Ballorig Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ballorig Nijverdal vind ik geweldig. Lekker overzichtelijk. Vriendelijk, respectvol personeel. Schone tafels en stoelen. Zeer nette toiletten. Alles word goed bij gehouden. De grote kinderen worden vr... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

9:30 uur aankomen op een dinsdag 1 groepjes van de BSO en een paar andere gasten met kleine kindjes. Toen ik koffie ging halen draaide me maag meteen om. Dit was echt een mega vies koffie ap... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer kind onvriendelijk, ten eerste heel erg moeilijk doen om een zelf meegebrachte consumptie ( Omdat mijn kleindochter van zes niet alles mag drinken ivm allergie ) Wilden naar buiten gaan om haar d... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Erg teleurstellend bezoek in ballorig Harelbeke. In een drukbezochte binnenspeeltuin verwacht je op z’n minst dat de basisdranken op voorraad zijn –plat water, cola, cola zero… allemaal niet beschikba... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Indendørs legeplads

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ballorig is een overdekt kinderspeelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 39 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

31 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zit nu in ballorig bij de arena in …

Zit nu in ballorig bij de arena in Amsterdam.
Bloedheet. Bij navraag blijkt dat de eigenaar geen geld wil uitgeven aan een airco.
Dat wordt nog wat in de zomer.
Voor de kinderen is het onverantwoord heet.
Tosti besteld. Wordt wit doorgegeven. Blijkt dat het tosti apparaat ook niet goed werkt.
Tosties worden niet bruin. En dat voor € 2,50
Entree is € 7,50 . Maar dan ben je er niet. Er zijn heel veel apparaten waarvoor €1,00 betaald moet worden. Het is niet leuk om steeds nee te moeten zeggen.
Nooit meer.

6. juni 2017
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuk !

In ballorig Heerenveen,Meppel,Wijhe,Lelystad en Sneek geweest.
Alle vestigingen waren top !
Vriendelijk personeel,lekker eten,schoon, en het belangrijkste,de kinderen vermaken zich altijd bij ballorig !

11. april 2017

2.5 week in het ziekenhuis, 6 weken gips

Dat had mijn zoontje in aug 2015, toen hij van een luchtkussenglijbaan in Ballorig Gaasperplas naar beneden ging, maar boven vast bleef zitten met zijn voet in een loszittende flap van het luchtkussen. Zijn rechterdijbeen was gebroken en hij moest 2.5 week met zijn benen aan katrollen hangen in het ziekenhuis voor de tractie. Overige flappen waren afgeplakt met tape, deze niet. Leuk voor een kinderfeestje misschien, maar let op dingen als loszittende flappen. Volgens Ballorig is alles gekeurd, losse flap hoort er
blijkbaar volgens Ballorig of keuring bij op zo'n hoogte. Ik heb dankzij het artikel dit jaar in het AD eindelijk een instantie gevonden aan wie ik dit kan melden, voor betere controles en hopelijk de veiligheid van andere kinderen.

21. marts 2017
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Niet schoon sommige toestellen slecht onderhouden

Wij gaan altijd naar Ballorig Wijhe, maar door werkzaamheden was deze helaas deze week dicht. Dus om onze zoon zijn teleurstelling te compenseren zijn we naar Ballorig Zutphen gegaan. Op het eerste gezicht zag alles er prima uit. Maar eenmaal bij de baby/peuterspeelhoek zag ik het slechte onderhoud van bepaalde toestellen, vooral de klimpiramide in het midden was met zeil gehecht en nog zaten er gaten in ook bij andere toestellen zag ik stukken die gehecht waren. Ik begrijp dat als er ergens een scheur inkomt het niet direct vervangen kan worden maar als een half toestel met plakband aan elkaar zit lijkt het mij toch echt tijd voor een ander toestel. Na een rondje gespeeld te hebben met onze zoon op andere plekken in de hal, zag ik ook op veel plekken troep en stof op de vloer liggen. Ik vind het in Wijhe altijd erg goed en verzorgd en eerlijk gezegd vind ik dat Zutphen eerder in aanmerking zou moeten komen voor een grote aanpak dan Wijhe..

