Baby Max Anmeldelser

4,3

Købte en barnevogn, som var væsenligt billigere end andre sider. Gratis fragt og kom flere uger inden forventet levering. Barnevognen var naturligvis ny og alt var som det skulle være.

Bestilte en Bugaboo Donkey 5 Duo med extension set. God oplevelse igennem købet og troværdig hjemmeside, samt væsentlig billigere end de danske hjemmesider. Bestilte mandag den 17. november og den 25... Se mere

Perfekt! Jeg var skeptisk over at bestille produktet fra Holland, men jeg tog chancen og har ikke fortrudt. Sparede ca. 20% i forhold til priserne på det danske marked og modtog min Cybex kombivogn in... Se mere

Bestilte en Bugaboo d 8 september med lovning om levering 3-5 uger. Er endda løbende blevet opdateret. Først med levering i uge 43 og så uge 45 (sidste uge) Stadig ingen barnevogn. Det er næsten 1... Se mere

1. Babyudstyrsbutik

The finest and friendliest baby specialty shop in Europe. Based in the Netherlands and specialised in all premium strollers and accessoires of Dutch make and quality.

Svarer typisk inden for 2 uger

21 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Billigere end i Dk og virkelig god service!

Jeg kan virkelig anbefale babymax! Vi bestilte en bugaboo donkey due 2 I februar 2019 og fik den (dog med lang leveringstid, men det havde jeg læst mig frem til). Vi fik den til 9000 med ubidet garanti oven i (2+1 år) istedet for de min 13.000 vi ville have betalt i Danmark. Vi blev orienteret om ventetid løbende af Herman fra kundeservice.
For et par uger siden i juni 2020 skrev jeg til babymax da det ene sæde havde fået et lille hul. Nu er et nyt sæde på vej til os. Jeg er virkelig glad for at vi valgte at købe derfra. Har også flere venner som har købt derfra.

- Emma :)

11. juli 2020

Man kan trygt handle hos BabyMax

Jeg har lige modtaget min Bugaboo Fox - jeg er så glad for den!
Levering skete dog ikke så hurtigt som først lovet, men eftersom BabySam osv. også har lang leveringstid, forventede jeg heller ikke, at modtage vognen efter kun 3-4 uger. Jeg blev underrettet undervejs, men fik også tilbud andre farver, som de kunne levere med det samme. Jeg ville dog have sort som bestilt, og denne blev leveret, som aftalt i anden omgang! Alt i alt har jeg ventet 2 mdr. på at modtage den.
Jeg vil klar anbefale BabyMax - især med de penge der er at spare ift. at købe vognen i Danmark.

10. marts 2020

Ingen levering - Umuligt at få penge retur ved afbestilling

Vi bestilte en barnevogn den 4. januar med 3-4 ugers leveringstid. Den 8. januar meddeler BabyMax, at der er 3-4 ugers leveringstid fra nu.

Herefter hører vi fra BabyMax igen den 24. januar, dvs. én dag før den oprindelige leveringstid, hvor de meddeler barnevognen først kan leveres i marts, svarende til 3 måneders leveringstid, i stedet for de aftalte 3-4 uger.

Babymax tilbyder i stedet en anden, billigere barnevogn, uden at flage den er billigere, og uden at tilbyde at godskrive differencebeløbet. Herudover er der yderligere 2-3 ugers leveringstid på den anden barnevogn.

Herefter afbestilte vi barnevognen den 1. februar og bad om pengene retur. Det er en dag til dag ekspedition at returnere beløb, men vi har fortsat ikke fået pengene retur.

Vores oplevelse med BabyMax kan opsummeres som følger: i) BabyMax kan ikke levere det man køber inden for rimelig tid, ii) BabyMax forsøger at erstatte det man køber med en billigere vare og beholder prisdifferencen, og iii) er uhørt langsomme til at returnere ens penge, når man vælger at afbestille.

Jeg vil derfor anbefale andre at være tilbageholdende med at handle hos BabyMax.

11. februar 2020

Meget tilfreds med vores bestilling af Bugaboo Donkey Duo

Meget tilfreds med vores bestilling af vores nye barnevogn på Babymax. Udover hurtig og forklarende service over chatten, så blev vognen også leveret til døren før tid. Kan varmt anbefales.

