Bambusbiksen.dk - bæredygtigt bambus Anmeldelser 10

2,9

1. Køkkenudstyrsbutik

Om Bambusbiksen.dk - bæredygtigt bambus

Du kan kontakte Bambusbiksen.dk på e-mail: info@bambusbiksen.dk

Eller ved hjælp af den live-chat som er på webshoppen. Tryk på knappen herunder, for at komme dertil.

Gå til webshoppen Bambusbiksen.dk

2,9

Middel

jeg prøved at købe på bambusbiksen.dk…

jeg prøved at købe på bambusbiksen.dk men jeg havde mange problemer det var også svært at betale
mvh Jørgen

23. september 2021

Hej Jørgen
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores webshop.
Du er meget velkommen til at ringe til os på 20224280 eller sende en mail på info@bambusbiksen, så skal vi gerne hjælpe dig.
God aften
Vh Jane

Bestilte en fødselsdags gave + 2 bambus …

Bestilte en fødselsdags gave + 2 bambus fade til mig selv lørdag d. 27/5 med håbet om, at pakken kunne nå frem inden den skulle gives d. 30/5.
Pakken var i pakke boksen på dagen, sikke en service.
WOW siger jeg bare, sikke nogle flotte ting og til gode priser.
Jeg vender helt sikkert tilbage.

31. maj 2017

God og hurtig service. Bestilte torsdag aften og modtog mandag.uret var pakket godt og sikkert ind ☺☺

21. november 2016

SUPER SERVICE :) :)

Min allerførste bestilling kom frem allerede dagen efter og nøjagtig hvad jeg havde bestilt og til en fornuftig pris. Handler helt sikker der igen.

Jeg tilføjer hermed til min første anmeldelse. Tusind tak for de fine gaver. Det er aldrig sket før. Den ene skål er en gave til senere på året. Resten beholder jeg selv. :) Havde faktisk bestilt skærebræt hos dealhunter men de kunne ikke levere. Fandt frem til jer via GOGGLE og gudskelov for det. Er en ældre dame på snart 75 år og glæder mig over pæne ting som også er bæredygtig og økologiske. I hører fra mig igen. :)

24. februar 2015

Hej Ruth,

Tak for de fine ord. Vi blev helt glade og smilende over alle roserne, så da din 2. ordre tikkede ind dagen efter, tænkte vi at gengælde lidt hvor vi kunne. Deraf den lille gave. Vi er glad for den faldt i smag!

Vi ser frem til at få besøg fra dig igen!

Vh Kasper Kammersgaard, Bambusbiksen.dk

Skøn behandling + hurtig levering selv i juletid!

Jeg har haft en super god oplevelse hos bambusbiksen!
Jeg skrev i kommentarerne om de evt kunne pakke kniven ind, hvis de havde mulighed for det. Og ja! da jeg modtog pakken var den pakket ind!
Så skønt, hurtig levering og godt koncept.

Vil helt klart anbefale!

23. december 2014

Hej Olga,

Vi er glade for du har haft en god oplevelse ved at handle hos os igen.
Vi har altid overskud - også i julen. Så selvfølgelig blev din ordre pakket fint ind :)

Hav det godt - og vi ses måske igen!

Vh Kasper Kammersgaard, Bambusbiksen.dk

Hurtig service

Bamboorevolution.dk
Havde nogle sprøgsmål i forbindelse med mit køb, som blev besvaret hurtigt og klart!
Da jeg havde købt varen, fik jeg den inden for 2 hverdage - hvilket må siges at være hurtigt! Forsvarligt pakket ind, så uret umuligt kunne beskadiges!
Jeg købte uret som en gave, men da det ikke faldte i smag hos modtageren, ønskede jeg at returnere det. I forbindelse med det, havde jeg også nogle spørgsmål, som også blev besvaret hurtigt!

Forrygende god service!
Det eneste minus, er at man selv skal betale porto for returvarer.

6. januar 2014

God kvalitet, og hurtig levering.

Jeg har købt et Bambu Bambus træ, det er rigtig god kvalitet, og sidder behageligt på armen.
At fragten så var gratis, gjorde købet endnu bedre, da jeg altid synes man betaler meget for levering.
Jeg kan klart anbefale dette.

30. oktober 2013

Lækre varer, fungerer perfekt. Leveret lynhurtigt

Har fået to karamiske knive, hvide med bambusskaft, samt et skærebrædt i bambus. Knivene er skønne at skære med og designet er rigtig pænt og indbydende, skærebrættet det samme. Har allerede anbefalet andre at prøve disse varer, som også er prismæssigt på den rigtige side.

18. oktober 2013

Hej Stella,

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med dine bambusvarer.

Med hensyn til dine keramiske knive, vil jeg lige hurtigt minde om den korrekte fremgangsmåde for slibningen. Når du en gang når til, at de skal slibes.

Du kan ikke bruge traditionelle strygestål eller knivslibere - en automatisk knivsliber skal være en 'diamantsliber', da dine keramiske knive er lavet at det hårdeste materiale man kender (før diamanter).

Alternativt kan du på hwl.dk købe "slibning af keramiske knive".
Hvis du er i nærheden af København kan du også besøge dem på:

H.W. Larsen A/S
Slagterboderne 15-21
1716 København

- Og mange tak for anbefalingen til ander!

Mvh,

Kasper Kammersgaard