6. december 2016
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Afgelopen jaar zwaar achteruit gegaan, vooral niet schoon

Vandaag na een lange tijd weer eens bij Ballorig in Arnhem geweest. We kwamen er altijd regelmatig, maar onze zoon vond een andere een tijd leuker. Nu voor de verandering weer eens terug naar Ballorig (Arnhem) maar dat was definitief onze laatste keer. Op zich leuke speelattributen, maar bijna alles is vies/plakt. We waren er direct bij opening 's ochtends, maar zelf onze tafels plakten.. De vloer lag over de gehele vestiging vol met rommel (stofzuiger al een tijd stuk ofzo?).. De wc's stonken en ook daar was altijd tijden niet schoongemaakt volgens mij (zag ook nergens een schoonmaakrooster hangen oid). Bij de grote ballenbak lagen bijna geen ballen meer (volgens onze buren lagen die onder de trampoline (?)). Het speelatribuut dat ballen de lucht in blaast naar een mand was stuk, de gehele slang ontbrak. (was al lang zo volgens onze buren).. Koffie halen was ook geen feest... de knoppen plakten en op het apparaat lag een flink lange stof/kruimels.Ronduit een vieze bedoeling op deze vestiging, we komen er niet meer.

17. september 2016
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geld van rekening afhalen onterecht en afhandeling daarna nog slechter

Bij het nemen van een jaarabonnement van mijn zoon had ik alles in 1 keer betaald. Plotseling kwam ik erachter dat er geld af werd geschreven 7 euro per maand (maar had dus al betaald). Kan gebeuren foutje in het systeem..
Maar er is nu 21 euro afgeschreven 3 aug de eerste keer is nu bijna dec. Maar na veel belletjes, e-mails enz nog geen geld! Super schandalig!!

27. november 2015

Beste Kristel,

Heel erg vervelend dat het zo is gegaan. We hebben vandaag telefonisch contact gehad en nogmaals onze excuses!

Wij hopen dat het zo opgelost is

Team Ballorig

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ballorig Gouda erg gezellig

ik ben laatst met mijn 2 kleine neefjes bij de gloednieuwe Ballorig in Gouda geweest en heb me daar erg vermaakt.
Speeltoestellen waren schoon en alles zag er netjes uit.

Vond het wel een minpunt dat er te lange rijen waren in het cafetaria.
Op een zaterdag middag vind ik zelf dat er wel genoeg ervaren personeel aanwezig moet zijn om alles vloeiend te laten lopen.

Maar ondanks het lange wachten toch erg genoten!

2. november 2015
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hattem Ballorig!!! Disgusting entrance and exit next to a stinky toilet

OMG I'm never ever going there again... the toilet stank the daylights out of me. Entire place was stinking I almost puked in the place. How can the personal not see or smell the place????? I saw one lady cleaning the pot inside with a cloth and then wiping the toilet seat withthe same freaking cloth 😨 Oh God!!! No cleanliness what so ever in this place. The coffee...cappuccino etc was watery.... my toddler kid was being bumped and jumped on by older kids. ...

23. oktober 2015
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service, vies, personeel meer met zichzelf bezig

Vandaag naar de vestiging Amsterdam Arena geweest. Ik stond lang in de rij bij de ingang. Dit was rond 11 uur. 1 medewerker stond af te rekenen aan de kassa in het retaurant, zij kon de rij zien met klanten die naar binnen wilde. En 1 medewerker stond achter de frituur te wachten tot de patat, die zij er net ingegooid had, gaar was. Ook zij kon ons zien. Ik heb gezegd dat wij lang wachten en alleen een entree willen betalen. Vervolgens zegt die medewerker achter het frituur dat zij er niets aankon doen. Zij was stagiair en het was haar eerste dag en zij wist niet hoe het werkte met de entree. Vervolgend suggereerde ik om dan te wisselen, belachelijk dat de klant met oplossingen moet komen. Maar toen zei ze dat ze eigenlijk nog niets wist. Nadat de 'iets meer ervaren' medewerker klaar was met haar klanten in het restaurant kwam ze eindelijk om ons de entree gelden in ontvangst te nemen.