4. september 2019

Kære Melissa,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse. Dejligt at læse, at vi var i stand til at tjene dig på en behagelig måde. Ha det sjovt med dine nye køb, og vi ser frem til at se dig på babymax.nl
Venlig hilsen Team Babymax

Har købt en bugaboo donkey duo

Har købt en bugaboo donkey duo, var lidt betænksom til at starte med grundet de dårlige anmeldelser der især går på leveringstid, men da vi havde god tid til babys ankomst tænkte jeg at leveringstid ikke var noget problem. Ad flere omgange skrev babymax at varen var forsinket, men de har holdt mig opdateret, og jeg vidste på forhånd at leveringstiden var vejledende (sagde 3-5 uger på hjemmesiden da jeg bestilte), efter 9 uger ankom den endelig ligesom jeg havde håbet. Det kræver lidt tålmodighed, men varerne kommer - og fra babymax modtog varerne gik der blot en weekend også var det hele på adressen. Efter min mening super service - også må man vel klandre bugaboo for ikke at overholde deres leveringstider. :)

2. september 2019

Besvarelse fra Baby Max

Tak for din anmeldelse om Babymax.nl. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den medfølgende klapvogn. De fleste barnevogne leveres til tiden, men nogle gange er det muligt, at nogle dele ikke er på lager, så det kan tage lidt længere tid. Tak for din tålmodighed og nyd klapvognen.
Team Babymax.nl

Helt igennem super service

Helt igennem super service!
Vi bestilte en Bugaboo donkey 2 med en del tilbehør, efter en god dialog med Herman fra kundeservice (vi havde læst de blandede anmeldelser her på trustpilot).
Da vi kiggede på vognen var den sat ned og mens vi ventede på svar fra kundeservice, blev vognen sat op til normal pris igen. Intet problem! Herman svarede hurtigt, at priserne ville blive sat ned samme aften, så vi kunne bestille til rabat pris. Helt fantastisk :)
Da vi også havde bestilt en masse tilbehør, blev leveringsfristen på 3-4 uger dog til knap 1 1/2 måneds ventetid. Her havde vi god dialog med Herman fra kundeservice gennem ugerne og fik til sidst også et nedslag i prisen på 75€, super flot :)
Da alt endelig var kommet fra leverandøren til Babymax, havde vi vogn og tilbehør i løbet af 1 1/2 døgn.
Trods ventetiden vil vi aldrig tøve med at give både Herman og Babymax vores bedste anbefalinger :)
Vi har sparet utrolig mange penge på både vogn og tilbehør. Derudover er der hele 3 års garanti hos Babymax og det er da bestemt også værd at tage med :)

12. juli 2019

Falsk markedsføring

Er du gravid og på udkig efter et godt tilbud på en barnevogn, vil jeg ikke anbefale dig at købe her, da dine varer aldrig kommer. Det du får ud af en handel her er derimod en masse bekymringer.
Hjemmesiden kører med rabatter og lover en levering på 5-15 arbejdsdage. Der står sågar at varen er på lager. Du kan være sikker på at dine penge bliver trukket med det samme. Herefter modtager du en mail om at vognen nu er bestilt hos leverandøren. Efterfølgende hører du ikke noget. Kontakten til webshoppen skal du selv stå for. De svarer hurtigt, men med den ene undskyldning og forsinkelse efter den anden. Således er der nu gået 2,5 måned siden jeg bestilte en barnevogn og hjemmesiden hævede pengene fra min konto. Jeg har endnu ikke modtaget nogen barnevogn.
Man tvivler på om butikken overhovedet har styr på rækkefølgen af bestillinger, og om kunder i deres fysiske butik får fortrinsret.
Alt i alt er denne hjemmeside virkelig ikke anbefalelsesværdig!

27. juli 2018

Besvarelse fra Baby Max

Dear Maria, first our appologies for the delay of the stroller.
As you know there where delays on the frame of the stroller, which has a longer delivery time then aspected in the first stage. The stroller will be shipped coming teusdays to your homeadress and you will recieve it a few days after then, at the latest on the 2nd or 3rd of August.
Thanks for all the trust and patience, and we wish you all the best with the stroller!

God kommunikation, god levering.

Jeg havde læst de dårlige anmeldelser på trustpilot, og var meget skeptisk. Jeg tjekkede også google map, for at se om butikken eksisterede. Herefter skrev jeg til babymax kundeservice, og fortalte om mine observationer. De bekræftede at de godt var klar over at der lå dårlige anmeldelser, men de fortalte at kunderne havde bestilt varer som var i restordre, og derfor var der kommet lang leveringstid på. Jeg ønskede at bestille en bugaboo donkey 2 mono, og de kunne oplyse at varen var på lager hos bugaboo, og jeg derfor kunne forvente en leveringstid på 2-3uger. Fra Holland til Danmark. Jeg blev overrasket, og havde forventet længere leveringstid, men jeg modtog mine varer inden for den aftalte leveringstid, og dette tiltrods for jeg bestilte i december måned.
alt i alt en god oplevelse. Deres kundeservice svarede deres mail, med 24 timers varsel.

8. januar 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (478 anmeldelser)