For lidt over 2 år siden købte vi et B&O tv med 2 fjernbetjeninger til tvét og der medfulgte en LG fjernbetjening. B&O fjernbetjeningerne har aldrig fungeret stabilt og vi har 10 gange været hos fo... Se mere
Har været B&0 kunde i mange år . I forbindelse med en panelfejl på et kun 5 års gammelt tv til 55.000,- afviser virksomheden at tage nogen former for medansvar , da det viser sig at deres egen , på d... Se mere
Dårlig kvalitet og MEGA dyrt!! Føler mig i den grad dårlig behandlet efter køb af svinedyrt TV som kort efter garantiudløb laver fejl og lyse pletter på skærmen, og der kommer flere og flere. Kan des... Se mere
Kan næppe betragtes som en god kunde, - snarere en tilfreds én af slagsen ! Købte et Beocenter 7000 i 1979 og efter over 60.000 drifts timer har ikke én eneste elektrisk komponent måttet udski... Se mere
Firmly grounded in our more than 95 year history in Bang & Olufsen, we seek to deliver best sound and acoustic performance in our class of products. We adapt technology to fit human needs and design our products in ways that makes them express how they want to be used and by whom. We are always honest in our material choices and pay attention to every detail in the design and assembly. We hope you will share our passion to make beautiful music. https://www.bang-olufsen.com
Bang & Olufsen Allé 1, DK-7600, Struer, Danmark
- +45 9684 1122
- www.bang-olufsen.com
Svarer typisk inden for 24 timer
Uovertruffet kvalitet og service.
Absolut teknologisk luksus og positive oplevelser.
Klasse dynamik i lytteoplevelserne, og gedigent industrielt/design håndværk i de fysiske udførelser, af aller, aller, aller højeste kvalitet og ‘kaliber’.
Kanon produkt sortiment, og venlig informativ imødekommende betjening og service.
Jeg har aldrig fået en så god og hurtig…
Jeg har aldrig fået en så god og hurtig service nogen andre steder.
Medarbejder Martin/ Customer Care meget kompetent og utrolig forstående og meget behagelig at tale med.
Tak for en god oplevelse.
Service som den skal være
det er altid en fornøjelse at besøge B&O Næstved. Behøver ikke skrive side op og side ned ned. Altid god gammeldags service der er forsvundet andre steder.
God service i Thisted ved Finn og flot…
God service i Thisted ved Finn og flot butik
Servicerer ikke helt nye produkter med…
Servicerer ikke helt nye produkter med reservedele - in casu E8 Sport earplugs.

Besvarelse fra Bang & Olufsen
Super god service og meget passioneret…
Super god service og meget passioneret peronale. Skulle blot høre om mine nye høretelefonen (H95), og på vejen ud, fik jeg en demo på B&O Balance. Havde det som H.C.Andersen med Nattergalen… Jeg kunne ikke få den smukke lyd ud af hovedet, og efter ikke kunne sove i flere dage, måtte jeg købe dem. Jeg kunne få den for væsentlig billigere på det private markedet. Men pga den suveræne service og tilknytnings forhold man kan få, synes jeg det er helt i orden at købe gennem officielle kanaler/butikker, så de kan opretholde den service B&O står for. En ting er at købe hi-fi, noget andet med den fantastiske efterservice.
Det værste TV software jeg har prøvet
Det værste TV software jeg har prøvet. Kan f.eks kan ikke Signe ind på Netflix fordi " B&O tv ( Horizon) ikke er kompatible?? HVAD!!
Kan heller ikke komme på youtube fordi B&O TV'et ikke kan læse mit password....virker eller på mit Samsung i sove værelset...
NEJ tak til mere B&O fra en ellers "gammel" kunde.
Kan ikke anbefales. Det virker simpelt hen ikke efter nutidens normer.

Beoplay E8 ingen dybte
Jeg har et sæt Beoplay E8 ear buds. Først havde jeg et problem med at få dem til at connect efter paring. Da de så endelig blev connected og jeg langt om længe kunne høre hvad de kunne. De lyder som en gammel radio. Jeg har vendt og drejet dem for at se om det bare var placeringen, men nej. Der er ingen dybte i dem what so ever. Jeg har et par gamle beats som jeg ikke engang ved om er ægte da de blev købt fra Wish til ca 50 kr. De har så meget bedre lyd.
Grunden til at jeg giver 3 stjerner og ikke mindre er simpelthen fordi den service jeg fik i telefonen fra en Anton som hjalp mig med at få dem connected. Han var rar, rolig, tålmodig og fik det til at virke. Alt hvad man ønsker fra en kundeservice. 5 stjerne til Anton.
Men desværre kun 1 stjerne til produktet.
Customer Care Sussi
Har haft modellen H9 i ca 7 år. Min Micro USB kabel til at oplade dem med har desværre gået i stykker. Jeg ringede ind til kundeservice og snakkede med en som heder Sussi og forklaret hende at jeg godt kunne tænke mig at købe en original kabel. Hun var så SØD at snakke med og så hjælpsom at jeg bare skulle ud med det for det ikke ofte man støder på nogen via telefon som er som Sussi.
Tak Sussi
Utrolig ringe
Simpelthen så skuffet over at have købt et par høretelefoner der svarer til næsten en måneds SU for at fejre at blive student, og så bare have oplevet et overflødighedshorn af problemer. h9i skulle aldrig være kommet på markedet uden ordentlige tests forinden der kunne sikre at deres app virker, at der ikke pauses unødigt og at man kan bevæge sig med dem på.