Terwijl het zo druk is, staat er maar 1 medewerker achter de kassa en in de keuken en bij de entree en de andere medewerkers zitten zichtbaar in de ruimte te eten en iets te lezen.

De toiletten zijn vies, urine op de grond. De stank is niet te harden.

Het personeel maakt een onprofessionele indruk. Wie is hier in charge? Het lijkt wel of Ballorig gerund wordt door Stagiairs. Schandalig dit!!

13. juli 2015

Beste Anushka,

Wat vervelend dat dit zich heeft voorgevallen bij Ballorig Arena. Bij Ballorig Arena starten medewerkers doordeweeks altijd met zijn tweeën, normaal gesproken is dit voldoende. In dit geval was dat niet voldoende, het werd al erg vroeg druk en daar was niet op gerekend. Door de vroege drukte, was er weinig tijd was om de stagiair in te werken. Dit is dus ook de reden waarom zij niet goed wist hoe zij moest in handelen in uw geval.

Ballorig had ervoor moeten zorgen dat er die ochtend een medewerker extra stond, zodat de gasten beter en sneller geholpen konden worden. Uiteraard komt het wel vaker voor dat als het druk is, gasten even moeten wachten. Dit mag overigens niet te lang duren. Helaas hebben wij voor deze ochtend een verkeerde bezettingsinschatting gemaakt, onze excuses daarvoor.

Wij zullen ervoor zorgen dat dit niet nog een keer zal voorkomen en inmiddels in de stagiair goed ingewerkt. De medewerkers zijn erop aangesproken dat zij, ook al is het al vroeg druk, ten alle tijden moeten zorgen dat alles schoon is. Hier ligt bij Ballorig hoge prioriteit. Bedankt voor deze melding, wij gaan hiermee aan de slag en hopen u binnenkort nog een keer te mogen verwelkomen bij Ballorig.

Vriendelijke groet,
Het Ballorig Team

Ranzig vies, personeel ongeïnteresseerd

Te vies voor woorden. Ik ga tevens een klacht indienen bij de Inspectie voor de volksgezondheid. Voor de 2e keer in Ballorig Amsterdam geweest. Toiletten: zeep overal op, toiletpapier overal op, overal urine op de grond, ontlasting op de bril. En het ergste is dat de prullenbak voor Pampers een gewone vuilnisbak is waardoor de lucht in de Toiletruimte letterlijk bedwelmend is. Je kunt amper ademen door de stank van poep en urine dat al heel lang ligt te rotten. Als je ziet hoe het personeel omgaat met bereiding van eten en drinken wil je niets meer eten. Zou een mooie zijn voor de Smaak Politie...... bestel je 2 koffie met melk en dan blijkt de koffiemelk op. Geld terug? Nee dat natuurlijk niet. Wat een smerig zooi.

1. februar 2015

Schandalig!

Met mijn dochter voor de eerste keer uitrazen bij Ballorig in Enschede. Voor de eerste keer hier, maar dat wordt nooit een tweede keer meer, laat staan dat ik hier het verjaardagsfeestje van mijn dochter ga houden. Absoluut geen aanrader 😡😡😡 - WiFi werkte niet terwijl ik juist had gehoopt nog even wat werk te kunnen doen terwijl mijn dochter aan het spelen was. "WiFi werkt nog niet, jammer voor u" was het antwoord waarmee ik het moest doen. Lange wachtrijen in het restaurant, na 12 minuten voor de horecakassa te hebben gestaan, was mijn koffie al koud! Personeel is zichtbaar onervaren in horeca werkzaamheden. Als je zo lang moet wachten, dan kun je wel mooi zien wat er in de open keuken allemaal fout gaat, zo worden de theedoeken waarmee het aanrecht wordt schoongemaakt, ook gebruikt om de warme broodjes vast te houden als ze worden moeten gesneden. Verder een slechte luchtafvoer (je zit in de stank van het restaurant), toiletten zonder WC papier en handdoeken automaat was leeg. Gewoon SCHANDALIG! We kennen veel binnenspeeltuinen, maar zo slecht als dit hebben we niet eerder ervaren! #slechtvoordebloeddruk

