Jeg bestilte en del varer fra Babyshop den 18/7. Efter 14 dage var mine varer stadigvæk ikke ankommet! Og jeg måtte købe tingene et andet sted. Jeg annullerede min ordre via mail - men jeg har st... Se mere
Our goal is to inspire customers by offering a first-class shopping experience with a mix of well-known, local and international brands. For support you can contact our dedicated customer service team anytime.
Kungsgatan 9, 111 43, Stockholm , Sverige
- support@babyshop.com
- babyshop.com
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg var lidt skeptisk grundet de…
Jeg var lidt skeptisk grundet de blandede anmeldelser her, men jeg prøvede, og det har simpelthen været over al forventning. Denne side har de bedste priser for mange ting som jeg i hvert fald har kigget på. Jeg har bestilt herfra 3 gange nu, og har ikke en finger at sætte. Har været i kontakt med kundeservice som var omkring 5 dage om at svare, men svarede hurtigt og løsningsorienteret og ikke mindst serviceminded.
Hurtig levering var der også. Har bestilt både tøj, hoppeborg og nu noget andet legetøj jeg venter.
Jeg kan ikke anbefale at handle her
Jeg annullerede min ordre via mail - men jeg har stadigvæk ikke fået pengene tilbage, selvom jeg har skrevet til firmaet 3 gange.
Køb ikke her!!
Absolut en god oplevelse
Absolut en god oplevelse. Jeg bestilte konges sløjd kasser og modtog dem kort tid efter. Absolut ingen dårlig anmeldelse herfra :)
Købte 3 ting som var billigere end på…
Købte 3 ting som var billigere end på andre hjemmesider.
Har modtaget pakken forholdsvis hurtigt og alt er fint og som forventet.
Jeg har ikke en finger at sætte på…
Jeg har ikke en finger at sætte på babyshop.com. Jeg bestilte et lækkert regnsæt med rabat og modtog det indenfor en uge. Lever helt op til forventningerne.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så gjorder jeg det!
Bestilte et par sko til min søn, da jeg modtager pakken er det nogen andre sko end dem jeg bestilte.
Har sendt flere mails uden nogen former for svar, og når jeg vil oprette en retur på de forkerte sko så står siden bare stille og jeg kan ikke vælge dem. Tydeligvis fejl på siden! Fortryder så meget jeg købte noget.
Bestilte en scooter and ride til en…
Bestilte en scooter and ride til en barnedåb. Modtog den, men er udleveret til en anden 3 timer efter. Bring siger jeg skal kontakte dem, hvilket jeg gør over to omgange, uden og få noget respons, heller ikke ordre bekræftelse!
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg gjort det. Jeg er virkelig frustreret over denne købsoplevelse eller mangel på samme. Jeg bestilte den 18/7 og har intet yderligere hørt. Nu er pengene blevet trukket og jeg har først i dag (28/7) fået besked om at de ikke har min bestilling på lager og derfor vil refundere mig penge! Det er bare super dårlig service! Jeg håber dælme at mine penge overføres indenfor kort tid! Hvordan kan pengene trækkes, når ordren ikke er sendt! Det er vist ikke lovligt!
Fuldt ud tilfreds!
Jeg bestilte en vare jeg skulle bruge indenfor en uge. Jeg lagde en ordre og skrev til kundeservice, at det hastede lidt. De svarede tilbage meget hurtigt, at de ville forsøge og prioritere min ordre. Jeg modtog den tre dage efter og er fuldt ud tilfreds med indholdet også 😍
Har nu ventet 14 dage på
Har nu ventet 14 dage på
min ordre og kan ikke komme i kontakt med dem
Jeg har købt en rød cykel til mit…
Jeg har købt en rød cykel til mit barnebarns 3 års fødselsdag hos dem, men I har leveret den i grøn. Jeg har skrevet til dem, men de svarer ikke. Det er rigtig irriterende, da mit barnebarn så ikke har fået sin fødselsdagsgave endnu.
Vi startede ud med at få leveret en…
Vi startede ud med at få leveret en cykel der var blevet ødelagt under transporten. Jeg kontaktede jer pr mail med vedlagte billeder, og i er desværre meget langsomme om at få svaret. Heldigvis svarede I til sidst, og I sendte en ny cykel med det samme. Jeg har en meget glad dreng nu, så tak for det 🙏😊
Min odre
Min odre: 370733747777174224
er stadig ikke modtaget! der er gået 1 måned, og pakkeshoppen venter også stadig på de indleverer pakken! intet lyd fra dem
Ingen kommunikation og vildledende priser.
Der kommer ikke svar på ens henvendelser. Rabatkode virker ikke, og der er generelt prisforvirring.
Når jeg søger efter en børnecykel på Google, dukker en annonce fra Babyshop op med én pris på den cykel. Klikker man på annoncen, kommer man til hjemmesiden, hvor prisen pludselig er højere, selvom det er nøjagtigt samme produkt og i samme farve.
Så indtaster man rabatkoden, som står ved varen, for det er måske årsagen til den højere pris, men rabatkode virker så ikke alligevel.
Har forsøgt at få svar fra butikken, men ingen reagerer.
PAS PÅ!
PAS PÅ!! SVINDLER FIRMA!! De trækker pengene med det samme, men man modtager IKKE sin vare. Tænk sig at svindle børn fra deres gaver, usle mennesker…
Jeg har bestilt rulleskøjter
Jeg har bestilt rulleskøjter. Fik ingen ordrebekræftelse, men en mail om, at ordre var pakket. 5 dage efter er varer ikke nået distributøren. Det er utilfredsstillende. Kan ikke anbefale denne hjemmeside.
Jeg afventer fortsat mine bestillinger…
Jeg afventer fortsat mine bestillinger og høre ikke fra Babyshop. Det er gaver til mine tvillinge piger :-(
Kan ikke anbefale denne webshop
Jeg er desværre meget skuffet over min oplevelse med denne webshop.
Min ordre ankom, men der manglede halvdelen af bestillingen. Jeg kontaktede kundeservice med det samme, men har ikke modtaget svar på mine henvendelser.
Da jeg stadig manglede en af varerne, valgte jeg at lave en ny bestilling. Denne ordre har jeg heller ikke modtaget, og jeg har fortsat ikke hørt noget fra webshoppen.
Manglende kommunikation og manglende levering gør, at jeg desværre ikke kan anbefale at handle her.
Jeg bestilte nogle sandaler til min…
Jeg bestilte nogle sandaler til min datter 1 Juni. De blev sendt hurtigt, dog er de endt i Oslo og jeg får ingen svar fra dem på mail og har ej heller modtaget mine penge retur 🤯