rart hvis man vil handle hurtigt. Desuden kan de også ofte gøre tingene billigere end de store banker, hv... Se mere

1. Bank

BankNordiks danske aktiviteter er pr 1. februar 2021 en del af Spar Nord. Anmeldelser på denne profil vil derfor ikke blive besvaret. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din rådgiver på samme måde, som du plejer.

Middel

1 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

(1.387)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Elendig bank

Tilbyder ikke erhvervskonto, har ikke styr på deres administrative procedurer, kan ikke finde ud af at rette fejl i netbank og blander sig alt for meget i, hvad kunderne bruger pengene på kontoen til. De er en flok skide lønmodtagere, der ikke kan finde ud af, at andre lever livet på en anden måde. Jeg har haft så ekstremt meget bøvl med de amatører, og nu er det slut.
----
Edit efter svar fra banken:
Man er ikke hvad man siger, man er hvad man gør.
Hvis kundechefen reelt interesserede sig for kunderne, ville han have ringet tilbage til mig (som en af hans medarbejdere bad ham gøre) efter at have spærret min konto uretmæssigt - i stedet for at tage på ferie og efterlade sig en flok kompetenceløse medarbejdere og en vred kunde med en spærret Netbank.
---
Edit 2:
"vi" vendte ikke tingene. Kundeservicechefen undskyldte for en enkelt ting (at han gik på ferie med min spærrede netbank bag sig) og endte samtalen med et "tak for ordene". Samtalen tog i alt 3 minutter 29 sekunder og kom alt for sent.
Det er ærgerligt, at Trustpilot ikke giver mulighed for nul stjerner.

25. september 2020

Opdateret:

Hej Svend

Tak for snakken. Jeg er glad for at vi fik mulighed for at vende tingene over telefonen i dag.

---------------------------------------------------

Hej Svend

Vi beklager, at det er den opfattelse, du har af os.

Kunde i BankNordik.

Jeg er en af de kunder der i forbindelse med Amagerbankens konkurs automatisk blev flyttet over i BankNordik. Her har jeg været lige siden idet jeg har været så heldig at have fået dygtige, kompetente og servicemindede bankrådgivere stillet til min rådighed lige siden.
Jeg har i de sidste 4-5 år været tilknyttet afdelingen på Kongelundsvej idet min rådgiver flyttede til denne afdeling. En rådgiver der har min fulde tillid og levet fuldt op til denne uanset hvilke dispositioner - store som små - der har været på banen. Herudover skal det i den grad nævnes at alle de andre medarbejdere i banken jeg har mødt i tidens løb har været lige så kompetente og villige til at yde service til mig. Tommelfingeren op herfra.

22. september 2020

Hej Mogens

Det varmer om hjertet at læse om dine mangeårige, gode oplevelser med vores rådgivere og medarbejdere. Det sætter vi stor pris på!

Vi ser frem til at give dig lige så god, tillidsvækkende og kompetent rådgivning de næste mange år.

BankNordik

Efter jeg mistede min rådgiver og røg ind på kundeservice har jeg kun oplevet dårlig service. Ingen af de rådgivere jeg har fået vil maile eller skrive over netbank, de præsterede at ringe til mig hver dag i min sommerferie for at høre om jeg havde aktiveret mit nye kort- den ene rådgiver vidste ikke hvad den anden lavede. Jeg har store økonomiske problemer, men banken har desværre ikke været villig til at hjælpe- istedet har de PBS aftaler og spærret mit visa kort uden jeg var klar over det.
Virkelig ærgerligt- for var ellers meget glad for BankNordik dengang jeg købte og solgte hus.
Det skal også siges at der bliver talt meget nedladende og uforstående til en når der tages kontakt.

Hej Sabrina

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at vores service ikke lever op til dine forventninger.

Vi vil rigtig gerne hjælpe alle vores kunder, uanset hvad den økonomiske situation måtte være. Jeg ved, at der er sendt en besked til dig, og jeg håber, at du har mulighed for at vende tilbage, så vi kan aftale nærmere.

E-mail: kpl@banknordik.dk

Vældigt god oplevelse med indlyttende…

Vældigt god oplevelse med indlyttende og dygtig bankrådgiver Lene Jørgensen!

Hej Li

Mange tak for din anmeldelse og fine ord til Lene.

Tak for at tage dig tid til at dele din gode oplevelse.