4. januar 2015
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

goed maar weet wanneer je gaat

Ik ga nu.om 9 uur in de ochtend tot half 1 vaak.opma di en woe mijn zoontje van 15 maanden.kan dan heerlijk rustig spelen. Vibd het erg. Leuk schoon is anders. Maar heb gewoon wc brildoekjes bij en desinfectans. Masr ook speeltuinen dietentuinen en pretparken zijn niet altijd schoon t gaat erom dat mijn xzoontje. Kan spelen. Heb verder ook.nog geen gekke dingen tegen gekomen. Dus ik ga er graag heen

27. september 2014
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Niet voor herhaling vatbaar!

Wij hadden gereserveerd voor 2 x lasergamen en spelen in Ballorig.
Het was er veel te druk; we hadden geen invloed op de tijdstippen van het lasergamen, waardoor ze vrij snel achter elkaar moesten lasergamen gedurende een hele middag. Er was veel te weinig personeel en het werd op alle tafels een rommeltje. De toiletten waren ronduit vies! Ben benieuwd wat de 'smaakpolitie' aantreft als ze de ballen uit de ballenbak onder de microscoop leggen. Glütenvrij eten (staat op de site) kon ineens niet meer gegarandeerd worden vanwege drukte (erg vervelend als je vooraf belt of dit kan en ook de moeder dit heeft gecheckt). Ik kwam uit op € 18,- per kind......De buitenruimte is ook geen feest: overal onkruid en overvolle asbakken....

9. juli 2014

Vieze speeltuin

Vieze speeltuin!!!

Wij hebben sinds korte tijd een ballorig vestiging in Sittard. Het leek ons geweldig voor de kinderen om ze daar wekelijks te laten spelen. Dus besloten we een jaarkaart aan te schaffen tot onze grote spijt. Onze kindjes hebben er veel plezier maar wij als mama s niet wat erg jammer is! Tussen de speeltoestellen zit allemaal eten (koekjes,snoepjes) noem t maar op met t gevolg dat onze kinderen dat in hun mondjes steken. Laatst kwam mijn zoontje gewoon met een pleister vol bloed wat daar gewoon lag. Echt te ranzig voor woorden!!! Dat er wat van troep kan liggen is begrijpelijk maar volgens ons wordt hier in Sittard helemaal niet gepoets!!! Wij hebben dit ook al een paar keer aangegeven bij t personeel en ook de leidinggevende en er wordt dan gezegd "ja we zullen t doorgeven of we zullen er wat mee gaan doen" maar wij merken er niks van. T wordt steeds viezer! Erg jammer van zo n mooie speeltuin maar voor ons geen jaarabonnement meer als deze zijn afgelopen!!!

Elke & Kelly

17. juni 2014
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Viel tegen

Een paar jaar geleden in Ballorig Houten geweest; was Super ! Nu met een kinderfeestje naar Ballorig Arnhem geweest. We waren wat later door drukte op de weg en ons werd niet verteld wanneer we dan aan de beurt waren of waar we dan heen moesten. Hier zijn we wel achter gekomen, maar moesten navragen en goed rondkijken. Mijn dochter wordt 10 en er kwam een clown het feestje doen, nu kan dat wel, maar ik vond het ietwat kinderachtig voor een 10-jarige. Er was geen toezicht op het speelterrein, waardoor een boze vader een bal tegen mijn andere dochter aangooide (o.a. er waren meer incidenten). Aan het einde van het feestje lieten de kinderen buiten hun haren kleuren, wat heel leuk was, maar daarna was het niet eens "bedankt dat je geweest bent, leuke verjaardag verder", gewoon helemaal NIKS ! :( Bij aankomst thuis (20 minuten rijden) realiseerden wij ons dat ook de kinderen niet eens een zakje snoep hadden gekregen; wat we wel besproken en betaald hadden. Toen ik belde, geen excuses, geld kon niet worden overgemaakt, maar wij konden de zakjes of het geld deze week wel komen ophalen.
Wat ons betreft voorlopig geen Ballorig meer. Ik ben allang blij dat de kinderen het "over het algemeen" wel leuk vonden.
Een onvoldoende dus ! Eigeniljk een 2,5 maar die optie is er niet !

