Badminton Import Anmeldelser

4,9

Super service! Kan kun anbefale Lars, med utrolig hurtig Mail respons og afklarende svar skulle man have spørgsmål om diverse. Eneste sted jeg køber mit badminton udstyr. Danmark’s bedste priser... Se mere

Super service og virkelig gode priser. Hurtig levering uden problemer. Bestilte lidt sent på dagen, men alligevel var den sendt afsted næste morgen. Har tidligere været i kontakt med Lars (ejer) omkri... Se mere

Anden gang jeg har bestilt fra Badminton-Import - begge gange er leveringen kommet og uden problemer. Derudover har begge varer jeg har bestilt været langt under pris niveauet i Danmark, Norge og Sver... Se mere

Købte et par sko til min datter på Badminton-import.dk. Skoene var betydeligt billigere end på andre lignende websteder og forsendelsen forløb helt efter bogen. Skoene var desværre for små, så je... Se mere

1. Sportstøjbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

The best online deal

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,9

Det er en fremragende butik

Det er en fremragende butik, har nu handlet der 2 gange og servicen er helt i top, stor ros herfra

8. december 2023

Besvarelse fra Badminton Import

Hej Philip - tusinde tak for din fine anmeldelse - du skal være meget velkommen til at handle hos os igen en anden gang.
Stein P og Badminton-Import.

Fantastisk service

Kiggede efter nye Yonex sko og fandt dem nedsat på badminton-importen.dk, desværre ikke hjemme i min størrelse. Jeg skrev en mail og spurgte, om hvornår de igen kom på lager. Lars gjorde et kæmpe stykke arbejde, med mails, ringede rundt og fandt til sidst den ønskede sko hos Yonex i min størrelse- de sidste 2 par, som Yonex havde på lager. Virkelig fin service af Lars. Ikke sidste gang, jeg har handlet gennem badminton-importen.dk. Mvh Thomas

9. november 2023

Hej Thomas
Mange tak for dine fine anmeldelse.
Du skal være meget velkommen til at handle hos Badminton-Import og
Stein P igen.
DBH
Lars Stein Poulsen

Genial pris og hurtig levering

Genial pris og hurtig levering, kæmpe tommel op!

30. oktober 2023

Hej Peter
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Du skal være så velkommen til at handle hos Badminton-Import & Stein P igen en anden gang.
Lar Stein Poulsen

Gode produkter

Begrænset udvalg, men gode produkter til de rigtige priser - hurtig levering

24. oktober 2023

Hej Niels
Du skal være meget velkommen til at handle hos os igen.
Badminton-Import & Stein P

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Den rigtige pris.

17. oktober 2023

Hej Henning
Mange tak for din anmeldelse.
Du skal være velkommen til at handle hos Badminton-Import & Stein P igen.
Lars Stein Poulsen

Det er billigst og hurtigst.

Det er billigst der og det bliver hurtigt leveret.

28. september 2023

Hej Birgitte
Mange tak for din anmeldelse.
Du skal være velkommen til at handle en anden gang hos Badminton-Import og Stein P.

super hurtig ekspedition mm

super hurtig ekspedition og gode, konkurrencedygtige priser

24. september 2023

Hej Lars
Mange tak for fin anmeldelse hos Badminton-Import og Stein P og du skal være velkommen til at handle hos os igen en anden gang.

Rigtig god service

Rigtig god service, og hurtig levering

3. september 2023

Hej Tristian
Du skal være velkommen til at handle hos Badminton-Import og Stein P igen.

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service ud over det sædvanlige, da jeg bestilte et par badmintonsko til min søn i fødselsdagsgave. Hjælpsomheden i denne forbindelse var virkelig flot, og allerede dagen efter modtog jeg skoene. Kan kun anbefale Badminton Import til andre, og rose deres imødekommende kundeservice.

29. august 2023

Hej Nina
Mange tak for din fornemme anmeldelse.
Du skal være velkommen til at handle hos os igen en anden gang.
Badminton-Import & Stein P.

Hej Claus
Du skal være meget velkommen til at handle hos
Badminton-Import & Stein P igen en anden gang.

Lars Stein

Hurtig

Fremme dagen efter, og alt var i pakken. Ikke så meget fis der.

15. maj 2023

Hej Morten
Mange tak for din anmeldelse - du vender bare tilbage såfremt nye behov viser sig :-)
Med venlig hilsen fra
Badminton-Import & Stein P