Besvarelse fra Bang & Olufsen
Jeg har 2 Beosound2 med Google…
Jeg har 2 Beosound2 med Google Assistent de kan ikke spille i stereo på B&O appen ,man skal ind over Google Home appen og så bruge TuneIn radio,men den aftale har man opsagt så det giver problemer på Google Assistent,fjernbetjeningen virker heller ikke længer der kan kun skrues op og ned for musikken og slukkes for den,men den kan ikke tænde for musikken.Det er et utroligt bøvlet og træls system de køre med,havde jeg vist det fra starten havde jeg aldrig købt deres produkt,jeg har også en Beosound2 uden Google Assistent,for man skal jo have to ens for at Spille i stereo .udstyr for over 60000kr 🙈👎 MVH John Kunddal
God service og hurtig feedback på…
God service og hurtig feedback på forespørgelse.
Flot design men dyrt produkt.
Flot design men dyrt produkt.
Og hjælpen er langt væk når man har brug for B&O

Besvarelse fra Bang & Olufsen
Da jeg modtog min vare have det sendt…
Da jeg modtog min vare have det sendt mig den forkert.

Beoplay H95 frem for Beoplay EQ
Har købt min Beoplay EQ for 2 år siden, men har ikke brugt dem ret meget da der tit har været problem med at tilslutte dem til min mobil og jeg bruger mest min Beoplay H95 i stedet for. Hovedtelfonen virker ikke nu. Jeg Har kontaktet kunde sevice, de var venlig og jeg følt mig godt behandlet, men da garantien var udløbet havde de ikke mulighed for at få dem ombyddet eller repareret.
Jeg har altid fascineret med B&Os høj kvalitet. Men jeg synes Beoplay EQ er ikke penge vær og har meget dårlig kvalitet. Jeg kan desværre ikke anbefale Beoplay EQ. Jeg vil anbefale Beoplay H95 i stedet for, som er lang bedre end EQ, flot designet, støjdæmpning er ret effektiv og sidst men ikke mindst lyd kvalitet er perfekt.
Brugt B&O TV med mega service
Jeg har den 20. marts 2024 købt et brugt B&O 55” TV hos Bang og Olufsen i Herning og jeg er super tilfreds med handlen og med servicen som Sebastian i butikken gav mig.
2 dage senere og jeg fik igen en superb service af deres flinke og behagelige montør, der skulle montere TV’et hos os.
Det var en mega god oplevelse og jeg kan anbefale Bang & Olufsen i Herning.
Besøgte the flagship store
Besøgte the flagship store, på hjørnet ved Strøget, efter at have fået, en invitation, til at komme at opleve, med bobler til
Og sandeligt, et fint glas mousserende vin, og en lækker hi-fi oplevelse, med de nyeste ‘reol’ højttalere, i både enkelt stående, og i et par, det vil sige, i fuld stereo. Imponerende dynamik, tør mellemtone, både med stemmer og lilletromme kant-slag, og fast dybbas, aldeles uden bulder eller overshoot/forvrængning. Diskanten for afspilningen af strygere, på et klassiskt stykke, var yderligere, og endog meget, meget, meget fin. Det totale lydbillede fremstod med de således præsenterede musikstykker, fra et Spotify stream, var velklingende, fast og dynamiskt, og bestemt.
Plus, en god oplevelse af top-end TV og lydsystem, til totalt 2 x 160.000 dkk, var særdeles re-præsentabelt, velklingende, og farve-kvalitets og billed-dynamik’s tt nyeste og ypperste udgave, af hvad der formås
Pladespilleren C4000, var ikke et nyt produkt , men en demonstrations udstillings model, på, til at man nu, kan få renoveret/ombyttet sin nu ældre/gamle pladespiller af denne model, genopfrisket ved hjælp af tilbuddet sånærtstående af fabrikken, i Struer.
B&O Helsingør
Vi har gennem mange handlet med B&O i Helsingør…ALTID følt os godt behandlet og igen igår fik vi installeret et B&O tv…ganske enkelt et FANTASTISK resultat, som vi ender med efter, at Torben havde været og opsætte tv’et..MEGET MEGET flot arbejde…alle ledninger og router er skjult..selve opsætning er lige så flot og lækkert som tv’et..:)) …vores bedste anbefalinger til B&O Helsingør
Bh Helle og Henrik