30. marts 2014
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen toezicht, niemand te bekennen

Vanmiddag zijn wij in Arnhem geweest.
Met twee kindjes van 1,5 jaar oud.
Je hebt dan een speciale plek voor kinderen van 0-4 jaar. maar waar is de toezicht ?
kinderen worden door 7 jarigen omver gebeukt. er word met ballen gegooid in de ballenbak en mijn zoontje van 1,5 werd van de glijbaan geduwd waardoor hij een bloedlip en bloedneus kreeg.
Ik vind dat ouders verantwoordelijk zijn, maar de entree die je er voor betaald vind ik het toch netjes dat er toezicht gehouden word en niet alleen om geld te incasseren.

21. februar 2014

Besvarelse fra Ballorig

Beste Mootje, dank voor je bericht, vervelend om te horen dat uw kind een bloedneus en een bloedlip heeft opgelopen. Wij zullen de vestiging aanspreken op het gebrek aan toezicht. Ik hoop dat de ouders van de kinderen er wel bij waren en hebben gezien wat er mis ging? Die waren inderdaad verantwoordelijk.
Nogmaals, ontzettend vervelend dat dit is gebeurd, wij hopen dat het goed gaat met de kleine? Als u meer informatie wilt, kunt u mailen naar contact@ballorig.nl
Hopelijk tot snel, wij gaan er serieus mee aan de slag!
Groet
Team Ballorig

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ballorig Rotterdam Ommoord, wat een aanfluiting!

Onderstaande mail zojuist verstuurd naar het hoofdkantoor van Ballorig :

Goedemiddag,

Onlangs waren wij bij 1 van uw vestigingen, Rotterdam Ommoord. Het sanitair was hier zo vuil dat het een regelrechte aanfluiting is voor uw goede firma naam.
Achter deur 1 vond ik een bruine vriend in het toilet, lag er zeer veel toiletpapier op de grond. Achter deur 2 durfde ik ook amper naar binnen. de vloer van beide toiletten, maar ook van de voorruimte alwaar de wasbakken zich bevinden waren zo vuil! zo vuil dat een kind hier nimmer zonder schoenen naar binnen zou mogen. Met een vuile vloer doel ik op een vieze tegelvloer zoals u in een zwembad zou kunnen aantreffen, oorzaak schoenen, water, zand/modder en een hele vieze vloer vol met voetstappen.

Ik zocht naar een schoonmaak lijstje, deze hing er warempel niet!!!

Nu ben ik zelf salesmanager in de schoonmaakbranche, dus ik kan 3 dingen doen. het negeren, mijn beklag doen, of vriendelijk mijn constatering weerleggen aan de dame achter de balie. Het laatste deed ik uiteraard.
Haar reactie: Ja sorry meneer, er wordt echt elke uur schoongemaakt (waar hangt de tekenlijst?) Ik heb haar uitgelegd wat ik heb geconstateerd achter deur 1 en de vloeren. "Tja het zijn kinderen he. En iedereen loopt er maar met schoenen, drukte, dan krijg je dat". Dat is niet de reactie die ik van een gastvrije, service gerichte, op hostmenship gerichte en op kinder hygiëne gerichte medewerker.

Ik heb haar gezegd , mevrouw dit is wat ik heb gezien, doe er mee wat u wenst..... er werd geen enkele actie ondernomen!!

De reactie die ik verwacht : Dank u meneer voor het melden, ikzelf of iemand anders zal er meteen werk van maken, want ik ben het met u eens dat een schoon sanitair heel erg belangrijk is voor met name onze kleine gasten!