E-mail: kpl@banknordik.dk

Har været meget tilfreds med Bank…

Har været meget tilfreds med Bank rådgiver, fik en utrolig god snart, jeg er blev rådgivet på den beste måde at Jens Dam og er ikke i tvivl om at jeg vil kontakte banken en anden gang, om at få råd og vejledning

Hej Anette

Mange tak for din anmeldelse.

Du er altid velkommen - og vi lover, at vi vil gøre alt for at leve op til den gode start.

Rigtig god weekend.

God rådgivning

Vores bankrådgiver hos BankNordik bruger tid på, at sætte sig ind i vores livssituation som familie, og lige så god tid på at forklare og rådgive om deres produkter. Kan klart anbefales.

4. september 2020

Hej Terese

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling.

God tid og forberedelse er vigtigt for at kunne give den rådgivning, der passer til lige netop jeres behov. Dejligt at høre, at I kan mærke indsatsen - det vil vi gøre alt for også at leve op til fremover.

Arrogant

Bliver mødt med en lettere nedladende tone når man ringer til filialen.
Man strør om sig med fagudtryk og undrer sig over at kunden ikke forstår banksprog.

2. september 2020

Hej Henning

Vi ønsker på ingen måde hverken at tale nedladende til vores kunder eller bruge uforståeligt banksprog. Derfor er jeg selvfølgelig ked af at høre om din opfattelse af den samtale, du har haft med os.

Vi vil altid gerne gøre tingene bedre og arbejder blandt andet på at udrydde bankvolapyk og fagudtryk i vores dialog med kunderne. Smutter det for os, vil vi meget gerne have det at vide. En af vores vigtigste opgaver er at sikre, at vores kunder altid forstår vores rådgivning - kun på den måde kan man være tryg omkring sin økonomi.

Har du lyst til at uddybe din anmeldelse, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Kæmpe anbefaling til BankNordik

Vi er ny kunde i banken og jeg må sige vi er blæst bagover af virkelig professionel rådgivning hele vejen rundt - lige fra huskøb til overblik over vores pensioner samt investeringer og kommende muligheder/planer inden for de næste par år. Jeg føler mig virkelig i trykke hænder og har nu en god mavefornemmelse omkring vores fremtidig pensions opsparinger.

Vores hushandel skulle gå lidt hurtigt, da der var stor aktivitet på huset, og der var hurtig aktion fra vores rådgiver, samtidig med vi skulle flytte alle vores aftaler fra tidligere bank.

Der er altid hurtig svar på vores spørgsmål med overblik og vejledning på vores situation.

Jeg vil anbefale BankNordik til enhver tid

26. august 2020

Hej Mette

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling.

Vi er meget glade for at læse om din oplevelse og at vi har kunnet hjælpe jer - både med hushandelen, men bestemt også med den gode mavefornemmelse omkring fremtiden.

Som bank har vi et ansvar for at komme hele vejen rundt om vores kunders økonomi. Det giver nemlig tryghed...og den følelse er rigtig vigtig, når det kommer til økonomi. Tak for de flotte ord - vi sætter stor pris på dem.

Henrik Horup Andersen
Filialdirektør, Aarhus

E-mail: hha@banknordik.dk

Simpelthen bare fremragende!

Første huskøb, masser af uvidenhed og nerver og så en eminent bankrådgiver til at skabe tryghed omkring hele situationen samt give et rigtig godt overblik over ens samlede økonomi både før og efter huskøb.
Man sidder med følelsen af, at hele filialen på Frederiksberg har godt styr på det hele, men alligevel bør Jens Dam fremhæves, da han fra første kontakt lyttede til vores ønsker og efterfølgende var godt forberedt til samtlige efterfølgende møder.
Alt i alt en super oplevelse!

17. august 2020

Hej Simon

Mange tak for din anmeldelse.

Det første huskøb er noget helt særligt - og for langt de fleste en stor mundfuld. Derfor er vi ekstra glade og stolte over dine ord, og at vi har kunnet hjælpe jer trygt igennem jeres første køb. Tusind tak fra os alle her i Team Frederiksberg!

I denne Corona tid

I denne Corona tid, hvor tusinder er ramt af arbejdsløshed, nedsat arbejdstid eller hjemsendelse. Har jeg kun mødt service der hører til i High end kategorien. Super god rådgivning med fokus på kunden. Stort Thumbs up herfra 🙂

11. august 2020

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse.

