Super service! Kan kun anbefale Lars, med utrolig hurtig Mail respons og afklarende svar skulle man have spørgsmål om diverse. Eneste sted jeg køber mit badminton udstyr. Danmark’s bedste priser... Se mere
Købte et par sko til min datter på Badminton-import.dk. Skoene var betydeligt billigere end på andre lignende websteder og forsendelsen forløb helt efter bogen. Skoene var desværre for små, så je... Se mere
The best online deal
Norsmindevej 106, 8340, Malling, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Badminton Import
Købte to ketcher til fantastisk pris, service helt i top..

Besvarelse fra Badminton Import
Hurtig levering og utrolig god service. Meget imødekommende ved problemer med min betalingsoverførsel.

Besvarelse fra Badminton Import
Samme dag som jeg bestilte blev ordren afsendt. Alt var som forventet.
Perfekt!

Besvarelse fra Badminton Import
God ketcher til god pris, opstrenget med hylster, leveret dagen efter bestilling! Perfekt

Besvarelse fra Badminton Import
Anden gang jeg har bestilt fra Badminton-Import - begge gange er leveringen kommet og uden problemer. Derudover har begge varer jeg har bestilt været langt under pris niveauet i Danmark, Norge og Sverige. Kan klart anbefaldes!

Besvarelse fra Badminton Import
Altid hurtig levering og top service. Og så er priserne konkurrencedygtige.
Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Badminton Import
Super service og virkelig gode priser. Hurtig levering uden problemer. Bestilte lidt sent på dagen, men alligevel var den sendt afsted næste morgen. Har tidligere været i kontakt med Lars (ejer) omkring sko, og igen virkelig god service.

Besvarelse fra Badminton Import
Virkelig god service - fik valgt en forkert størrelse, og ringede til Lars som samme dag sendte et nyt par. Blev leveret dagen efter. Top service - tak for det.
Jesper

Besvarelse fra Badminton Import
Nem og hurtig bestilling - Min bestilling blev leveret hurtigt og uden problemer.

Besvarelse fra Badminton Import
Hurtig, ærlig og redelig på den glade, jyske måde. Perfekt service og opfølgning. I øvrigt er der mange gode tilbud.

Besvarelse fra Badminton Import
Super hurtig og individuel respons på bestilling, levering og feedback på produktet. En stærk og anbefalingsværdig spiller i et kompleks marked.

Besvarelse fra Badminton Import
Hurtig levering og hjælp i forhold til ombytning af vare med fejl.

Besvarelse fra Badminton Import
Virkelig god service og hurtig levering! Kæmpe anbefaling herfra!

Super god service.
Kan endnu gang, varmt anbefale Badminton Import. Skarpe priser på Yonex, hurtig levering, og når man skrive med Lars, så får man altid et svar man kan bruge. Sidst hjalp han med at skaffe mig en ketcher, som ellers var udsolgt på hjemmesiden. Det er sgu god service. Thomas

Besvarelse fra Badminton Import
Fantastisk service og top pris. Bestilte ketcher i går kl. 11.00 inkl. opstrengning (vel at mærke til en pris 30 pct. under nærmeste konkurrent). Kl. 12.30 fik jeg besked om at ketcheren var på vej og den er lige modtaget. Vildt!! :-)