Ik moest een oude achteras hebben voor mijn fiets. In het magazijn had hij er nog een liggen. Voor een vrijwillige bijdrage mocht ik deze meenemen. Ik blij, hij blij.
Se, hvad kunderne siger
Mooie merken, eerlijke adviezen en scherpe prijzen. Erwin blijft een kenner en materiaal freak. Een flexibel bedrijf, ondanks dat we ons als consument vaak blind staren op snelle levering doordat we z... Se mere
Zeer slechte afhandeling van retourzending. Op18 mei heeft mijn man een internal pad voor een Kask helm geretourneerd. Op hun telefonisch advies verkeerd product opgestuurd gekregen! Zelf moeten vrage... Se mere
Virksomheden har svaret
Vandaag m'n bij Bakker Racing bestelde mountainbike verlichting binnen gekregen. Zondag avond laat besteld, dinsdag morgen in huis. Nieuwste model van Lezyne voor de beste prijs, en zonder verzendkos... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bakker Racing Products is een (online) shop, gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes.
Kontaktoplysninger
Pannenweg 430-432, 6031RK, Nederweert, Holland
- 0495-745910
- erwin@bakkerracingproducts.nl
- www.bakkerracingproducts.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
wil 2 fietsen kopen maar....
Beste,
Ik heb al diverse malen geprobeerd via email Erwin te bereiken!!
Eenmaal contact gehad met hem, waarin hij vroeg om foto’s en rekening van de in te ruilen MTB’s
Wij willen graag 2 nieuwe MTB’s aanschaffen, maar ik geloof niet dat Erwin interesse heeft in fietsen te verkopen aan ons!
De laatste email die gestuurd is afgelopen dinsdag om 16.31uur.
Ik hoop toch nog een keerantwoord te krijgen!!
Het gaat om 2x Stevens Sonora ES 2021 XT 1x12
€ 2.749,00 per fiets
Leveren niet en zijn onbereikbaar
Op zaterdag Aanbieding besteld van Boeshield carepack via webshop. Stond netjes op voorraad volgens de website. 2 carepacks besteld en betaald via iDeal. Kreeg keurig bestelbevestiging in de mail en dat product op dinsdag geleverd zou worden. Maandag ochtend mailtje dat ze product niet kunnen leveren en of ik niet wat anders wilde bestellen. Na antwoord dat ik gewoon het bestelde wilde hebben alleen geautomatiseerde reactie dat ze het druk hebben en niet snel kunnen reageren. Daarna geen reactie meer gehad, geen product ontvangen, geen restitutie gehad. Wel hebben ze tijd gehad op de website het product Boeshield carepack van de site te halen en alleen nog Boeshield flacons aan te bieden. Als je Googled op Boeshield carepack zie je de aanbieding van Bakker van 29,95 voor de carepack nog wel voorbij komen alleen is de pagina nu niet meer in de lucht.
Twee maanden geleden een Xplova x3…
Twee maanden geleden een Xplova x3 fietsnavigatie besteld voor ruim 80 euro. Na twee weken in gebruik werkt de gps nu al niet meer goed. Gps werkt pas na een kwartier fietsen. Ik probeer via de mail contact te krijgen, maar na een paar mails verder nog geen enkel antwoordt..
Alles volgens afspraak!!
Fietsbroek Q36-5 snel geleverd!
Na alle minderen recenties ben ik heel positief verast.
Slechte service
Kreeg een mail:niet in voorraad 1a2 dgn levertijd.
Een wk later nog steeds niets ontvangen ! Dan maar eens bellen.Na dit overleg zou ik een cass.uit de vitrine krijgen zonder doos.na 3 werkdagen een mail:de cass.is bij de leverancier niet voorradig !
Weer gebeld:de cass.uit de vitrine is nooit verstuurd.
Ben benieuwd of ze nu wel daadwerkelijk verstuurd word ??????
Volgende keer bestel ik weer bij mantel !
Bakkertje ben ik klaar mee.
Craft Siberian 2.0 Split Finger…
Craft Siberian 2.0 Split Finger aangeschaft. Na een kort 5km op de MTB weer huiswaarts gegaan... koude handen. Nu wil ik deze retourneren... en wat denk je? Het antwoord van BAKKERRACING: wij nemen geen gebruikte handschoenen terug. M.a.w. u heeft pech. Waardeloze service!

Besvarelse fra Bakker Racing Products
Zeer slechte service..ondank de…
Zeer slechte service..ondank de beloofde snelle levering, bleef die uit..en toen kwamen de smoesjes.
Beloftes om terug te bellen worden niet na gekomen. Dit is nu mijn 2e ervaring op deze manier. Mischien zijn het wel redelijke fietsen makers, maar als webshop;waardeloos.
Minn advies; er zijn veel goede alternatieven...