Voor ons iig nooit meer Ballorig Ommoord.
Dan maar naar Oude Beijerland waar alles TOP is, of erger nog, 1 van uw concurrenten in Gorinchem, Leerdam of Lage Zwaluwe. Vanuit Papendrecht is het allemaal even ver.

Ik hoop dat u iets met mijn opbouwende kritiek kan. Succes met de zaken.

Groet,
Paul Woen

28. januar 2014

Besvarelse fra Ballorig

Deze vestiging is gesloten en geen Ballorig meer. Mede door bovenstaande. Zou u daarom de recensie willen verwijderen?

Ongeorganiseerd ,slecht ,personeel ,tekort

Op 18 december heb ik een feestje gereserveerd voor me dochtertje. Ze was net 2 jaar geworden dus wij dachten een feestje bij de Ballorig Arena wel leuk zou zijn voor haar. Zaterdag 11 januari 2014 komen wij aan om 11:15 bij Ballorig en zien dat er meer als 7 feestjes worden gegeven. Onze tafel stond in de hoek gepropt ( een tafel voor 28 kinderen) met 4 andere tafels voor andere verjaardagen. Prima daar hadden we al niet moeilijk over gedaan. De kinderen hadden de tijd van hun leven, tijdens het spelen. Rond 14:00 gaf ik aan dat ik graag wilde dat de kinderen om14:30 gingen eten (friet met snack/poffertjes of pannenkoek) gaf de dame aan de kassa eerst aan dat we moesten betalen voor dat we konden eten. €220,-Dat hadden we ook netjes gedaan. Toen kregen we te horen dat wij zelf moesten opschrijven wat de kinderen wilde eten. Dat hebben we ook maar zelf gedaan. Onze bestelling duurde een uur !!!! Voor dat alles klaar was, dus hadden we de kinderen maar als eerst te te eten gegeven( waarvan een deel weer een half uur moest wachten!!)nou mijn dochtertje die jarig was heeft met iemand mee moeten eten ,want ze had honger ( dit notebene op je eigen verjaardag) maar andere klanten die na ons kwamen die kregen dan wel weer eerder hun eten als ons(terwijl wij een feestje hadden)
niet te vergeten dat de frietjes niet gebracht werden,maar wij moesten ze zelf ophalen
Tijdens het eten werd er opeens keihard muziek opgezet zodat de kinderen van het feestje naast ons konden dansen met op het podium, wat erg vervelend was was het soort muziek. Het muziek dat je tegen elkaar aan loopt te rijden !!!muziek kwam van een telefoon af van de verjaardag planner???KOM OP mensen het is een kinderfeestje.. !!! En geen discotheek .Toen wij wilde zingen voor haar kon dat niet want het muziek draaide en de werknemer was gaan roken en niemand die ons kon helpen want alleen zij regelde de feestjes. Toen kreeg ik erg de pest in. Toen moesten wij boos worden om geholpen te worden. Halverwege het zingen kwam de verjaardag medewerkster wel met een hele leuke kaars, en toen was liep ze weer weg.
Het was geen geslaagd feestje en ik heb alle punten hier onder gezet wat mij mateloos frustreerde,
A mij. Dochtertje haar verjaardag is niet begeleid
B wij hebben letterlijk en figuurlijk alles zelf moeten doen, het totaal niet zorgeloos zitten en genieten van haar verjaardag
C we hebben geen cadeau voor me dochtertje gekregen ( wat wel in de pakket zit)Ook niet op de grote stoel gezeten.
En het feit dat ze om 16:00 weg was gegaan en niemand ons verder kon helpen !!
E.Personeel tekort , de verjaardagplanner mist professionaliteit .. Ze hadden Te veel hooi op hun vork genomen!! Het was niet meer leuk, we dachten we konden de zorg uit handen geven. ,nou ik heb als nog al het werk gedaan!!
Kortom slecht en slordig georganiseerd , en ben erg teleurgesteld in Ballorig arena
Ik vind dit zo erg !!! We hebben betaald maar hebben kwantiteit ipv kwaliteit

13. januar 2014