Ja, 2020 har været et specielt år for os alle, det kan vi kun være enige om. Vi er glade for at høre, at vi - under disse lidt anderledes forudsætninger - har været i stand til at give dig en god oplevelse og service.

Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Fortsat god sommer.

God rådgivning

Oplever god rådgivning, imødekommenhed og at spørgsmål besvares på en måde, så det er til at forstå.

7. august 2020

Hej Ida

Dejligt at høre om din gode oplevelse med os.

Ha' en god dag.

Topkarakter i kundebehandling

Topkarakter i kundebehandling, en samarbejdspartner i øjenhøjde og leverer produkter som er markedsorienteret.

5. august 2020

Hej Thomas

Mange tak for din anmeldelse.

Dét er da nogle ord, som vi er meget stolte over at blive beskrevet med!

Tak for at dele din oplevelse.

E-mail: sti@banknordik.dk

Altid god service og nemme at få fat…

Altid god service og nemme at få fat på. Kan kun anbefale dem.

4. august 2020

Hej Nanna

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling.

Dejligt at høre om din gode oplevelse med vores service og tilgængelighed - det sætter vi stor pris på.

Nyd sommeren.

Rigtig god oplevelse.

God, præcis og letforståelig rådgivning gennem vores købs forløb. Vi har ligeledes fået en rigtig god pris. Stor ros til Jens Dam.

31. juli 2020

Hej Jacob

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at vi lever op til dine forventninger - både i forhold til forståelighed, service og pris. Dine rosende ord er givet videre til Jens.

God weekend.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Min rådgiver, Mie, har været rigtig sød og givet sig god tid til at hjælpe og forklare mig det hele i forbindelse med et lån. Tak for det.
God sommer

22. juli 2020

Hej Mette

Mange tak for din anmeldelse og pæne ord.

Rigtig god sommer til dig også.

E-mail: kpl@banknordik.dk

Den bedste service jeg har fået længe.

Den bedste service jeg har fået længe.. De var så søde at låne os nogle af de penge, som vi har siddende fast i vores aflyste ferie fra Tui.. Så vi kunne holde sommerferie ha hjemme i danmark med vores datter:)

Hej Berit

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at have kunnet hjælpe jer til en god sommer hjemme i dejlige Danmark :-)

Håber I har nydt det.

BankNordik, Frederiksberg

Har haft BankNordik, Frederiksberg afdelingen siden de åbnede. Udover meget konkurrencedygtige renter på hhv. andelslån og et senere huslån må jeg specielt fremhæve min rådgiver Jens Dam. Dygtig til sit arbejde, imødekommende, svarer hurtigt på henvendelser og en person jeg kun kan anbefale, at man tager fat i.

Hej TBB

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at vi lever op til dine forventninger - både i forhold til renter, service og dialogen med din rådgiver. Vi håber, at du bliver hos os længe endnu.

God sommer.

E-mail: bsh@banknordik.dk

Kanon kontakt god hjælpsom rådgivning…

Kanon kontakt god hjælpsom rådgivning mange tak til all Deres tid og forståelse i forskellige situationer ekstra tak til Peter Møller fra Amager afdelingen.kan kun anbefales

Hej Marcin

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling - det varmer, også her i sommertiden.

God sommer.

Enestående service!*****

Jeg indgik mit livs første betingede købsaftale med køb og salg på én gang, midt under Corona krisen og den hjælp og support jeg fik fra min rådgiver Rebecca i jeres filial på Kongelundsvejen, var intet mindre end sublim. Ingen kunde er for ung eller for lille til at føle sig højt prioriteret, og jeg følte mig grundigt vejledt og støttet hele vejen igennem, uanset hvad jeg mødte af svære købere og tidspres. Hun var så tålmodig og professionel uanset hvad jeg fik kastet i nakken på hende. Største tak og varmeste anbefalinger herfra.

Hej Maja

Mange tak for din anmeldelse og for at du tager dig tid til at dele din oplevelse af den hjælp og vejledning, du har fået af Rebecca.

Boligkøb og -salg er en stor mundfuld for de fleste, så vi er meget glade for at høre, at du har følt dig tryg og godt behandlet igennem hele forløbet.

Ha' en rigtig god sommer.

Meget tilfreds

Meget fin service og god kommunikation.

20. juli 2020

Hej Stine

Tak for din anmeldelse og pæne ord.

Rigtig god sommer.

Er dette din virksomhed?