Besvarelse fra Bakker Racing Products
vandaag de banden binnen gekregen super…
vandaag de banden binnen gekregen super alles is gekomen top.
positief
Na alle negatieve reviews heb ik toch een bestelling geplaatst, en ik ben zeer tevreden de website loopt niet echt gesmeerd maar ik heb mijn bestelling keurig netjes ontvangen de volgende dag.
Nooit problemen gehad
Bestel hier best vaak en heb eigenlijk nooit (leverings)problemen. Een enkele keer dat iets niet op voorraad is maar daarover netjes een mail gekregen + geld terug.
Slechte service
Slechte service. Ik heb hier handschoenen besteld. Deze zouden op voorraad zijn volgens de site. Nadat ik besteld had (en ook nog bijna een euro extra moest betalen om met een creditcard te betalen) bleken ze toch niet op voorraad te zijn. Ik heb toen meteen gemaild om de bestelling te annuleren. Een dag later werden de handschoenen ineens verstuurd terwijl ze niet op voorraad waren volgens de mail een dag eerder. Nadat ik de handschoenen heb ontvangen bleken ze te klein te zijn. Bij retourneren moet je de verzendkosten zelf betalen. Nu bijna 8 euro betaald en de handschoenen ergens anders moeten bestellen, omdat een maat groter niet op voorraad was.

Incomplete en slordige levering
Recent een wielset besteld. Verwarring op de productpagina door misleidende informatie. Op mijn mails wordt inconsequent gereageerd. Wielset is niet geleverd in originele doos van de fabrikant en zonder toebehoren, terwijl dit wel door andere winkels én de fabrikant wordt gespecificeerd. Ook al ziet de wielset er als nieuw uit is de verzendverpakking onprofessioneel en kwetsbaar. Één onderdeel wordt na toezegging verstuurd. Ik ben in afwachting, maar heb er wel voor de laatste keer besteld.
Wacht al 2 weken op een zadel,
Wacht al 2 weken op een zadel,, die volgens website op vooraad was.
Laatste keer dat ik hier iets bestel.
Zeer onverschillig winkel personeel.
Een oakley flight jacket lens gekocht…
Een oakley flight jacket lens gekocht bij dit bedrijf welke na 3 weken op 4 plaatsen is gescheurd, terwijl hij gewoon in de kast lag , contact gehad en volgens meneer bakker geen garantie want ik zal het glas er wel verkeerd in gezet hebben .Vervolgens contact gehad met oakley UK , en blijkt dat ze ten eerste geen authorized dealer zijn maar nog erger is dat ze imitatie glazen verkopen , want een oakley glas mag en kan niet zomaar scheuren volgens Oakley zelf , ik koop hier dus nooit iets meer. Oakley UK is een onderzoek gestart naar dit bedrijf .

Besvarelse fra Bakker Racing Products
Beschadigde occasion, onhandige levering via PostNL
Ik heb hier een occasion gravelbike gekocht ("in totale nieuwstaat"). Allereerst is de levering via PostNL uiterst onhandig. Er is geen afspraak te maken voor de bezorging, maar ik kreeg van tevoren een bezorgmoment door en zorgde dat er op dat moment iemand thuis was. Echter bleek de zending 2 uur daarvoor al te zijn aangeboden. Opnieuw aanbieden doet PostNL niet, dus moest ik zelf maar zorgen hoe ik 'm (eind van de volgende dag pas) kon ophalen bij het PostNL-punt. Ik denk dat Bakker er beter aan doet voor een andere bezorgdienst te kiezen.
Eenmaal thuis bleek de voorvork op drie plekken schade te hebben, de laklaag was volledig weggeschaafd (de fiets zou volgens de communicatie vooraf "geen krasjes op het frame" hebben). Reactie van Bakker Racing Products:
"Bij een nieuwe fiets staan we er voor garant maar dat kan bij een occasion helaas niet. Je kan het beste even een zwart lakstiftje halen en even bij tippen."
Op mijn verzoek hebben ze nog wel de lakstift nagestuurd, maar de schade voorkomen of communiceren (als die al aanwezig was) was beter geweest.
Prima webshop!
Gezien de wisselende berichten eerst even contact gezocht met deze webshop. Ik kreeg snel reactie en na vraag over de slechte beoordelingen kreeg ik te horen dat ze in de corona-tijd de druk even niet aan konden.
Nu alles weer op orde: Snelle reactie, verzending en levering. Enigste aandachtspunt: geen service voor gratis retourneren, daarom 4 sterren.
Van de aardbodem
Bestelling gedaan bij deze firma. Allereerst bleef levering zonder enige berichtgeving uit. Na 1,5 week gebeld en kreeg te horen dat er een artikel niet leverbaar waardoor vertraging was opgelopen. Vervolgens 2 dagen later geleverd. So far, so good. Helaas een retourartikel. Op mail wordt niet gereageerd. Telefonisch kreeg ik te horen dat ik maar op de website moest kijken hoe de retourprocedure werkt. Daar staat dat je een retourlabel kan aanvragen per mail. Maar al wat je van hen ontvangt, geen reactie op mail. Inmiddels ook telefonisch niet meer bereikbaar. Wat is er aan de hand?
Voorheen zeer tevreden.
Voorheen zeer tevreden.
Nu slechte (lees geen) communicatie. Retourzending is volledig onduidelijk. Informatie wordt niet gedeeld.